kini 05.07.02, 11:05 Idę od poniedziałku... HURA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagan2 Re: zazdroszcze cholernie :( n/txt 05.07.02, 11:13 kini napisał(a): > A ty się nie wybierasz? jeszcze dlugo nie :( jesli sie uda [oby, oby, oby, 3majcie kciuki...] to dopiero w drugiej polowie wrzesnia, niestety a juz bym sobie poleniuchowala... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: zazdroszcze cholernie :( n/txt 05.07.02, 11:14 Ale za to we wrześniu jest wszystko tańsze. Gdybym mogła, to wolałabym gdzieś pojechać we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: zazdroszcze cholernie :( n/txt 05.07.02, 11:16 tez prawda :) i ludziow MNIEJ! :) tylko, ze juz mi sie nic nie chce i mi smutno, ze zostane sama zasuwac, a Wy wszyscy sobie pojedziecie... zazdroszcze Wam, ale tak pozytywnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: oz kurcze, to juz msciwie zazdroszcze :) 05.07.02, 11:37 Czy jest czego zazdrościć, to się okaże po przybyciu na miejsce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: oz kurcze, to juz msciwie zazdroszcze :) 05.07.02, 11:44 a jedziesz zbiura podrozy, czy na wlasna reke? mam nadzieje, ze zobaczysz piramidy, sfinksy, piaski pustyni i beduinow :) ino strzez sie arabow... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: oz kurcze, to juz msciwie zazdroszcze :) 05.07.02, 11:45 Z biura. Chciałabym zobaczyć piramidy i Sfinksa, ale nie wiem, czy to się uda, bo od miejsca, w którym będę, to kawał drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 jesli do egiptu, to czy przeczytalas juz... 05.07.02, 11:45 .. asterixa i kleopatre??? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: jesli do egiptu, to czy przeczytalas juz... 05.07.02, 11:46 Nie... A myślisz, że to do czegoś mi się przyda??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: jesli do egiptu, to czy przeczytalas juz... 05.07.02, 11:49 kini napisał(a): > Nie... A myślisz, że to do czegoś mi się przyda??? :) no oczywiscie! od razu sie dowiesz, czemu sfinks nosa nie ma!!! :) biegnij do ksiegarni! zycze milego zwiedzania. obys dobrze trafila z tym biurem podrozy. ja od znajomego dostalam z wycieczki tam gdzies taka cudowna roze pustyni, ponoc za kilka dolarow sprzedaja dzieciaki wsrod piaskow... albo mozna samemu poszukac :) mi sie w tym wrzesniu marza hawaje... i lniana biala sukienka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Urlopik... IP: 212.160.165.* 05.07.02, 11:57 Dzisial powiadomilem moich przelozonych o planach urlopowych. Panika, jaka w ten sposob wywolalem jest dla mnie na rowni zaskakajaca co sadysfakcjonujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Urlopik... 05.07.02, 12:07 a ile planujesz tego urlopu wziac, skoro tak ich spanikowales??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Urlopik... IP: 212.160.165.* 05.07.02, 12:30 3 tygodnie (dwa tygodnie zaleglego z zeszlego roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Urlopik... IP: 212.160.165.* 05.07.02, 12:47 Nie. Odwalam robote, ktorej nikt nie lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Urlopik... 05.07.02, 12:58 no to na 3 tygodnie ktos polubi... :)) ... to soe bodajze nazywa awans... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Kini 05.07.02, 12:38 kini napisał(a): > Idę od poniedziałku... > HURA!!! Jak idziesz na dwa tygodnie, to się "zazębimy" i nie pogadamy na forum przez okrąglutki miesiąc... :((( A gdzie wyjeżdżasz, bo ja w Bory Tucholskie... nad jezioro Charzykowskie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Kini 05.07.02, 12:42 agniecha27 napisał(a): > A gdzie wyjeżdżasz, bo ja w Bory Tucholskie... nad jezioro Charzykowskie :))) Patrz powyżej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Kini 05.07.02, 12:51 Juz wiem. Egipt. Noooo bogatemu wszystko wolno, jak mówiła moja ciocia... Nie zazdroszczę Egiptu, ale gwarantowanego słoneczka i pięknej południowej opalenizny (100% naturalnej). Pozdrowionka. Zaszczep się koniecznie od wszelkich plag egipskich i wracaj do nas z pięknymi wrażeniami. Mam nadzieję, że wrócisz i założysz wątek "Egipt - cudowne miejsce na wypoczynek" Odpowiedz Link Zgłoś