paulax 30.03.05, 13:23 Chciałabym przekłuć sobie pępek,ale nie mam pojęcia z czym to się wiąże :) Chodzi mi o czas gojenia, czego trzeba się wówczas wystrzegać,co stosować przybliżony koszt itp. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetsusana Re: kolczyk w pępku 30.03.05, 13:56 Goi sie kolo 2 tygodni. Wystarczy higiena nic wiecej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: kolczyk w pępku 30.03.05, 14:00 oj to chyba szczęście miałaś pępek zazwyczaj goi się dość długo bywa, że i kilka miesięcy tytanowy kolczyk polecam - podobno lepiej się goi niż ze standardowymi srebrnymi i złotymi Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: kolczyk w pępku 30.03.05, 14:08 :) na mnie sie wszystko goi jak na psie hehe Tylko tytanowy Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: kolczyk w pępku 30.03.05, 14:03 nie rób tego, podobno potem nie można mieć dzieci bo wody płodowe wyciekaja przez otworek:( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: kolczyk w pępku 30.03.05, 14:14 zależy od strony, albo lewe albo prawe oko:( Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: kolczyk w pępku 31.03.05, 13:40 Jak juz się zakolczykujesz, to do sypialni zapraszaj tylko wydepilowanych facetów. Jak się taki włochaty zaplątaw w Twój kolczyk, to wyrwie Ci kawał brzucha. Tak na serio to właśnie miałem kiedyś wielkie obawy, czy aby przpadkiem nie uszkodzę zakolczykowanej partnerki (ale mimo to nie zdecydowałem siena depilację). Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: kolczyk w pępku 31.03.05, 14:10 moja kolezanka zakladala miesiac temu, asystowalam przy tym wielkim wydarzeniu. ogolnie to nic nie bolalo, wszystko ladnie, miala pryskac jakims sprayem 4 razy dziennie. niestety potem zaczelo bolec, po 2 tygodniach pokazala sie ropa, kolezanka dalej dzielnie psika tym lekarstwem, juz ostatnio nawet bylo niby troche lepiej, mniej bolalo. czyli tak - kolczyc wyglada ladnie, ale na poczatku moga z nim byc problemy, wiec trzeba sie nad tym zastanowic, albo przynajmniej zdawac z tego sprawe, ze nie jest rozowo. Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: kolczyk w pępku 31.03.05, 14:12 daj spokuj to jush nie jest >>trendy<< Odpowiedz Link Zgłoś
anet_die Re: kolczyk w pępku 31.03.05, 14:39 www.wildcat.pl/index2.htm wejdz na tą stronke, tam znajdziesz wszytko na temat ktory Cie interesuje, a przy okazji mozesz wybrac sobie jakies ciekawe kolczyki, nie tylko do pępka, :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko ja bym chciala na dupie miec 31.03.05, 14:46 ja bym chciala kolczyk na dupie miec. tylko tak, zeby spinal dwa posladki. da rade tak?:P :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: ja bym chciala na dupie miec 31.03.05, 14:56 "Nas klijęęt nas pannn" Wszystko można zakolczykować. Płacisz i kolczykują. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ja bym chciala na dupie miec 31.03.05, 14:59 rraaddeekk napisał: > "Nas klijęęt nas pannn" > > Wszystko można zakolczykować. > Płacisz i kolczykują. no p[rosze. polska jest w europie! nawet jest bardziej europjska niz sama UE, tam tylko krowy sie kolczykuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: ja bym chciala na dupie miec 31.03.05, 15:03 Powiem więcej "tam", to trzeba mieć dowód osobisty, aby wybrać się tylko do solarium. A u nas pełno zakolczykowanych i wytatuowanych małolatów :-( Odpowiedz Link Zgłoś