matrek 27.06.02, 19:55 chyba sie pójdę upić Chcialbym już miec TGI Friday Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Powalone to życie IP: *.ewave.at 27.06.02, 19:59 GUPIS!!!!!!!!!!!.-)przyjezdzaj do Wiednia na moiego grilla!!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 27.06.02, 20:01 Gość portalu: Vika napisał(a): > GUPIS!!!!!!!!!!!.-)przyjezdzaj do Wiednia na moiego grilla!!!!:-))) Chętnie, ale może innyn razem, dzisiaj potrzebuję twardej męskiej imprezy. A poza tym, było tak daleko emigrować ? Nie prościej bylo do Koluszek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Powalone to życie IP: *.ewave.at 27.06.02, 20:04 matrek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > GUPIS!!!!!!!!!!!.-)przyjezdzaj do Wiednia na moiego grilla!!!!:-))) > > Chętnie, ale może innyn razem, dzisiaj potrzebuję twardej męskiej imprezy. A po > za > tym, było tak daleko emigrować ? Nie prościej bylo do Koluszek ? kocham Koluszki!Fajne sa.Ale tak mi juz w zyciu wylazlo:-(.A kiedys mieszkalam w Czestochowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 27.06.02, 20:07 Gość portalu: Vika napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > GUPIS!!!!!!!!!!!.-)przyjezdzaj do Wiednia na moiego grilla!!!!:-))) > > > > Chętnie, ale może innyn razem, dzisiaj potrzebuję twardej męskiej imprezy. > A po > > za > > tym, było tak daleko emigrować ? Nie prościej bylo do Koluszek ? > kocham Koluszki!Fajne sa.Ale tak mi juz w zyciu wylazlo:-(.A kiedys mieszkalam > w > Czestochowie.... > A ja znam gościa z Blachowni k/Częstochowy, ktorego nie mogę strawić, a krew mi pośrednio zatruwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Powalone to życie IP: *.ewave.at 27.06.02, 20:12 matrek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > matrek napisał(a): > A ja znam gościa z Blachowni k/Częstochowy, ktorego nie mogę strawić, a krew mi > > pośrednio zatruwa. To daj mu w rylo.Oni,w tej blachowni,jak pisza adres domowy to pisza tak:Czestochowa/k.BLACHOWNI. oni juz takie chamy z komleksami sa. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 27.06.02, 20:22 Gość portalu: Vika napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > A ja znam gościa z Blachowni k/Częstochowy, ktorego nie mogę strawić, a kr > ew mi > > > > pośrednio zatruwa. > To daj mu w rylo.Oni,w tej blachowni,jak pisza adres domowy to pisza > tak:Czestochowa/k.BLACHOWNI. > oni juz takie chamy z komleksami sa. > Nie mogę, bo to bezpośredni szef mojej kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Powalone to życie IP: *.ewave.at 27.06.02, 20:42 matrek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > A ja znam gościa z Blachowni k/Częstochowy, ktorego nie mogę strawić, > a kr > > ew mi > > > > > > pośrednio zatruwa. > > To daj mu w rylo.Oni,w tej blachowni,jak pisza adres domowy to pisza > > tak:Czestochowa/k.BLACHOWNI. > > oni juz takie chamy z komleksami sa. > > > > Nie mogę, bo to bezpośredni szef mojej kobity. To wez dwie cebule,zasadz je w ksiezycowa noc w doniczce ,mowiac ."na pochybel ci szefie mojej kobity,tfuj,a masz"!I juz.I jest z glowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Powalone to życie 28.06.02, 08:15 Matrek, ty nie pisz takich rzeczy, bo znowu będziesz tu znany jako alkoholik. :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 28.06.02, 09:41 kini napisał(a): > Matrek, ty nie pisz takich rzeczy, bo znowu będziesz tu znany jako alkoholik. : > ) A co mi tam, i tak mam już opinię :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 28.06.02, 09:48 kini napisał(a): > Dobrze mówi, dać mu wódki! :))))) Ech tam zaraz wódki, Charles de Cazanove proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 28.06.02, 10:54 kini napisał(a): > A wódkę pijasz, od czasu do czasu??? kini - jestem normalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Powalone to życie IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 28.06.02, 13:14 Mam dzisiaj wieczorem zjazd absolwentów, więc pozwolisz, że jednego browca stuknę na Twoją cześć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Powalone to życie 28.06.02, 13:16 Gość portalu: Remo napisał(a): > Mam dzisiaj wieczorem zjazd absolwentów, więc pozwolisz, że jednego browca > stuknę na Twoją cześć ;) Tylko jednego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś