Dodaj do ulubionych

Dziewczyny...

18.03.05, 15:26
...jakaś kraksowata łajza pojawiła się u Was na forum i cieszy się ze swoich
grafomańskich wypowiedzi. Czemu za radą innych nie zlewaćie łachudry?
Przecież jak się nikt biedną dzieciną szukającą zainteresowania nie będzie
ciekawił i korespondował, to biedna się zmęczy i da sobie spokój.
Innej rady na takie coś jak kraksa nie ma :)

Trzymajcie się ciepło i olewajcie buractwo :)

P.S.
Żoną marynarza nie jestem ale mam jednego w rodzinie :)
Obserwuj wątek
    • kraxa Re: Dziewczyny...najwyrazniej 18.03.05, 15:40
      lubia taka perwersyjna przyjemnosc. Niby mna gardza, ale nie sa w stanie sie
      powstrzymac. A ty skad sie wzielas? Bo jak to mówia, ze jak konie kuja, to
      zawsze jakas zaba nogi podstawi...
    • angelika_20 Re: Dziewczyny... 18.03.05, 15:50
      A najlepiej na mendę w ogóle uwagi nie zwracać :)
      Trochę to wymaga wysiłku, bo wiadomo - jak ty się nie odwinąć jak jakaś
      owadzina ledwo się z jakiejś kupy poderwała i brzęczy za uchem męcząco, ale na
      prawdę warto.

Trzymajcie się ciepło i powodzenia w tępieniu insektów :)
    • caligirl Re: Dziewczyny... 18.03.05, 16:19
      one sie oczywiscie nie moga powstrzymac bo tak jak juz mowilam nareszcie
      zaczynaja myslec i nawet swoim marinerom nakazywac testy na HIV.
    • angelika_20 Re: Dziewczyny... 18.03.05, 16:33
      Nie wiem też czy jest sens forum ukrytym robić. Łajzy są częścią internetu i
      nic się na to nie poradzi. Ale przy braku zainteresowania taka wywłoka
      poszaleje sobie przez jakiś czas i pójdzie dalej.

Ignorowanie jest najlepsze :)

Pozdrawiam wszystkie Marynarki :)
    • caligirl Re: Dziewczyny... 18.03.05, 17:16
      angelika a ty jestes przedstawicielem czy prawnikiem marynarzowych???? czy
      tylko "kiss ass".
    • angelika_20 Re: Dziewczyny... 18.03.05, 18:00
      Choć z drugiej strony ignorowanie buraka nie jest wcale takie trudne.
      Przecież piszemy na forum po to, żeby się wygadać czy przedyskutować sprawę.
      Burak pisze, żeby uzewnętrznić swoje grafomańskie zapędy bo zapewne na farbę do
      grafitti go nie stać :)
      Więc po co się z pustakiem w dyskusję wdawać, skoro to z założenia nie jest
      dyskusja?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Tu gdzie jestem piękna wiosenna pogoda, aż
      żyć się chce :)
      • kraxa angelika 21.03.05, 13:30
        Nie nazwe Cie wywloka, w obawie, ze moglabym cie niechcacy
        skomplementowac...Zauwazylas, ze poza mna i callgirl nikt ci nie odpowiada wiec
        nie wlaz w dupe bez mydla bo to tez moze miec przykre konsekwencje zdrowotne
    • sylwica Re: Dziewczyny... 21.03.05, 15:24
      szczerze? żenująca ta polemika
      ludzką cechą jest tolarenacja i prawo do wypowiedzi dla każdego
      nie mam nic przeciwko krytycznym uwagom kraxy, choć ma cięty język
      nikt nikomu nie każe ich brać do serca
      pozdrawiam
      • kraxa Sylwica, nie wierze :-) 24.03.05, 11:28
        Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona Twoja wypowiedzia,naprawde. Nie oczekiwalam
        jakiejkolwiek sensownego postu ze strony matron, choc jak slusznie (jako
        jedyna) zauwazylas mój jezyk jest ciety, ale nie wulgarny ( nieudolne próby
        jego podrobienia owocuja jedynie stekiem wyzwisk). Pozdrawiam Cie serdecznie, i
        choc inne forumowiczki powinny byc Ci wdzieczne, za to, ze przelamalas
        pozytywnie tragiczny obraz marynarzowej jaki wylanial sie z tego forum- to
        niestety obawiam sie, ze i na Ciebie w jakims stopniu spadnie odium ze
        srtony "jedynych sprawiedliwych".
        • barborka81 Kraxa 24.03.05, 14:22
          nie wiem czy zauważyłaś, ale nie wszystkie marynarzowe używają "steku wyzwisk".
          Sa osoby mniej lub bardziej impulsywne, maja lepsze i gorsze dni. Tolerancja o
          której mowi Sylwica rowniez dotyczy tych osob. Nigdy nie negowałam prawa do
          wypowiedzi mniej lub bardziej pochlebnych. Zauwaz, ze wiele z nas w ogole nie
          bralo udzialu w duskusjach(klotniach??). W jednym z moich postow prosilam Cie o
          wyrozumialosc, ale o ile pamietam to ty mnie "zbluzgalas". Mimo wszystko goraco
          pozdrawiam i zycze wesolych i spedzonych w rodzinnej atmosferze swiat.
          • kraxa Barborka nie boisz sie 24.03.05, 14:56
            Przeciez zaraz zostaniesz zjedzona przez tamte faszystki za to, ze ze mna w
            ogole rozmawiasz. ja tylko uwazam, ze wielce wynmowne, ze z otwartymi ramionami
            przyjmujecie byle kogo, kto swoimi rynsztokowymi wypowiedziami robi wam takie
            sobie publicity. Jaki Pan taki kram0 mam na mysli ADMINKI- Panie i Wladczynie
            na krancu swiata :-) Wesolych Swiat.
            • barborka81 Nie boje sie: 25.03.05, 07:35
            • barborka81 Nie boje sie:) 25.03.05, 07:41
              Sorki za poprzednie, ale klawiatura mi wysiada:(
              Każdy ma prawo do własnego zdania. Są różni ludzie i charaktery i nigdy nie
              będzie tak, że wszyscy i wszystko będzie mi sie podobać. Uważam siebie za
              tolerancyjną osobę (no może z małymi wyjątkami;-)....żartuję), więc nie będę
              nikogo tutaj piętnować za to co myśli czy czuje. Masz takie prawo. Ja natomiast
              mam prawo mysleć, że mój M należy do tych wyjątkowych i najwspanialszych:-).
              Nikomu natomiast nie każę myśleć tak samo:) Pozdrawiam i dziękuję za życzenia.
              Myślę, że święta zaliczę do udanych:D PA
              • kraxa Powtórze sie moze, ale brak mi slow 25.03.05, 09:16
                Barborka- nie moge w to uwierzyc , ale sie bardzo ciesze. Wlasnie to mnie
                najbardziej uderzylo negatywnie w mojej wymianie pogladów z forumowiczkami.
                Zadna,za wyjatkiem Galeny, Sylwicy i teraz Ciebie nie byla w stanie
                wyprodukowac ani jednego postu niezgodnego z "obowiazujacym na forum kanonem".
                Faktycznie, po[ród tych wulgarnych nierzadko wrzasków nie dostrzeglam byc moze
                wypowiedzi w innym tonie. Przepraszam Cie za to zupelnie szczerze. Milo mi
                pomyslec, ze w kazdym srodowisku jednak znajdzie sie czlowiek, który nie boi
                sie wyglosic swojej opinii choc tak róznej od mainstreamu. Cieple i serdeczne
                pozdrowienia od skrzyzowania "pomylki genetycznej" z "wywloka" i " stara baba
                bez chlopa" :-)))))))))
                • barborka81 :-) 25.03.05, 09:32
                  Jeśli chodzi o mnie to raczej nie biorę udziału w takich dyskusjach. Nie musisz
                  przepraszać:))) Też się powtórzę: KAŻDY ma prawo do własnego zdania:) i jak
                  świat długi i szeroki ilu jest ludzi tyle jest opinii:)) Poza tym jakoś nie
                  poczułam się urażona ponieważ ta dyskusja nie dotyczyła mojej osoby
                  bezpośrednio:)) Mam troszeczję inną sytuację (a propos podatków), więc nie
                  dobrałam sobie do kapelusza słów, które tutaj padły. Dziękuję za pozdrowienia i
                  przesyłam również ciepłe i serdeczne....
    • angelika_20 Re: Dziewczyny... 25.03.05, 15:19
      Wesołych Świąt dla wszystkich i wesołego jaja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka