12.11.15, 22:13
witam Was! otóż mam urlopowy problem - szukam noclegów w Austrii, na styczeń, dla 4 osób i 2 dzieci (< roku i < 2 lat) coś w regionie Zell am See.. Możecie polecić jakieś "noclegownie"? albo coś w okolicy? albo może inne regiony "narciarskie" Austrii? interesowałaby mnie opcja dwóch odrębnych sypialni oraz aneksu kuchennego.. albo może jakieś jedno piętro domu? czekam na jakieś sprawdzone oferty smile albo może pomocne wyszukiwarki lokalne (mogą być w germańskim języku, bądź angielskim wink

dzieeeeeeki! smile
Obserwuj wątek
    • babybump Re: urlopik 12.11.15, 22:34
      Popytaj na forum 'Narty'.
    • lidek0 Re: urlopik 15.11.15, 13:17
      www.nartywaustrii.eu/pensjonat tu masz język angielski, niemiecki i polski bo pensjonat prowadzą Polacy, mają apartament z aneksem kuchennym, serwują śniadania, na ich stronie znajdziesz informacje o nartach.
      • 00zuza00 Re: urlopik 15.11.15, 14:29
        Absolutnie nie pytam złośliwie, ale zżera mnie ciekawość - co robi się na urlopie narciarskim z dwójką małych dzieci? W tym jednym pewnie jeszcze nie chodzącym? Bo chyba nie zjeżdża na nartach? smile
        • tlenek.molibdenu Re: urlopik 15.11.15, 14:52
          Absolutnie nie piszę złośliwie, ale trochę dziwne pytanie.
          Jeśli nie ma się ochoty na jazdę na nartach - robi się to samo, co w domu, tyle że w innych okolicznościach przyrody, ciesząc się odmianą od codziennej monotonii.
          Jeśli ma się ochotę na jazdę na nartach - robi się to, podczas gdy dzieci są pod opieką drugiego rodzica.
        • babybump Re: urlopik 15.11.15, 21:35
          Akurat widuję sporo dzieci poniżej 2go roku życia świetnie jeżdżących na nartach. Zimą co tydzień jesteśmy na nartach i takie brzdące to normalność. Ledwo chodzą, na nartkach jeżdżą lepiej ode mnie tongue_out Może dzieci autorki wątku też już śmigają po stokach? Albo chce je właśnie nauczyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka