speedymika a co wy byscie zrobili? 19.04.05, 16:01 a to ;)sorki - samo sie wcisnelo sytuacja taka: do przystanku zmierza pies - mlody,fajny.widac z daleka ze cos dziwnie idzie.dochodzi ledwo co i pada pod nogami ludzi - ma okropne rany na lbie,krew sie leje,no ogolnie nieciekawie.na przystanku okolo 6 osob plus przechodnie.NIKT sie nie interesuje. co wybieracie: jedziecie do pracy (juz sie lekko spozniacie) - czy pomagacie zwierzakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a co wy byscie zrobili? 19.04.05, 16:02 to oczywiste.pomagam zwierzakowi.a ty co zrobiłeś/aś? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: a co wy byscie zrobili? 19.04.05, 16:06 dopiero dotarlam do pracy ;) nawet kurna nie chcieli pomoc go przeniesc,a blisko mieszkam. dopiero jeden menel (!) sie zlitowal. jest juz (pies nie menel) na Paluchu,po operacji.jakby ktos szukal fajnego piesa to na priv prosze (ja bym zostawila ale mam juz w domku jedna bestie). troche mnie to zasmucilo, myslalam ze w ludziach wiecej serca. przeciez to nic nie kosztuje - czas jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co wy byscie zrobili? 19.04.05, 16:07 w takim razie poszukaj nowego opiekuna na Zwierzęta Oddam-Przyjmę Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: jestem z ciebie dumna 19.04.05, 16:08 i już cię lubię :) biedny psiak, ciekawe czy uciekł czy ma stukniętych właścicieli :( Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika tez was lubie ;) 19.04.05, 16:12 z tego co mi sie wydaje to jest pies takiej bezdomnej starszej kobiety - chorej psychicznie.ona czesto wlasnie na tym przystanku z psami (ma 2) siedziala i wyklinala wszystkich dookola. pewnie samochod - one luzem biegaly zawsze. jak ktos mieszka na nowych wlochach w wawie to wie o jaka babe chodzi. zwierz ma jakies 7 mcy,jest dziewczynka,wilczurowata,ciemny braz podpalany. naprawde fajowa i sympatyczna.mam jej numer w ewidencji paluchowej - nawet tu go dam 999/05. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: tez was lubie ;) 19.04.05, 16:14 speedymiko jeszcze raz Cię odzyłam na forum ogłoszeniowe. Jesli możesz, zrób psinie też zdjęcia i je tam wklej :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: tez was lubie ;) 19.04.05, 16:17 zdjec nie zrobie bo jest juz na paluchu.a chcialam telefonem ja pstryknac - i widzisz, ze wtedy mi nie podpowiedzialas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: tez was lubie ;) 19.04.05, 16:18 a widzisz - bo nie zapytałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co wy byscie zrobili? 19.04.05, 16:03 spóźniam się i pomagam biedaczkowi :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: VICTORY ;) n/txt 19.04.05, 17:10 coś taka uradowana?ktoś przygarnie sunię? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: VICTORY ;) n/txt 19.04.05, 17:11 wygralam malutka batalie o przywrocenie watku - przez chwile byl na oslej Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: VICTORY ;) n/txt 19.04.05, 17:13 coś ty?no matko kochana, chyba zaś zapomnieliśmy przelać tebemu 5 zł na jabcoka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: VICTORY ;) n/txt 19.04.05, 17:15 aaa,rece mu sie z braku % trzesly i tak mu sie skasowalo niechcacy? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: VICTORY ;) n/txt 19.04.05, 17:18 tak.dlatego zawsze musimy pamiętać żeby przelać mu kasę co by mógł żyć popijając sobie jabcoki.Jak wypije to cichutki, w ogóle go nie ma.Jak zaś zapomnimy to zaczyna walić nerwowo palcami po klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś