Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 21.02.05, 08:47 Dziendobry wszystkim po weekendzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasica Re: dupa mnie boli :) nt IP: *.ecofis.de 21.02.05, 08:50 ciezki weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a mnie boli serce 21.02.05, 10:57 a wolalabym zeby byl to tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:50 znowu te pedzie o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 08:52 Mnie tez boli cycek ale od wsadzania w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 08:59 mam analny stosunek do zycia:) nic mi sie nie chce a musze isc do apteki i zaniesc pita mezowi do skarbowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:00 Ja mam zdecydowanie analny stosunek do poniedziałku buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:02 no co Wy??? ja dziś wyjątkowo jestem nastawiona anty-analnie do świata;) i nawet się wyspałam, haaaa!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:05 Ja Ci zaraz maila wysle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:08 dawaj:) ps. cholera, poczta mi się nie otwiera:(( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:14 na jakis inny mail przeslac? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:17 nieee, no musi się w końcu odpalić:( qrde, często mi sie poczta blokuje. może mi w pracy zabanowali?;o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 09:08 Miawalles, zazdroszcze wyspania, ja dzis 3.30 wstalam, zeby wrocic od chlopa do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:12 a co się stało? miałaś juz tam mieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 09:25 Nie, od przyszlago weekendu mieszkam z chlopem, jeszcze piec dni przetrwac. Ale mamy juz mieszkanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:35 ale fajnie!!!!:) to chyba już siedzisz jak na szpilach, co? cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 09:40 Jak nie wiem! W pracy chyba mi sie dzis uda wyrobic minusowy procent normy. w zasadzie jest to mozliwe, jak np. zciagnie sie wirusa na komputer, co ja dzis rano uczynilam. Juz sie nie moge doczekac. Mamy dwa pokoiki, kuchnie, lazienke, balkon, przedpokoj z potencjalem. Ach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:43 Co to jest przedpokoj z potencjalem? Potencjalnie wiekszy jak sie szafe otworzy??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 09:56 Przedpokoj ma dosyc duza wneke, ktora oznacza, ze zmiesci sie tam jedno biorko, oraz nad biorkiem moze zawisnac regal z ksiazkami, czyli ze nie bedziemy miec tego problemu w sypialni, lub w pokoju goscinnym (bo musimy miec dwa biurka). Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:57 a po co Wam dwa biurka, jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:01 bo my pracujemy czesto w domu i lepiej miec wtedy oddzielne terytorium. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 10:00 Nie chcialam byc złosliwa ale pierwszy raz o tym potencjale slyszalam. Ja bym jeza urodzila przez te 5 dni na towim miejscu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:04 ja juz czuje, ze go rodze. Kurde, wreszcie wlasne mieszkanie, wszystko bedzie po mojemu i juz tej glupiej gepy mojej sasiadki nie bede musiala ogladac (to jest z reszta polka, ale z zaborczym syndromem matki polki, i jak ktos jej sie nie chce w tzw. householdzie podporzadkowac, to wychodzi z niej osama bin laden) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 10:08 Przedpokój z potencjałem jądrowym :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:11 Jader nie bedziemy w nim przechowywac. Moze jaja, jak kupi sie wiecej na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:44 łał!!!, to teraz czeka Was urządzanie? fajnie masz, ja już tez bym coś zmieniła w domu, ale mąż kasy sępi:( a jak z pracą w nowym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 09:57 mam pare kontaktow, ponadto calkiem przypadkiem wyszedl mi termin na rozmowe w jednej firmie, moze wiec cos wypalic. w miedzyczasie moge sobie moze cos dorobic innymi metodami, np. kursy jezykowe etc. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 10:02 noo, grunt to w domu nie gnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:05 albo przynajmniej nie za dlugo. Szczerze mowiac tydzien w domu gnicia, to chyba dobrze mi zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 10:07 gnicia jak gnicia, ale odsapnięcia i wyspania się napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:10 tak i korzystajac z nieobecnosci chlopa urzadzanie mieszkania po swojemu... To w ogole bedzie bardzo zabawne, bo my bedziemy sie klocic o kaztda pierdolke w domu, ale na szczescie potrafimy sie na smiesznie klocic i przewaznie w miejscach publicznych, wiec personel Ikei bedzie mial ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:14 tu na forum? .... To sie okaze. jak bede szukac mebli, to tylko dwa razy dziennie pewnie, jak znajde prace, to raz dziennie, a jak znajde wszystkie meble a pracy nie, to caly czas...Powinny byc walkmany do czatowania, zeby mozna bylo tez w autobusie, albo w kolejce do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 10:13 fajnie jest urządzać mieszkanie:) ja bym co miesiąc coś zmieniała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:15 ja jestem takim typem, ze lubie urzadzic, a potem miec z tym spokoj, ale tez sie ciesze, bo tez mam wizje i chec jej realizacji. najbardziej sie ciesze na szycie zaslon, bo ja uwielbiam manualne robotki. Moze ja powinnam isc na to bezrobocie i chaftowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:21 tak jest, bede uprawiac wschodnioeuropejska sztuke ludowa, to powinno byc na zachodzie dzezzi, albo glamur, jak to sie teraz mowi w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 10:23 taaa, czytałam w polityce, że teraz tak sie w stolycy mówi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:26 ja wiem, bo rachela ostatnio pisala Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 09:31 Hehe O 3:30 akurat się kładłem :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 09:40 nawet mnie nie denerwuj Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Stosunki analne są do d.u.p.y 21.02.05, 09:07 To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: a nal eży wam się wszystkim ja psu zupa:)nt 21.02.05, 09:32 jak psu dupa :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: a nal eży wam się wszystkim ja psu zupa:)nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:36 a Tobie nie???;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: anal izowałam go przez weekend ;) 21.02.05, 09:40 i jest do duuupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: anal izowałam go przez weekend ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:42 odkrywcze;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: anal izowałam go przez weekend ;) 21.02.05, 09:45 fii, czyli nic nowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Pelen Anal IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:00 Lutz wlasnie wyszedl z pokoju z dzbankiem na kawe, tzn, ze bedzie kawunia swierze juz za momencik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Pelen Anal 21.02.05, 10:20 A ja wieściłam, że będziemy przepychać kANALizację, no i kurka, słowo stało się ciałem. Rura pod przysznicem się zatkała. Trzeba było kreta zawołać na pomoc. To się dopiero nazywa ANAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Pelen Anal IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:21 pieknie to opisalas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re: Pelen Anal i braki j.polskiego KASICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:34 KOBIETO!!!!zacznij pracowac lepiej nad ortografia bo to jest upokarzajace ze osoba dorosła może robic takie błędy, "biórko.chaftować"No tak ale ty myslisz odbytem a tamtędy ortografia nie wchodzi do głowy.Wspólczuje partnerowi takiego lokatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Pelen Anal i braki j.polskiego KASICA IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:36 Za to umiem po niemieckiemu, ty faszysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktore Re: następny proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:40 proszę nie przerywać - dobrze się zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re: Pelen Anal i braki j.polskiego KASICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:43 A jak robisz anal po niemiecku laluniu??hahahahhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:45 wydaje mi sie, ze cos zle zrozumiales. A skoro zle zrozumiales, TO SIE NIE ODZYWAJ; BO TU DOROSLI ROZMAWIAJA. pytanie pomocnicze: czy zauwazyles juz, ze w tym watku nie chodzi o seks analny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:48 Od czego cie dupa boli chyba nie od siedzenia starucho Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a re: 21.02.05, 10:48 Gość portalu: Kasica napisał(a): > Za to umiem po niemieckiemu, ty faszysto Helmut i tak sie nie połapie ze zle napisane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:49 wlasnie. wszystkich kurturarnych prosze o wybaczenie bledow, mature z polskiego zdalam na 6, ale ortografie sie szybko zapomina, a zz chcialam jeszcze powiedziec: idz sie bujaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:51 na 6 to jestes dobra w tym co cie dzis boli,a mature zdawalas po ciemku i nikt nie widzial bledow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:54 to co zz? poklocimy sie dalej? Listek i ja mamy taki zwyczaj, ze ok. 60 przyspieszamy Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: re: 21.02.05, 10:55 dobry material mamy do nowego rekordu:)Moze 200??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:58 Byloby pieknie, tylko ze zz jakis taki niesmialy/a (jeszcze pod sukienka nie pokazal(a) co ma) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: re: 21.02.05, 10:54 a Ty masz jakies kompleksy? brak partenera do analu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 10:56 ktos wreszcie musial zadac to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re: re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:57 Nie mam komleksow ,anal mi sie kojarzy z gównem a kobieta ktora ciągle afiszuje sie z takimi tamatami jak ta wyżej "KASICA" co nic soba nie prezentuje z tymm samym Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: re: 21.02.05, 10:59 Gość portalu: gosc zz napisał(a): > Nie mam komleksow ,anal mi sie kojarzy z gównem a kobieta ktora ciągle afiszuje > sie z takimi tamatami jak ta wyżej "KASICA" co nic soba nie prezentuje z tymm > samym Sam głąbie robisz byki :DDD "tamatami" Co to? :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: re:pietrus spadówa 21.02.05, 11:01 Ty młotku spadówa!!! Dłużej jestem na FK :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re:pietrus spadówa IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:03 nie tylko Pietrek jestes weteranem forum kobieta, ale takze odznaczonym. Nie musisz troszczyc sie takimi obelgami jakiegos zz. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: re:pietrus spadówa 21.02.05, 11:01 mężczyzny sie porzestraszyl!! brawoo Pietrek:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giosc zz Re: z nigo facet jak z koziej pupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: z nigo facet jak z koziej pupy 21.02.05, 11:04 Heheheee Fantazji Ci brakuje? Facet, facet... Takie simple mind-y, to mam w menu na śniadanie :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: z nigo facet jak z koziej pupy 21.02.05, 11:06 Myślę, że zz boli dupa od prawdziwego anala i dlatego takie to to uszczypliwe. Oj źle się dzionek biedactwu zaczął, jak rzyć boli to i humor do du.py... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: z nigo facet jak z koziej pupy 21.02.05, 11:11 No, no... Du.pa boli, bo w łykend kilku "kolegów" wpadło, a mimo tego nie było ekstazy i dlatego taaaaki wqrwiony chodzi :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nigo facet jak z koziej pupy IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:13 zz ma uraz poanalowy Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: z nigo facet jak z koziej pupy 21.02.05, 11:20 Gość portalu: Kasica napisał(a): > zz ma uraz poanalowy "Koledzy" go dogłębnie przeanalizowali :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: z nigo facet jak z koziej pupy IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:22 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: re: 21.02.05, 10:59 Ty nawet nie wiesz skad to sie wzielo.ale moze kasica Ci wytłumaczy!jak jej sie bedzie chcialo energie tracic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:02 ja juz dawalam sygnaly, zaby sie toto samo domyslilo, ze nie ma pojecia, o co tu biega i przeczytalo sobie moze caly post, albo jakies z zeszlego tygodnia, ale zz sie zapienil i bedzie opluwal, bo lubi spedzac tak poranki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość zz Re: Dowidzenia kasiu ucz się ucz: polaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Dowidzenia kasiu ucz się ucz: polaka IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:05 dowidzenia dowidzenia kup se trabke do trabienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re a ty palec do swedzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: re: IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:00 no prosze, a tobie zz na mysli tylko seks. A my tutaj o powaznych sprawach dyskutujemy. Dobra, kto dostanie dzis zlotego anala? Pietrek do dziela! Masz tytul do obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: Pelen Anal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:25 kasica ty sobie weź z miawelles zainstaluj sobie gadu gadu-->www.gadugadu.pl i nie zaśmiecaj forum typowymi rozmówkami jak na czacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach anal na dluższa mete... 21.02.05, 10:55 ...jest nudny. jako ciekawostka przyrodnicza owszem, ale jako sposob na podtrzymanie w lozku ognia - odradzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:04 No dzien dobry:))) Ale masz fajnie kasica, ja uwielbiam urzadzac, odbieram swoje miszkanie w pazdzierniku, ale teoretycznie juz mam wszystko wymyslone:)) Wczeraj tylko odkrylam, ze bede miala problem z bialym gresem do lazienki..... A ten zz to jakis dziwny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:08 Witojcie! zz wpadl po raz pierwszy dzis rano na forum kobieta, zobaczyl slowo anal i sie zacietrzewil, bo nie wiedzial o co chodzi. zdenerwowal sie tez, bo pisze z bledami (bo jak juz wspominalam, ortografie szybko sie zapomina), a nie wie, ze siedze za granica (pewnie jakby wiedzial, to by mu tez nie pomoglo, bo to jakis opluwacz zawodowy) ale nic nie szkodzi, bo listek i ja jak zwykle, ciagniemy watek do gory, bo lubimy trzycyfrowe liczby hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: no to do gory go:)) IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:11 wlasnie, nawet nie zauwazylam, jak minelismy 90. Jaka u ciebie pogoda, margie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zz Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:13 Ty tłumacz takim jak ty tłukom ze ortografie się zapomina.Tego nie powinno sie zapominac do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:16 nie powinno, ale sie zapomina, zwlaszcza, jesli pracuje sie w czterech jezykach na raz i z piecioma ortografiami na raz. Grzdylu. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:19 to polski, niemiecki i...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:20 angielski, holenderski ( a w niemieckim sa dwie szkoly pisowni, a w zasadzie trzy, stara, nowa i nowa w wersji zmodernizowanej) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:17 Gość portalu: gosc zz napisał(a): > Ty tłumacz takim jak ty tłukom ze ortografie się zapomina.Tego nie powinno sie > zapominac do końca życia. ziewam przez Ciebie, zmien temat!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:15 najpierw nie wiedzialam co to przedpokoj z potencjalem a teraz nie wiem co to gres!!!!co to jest???? buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:19 dobra, ja tez nie wiem, co to gres. teraz tez sie przyznam. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:21 Rodzaj płytek ceramicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:23 no to teraz zostales supermanem forum - znasz sie na wyposazeniu mieszkania lepiej niz forumowiczki (przynajmniej niektore). Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:25 Cztery lata temu urządzaliśmy swoje, a w tym roku był remoncik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:27 to wiem do kogo sie zwrocic, jak nam sufit bedzie lecial na glowe (w przenosni - konstrukcja jest faszystowska, wiec szybko nie runie) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:30 Jak Wam się sufit będzie walić, to nie zdążysz wklepać pytania :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:31 ja mam nadzieje, ze to nie nastapi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:35 A Boże broń!!! Mój brat mieszka w budynku koszarowym wybudowanym za Cesarza Wilhelma. A jak mu robili łazienkę, to kafelkarz powiedział, że nigdy tak solidnego stropu nie widział, a w różnych miejscach pracował nawet na starówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:40 tak jest, nie ma to jak pruska dyscyplina! Ja mam mieszkanie w takiej kamienicy z poczatku 19 wieku, to musialy byc robotnicze kamienice - wtedy kilonia najbardziej sie rozwinela, bo chyba wlasnie sie budowa statkow w tym czasie tam rozwinela. Ulica jest zaj.ebista, bo idzie stromo w dol,a wszystkie budynki maja niemal jednakowa szerokosc, kolor (czerwona cegla) i dachy z wykuszami i przez ta regularnosc i ostry kat perspektywy ma sie wrazenie, ze czlowieka sciaga na dol. Bede miec piekny cyrk, jak sie pociepli i bede na dol zjezdzac na rolkach. Juz raz malo zebow nie wybilam... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 12:03 W Gdańsku jest też taka fajna dzielnica!!! Czerone szeregowce, każdy taki sam, każdy ma swój mały ogródek. Tyle że na płaskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 12:06 nigdy jeszcze nie bylam w Gdansku, a to wlasnie to miasto w polsce, po ktorym sobie wiele obiecuje. (jako ze sie urodzilam w Krakowie, jestem naturalnie odpowiednio zblazowana - cecha, ktorej nie bede sie pozbywac, bo to objaw przynaleznosci miastowej, wiec nie moge). Zwlaszcza, ze jest spokrewnione z Amsterdamem, a ja uwielbiam Holandie Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:13 cze kasica też jestem właśnie na etapie urządzania chaty. o podłogę to się prawie rozwiedliśmy, na szczęście płytki do łazienek nas pogodziły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:15 Czesc Niedzwiedzica, Ja juz sie martwilam, gdzie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:21 oddawałam się skomplikowanym działaniom intelektualnym. już po wszystkim na szczęście, bo już sie bałam że mi się mózg przegrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:24 mialas jakies egzaminy? Jesli tak, to jak poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:31 miałam jeden za to konkretny. 4,5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:32 brawo niedzwiedz!!!!!:))klasku klasku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:35 Gratuluje!!! A jak tam niedzwiedziatko? U grubaski byly pod koniec zeszlego tygodnia niezle przejscia, bo fizycznie juz niewyrabiala i zalapala dolek, jak nic. Ale u ciebie nie wyglada na tyle stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:41 Oj jak ja już się chcę pourządzać. Narazie nie na swoim więc nie ma sensu. Ale może niedługo... Będę mogła sobie z wami o gresach pogaworzyć. A gres to terakota chyba, co? Czy to się czymś różni? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:42 A w ogóle to ja na pzrykład nie lubię wątków powyżej sety, trzeba latać po tych stronach. Uch, mam dziś koszmarnego lenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:43 ale listek i ja dzisiaj chcemy pobic rekord Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:42 Terakota, potem psa... oj, zaczyna mi bic. (jestem usprawiedliwiona, bo od 3.30 nie spie) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:51 terakota potem psa nasiąka.... :) gres to imitacja kamienia, a terakota to normalne płytki na podłogę Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 11:49 dzięki za gratulacje!! ja jestem starym kujonem. mogę dawać korki: jak efektywnie wkuwać :) :) :) do dzisiaj mnie dupa boli :))))))))))) (ta nauka też ma najwyraźniej inklinacje analne...) mój stan zdrowia ma się tak: jeśli chodzi o ciążę to wszystko super git, czuję się wyśmienicie. za tydzień idę na kontrolę, już się nie mogę doczekać. nie rzygam, ani nic. ale jestem przeziębiona trzeci tydzień, tak leciutko, ale zawsze. katar mnie męczy, w gardle drapie, a nic nie moge brać, jakieś soczki malinowe tylko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 11:57 miodzik, cytrynka? Syrop z cebuli? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 12:02 ja nie mam serca do tych babcinych sposobów. wierzę w chemię. a tu klops :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 12:07 ja tez z natury wole swinstwo, co od razu stawia na nogi. sa takie tabletki amerykanskie, ktore od razu wazdrawiaja. chyba laduja do nich niezle dragi. Odpowiedz Link Zgłoś
margie hurtem:) 21.02.05, 12:23 1. Gres to rodzaj plytek na podloge, taka imitacja granitu lub marmuru, robione sa w roznych wzorach, kolorach i rozmiarach. te wysokogatunkowe maja ta zalete, ze mozna je klasc bezfugowo. Problem z nimi jest taki, ze poniewaz do ich produkcji uzywan sa naturalne surowce, nie wystepuje on w kolorze bialym. A przynajmniej ja takiego nie znalazlam. A lazienka ma byc cala boiala jedynie z czrwonym pasem mozaiki na okolo. Stanie na kafelkach zapewne. Pogloga tez wybrana, klon bielony, olejowany na bialo, z mozaiki sztorcowej. W kuchni czarny gres ( chcialam granit, ale za drogi jest). Na szczescie uznana zostaalm za ekseprta w dziedzinie wykanczania wnetrz i nikt mi sie nie wtranca. 2. Pietrek, a ja tak wogole to jestem Sopocianka, w warszawie mieszkam od 1999 roku i wciaz w Sopocie mam mieszkanie:)) 3. kasica, pogoda super, lekki mrozek, snieg sie utrzymuje, swieci sloneczko, jest pieknie, jutro mam imieniny!!!! 4.Niedzwiedzica, ja tez wole chemie, ale jednak czosnek z mlekiem , goraca herbata z malinami i parowki skutecznie pomagaja na te katarowo-pzreziebioniowe historie. Moze sprobuj, zamiast sie meczyc? Buziaki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: hurtem:) IP: *.ecofis.de 21.02.05, 12:28 podobniez u mnie z pogoda. ciesze sie, ze nie musze wyszukiwac kafelek, plytek itd, tylko juz same meble, podziwiam cie Margie za oblatanie w tych sprawch (ja musze sie przyznac, jestem troche leniwa i jak moge to omijam takie zasadnicze kwestie wystroju wnetrz) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: hurtem:) 21.02.05, 12:37 ja jestem skazona rodzinnie: brat architekt, ojciec chrzestny- architekt, jak i jego malzonka, starszy syn i jego zona, stryj atrysta malarz, ciotka rowniez, ich corka a moja siostra stryjeczna- artysta plastyk wnetrz jej maz, tudziez, byly facet architekt i moja najlepsza przyjaciolka- architekt. A ja sie interesuje wykanczaniem wnetrz ( i boskiego:)) oraz sztuka i architektura od lat... uwielbiam to i moglabym sie tym zawodowo zajac, gdyby nie to, ze mam rozniez inne umiejetnosci, z ktorych zyje:)0 Ale wszytsko pzrede mna:)) jakby co, chetnie sluze porada.. a z tego co Kasica piszesz, to zreczywiscie fantastyczne miejsce do zycia wybralas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: hurtem:) IP: *.ecofis.de 21.02.05, 12:41 jestem przede wszystkim szczesliwa, ze moge mieszkac z lubym nareszcie. miasto bylo w czysie wojny dosyc mocno zbombardowane - bo byl tam wazny strategicznie port, ale ma pare milych stron. niestety jest zimno i wieje czesto ostry wiatr. ale jak sie zrobi cieplo, to moge spakowac kocyk i pojechac na plaze, a do takiego luksusu nie jestem przyzwyczajona. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: hurtem:) 21.02.05, 12:37 margie napisała: > wciaz w Sopocie mam mieszkanie:)) Ja też taaaak chcęęęęęę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: hurtem:) 21.02.05, 12:56 ad1. kładzenie bezfugowe to mit, tzn. wersja producenta, każdy płytkarz popuka ci się w głowę. Fugi minimalne, ale musza być. i co to za bzdura, ze w naturze nie wystęuje biały kamień????? no i podziwiam za zapal do sprzątania... ad 4. parówki z musztardą mogą być? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: hurtem:) IP: *.ecofis.de 21.02.05, 12:58 jak juz ktos kiedys slusznie stwierdzil: grunt to parowka Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Do Truskawki 21.02.05, 13:00 Witaj, czy może udało się Tobie dogadać z nadwornym informatykiem w kwestii Zorieńki???? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Ulubione danie Kopova ? :DDD 21.02.05, 13:06 Gość portalu: Kasica napisał(a): > jak juz ktos kiedys slusznie stwierdzil: grunt to parowka Kiełbaska na jajkach :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
margie bialy kamien 21.02.05, 13:06 w naturze wystepuje, ale w gresie nie, Ja przynajmniej takowego nei znalazlam. Te co sa rzekomo biale maja brudno bezowy odcien, albo niebieskawo-szarawy i z biala armatura lazienkowa wygladaja okropnie. jaki tam zapal, sprztac tzreba wszedzie, na bialym widac ciemy brud, na ciemnym bialy. jeden diabel. A brazow nie znosze i poniewaz wielka ze mnie indywidualistka chcialma miec cos innego, a nie tak jak wszyscy-brazy, beze, naturalne kolory... Kanape mam czarna a szafki w kuchni beda czerwone:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: bialy kamien IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 14:17 o to ja zupełnie inaczej! nienawidzę takich kontrastów i zdecydowanych barw. źle się czuję w takich wnętrzach. wszystko muszę mieć mdłe, ewentualnie dodatki rozszalałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: bialy kamien IP: *.ecofis.de 21.02.05, 14:25 ja z kolei nie mam preferencji ewidentnych co do kolorow, natomiast lubie antyki i zeby tchnelo wiejska sielanka. Podziwiam jasne czyste formy nowoczesne, ale mieszkac wole w wiejskim dworku. (o Boze, brzmie, jakbym przeczytala wszystkie Twoj Styl i inne pisemka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: bialy kamien IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 15:04 no to już się zgubiłam... czerwona kuchni kojarzy mi się z chromem błyskiem i nowoczesnością a ty mi tu z wiejskim dworkiem wyjeżdżasz. to może lepiej rustykalna biel??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: bialy kamien IP: *.ecofis.de 21.02.05, 15:06 bo to nie ja mam czerwona kuchnie - pomylilas osoby. Czy ja nie zrozumialam o co tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 12:32 Gość portalu: Kasica napisał(a): > ja tez z natury wole swinstwo, co od razu stawia na nogi. sa takie tabletki > amerykanskie, ktore od razu wazdrawiaja. chyba laduja do nich niezle dragi. Jest taka armata na katar i zatoki w Polsce co się nazywa Disophrol. Na wiele osób działa (ja niestety jestem odpowny) i zawiera pseudoefedrynę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 12:36 a ma sie po niej trip? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 12:39 Po pseudoefedrynie - tak, a po Disophrolu - można mieć, jak się przedawkuje:) Ale to niebezpieczne, bo pikawka może nie wytrzymać :( Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 12:52 Niedźwiedzica, ja się nie znam, ale słyszałam, że właśnie na soczki malinowe to trzeba uważać, one mają dużo salicylanów, a salicylany są szkodliwe w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 13:01 herbaty z malin nie można. soczek tak. nie pytaj mnie łaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 13:17 ja chce sie napic soczku z malin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 13:27 Gość portalu: Kasica napisał(a): > ja chce sie napic soczku z malin!!! Soczek z malin + soczek od wściekłej krowy + 6 kropel Tabasco = Gut, gut, gut. Ale trzeba uważać bo tnie niemiłosiernie i na Amen :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 13:44 czy ty mnie chcesz zwymiotowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Jak tam stosunki analne? 21.02.05, 14:01 A dlaczego? To dobre jest!!! Tylko trzeba uważać, coby nie za wiele wchłonąć, bo po tym kociokwik okrutny :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Jak tam stosunki analne? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 14:04 ale dlaczeegoo? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? 21.02.05, 14:08 Co: ale dlaczego? Sprecyzuj pytanie, bo ni w ząb nie kumam, o co biega? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 14:10 ale dlaczego nalezaloby w ogole porywac sie na ten trunek - chodzilo mi o to, powiem, jak moj byly szef: a gdzie tu jest profit? czy ja jeszcze mowie po polsku? czy mi sie tylko wydaje.dopada mnie niewyspanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 14:19 nasz kontrahent mawiał na wszelkie propozycje: można, można... ale po co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 14:21 w tym sek, panie Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? 21.02.05, 14:25 Ja nie każe Tobie się na niego porywać! Tylko napisałaś, że chcesz soku malinowego, więc Ci napisałem skład dobrego drinka. Po czym Ty napisałaś, czy ja chcę Cię doprowadzić do wymiotów? A ja napisałem: nie,a dlaczego bo to dobre jest. Czy napisałem coś w stylu: pędź do barku i zrób sobie!!! Pytasz się o profit z wypicia drinka. No cóż... To zależy dla kogo... Może to być chwilowe odprężenie, ale może też to być moment doprowadzenia się do kompletnego błogostanu, nirwany prawie, może to też być lekarstwo na skołatane nerwami, albo rzeczonym kociokwikiem ciało, może to być w końcu remedium na przeżycie jakiegoś czasu, kontrolując roztrzęsione ciało, kiedy już się jest na dnie. Różnie bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? IP: *.ecofis.de 21.02.05, 14:28 alez pietrek, nie slusznie sie denerwujesz, ja teraz dopiero zajazylam, ze to drink. widzisz, ja czasami troche glupia jezdem. ordografi tyz nie znam, i wstyd mi ... Mamdylemat cie zdetronizowala, tak a propos, w watku o prostytutkach. Odpowiedz Link Zgłoś