28.04.05, 11:03
Przestrzeń wokół gwiazd
Jest czymś co znasz
Bilion mil ciemności
Sprawia, że czuję się mały

Wszystko wokół ciebie
Jest doskonale ułożone
Lecz wszystko to co w tobie
Gryzie się

Wszyscy na całym świecie
Czują w środku to samo
Bo przecież wszyscy żyją, kochają, śmieją się i płaczą
Choć każdy
Jest kimś innym
Jedzą, śpią, rosną i umierają
Pod tym względem wszyscy na całym świecie są tacy sami

To tak mam dla Was po nie przespanej nocy....
Obserwuj wątek
    • psychopata.z.borderlinem czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:09
      o matko, kosmici wylądowali dzisiaj w nocy, widziałem przez okno. obudził mnie
      delikatny szum...ciiiiii... słyszeliście? poźniej ujrzałem światło i obiekt na
      kształt spodka, który skosił osiedlową trawę i zmiótł z powierzchni ziemi
      większość osiedlowych kotów. Ogłoszą cud nad Wisłą czy nie?
      Czy mam dzwonić po egzorcystę
      • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:10
        Tak jak ty masz to jest chyba po wielu nie przespanych nocach....
        • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:13
          śmiej sie, mogłabyś spać po czymś takim?
          • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:14
            Lubie horrory
            • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:14
              a tak poważnie to ja nie lubie bo sie boje
              • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:16
                A jaki gatunek filmu wolisz?
                • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:22
                  to zależy od nastroju. na dzisiaj mam np. "niewidocznych"
                  • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:27
                    Na horrory mam zawsze nastrój....
                    nie widzaiałam jeszcze....idę na za wszelką cenę
                    • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:33
                      to nie horror

a ide do kina na nowy film z Umą i z Travoltą, tytułu nie pamietam
                      • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:35
                        no nie horror ale lubię tę aktorkę no i Clinta...sam chodzisz do kina?
                        • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:44
                          różnie z tym bywa, zazwyczaj z ludźmi którzy lubia podobne klimaty
                          • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:44
                            Ha! To tak jak ja ale na horrory lubię sama..
                            • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:48
                              umarłbym ze strachu:)
                              • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:49
                                A czego tu się bać...pośmiać się raczej
                                • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:54
                                  ja to wszystko wiem, ale i tak odwracam głowe na horrorach i większość filmu
                                  poza zasięgiem;)
                                  • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:56
                                    A wiesz czyje to było co napisalam?
                                    • psychopata.z.borderlinem Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 11:59
                                      nie wiem, stąd było moje pytanie czyje to
                                      • krysica Re: czyje to? bo ja mam to po nieprzespanej nocy 28.04.05, 12:00
                                        Znasz Merylion ale z Fishem?
    • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:01
      • psychopata.z.borderlinem Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:04
        znam, ale nie na tyle
        • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:06
          Przepisałam tekst tej piosenki - fajne tłumaczenie ( przyznaję się )- to
          fajnie, że znasz
          • psychopata.z.borderlinem Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:09
            mąż kumpeli sie zachwyca
            • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:14
              A ty czym?
              • psychopata.z.borderlinem Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:19
                głównie muzyka filmowa: pulp fiction, amielia, kill bill, 21 gramów, leon
                zawodowiec, trainspotting
                • elissax Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:21
                  ten serwis tak przezywasz ?
                  wiem, poniedzialkowy fryzjer i widmo obcietego warkocza ! ;)
                  • elissax Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:36
                    ty ignorantko ! ;)
                    ok ok juz sie nie wcinam :)
                    • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:39
                      A nie zuważyłam cię sorry...chyba go nie obetnę...a serwis to się przyznałam
                      komórkowo i szef pobrał jeszcze tydzień urlopu....powiedział, że wymyśli co mi
                      zrobić bo zabić raczej nie ...jestem mu mimo wszysko potrzebna....ale zabronił
                      podawać kawy i wchodzić do jego gabinetu....
                      • elissax Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:50
                        przejdzie mu,
                        a kawe sam sobie bedzie robil, dobra twoja ! ;)
                        • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:54
                          No przynajmniej tyle z tego, hi, hi, hi
                          • elissax Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 13:02
                            qrka mam taka poje.. robote, ze nie moge sobie na spokojnie tu posiedziec,
                            a niestety weszlo mi to w krew ;)
                            a wracajac do warkocza to naprawde - nie obcinaj, to taka rzadkosc dzis
                            no chyba,ze zaczynasz szpakowaciec ;)
                            ja niestety powoli musze wyrywac :(((
                            • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 13:09
                              E no jeszcze nie - wyobraź sobie, że nigdy nie farbowałam włosów a włosy mam
                              jak koń - po tacie w genach przeniosło - nieźle się trzymam jak na tzrydziestkę.
                              Nie obetnę go jednak bo jak zaczesze do tyłu,okulary na nos i w kostium wskoczę
                              to nikt mi nie podskakuje...tak ważnie wyglądam i kicham na tę staroświeckość
                              bo facetom chyba podobają się długie włosy ( na głowie )
                              • elissax Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 13:17
                                a jak juz podskoczy to z warkocza dostanie ! ;))

ja raz rzucilam balejagge /czy jak to sie tam pisze/ ale potem do domu
                                oplotkami wracalam, brrr
                                i wiecej sie nie wyglupiam
                                a ty to chyba bys musiala ze 4 paki farby na wlosy nakladac, nieoplacalny bylby
                                to biznes ;)
                                • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 13:21
                                  No właśnie...a potem opłotkami do domu...a szamponu ile idzie !!!Matko cała
                                  butelka a piore je w wannie...
                • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:23
                  wiesz,ze ja też lubię bardzo muzykę filmową ale moim ulubionym jest Vangelis,
                  Enio Moricone ( ach te westerny tasiemcowe brrr )Angelo Badalamenti....jednak
                  te klimaty co wymieniłeś też
                  • psychopata.z.borderlinem Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:27
                    moricone w kill billa sie dobrze wkomponował, te fragmenty to był niezły
                    pastisz westernów
                    • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:34
                      No nie? Wszędzie pasuje...Piekła i nieba posłuchaj albo El Grecco - niesamowita
                      atmosfera
                      • psychopata.z.borderlinem Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 12:37
                        OK:)
                        miło sie rozmawiało. uciekam papa
                        • krysica Re: Marillion miało być kurde 28.04.05, 13:30
                          Pa:))!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka