Gość: Kasica IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 16:28 leci indyjska muzyka ludowa, a jakas chinka telefonuje z domem juz od pol godziny. Ja jescze pisze po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 16:29 Wejdz na strone www.bialorus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 16:30 a siedzisz po turecku czy w pozycji kwitu lotosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 16:31 siedze w pozycji pokurcza ktoremu ciagnie po plerach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:42 to zjedz falafel;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 17:09 Eee, falafela nie sprzedaja w tureckich knajpach :o))))))))))))))))))))) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:00 a ile kosztuje godzinka,bo u nas 4-5zł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 17:05 Kasica, w kawiarence opanowanej przez Turkow nie ma na pewno polskiej czcionki, prawda? Czyli tracisz wszystkie ą i ę, żeby nie wspomnieć juz o ź M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:08 ja mam ale z pośpiechu nie uzywam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer turcy 09.03.05, 17:09 A swoja droga spotkalem sie kiedys z komentarzem w Polsce (wlasnie przypomnialo misie odnosnie Turkow), w ktorym to strasznie ubolewano nad ich iloscia w Niemczech. Szkoda, ze Niemcom Turcy nie przeszkadzaja- w koncu to ten narod moglby byc najbardziej tematem zainteresowany. A tym , ktorym przeszkadzaja zalatwia ustawa i oskarza ich o terroryzm (jak przed dwoma dniami). M.S. Odpowiedz Link Zgłoś