squirrel9 Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 19.04.05, 23:45 A co to jest S-CA ? Odpowiedz Link Zgłoś
honnetehome Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 19.04.05, 23:48 Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 19.04.05, 23:59 autobusem albo pociągiem Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:01 oooo dobry chlopak:))) to Ty jeszcze nie spisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:02 o tej godzinie?? no co ty Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:04 no tak, pan student, a jutro bedzie spal do poludnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:05 o pamięta ktoś o mnie:) ale ja zaocznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:09 pamietam, ze nie odmówisz kobiecie prasowania i mycia garów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:22 Powiem więcej, autobusem lub pociągiem w stronę Krakowa. Nawet samochodem - jak to się mówi w Krakowie - drogą olkuską. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:38 <<<S>>> coś mi się tak przypomina ale swoją drogą to temat jest poważny ja mam inny problem. jak szybko przedostać się z kochanowskiego na mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 00:59 Od odrodzenia do romantyzmu kawał drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 08:43 no dobra... po drodze chciałbym jeszcze zahaczć o sępa-szarzyńskiego i krasickiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 07:35 Moj problem jest powazniejszy: jak dojechac do pracy, gdy nie chce sie wyjsc z domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: JAK DOJECHAC DO JAWORZNA Z S-CA???? help 20.04.05, 09:21 z centrum Sosnowca masz autobus "S" bezposredni do jaworzna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika OT do kaktusowej 20.04.05, 09:28 dziękuję ci bardzo za kicię :) ma się dobrze i bardzo się zaprzyjaźniła z psem Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 09:44 cześć Monika, ślędzę Twoje wypowiedzi na forum zwierzęta i oglądam zdjęcia Pelasi i nie tylko...Mąż zakończył w październiku leczenie ale nadal wyjeżdżamy z awaryjnym wziewem, bo na każdego kota jego oraganizm reaguje teraz z podwójną siłą. Nie wiesz nawet jak bardzo się cieszę, że Pelasia znalazła swoje miejsce u Was! lzej mi na duszy kiedy wiem, że jest w dobrych rękach. Pozdrawiam serdecznie, K Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 09:46 Życzę w takim razie podleczenia tej alergii - ech ..coraz więcej ludzi choruje na to paskudztwo. Mnie zaatakowała alergia na pyłki :((( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 09:54 Już i tak jest bardzo dobrze, astma została zaleczona ale alergii wyleczyć się nie da, tym bardziej, że koty mają bardzo silne alergeny a mąż ma go na 3+ (najwięcej). Ciesze się, że na psiaki nie jest uczulony bo musielibyśmy zrezygnować także z naszego "czarnego diabła" Ozziego :-) Z zachwytem oglądam zdjęcia Waszej wesołej menażerii. Mam nadzieję, że wszystkie zwierzaki i Majeczka zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 09:57 tak tak :) nawet gościliśmy jednego kotka przez tydzień u nas (był na podleczeniu - ktoś go wyrzucił). I Pelasia, o ile chciała zabić Milusię rok temu, to tego czarnuszka od razu pokochała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 10:04 Chciałam wierzyć w to, że kotki się "dogadają". Z naszym Ozzim też poczatkowo były spięcia ale Pelasia szybko go ustawiła pod siebie i efekt był taki, że to pies schodził jej z drogi. Kanapa była jedna a ich dwoje do niej to już za dużo :-) Teraz mam trochę więcej czasu, po kolejnej zmianie pracy, więc i na forum częściej bedę gościła. Tak więc kontakt będzie i na bieżąco newsy o zwierzakach. A pracuję po sąsiedzku bo w Dąbrowie :-) codziennie więc Was "mijam". Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 10:05 to zjawiaj się też na Kobiecie, bo ostatnio to głównie tu piszę. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: OT do kaktusowej 20.04.05, 10:13 jasne! może i poznam resztę tej "lokalnej społeczności". A teraz czas na pracę...czasem trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś