buntownik-jozek 19.04.05, 13:02 Jak jej o tym powiedzieć aby zaczeła temu przeciw działać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:04 zafunduj jej buty z kulkami silca gel;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik-jozek Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:06 A można nabyc bez butów takie kulki? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:07 buntownik-jozek napisał: > A można nabyc bez butów takie kulki? mozna,idz do Daichmana i zwiń przy okazji mierzenia jakiś butów;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sprite36 Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:11 Jozek ma poważny problem a ty sobie jaja robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:15 Grzyba ma....leczyć trza Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 14:43 sprite36 napisał: > Jozek ma poważny problem a ty sobie jaja robisz... jakie jaja:P a gdzie Twoja rada:-D? Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik-jozek Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:09 i jak to zastosowac gdy juz zwine? Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:12 lyka sie na czczo raz dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:17 Przy mocno smierdzacych wskazane jest trzy razy dziennie przynajmniej przez miesiac :) Niweluje tez zapachy spod pachy (2in1) :) Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.przymusu Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:17 zacznij jej mówić o koledze któremu śmierdzą stopy;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:24 Będzie, jak odpowie: "No! Ja też mam taką koleżankę! Brrr!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
material_men a kupic taniego mydla smierdzielowi 19.04.05, 13:18 najlepiej szarego. i niech pucuje je dniami i nocami. nikt nie bedzie smierdzacego pasozyta utrzymywal. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:21 Kupić pachnący kremik pielęgnacyjny do stóp :)))) najlepiej w komplecie z balsamem do ciała z tej samej serii :) Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: A może wystarczy umyć 19.04.05, 13:25 krysica, nie przesadzaj na to elitarne forum nie wchodzo chlopaki, ktorych kobiety majo smierdzonce stopy z powodu niezmieniania skarpetkow ! Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: A może wystarczy umyć 19.04.05, 13:33 Wszystkie obcje trzeba sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
material_men co za brednie! 19.04.05, 13:26 rachela180 napisała: > Kupić pachnący kremik pielęgnacyjny do stóp :)))) najlepiej w komplecie z > balsamem do ciała z tej samej serii :) tu trza kilogramy szarego mydla i wiele godzin parzenie kulasow dziewucho!kremiki, pipeczki, balsameczki, to pozniej, jak stopy beda w miare jak trza. cudenka laboratoryjne zostawny na profilaktyke. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: co za brednie! 19.04.05, 13:28 Zależy jaka jest skala problemu. Jeśli jej się po prostu intensywniej pocą, to żadne mydło nie pomoże, tylko specyfiki hamujące pocenie + zabiegi pielęgnacyjne. Jeśli zaś problemem jest grybica - to trza się leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Daj sobie z nią spokój najlepiej n.t. 19.04.05, 14:44 ooo ale powiedział co wiedział:P Odpowiedz Link Zgłoś
sprite36 Re: Daj sobie z nią spokój najlepiej n.t. 19.04.05, 14:58 Nie widzę tu rozsądniejszej porady.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:25 Polubic. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 19.04.05, 13:33 heheh :))))) I swoje przestac myć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach nie czytalam zadnego postu 19.04.05, 14:47 ale z kolei Mmmagi ja bylam w moim watku pierwsza, jesli chodzi o kulki analne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 20.04.05, 00:57 upie...dol jej stopy przy samych kostkach Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 20.04.05, 01:00 a jak nie to, to zaproponuj jej kiszenie kapusty, którą by ubijała nogami. może wpadnie na to by powąchać nogi przed tuptaniem??!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaya11 Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 20.04.05, 07:08 Smiejecie sie wszyscy - tak jakbyscie nie mieli wlasnych wad. Zapytaj dziewczyny - czy nie ma problemow hormonalnych. Wszyscy madrzy forumowicze wysmiewaja sie i maja ubaw po pachy, a prawda jest taka ze jak ktos ma stopy ktore niezbyt ladnie pachna to moze byc symptom problemow hormonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 20.04.05, 08:01 O! A tego, to nie słyszałam... Człowiek się całe życie uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 20.04.05, 08:41 Co robic to ja Ci moge napisac, ponizej, ale jak jej o tym powiedziec...?? Najlepiej delikatnie ale chyba wprost, inaczej moze nie byc efektu. Stopy nieladnie pachna, bo sie poca zbyt obficie, w dodatku pot wsiaka w obuwie i skarpetki... Sposoby wg mnie sa takie - zakupic dobre skarpetki, bawelniane, w plastikowych nogi sie po prostu poca jak w worku foliowym prawie. To samo dotyczy rajstop, te zawsze sa plastikowe, niestety; - uzywac kremu do stop, np. Scholla, specjalnego na takie dolegliwosci; mozesz jej kupic i zaproponowac masaz stop.. oczywiscie po umyciu, moze sama sie domysli... - czesto zmieniac skarpetki i po prostu myc nogi, znam kolezanke, ktora miala taka dolegliwosc - potliwosc stop - po przyjsciu z uczelni po prostu myla rece, a potem nogi :] i zakladala czyste skarpetki. i juz! czula sie komfortowo; - przewiewne buty, zwlaszcza latem, zeby noga sie nie kisila; - myc buty od wewnatrz! po prostu przecierac je szmatka, mozna tez psiknac czasem dezodorantem do srodka; Pomyslow jest wiele, ale jak jej o tym powiesz to ja juz nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Poznałem kobiete której śmierdzą stopy, co ro 20.04.05, 08:43 Sto razy chyba napisalam "po prostu" ;o) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś