nandylenat 27.04.05, 11:29 afrykanów oraz innych gorących mężczyzn. kocham tez karaiby i tmatejszych facetów acha i w dolinie amazonki są najseksowniejsi indianie na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: algierczycy tez okupują paryskie pola elizejs 27.04.05, 11:32 noooo, leżą pokotem i turyści po nich depczą. Odpowiedz Link Zgłoś
nandylenat Re: algierczycy tez okupują paryskie pola elizejs 27.04.05, 11:34 a do tego widziałam tam niesmaowitych a wrecz fascynujacych polinezyjczyków z oceanu spokojnego. To dopiero gorące sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: algierczycy tez okupują paryskie pola elizejs 27.04.05, 11:38 z oceanu? to denaci jacyś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nandylenat Re: algierczycy tez okupują paryskie pola elizejs 27.04.05, 11:40 tak tzn nie oni no wiesz sama bo ja widziałam tylko tkaie imigranckie dzielnice wiec moze w grugiej czesci byli normlani. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: algierczycy tez okupuja˛ paryskie pola elizejs 27.04.05, 11:34 no co ty siksa... wiesz jak jest, jedni w paryzu mieszkaja, inni tylko moga se o nim pomarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
meskie_cacko a moze ich nie kreci oglądanie 300tysiecy innych 27.04.05, 11:37 móiac innych mam na mysli to jak obecnie to miasto wyglada, wszedzie jakis przybysz z afryki . Do tego maisto staje sie coraz brudniejsze , wszedie smeici i brak ekip od oczyszczania miasta bo w koncu krysys gospodarczy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 przyjedz do Holandii..tu Marokancow mnostwo.. 28.04.05, 18:39 cos dla ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a I love Paris ;) 27.04.05, 12:29 tak to się zaczyna, potem zauważasz brak swojej walizki i zanim się obejrzysz, biegasz z paryżanką po dachach w poszukiwaniu statuetki wolności, a twoje mokasyny spadają ludziom na głowę... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec paryz to był moze z 10-20 lat temu fajny 27.04.05, 12:35 dzis to jedynie ciekawe miejsce aby sie przesiąśc z samolotu do samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: I love Paris ;) 27.04.05, 12:37 no i do rytmow grace jones tanczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: I love Paris ;) 27.04.05, 13:32 Siksa, jak ja cię lubię :-)))))))). I lubię ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: I love Paris ;) 27.04.05, 13:37 kurde. Ja tez kojarze. I tez was lubie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: I love Paris ;) 27.04.05, 13:38 No z tobą to bym nawet do rytmów Grace Jones zatańczyła :-). Ale tym razem Siksa mnie rozwaliła najpierw "napsiałem" a potem tym Frantikiem (kurka zawsze mam problem z odmienianiem takich wyrazów po polsku) Odpowiedz Link Zgłoś