Gość: królik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 14:14 coś to fporum zrobiło się mniej ciekawe bez starych wyjadaczy. gdzie jesteście: Myszkinie, Suzume, Crusiuszu, Suzanno, Malwino i inni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariposa Re: weterani (anki) forum IP: 195.94.213.* 03.09.01, 15:58 choc nie zaliczam sie (mam nadzieje ;) ) do weteranow, sprobuje na postawione pytanie odpowiedziec z wlasnej perspektywy. przeszlam kilka faz forum i zauwazylam pewien cykl zycia watkow. zadebiutowalam szukajac meza na forum "kobieta". byla to jawna prowokacja, ale pozostala mi w pamieci najlepsza odpowiedz na notoryczne pytania starszych ciotek o date zamazpojscia (to bylo super). potem sprobowalam z "mezczyzna"... ;-) bardzo szybko rozpetala sie tam jakas beznadziejna pyskowka na temat homoseksualizmu, co mnie skutecznie zniechecilo (na szczescie tylko do forum ;- ) ). Przez jakis czas wspaniale rozmowy na temat (nie)spelnionych marzen toczyly sie na forum "czas wolny", ale w pewnym momencie "naplynelo" tam grono "niezadowolonych" z repertuaru zespolu "Ich troje", dukatow gazety i Krzysztofa Krawczyka. i tez tak jakos wszystko sie rozmylo... Ostatnim krokiem bylo forum "psychologia", gdzie na poczatku bywali ludzie otwarci, zyczliwi, z poczuciem humoru i spora wiedza. Toczyly sie dyskusje egzystencjalne, filozoficzne i pseudonaukowe. I w tym moim zdaniem tkwi zrodlo atrakcyjnosci danego forum dla ludzi, ktorzy chca wymieniac sie swoimi spostrzezeniami i przemysleniami (takie watki sa wedlug mnie najciekawsze). Natomiast po pewnym czasie zaczynaja sie pojawiac watki z cyklu "Zapytaj Kasie" i forum traci na swojej uniwersalnosci. Ciekawa jestem jak to widza "weterani" ;-) Pozdrawiam Was wrzesniowo i kasztanowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncerto Re: weterani (anki) forum IP: 195.41.66.* 03.09.01, 16:08 A ja zmieniam ksywki i moze to jest to? pzdrw dla Marii i jej psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: weterani (anki) forum IP: *.abo.wanadoo.fr 04.09.01, 10:22 glupio zmieniac ksywki, nie pozwala to kontynuowac debaty i wszystko sie rozkrusza. Taka roznorodnosc dzialow tu jest ze niesmialo wyrazam pragnienie aby dzial psychologia zostawic dla psychologii i dac sobie spokoj ze suknia slubna i klubem fanow. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkin Uwaga ! 04.09.01, 13:07 Malwinamalwina nie podszywaj się, bo sie wątek rozkrusza Odpowiedz Link Zgłoś
myszkin Kółko wzajemnej adoracji 04.09.01, 13:14 Króliku, nie poczuwam się i obiecalem mojej dziewczynie, ze juz nie bede myszkowal na forum, wiec mnie prosze nie namawiac do zlego Myszkin Myszkinowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa pantoflarz?!?!?!? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 195.94.213.* 04.09.01, 17:12 no no kto by powiedzial... takie to zaczepne... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszkin Re: pantoflarz?!?!?!? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 05.09.01, 13:53 Jeszcze jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik do Myszkina IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 11:02 Żona ma nad tobą władzę ! I tak być powinno. Ale szkoda, bo miło się forumowało. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: weterani (anki) forum 04.09.01, 16:24 i oto zostałam zaliczona w poczet weteranów/ek... wzruszenie odjęło mi mowę i łza się w oku zakręciła :) bardzo dziękuję królikowi z pamięć, serdecznie pozdrawiam i zmykam uświetniać inne wątki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: weterani (anki) forum IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 11:01 Ten post to wynik weekendowego przerażenia zamieszczonymi tam postami, większość o seksie typu -kobiety nie potrafią robić loda. Zrobiło mi się przykro, że kolejne forum zchoodzi na psy. Ale to chyba niepotrzebna obawa. pozdrowienia dla wszystkich weteranów =:) to jest królik uśmiechnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: weterani (anki) forum IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.01, 11:21 kto nie porafi ten nie potrafi .....:) podszywajac sie Malwina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: weterani (anki) forum IP: *.wardynski.com.pl 05.09.01, 14:14 Loool, Malwina! Odpowiedz Link Zgłoś