Dodaj do ulubionych

EasyJetters

IP: *.devs.futuro.pl 06.03.05, 12:49
Co myslicicie o EasyJetters'ach - to znaczy o weekendowych turystach latajacy
tanimi liniami lotniczymi?
Obserwuj wątek
    • squirrel9 Re: EasyJetters 06.03.05, 13:07
      A co mam mysleć? że liczą na tanie spędzenie weekendu. Przedzwoń i dowiedz się
      ile kosztuje ten tani wylot, sama cena przelotu to nic, do tego dochodzą opłaty
      lotniskowe, wylatujesz w piątek po południu lub w sobotę przed południem a
      wracasz niedzielnym popołudniem i okazuje się,że lepiej wsiąść w samochód i
      pojechać gdziekolwiek.
      • Gość: ziggiz Re: EasyJetters IP: *.devs.futuro.pl 06.03.05, 13:45
        Ostatnio to bardzo popularny sposob spedzania weekendow. Szczegolnie w Krakowie!
        • squirrel9 Re: EasyJetters 06.03.05, 14:16
          Do Krakowa nie muszę lecieć Easy Jetem ;))
          A serio, jestm obieżyświatem ale ale takie wyjazdy to dla mnie trochę strata
          czasu - dojechać do Balic i wrócić z Balic, dojechać z lotniska w Paryżu,
          Rzymie czy Atenach do hotelu, musisz e-mailem zarezerwować hotel, bo szukanie
          to następna strata czasu, pakowanie i rozpakowywanie pół weekendu to
          przemieszczanie się - wolę wsiąść w samochód i pojechać do Pragi czy Wiednia.Na
          miejscu mam swój samochód, jestem niezależna, wracam kiedy chcę i pod dom.
    • Gość: Carnivore Re: EasyJetters IP: 213.78.97.* 06.03.05, 21:21
      Czasem fajniej jest wyskoczyc do Amsterdamu czy Paryza niz spedzic weekend na
      literkach czterech.

Pozdrawiam

PS. I dlatego wlasnie ani nie Monnet, ani nie Schuman sa ojcami zjednoczonej
      Europy ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka