Gość: gosc IP: *.opocznosa.com.pl 11.03.05, 10:04 no wlasnie... jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: wasz ulubiony kolor???? 11.03.05, 10:08 czarny, czarny i jeszcze raz czarny. Większość mojej garderoby od jakiś 16 lat jest właśnie w tym kolorze, dodam jeszcze, żem brunetka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm do mamby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:11 czy Ty przypadkiem nie byłas wczoraj w Galerii Mokotów w banku,tym przy gł.wejściu??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: do mamby 11.03.05, 10:13 Nie, nie byłam. Wczoraj w domciu siedzialam cały czas. A czy Ty mieszkasz gdzieś w okolicy GM???? Bo ja bardzo blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: do mamby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:16 pracuję,pytam bo była tam kobitka podobna do Ciebie i tak se pomyslałam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: do mamby 11.03.05, 10:23 Pracujesz w GM????? Ja mieszkam w tych nowych blokach róg Niepodległości i Domaniewskiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.crowley.pl 11.03.05, 10:10 Niebieski, brązowy, szary, czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: wasz ulubiony kolor???? 11.03.05, 10:11 bialy, czerwony, czarny. Niekoniecznie w tej kolejnosci. Innych nie naszam, poza jeansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.crowley.pl 11.03.05, 10:37 dokładnie te same kolory lubię :-) jeśli miałaby być u mnie poprawna kolejność to: 1. czerwony 2. czarny 3. biały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:12 beżo-brązy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: wasz ulubiony kolor???? 11.03.05, 10:13 Czerwień, róż, czerń, fiolety, granaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysica Re: wasz ulubiony kolor???? IP: 62.29.136.* 11.03.05, 10:20 Burgund, wszystkie odcienie brązu i zielony ale nie na sobie tylko w naturze Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: wasz ulubiony kolor???? 11.03.05, 10:23 Jesli chodzi o ciuchy: czarny, biały, szary i taki buraczkowo-wiśniowy? czasami brąz z kremem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: wasz ulubiony kolor???? 11.03.05, 10:40 Czarny, brazowy, bezowy, kremowy, bialy, niebieski, oliwkowy ( w takie kolory lubie sie tez ubierac). __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Zielony IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 10:02 Według testu psychologicznego, który robiłam, oznacza to wielką ambicję, potrzebę zabłyśnięcia, pewien egoizm i materializm. Cała ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkfjdjfd Re: Zielony IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 12:04 podaj link do tego testu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarty Re: Zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:57 Też prosze o ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Ale to nie przez internet IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.03.05, 10:18 Ściślej, on jest5 w mojej książce do ang. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 12.03.05, 10:27 Czerwony, czerwony i jeszcze raz czerwony + ewentualnie biały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: wasz ulubiony kolor???? IP: 83.238.200.* 12.03.05, 10:33 zdecydowanie niebieski,a kombinacj zolto niebieski,bialo zielony i zloto zielony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:36 Niebieski... taki lazurowy błekit, taki chabrowy kolor. Lubie otaczać sie takim kolorem, nosić niekoniecznie. Choć czasem go noszę. Potem lubie wrzos, taki liliowo - bzowy, pomadki sa ładne w tym kolorze... Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: wasz ulubiony kolor???? 12.03.05, 14:26 Fiolet, ciemna "krwista" czerwień, bordo...ale i tak najwiecej mam czarnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:31 > Fiolet, ciemna "krwista" czerwień, bordo...ale i tak najwiecej mam czarnych > rzeczy. Jesli chodzi o garderobe to mam podobnie plus ciemna mistyczna zieleń, ciemna wiśnia, kolor wina, głeboka czerń - jak wiadomo niektore czernie sa takie bladoczarne. Sprawiaja wrazenie wyplowiałych. Dodatkowo lubie kolory jesieni - kasztanowe i złotobrozowe brązy oraz rudawe kolory. A na lato sukienki w drobne kwiatki... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wasz ulubiony kolor???? 12.03.05, 14:38 Gość portalu: Abigail napisał(a): ...ciemna mistyczna zieleń.. Oświeć mnie skarbie, co to jest "mistyczna zieleń"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: wasz ulubiony kolor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:45 Jest ciemna, ale ta zieleń ma swoja głębie koloru.I dlatego nazwałam te zieleń mistyczna. Ciemne kolory np granatu, brązu, filetu nie są ładne. A jak są ciemnoi i bez głębi to juz wogóle. To takie słowko pomocnik, aby oddać piękno tej ciemnej zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: wasz ulubiony kolor???? 12.03.05, 15:23 czarny, zielony, szary, granat, bordo Odpowiedz Link Zgłoś