Dodaj do ulubionych

siedze w tureckiej kawiarni internetowej

IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 16:28
leci indyjska muzyka ludowa, a jakas chinka telefonuje z domem juz od pol
godziny. Ja jescze pisze po polsku?
Obserwuj wątek
    • rachela180 Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 16:29
      Wejdz na strone www.bialorus.pl
    • kathathea Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 16:30
      a siedzisz po turecku czy w pozycji kwitu lotosu?
      • Gość: Kasica Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 16:31
        siedze w pozycji pokurcza ktoremu ciagnie po plerach...
    • Gość: mm Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:42
      to zjedz falafel;-)))))))))))
      • mathias_sammer Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 17:09
        Eee, falafela nie sprzedaja w tureckich knajpach :o)))))))))))))))))))))

M.S.
    • Gość: mm Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:00
      a ile kosztuje godzinka,bo u nas 4-5zł:-)
    • mathias_sammer Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej 09.03.05, 17:05
      Kasica, w kawiarence opanowanej przez Turkow nie ma na pewno polskiej czcionki,
      prawda? Czyli tracisz wszystkie ą i ę, żeby nie wspomnieć juz o ź

M.S.
      • Gość: mm Re: siedze w tureckiej kawiarni internetowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:08
        ja mam ale z pośpiechu nie uzywam:-)
      • mathias_sammer turcy 09.03.05, 17:09
        A swoja droga spotkalem sie kiedys z komentarzem w Polsce (wlasnie przypomnialo
        misie odnosnie Turkow), w ktorym to strasznie ubolewano nad ich iloscia w
        Niemczech. Szkoda, ze Niemcom Turcy nie przeszkadzaja- w koncu to ten narod
        moglby byc najbardziej tematem zainteresowany. A tym , ktorym przeszkadzaja
        zalatwia ustawa i oskarza ich o terroryzm (jak przed dwoma dniami).

M.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka