kohol Re: na co isc do kina? 19.04.05, 10:44 Ja to bym poszła na Mechanika albo jakiś horror... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: na co isc do kina? 19.04.05, 10:45 jeżeli nie widziałaś "Piły" to polecam. Trzyma nieźle w napięciu, ale jest to triller :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: na co isc do kina? 19.04.05, 11:01 Ja też na horror by się oderwać od rzeczywistego... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: na co isc do kina? 19.04.05, 10:51 dzienniki motocyklowe ogladalam juz w pazdzierniku na takim festiwalu filmowym - rewelacja. tez polecam dalej, a zwlaszcza jak ktos oprocz tresci filmowych rowniez ceni sobie estetyke. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: na co isc do kina? 19.04.05, 10:52 slyszalam cus o tym. o co chodzi dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: na co isc do kina? 19.04.05, 12:15 To koreanski film- historia jednego faceta. jak ci powiem o co chodzi, to juz bedziesz wiedziala wszytsko, a cala zabawa polega na tym, ze dlugo nie mozna sie zorientowac, o co chodzi.... Film rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: na co isc do kina? 19.04.05, 12:18 jeżeli chodzi o horrory to klątwa jest super, oryginalny tyt. to chyba "Grudge" Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: na co isc do kina? 19.04.05, 10:52 jest taki latynoski film "Maria Magdalena cos tam" i wbrew tytułowi, nie jest to film religilny, tylo o kobiecoie szuglującej dragi do stanów:) Ja na to idę na bank - uwielbiam takie kino:))) Odpowiedz Link Zgłoś
discrepantia Re: na co isc do kina? 19.04.05, 11:31 ja dzis bedę oglądać ring 2 i siła strachu (ale na kompie), to powiem czy faktycznie straszne były. jak ktos oglądał juz mechanika, to prosze o recenzję! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: na co isc do kina? 19.04.05, 11:57 Po Ringu (1) oryginalnym boję się swojego kota:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: na co isc do kina? 19.04.05, 14:06 Od razu mówię, że oglądając na kompie sie nie przestraszysz. Na horrory się do kina chodzi. :))))) PS. Japońskie Ringi, Dark Watery itd... są ponoć straszniejsze od Amerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
discrepantia Re: na co isc do kina? 19.04.05, 15:06 obawiam się , że sie przestrasze i tak, jestem troche nieobiektywna w tym temacie,bo boje się na większości thrillerów, horrorów. a w kinie fakt - fajnie sie człowiek boi, ale potem wszystko mu przejdzie. a jak siedzisz w domu przed kompem, wieczorem to strach sie ruszyc do kibla. poza tym szkoda mi kasy na te wszystkie nowości w kinie; robie selekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: na co isc do kina? 19.04.05, 16:05 ring 2 to kompletne nieporozumienie, nie warto wydawać na niego nawet 1 złotówki. mechanik - podobny do 6go zmysłu, powolny, klimatyczny maria full of grace - super, polecam be cool - wieje nudą 11.14 - jak nie ma niczego innego to można obejrzeć;) dom latających sztyletów - japońskie wygibasy, mi się bardzo podobał(kino dla lubiacych tego typu filmy) siła strachu - schematyczna aż do bólu tyle udało mi się obejrzeć:D Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: na co isc do kina? 20.04.05, 00:53 na "czterdziestolatka trzydzieści lat później" Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: na co isc do kina? 20.04.05, 00:59 Bolka i Lolka mogliby powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: na co isc do kina? 20.04.05, 06:49 Czekam z niecierpliwoscia na "Niebianskie Krolestwo" - bedzie w kinach w maju. Odpowiedz Link Zgłoś