boski.zawodowiec 11.03.05, 15:35 cały czas mnie wywala , zamist gadac moze warto by było to naprawic co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:36 Dlaczego? Mi to się nawet zaczęło podobać :) Wczoraj ze dwieście razy się logowałem, dziś niestety tylko jakieś pięćdziesiąt :( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:37 to przeszkadza bo zamiast prowadzic szybkie i rzeczowe dyskusje trzeba sie wrócic i zalogowac. No a jak widze ze odpowiedzalna za to skupia sie na dyskujsach a to nie działa to mnie .... trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:38 Pietrek, o co chodzi z tym logowaniem? Mnie tez wiecznie wywala, qrwica strzela... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:39 Sewrery wybiórczej chyba są za słabe i timeouty są poprzekraczane :( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:40 no ale dlaczego odpowiedzialni za forum z tym nic nie robią? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:40 A co to są tajmauty? :0) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:42 noż qrwa znowu mnie wywaliło Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 15:46 co żeś się tak uparł, że Dylematka jest adminem????? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 15:48 To ze ją lubisz nie znaczy ze cały czas jest twoim obowiązkiem jej bornić, ona sie nie wywiązuje z obowiazków bo forum nie działa jak nalezy wiec chyba mam prawo pytac kiedy to naprawią Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 15:49 Boski, ja Jej nie bronię, ale zastanawiam się, skąd Ci przyszło do głowy, że Dylematka jest adminem??? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 15:51 bo czyta kazdego posta i dokładnie wie kto jest kto nawet jesli osoby wchodza pod innymi nickami, nie chodzi mi tutaj tylko o mnie ale i o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 15:58 boski.zawodowiec napisał: > bo czyta kazdego posta i dokładnie wie kto jest kto nawet jesli osoby wchodza > pod innymi nickami, nie chodzi mi tutaj tylko o mnie ale i o innych. To może ona w ABW pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:01 tak ABW szuka szpiegów na forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:02 Feministycznych wywrotowców. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:04 i szuka chłopa co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:10 boski.zawodowiec napisał: > i szuka chłopa co nie? Sądząc po wyglądzie, to chyba nie ma z tym problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:16 O to wcale takie do konca nie jest bo jest sporo pieknosci bez chłopa które w co ciezko nawet uwierzyc na siłe szukają tylko takiego któty im sie spodoba. Sam znam osobiscie naprawde super laski które chcoc sie nie przyznają to patrzą tylko aby sie ktos zawisił na nich. Wiadomo tez ze byle prostak nie ma szans. Szczerze mówiac mi sie nie podoba ta dziewczyna ktorej foto mi przesłała a pisze tak bo nie mam pojecia czy to jej zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:24 A jaki cel miałaby niby, żeby przesłać nie swoje? Tobie się najbardziej podobała pierożek, a ja równie dobrze bym mógł ją źle ocenić, bo nie jest w moim typie :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:30 Nie moge miec pewnosci że to jej zdjecie a co do pierozka pewnosc mam ze to ona. Moze widziałes inne niz ja i przez to sądzisz ze jest ładniejsza od pierozka a moze ci sie poprostu bardziej podobała. Powiedz dylemat wysłała foto z jakiejs dyskoteki ew. pubu? czy sa tam papierosy na stole oraz butelka z piwem oraz łysy facet w tle? no inaczej nie dojdziemy czy widzielismy te sama osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:35 Yooo. A pieroga nie widzieł ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawia˛ 11.03.05, 16:37 drogi kapitanie, wolalabym abys nie rozmawial z harcerzami na temat zdjecia, ktore ci przeslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Sorki To tu miało byś, a dałem na koniec wątku 11.03.05, 16:39 -------------------------------------------------------------------------------- Ty chyba naprawdę z ABW jesteś, ale jak sobie życzysz. Boski zdeletuj cache :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:39 yoooo czyli to samo widziałes tak? wiec mi sie ta dziewczyna nie podoba i nie pisze tego bo jej nie lubie czy tez za to ze ciagle sie z nia tutaj kłuce. Poprostu wydaje mi sie dziwna z wyglądu. Wiec jesli nie widziałes pierozka to powinenes wymeczyc jakos od niej foto to zobaczysz ze jest ładniejsza. Chociaz sam osobiscie gustuje w blondynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:41 Mamy nie rozmawiać o zdjęciu, Boski! Podejrzewam, że jakbyś zobaczył zdjęcie mojej żony też nie spodobałaby Ci się :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:42 nie wiadomo , o co ci chodzi z tym cache? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:43 A tak wogóle co to cache to wiesz? Bo resztę wyjaśniłem poniżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:46 ja wiem o co chodzi bo czesto to kasuje aby któs przyapdkiem w biurze nie widział ze udizalm sie na forum. ale w tym przypadku nie sadze aby dylemat mogła sprawdzic jakie storny odwiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:49 Ty o Rzymie, ja o Krymie :DDD Chodzi mi o to, żebyś rozmowę o zdjęciu uważał za niebyłą :) Kapejszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:50 no wiem Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamba to pisz do mamdylemat kiedy to naprawią 11.03.05, 16:51 Oki Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 15:49 Kiedy jesteś zalogowana, to wysyłając posty łączysz się ponownie z serwerem. Serwer ma ustawiony time out, czyli czas jak długo połączenie może być nawiązane bez ponownego uwierzytelnienia. Jeżeli nie dajesz żadnego sygnału, bo łącza są zapchane, albo serwer jest przyblokowany, albo po prostu zostawisz kompa np. na noc musisz się ponownie zalogować. Drugie rozwiązanie jest takie, że program obsługujący serwer może pingować czy jesteś połączona, ale jak sieć czy serwer się przytka, to i tak Cię wyloguje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 11.03.05, 16:05 spiskowa teoria dziejow. Nie widzisz, ze adminem jest maas? ja ja akurak znam, i to sa dwie rozne osoby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 16:06 maas tez poznałas? ja nie moge to moze ty tez wcale nie jesteś taka nowa jak sie przedstawiasz co? A przeciez miałas juz znikac do domu jak pamietam. i mozna by tak pisac i pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 16:38 Ty chyba naprawdę z ABW jesteś, ale jak sobie życzysz. Boski zdeletuj cache :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 16:40 ale po co mam tego cache kasować? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 16:42 Z zapisem tej rozmowy o zdjęciu, bo Dylemat nie życzy sobie rozmowy o nim na forum. W sądzie sędzia w takim wypadku mówi do ławy przysięgłych, że nic nie słyszeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 16:48 teraz juz wiem o co chodzi i u sumie dobrze ze zaczelismy o tym gadac bo wysżło kolejne kłamstwo dylemata jakie mi w mailach pisała i mozna by rzec jakim trzymała mnie w tkaim miniszachu. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 16:57 A no mamdylmaet wzbudzała moje zainteresowanie tym iz wmawiała mi ze nie pokazała mi prawdziwego foto a prywatnie jest bardzo znaną kobieta którą mase razy widziałem w TV i wiele razy o niej czytałem robiła to po to bo wiedziała ze lubie takie dziewczyny, zachecała mnie tez w taki sposób ze miała mnie ochote poznac ale niestety okazałem sie chamem i jej jest przykro z tego powodu. Wiec zaczeło sie droczenie i takie bawienie sie mną ze ona jest niby znana i moze sobie pozwolic na robienie ze mnie głupa a mi bedzie na niej zalezec i cały czas bede o nią zabiegał. Teraz juz wiem że nie ma sensu zabiegać i stad tez jej szybka reakcja ze nie zyczy sobie aby rozmawiac o jej zdjeciu ze mną. Przeciez te moje spory z margie to tez ona nakrecała. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:08 No cóż Ci mogę powiedzieć... Mamy Cię, mamy Cię, mamy Cięęęęę. Dałeś się wkręcić. I finito! Ale żeby z tego powodu robić aferę i się obrażasz... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:18 A jakbys ty sie czuł gdyby cie tak jakas dziewczyny o ile to diewczyna w ogole wkrecała? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:28 Wiesz co? Ja nie traktuje tego forum tak poważnie jak Ty. Jak mi mamba napisała, że mi majtki pokaże, to myślisz, że uwierzyłem. To znaczy szczęka by mi opadła, jakby to zrobiła, ale na pewno nie będę w poniedziałek otwierał poczty z nadzieją, że coś dostanę!!! Oj, Boski... Ty się strzeż, bo ja takich co hurtem tak łykają, to ja bardzo lubię. O Boska naiwności :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:29 Pietrek cholera jasna!!!! Ja Ci majtek nie pokażę, ja już Ci zrobiłam taki show, że hej... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:30 Właśnie próbuję coś Boskiemu wyłożyć, jak nie przyrównując ojciec synowi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:31 n o dobra już dobra... nie całuj po pierścieniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec piertku 11.03.05, 17:36 ja nie trakuje tego forum powaznie i napisałem na samym początku tej zabawy ze pierwszy raz mi sie taki cyrk zdarza ze mnie zaczyna interesowac dziewczyna z internetu i to chyba mnie wscieka ze okazała sie sciemniara. Gdybym traktował na powaznie to tez bym dbał tu o swój wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mamdyelamt zrób cos z tym logowaniem! 11.03.05, 17:34 hej w takie cos to ja tez nie wierze, lub tez propozycje seksu ale tu było inaczej, powolne podchodzenie i chyba choc nie wiem tego napewno on też cos odemnie chciała ale po kłamstwie to juz ciezko jej było to odkrecic. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Cześć Pietrek :))) 11.03.05, 17:26 jestem z powrotem, tym razem już w domciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Upssss. 11.03.05, 17:32 przeciech wiem z czym. A tak na marginesie, to ja myślałam, że będziesz czekał na cosik ode mnie... :)))) no żartuję oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Upssss. 11.03.05, 17:43 Sama napisałaś, że ze mnie stara dupa. Chociaż na marginesie różnica wiekowa znikoma :) Odpowiedz Link Zgłoś