wessna 09.05.05, 20:29 Zbliżają się moje 25 urodziny... Założyłam że do 29 roku życia będę się czuć młoda, ale im bliżej tym gorzej. Czuję się jak 20, ale metryka nie daje mi sapć spokojnie. Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: nie lubie urodzin 09.05.05, 20:35 ja bardzo lubię urodziny - za to nie cierpię imienin, a starzenie jeszcze mnie nie smuci, jak będzie dalej - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: nie lubie urodzin 09.05.05, 20:43 Pozdrawiam koleżankę Byczka. Ja mam urodziny w niedzielę i bardzo sie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: nie lubie urodzin 09.05.05, 21:06 Ja chyba też nie lubię... Właściwie postanowiłam, że chyba zacznę obchodzić imieniny, bo w dniu urodzin wcale nie mam nastroju do świętowania :( Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: nie lubie urodzin 09.05.05, 21:34 Patrze na kalendarz i nie wierze.To niemozliwe.Nie czuje tych lat i (dzieki Bogu poki co tyle mi nie daja), ale z kazdym rokiem mi gorzej.Chcialabym miec tyle, co autorka watlu.Pozdrawiam wszystkich urodzonych w maju.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: nie lubie urodzin 09.05.05, 22:23 a ja 25 skończe w październiku. Jak chodzę z koleżanką równolatką do klubu i widzę te roznegliżowane dwudziestki to czuję się bardzo stara Odpowiedz Link Zgłoś