23.03.05, 19:19
Witam!
Mam takie pytanie... od jakiegoś czasu czuję ból w podbrzuszu. Ból trwa kilka
sekund i w tym momencie czuję tak jakby mnie coś kuło. Czy któraś z was ma
coś podobnego? Mam dopiero 17 lat. Czy powinnam iśc do lekarza? Bardzo proszę
o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • boskii.zawodowiec [...] 23.03.05, 19:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gwiazdeczka00 Re: Marlena 23.03.05, 19:24
        żałosny tekst koleś =/
        • rachela180 Re: Marlena 23.03.05, 19:44
          hej, nie przejmuj się, on tak ciągle ;)

Biegnij do gina, taka moja rada :( nikt Ci nic lepszego nie podpowie. Idź
          prywatnie, bo w przychodni... ech, lepiej nie mówić na co sie możesz nadziać...
          jeśli jeszcze nigdy nie byłaś - spoko, to nie jest nic strasznego.

Ból moze mieć b.b.b.b.b.rózne przyczyny, więc lepiej sprawdź to u fachowca.
          Ech. To tyle.
          • klara-klara Re: Marlena 23.03.05, 19:50
            Prywatni lekarze bywaja naprawde wredni, szczegolnie jesli chodzi o wmawianie roznych chorob..Lepiej nich idzie do lekarza swojej mamy, siostry, ciotki etc., czyli wyprobowanego.
            • pimpek_sadelko Re: Marlena 23.03.05, 19:56
              klara-klara napisała:

> Prywatni lekarze bywaja naprawde wredni, szczegolnie jesli chodzi o wmawianie
              r
              > oznych chorob..Lepiej nich idzie do lekarza swojej mamy, siostry, ciotki
              etc.,
              > czyli wyprobowanego.
              >

co za bzdet? zaden prywatny mi niczego nie wmawial. opanuj sie, co pleciesz?
              nie strasz dziewczyny lekarzem, u ktorego jeszcze nie byla!
              • klara-klara Re: Marlena 23.03.05, 20:04
                a mnie dwoch wmawialo, wiec to wcale nie bzdet...poczytaj sobie forum zdrowie kobiety, albo liste dobrych i zlych ginekologow.
                I dlaczego czepiasz sie tylko mnie? Wyzej ktos "straszy" zlymi lekarzami z przychodni, ja mam zle doswiadczenia z lekarzami prywatnymi..nie twierdze, ze kazdy lekarz prywatny jest zly, ja tylko przestrzegam pzred naiwnym stwierdzeniem, ze gin pryw. jest lepszy od tego z przychodni, bo to nieprawda.
                • pimpek_sadelko Re: Marlena 23.03.05, 20:09
                  klara-klara napisała:

> a mnie dwoch wmawialo, wiec to wcale nie bzdet...poczytaj sobie forum zdrowie
                  k
                  > obiety, albo liste dobrych i zlych ginekologow.
                  > I dlaczego czepiasz sie tylko mnie? Wyzej ktos "straszy" zlymi lekarzami z
                  przy
                  > chodni, ja mam zle doswiadczenia z lekarzami prywatnymi..nie twierdze, ze
                  kazdy
                  > lekarz prywatny jest zly, ja tylko przestrzegam pzred naiwnym stwierdzeniem,
                  z
                  > e gin pryw. jest lepszy od tego z przychodni, bo to nieprawda.
                  >

a mi 10 nie wmawialo nic. i co z tego wynika?
                  • pimpek_sadelko ps odnosnie "listy" 23.03.05, 20:12
                    mam ja w d... poniewaz jest ona robiona przez laski, ktore o medycynie nie maja
                    pojecia. moga co najwyzej powiedziec czy lekarz byl mily czy nie. zatem moze
                    zmiencie liste na niemilych lub milych ginow" bedzie prawdziwiej. znawczynie od
                    siedmiu bolesci.
                    • klara-klara Re: ps odnosnie "listy" 23.03.05, 20:16
                      Mysle, ze konkrety mozna takze tam poczytac. Ja np. znalazlam wiele negatywnych listow na temat mojego lekarza, niestety po fakcie.
                  • klara-klara Re: Marlena 23.03.05, 20:14
                    Jakies dziecinne te przepychanki, nie sadzisz? Gdybys ty sparzyla sie na dwoch lekarzach z gabinetu prywatnego to tez bylabys ostrozniejsza, prawda? Gdyby znajoma powiedziala ci, ze sparzyla sie na lekarzy z przychodni, to juz zaczelabys sie zastanawiac... A chyba konkluzja jest jasna...
                    • pimpek_sadelko Re: Marlena 23.03.05, 20:31
                      klara-klara napisała:

> Jakies dziecinne te przepychanki, nie sadzisz? Gdybys ty sparzyla sie na
                      dwoch
                      > lekarzach z gabinetu prywatnego to tez bylabys ostrozniejsza, prawda? Gdyby
                      zna
                      > joma powiedziala ci, ze sparzyla sie na lekarzy z przychodni, to juz
                      zaczelabys
                      > sie zastanawiac... A chyba konkluzja jest jasna...
                      >
                      sek w tym, ze mi owczy ped jest obcy. ja lubie sama wybrac, lubie sama ocenic a
                      nie uczepic sie jak rzep psiego ogona cudzych doswiadczen i pogladow.
                      jak na razie dobrze na tym wychodze.jesli slucham rad, to tylko wtedy, kiedy
                      gloszaca je osoba wie co mowi( ma wiedze merytoryczna) a nie slyszy dzwony
                      koscielne.
                      • klara-klara Re: Marlena 23.03.05, 20:35
                        Zgadzam sie z toba. Przeciez o tym wlasnie napisalam.
    • pimpek_sadelko Re: Marlena 23.03.05, 19:48
      to moze byc owulacja albo rosnacy pecherzyk do owulacji. do lekarza mozesz
      oczywiscie isc, tym bardziej, jesli masz 17 lat a do tej pory nie bylas ( jesli
      nie bylas).
      • gwiazdeczka00 Re: Marlena 23.03.05, 19:57
        dzieki za rady. Nie byłam jeszcze u ginekologa ale chcialabym iść, żeby
        sprawdzić czy wszystko jest OK. Jutro musze przedzwonić do przychodni, tylko
        nie wiem czy mnie przyjmą. Wogóle pod koniec miesiąca powinnam dostać okres,
        więc jak mnie nie zarejestruje przed to pójdę po.
        • rachela180 Re: Marlena 23.03.05, 22:03
          Aaaa, no to to może być po prostu PMS :)

Ale idź, juz czas na Cię :) dobrze jest najpierw pójść do gina, przed
          rozpoczęciem współżycia.

A w ogóle wszystko będzie OK :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka