Dodaj do ulubionych

40 proc wyborcow LPR powie TAK

IP: 111.111.51.* 03.05.03, 17:31
ciekawa taka informacje znalazlem w rzeczpspolitej. propaganda antyunijna nie
jest w stanie przekonac wyborcow giertycha a co dopiero ludzi myslacych.
pozdrawiam rado
Obserwuj wątek
    • Gość: rado Re: 40 proc wyborcow LPR powie TAK IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 08:42
      podbije moze kogos to zaciekawi albo zdziwi. pozdrawiam rado

• Gość: Tomasz Re: 40 proc wyborcow LPR powie TAK IP: *.*.*.* 05.05.03, 08:47
        Mnie to wcale nie dziwi. Słuchając Giertych w Śniadaniu z radiem zet mam
        czasami wątpliwości co do stanu jego zdrowia psychicznego. Może i inni to
        zauważają. Cóż, eurosceptycy mają takich reprezentantów na jakich zasłużyli. :)
    • dziejas Re: 40 proc wyborcow LPR powie TAK 05.05.03, 14:39
      wcale mnie to nie dziwi. pisalem juz kilkakrotnie, ze poparcie dla ue nie wiaze
      sie bezposrednio z poparciem dla partii politycznych. na pewno i w przypadkach
      partii prounijnych znajda sie ludzie, ktorzy zaglosuja przeciw akcesji (np. ja).
      • Gość: kai Re: 40 proc wyborcow LPR powie TAK IP: 213.76.135.* 05.05.03, 14:51
        dziejas napisał:

> wcale mnie to nie dziwi. pisalem juz kilkakrotnie, ze poparcie dla ue nie
        wiaze
        >
        > sie bezposrednio z poparciem dla partii politycznych. na pewno i w
        przypadkach
        > partii prounijnych znajda sie ludzie, ktorzy zaglosuja przeciw akcesji (np.
        ja)
        > .

Czyli jak ma się do tego słynna metoda prognozowania przyjęta przez OBW?
        Eurosceptycy przytaczając swoje 49/51 powołują się na to, że system OBW oparty
        na poparciu dla partii jest bardziej wiarygodny. A ty piszesz, że nie ma to
        bezpośredniego przełozenia. Jedni eurosceptycy przeczą drugim?
        • dziejas Re: 40 proc wyborcow LPR powie TAK 05.05.03, 14:56
          pomijasz oczywisty fakt, ze w badaniach obw uwzglednione jest, ze czesc
          elektoratu nie popiera stanowiska partii w kwestii ue. sondazami nie zawracam
          sobie glowy. wynik bedzie znany dopiero po referendum. nie przekonuje nikogo do
          moich pogladow, po prostu je tutaj prezentuje. chyba po to powstalo forum?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka