kwik 08.07.02, 09:36 witam! uwazajcie, dzisiaj atakuja bakterie i inne zarazki duze i male. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 zarazki zarazki... 08.07.02, 09:40 mnie pieta boli... to mnie zarazki teraz nie interesuja... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ale ty niedomyslny jestes........................ 08.07.02, 09:43 boli cie juz caly tydzien. a moze to wina zarazkow? a ty lykasz aspiryne i myslisz, ze pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: (b)ełdany poniedziałkowe.......................... IP: 194.181.183.* 08.07.02, 09:43 witam kwisiu, cos ci sie za przeproszeniem pomerdalo. dzisiaj jest wtorek i to juz od 4 godzin. czas pedzi jak oszalaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gucio 08.07.02, 09:45 witam ja trenuje przesuniecia w czasie do tylu, w odroznieniu do ciebie. a moze zegarek ci sie spieszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie ma czegoś takiego jak poniedziałek 08.07.02, 09:45 jest lądek, lądek zdrój... witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumex Duszniki.. IP: *.man.lodz.pl / *.telenergo.pl 08.07.02, 09:52 kwik napisał(a): > wole polanice albo duszniki. > :) > witam > ...będą jutro, 32 stopnie w cieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Duszniki.. IP: 194.181.183.* 08.07.02, 09:59 zegarek ci sie pozni i jeszcze tweirdzisz, ze bakterie pozdychaja w 32 stopiniach. przy 32 stopniach to bakterie zaczynaja swoja sodomie i gomorie. zastanawiam sie skad ty wiedzialas o tym ptaku geparda? kwik napisał(a): > to rewelacyjnie. wszystkie zarazki wygina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Duszniki.. 08.07.02, 10:05 no wlasnie zaczely. jestem chora. stad pomieszanie zmyslow i rozumu (cos takiego istnieje?). ps. kurs ornitologiczny. > stopiniach. przy 32 stopniach to bakterie zaczynaja swoja sodomie i gomorie. > zastanawiam sie skad ty wiedzialas o tym ptaku geparda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:07 nie bede podwazal kwikowej bieglosci w temacie ptakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:18 schudlem. trace ostatnio sporo kalorii:) kwik napisał(a): > nawet sie nie waz. > > ps. chyba ze przytyles. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 10:21 nie dziwota. jak sie ma nowy rower.:) Gość portalu: gucio napisał(a): > schudlem. trace ostatnio sporo kalorii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:36 z powodu roweru? moge ci pozyczyc od czasu do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 10:39 wole inne dyscypliny sportowe:) Gość portalu: gucio napisał(a): > z powodu roweru? moge ci pozyczyc od czasu do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:45 ja tez wole ale mi sie ostal ino rower:( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 10:46 zawsze mozna pocwiczyc bieg z przeszkodami, tfu. z krzeslami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:52 pocwiczyc zawsze mozna ale i tak na koncu mnie czeka zimny prysznic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 11:00 nie przezieb sie. nie masz cieplej wody? :) Gość portalu: gucio napisał(a): > pocwiczyc zawsze mozna ale i tak na koncu mnie czeka zimny prysznic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 11:02 ciepla woda jest dla mieczakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 11:05 Gość portalu: gucio napisał(a): > ciepla woda jest dla mieczakow:) mowisz o adriatyckich? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: okidoki IP: 194.181.183.* 08.07.02, 11:07 wlasciwie to myslalem o liberyjskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 11:08 a, to przepraszam. o liberii nie przeczytalam do konca :) Gość portalu: gucio napisał(a): > wlasciwie to myslalem o liberyjskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: okidoki 08.07.02, 11:23 Gość portalu: gucio napisał(a): > tosmy sie dogadali:) chyba jednak nie. to ja pozwole sobie skoczyc z barierki. do zobaczenia na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumex Re: Duszniki.. IP: *.man.lodz.pl / *.telenergo.pl 08.07.02, 10:00 Pumexy też. Rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Duszniki.. 08.07.02, 10:07 pumexy zostana oszczedzone. na przyszly tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
agick czyste... 08.07.02, 10:11 2...kilometry.. taka miejscowość - Nowe Rumunki... kto co woli.. witam leniwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume popieram aise 08.07.02, 10:34 poniedziałków nie ma, bo nie może być czegoś tak badziewiastego poza tym dzisiaj jest fajnie, więc to nie może być poniedziałek a lądek jest, nawet jeśli czarlsa boli pięta no, dzieńdoberek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: popieram aise IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:36 a nie moglas poprzec mnie tylko musialas aise? oczywiscie, przez usta by ci nie przeszlo zgodzic sie z guciem, ze dzis jest wtorek. oj suzume, co z ciebie wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: popieram gutka 08.07.02, 10:39 bo mi flaszkę obiecał....:)) dzię jest wtorek i tej wersji będę się trzymać jak pijany płota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gucio - mogiem IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:44 no nie widzisz? rozejrzyj sie. no widzisz - wtorek jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: gucio - mogiem 08.07.02, 10:48 Gość portalu: gucio napisał(a): > no nie widzisz? rozejrzyj sie. no widzisz - wtorek jak cholera. ale, qrna, poniedziałkiem podszyty (i prześwituje) :P Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: gucio - mogiem 08.07.02, 10:51 to tylko prześwity.... wtorek z pewnością z inklinacjami do środy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wiesz, agick 08.07.02, 10:52 mnie gutek flaszki nie obiecywał - ón liczy na moją serdeczność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: wiesz, agick IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:53 a ja sie zgadzam z agick - te przeswity sa wyraznie srodowe. kto uwaza inaczej ten bladzi. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: wiesz, agick 08.07.02, 10:58 Gość portalu: gucio napisał(a): > a ja sie zgadzam z agick - te przeswity sa wyraznie srodowe. kto uwaza inaczej > ten bladzi. nie "bladzi", tylko "bredzi" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no tak jak myslalem... 08.07.02, 10:54 same piajki jestescie.. wtorek czy nie wtorek... dzisiaj napilbym si ewina... czerwonego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no tak jak myslalem... IP: 194.181.183.* 08.07.02, 10:55 a co stoi na przeszkodzie? wino "slodka basia" moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no tak jak myslalem... 08.07.02, 10:58 od razu pijaki.... chlorki drobne - ale że pijaki..?? jak można taką potwarz... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: su.. 08.07.02, 11:00 agick napisał(a): > ja stadne zwierze jestem - wypijemy razem....:)) dzięki, kochana ja tylko chciałąm zwrócić gutkowi delikatnie uwagę, że obcym kobitom daje prezenty, a mnie nawet stokrotek nie zaproponuje... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: su.. IP: 194.181.183.* 08.07.02, 11:04 toz to potwarz, kalumnie i inne klamstwa. jak zwykle odracasz kota. sokrotki czekaly czekaly czekaly czekaly czekaly.... i powiedzialy "te gutek, stuknij sie w glowe" Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: su.. 08.07.02, 11:11 Gość portalu: gucio napisał(a): > i powiedzialy "te gutek, stuknij si > e > w glowe" stokrotkami? i Ty tak pozwalasz stokrotkom sobą rządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: su.. IP: 194.181.183.* 08.07.02, 11:26 to byla dobra rada a nie rzadzenie. czasem takie stokrotki popatrza na czlowieka z boku i lepiej widza. postokroc, jak sama nazwa wskazuje Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: su.. 08.07.02, 11:12 nie potwierdzam, nie zprzeczam - daisy gate nie moja sprawa.. jak obca..?? że z kosmosu to od razu obca..??? jawna dyskryminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius pałeczki 08.07.02, 11:35 poniedziałkowca sprawiły, że Gucio jest we wtorku. Czy jest na to jakieś lekarstwo? Może Pciuch'etux? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ na mnie też działają te pałeczki 08.07.02, 11:40 i utrzymuję, że poniedziałków nie ma! takie jest moje oficjalne stanowisko i będę sie go trzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no coz... stanowisko unii europejskiej, 08.07.02, 11:43 jest jednakowoz takie ze poniedzialki są... i maja sie dobrze... na przyklad dzisiejszy poniedzialek jest o 15 minut krotszy od najdluzszego dnia w roku... ale nie powiedzieli juz o ile jest krotszy od drugiego co do dlugosci najdluzszego (uwaga!!!: sprzecznosc pozorna) dnia w roku. a to juz jawan dyskryminacja... czy moglbym dostac posade tlumacza nie znajac jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ pewnie, że możesz - dlaczego nie fersztejen? 08.07.02, 11:48 twoje argumenty na temat rzekomego istnienia poniedziałków mnie jednakowoż nie przekonały. kiedyś z su zlikwidowałyśmy poniedziałki i o tego czasu poniedziałków nie ma. są za to dwie soboty. dążymy do tego, żeby soboty były trzy w zamian za wtorek. agick - idziesz postulowac pod sejmem w tradycyjnym stroju protestowym? już parę razy pomogło, to może i teraz pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no coz... stanowisko unii europejskiej, IP: 194.181.183.* 08.07.02, 11:48 buki, przedstawiajac stanowisko unii w sprawie poniedzialkow dodajesz amunicji lepperowi, ktory od poczatku twierdzil, ze w unii sami biurokraci i nieuki. dzis nam bedziesz mierzyl ponieddzialki a jutro banany... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: pałeczki 08.07.02, 11:47 a co dla mnie...? też mam wtorek - jak wół na dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 moi drodzy alez oczywiscie ze tentego... 08.07.02, 11:56 a wy myslicie ze ja tym tlumaczem to gdzi echce zostac??? u mnie na wsi? (tak btw, nie znacie w warszawie jakiegos wakatu na stanowisku finansowym?) poniedzialki istnieja...! na dowod przesdatwaiam w zalaczeniu raz, dwa, trzy,... 7 kalendzray co wisza w moim pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o zeszty fak... 08.07.02, 12:05 napisze dzisiaj emulsja na remizie: gupi kolodko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: moi drodzy alez oczywiscie ze tentego... IP: 194.181.183.* 08.07.02, 11:59 twoje kalendarze nie sa wiarygodne bo one sa produkowane dla wyeksponowania czegos innego a na pewno nie poniedzialkow. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ buki - łot daz yt min finansowym? 08.07.02, 12:00 a kalendarzami sie nie zasłaniaj - masz stare, jeszcze sprzed zmian. coś nam kurde dystrybucja nowych kalendarzy nawaliła... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise / gutek 08.07.02, 12:07 ha-ha-ha... (smieje sie dystyngowanie jak nie przymierzajac golarz filip)... jaki estare? jakie stare ja sie pytam??? na wszystkich jest biezaca data... lipiec 1988... co wy mi tu gadacie... aha... kupilem sobie piramidy... dekatyzowane... sa giciarskie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ buki - takie z wielbądem na tle piramid? 08.07.02, 12:13 ech, niektorzy to mają życie... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jasne ze takie... 08.07.02, 12:20 i nie jakies tam podroby... pani powiedziala ze prosto z turcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jasne ze takie... IP: *.ewave.at 08.07.02, 12:28 bukowski27 napisał(a): > i nie jakies tam podroby... pani powiedziala ze prosto z turcji... A co?podroby z Turcji sa leprze? w takim razie dzisiaj na obiadek podroby tureckie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ o kurde.... prawdziwe tureckie???? 08.07.02, 12:28 o żesz... szczęściarz jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: o kurde.... prawdziwe tureckie???? IP: *.ewave.at 08.07.02, 12:35 Podroby sa autentyczne prosto z tureckich flakow wyprute krwawe i ochydne...Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: o kurde.... prawdziwe tureckie???? IP: *.ewave.at 08.07.02, 12:55 No bobra,dobra...nie obrazajcie sie na obiadek dzisiaj bedzie cos ekstra:-) Ciocia sobie tylko tak zartowala.mozecie wracac spokojnie do bagna.no tak,przypominam,ze dzisiaj mamy primaaprylis Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: o kurde.... prawdziwe tureckie???? 08.07.02, 13:30 poniedziałek, czy wtorek, co za rożnica, tak czy owak Zenon Nowak, zna ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia jestem, żyję... 08.07.02, 13:19 ... ale tylko ledwo. Po wczorajszym odlocie na sucho powoli dochodzę do siebie... ale do ostatniej prostej jeszcze cholernie daleko... :-((( pzdr, wasia PS: Niech żyje kapitan Kwik!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e.wasia. zobacz co mam. 08.07.02, 13:23 prawdziwe piramidy... z wielbladem... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia W Egipcie Bukoś byłeś?! 08.07.02, 13:25 bukowski27 napisał(a): > prawdziwe piramidy... z wielbladem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wasia IP: *.ewave.at 08.07.02, 13:24 Ty sobie usiadz w cieniu i pifffko strzel.-)a moze kielicha chcesz...zostalo mi troche po wczorajszym. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Vika... 08.07.02, 13:27 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ty sobie usiadz w cieniu i pifffko strzel.-)a moze kielicha chcesz...zostalo mi > > troche po wczorajszym. ehmmm... mam suchy odlot i naprawdę nie chcę zmienić go w odlot mokry... po porstu nie jest dobrze... nie będę pić, ale thx za ofertę. pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika... IP: *.ewave.at 08.07.02, 13:33 A Bukowski ma naprawde te piramidy a ja mam piramidon ale przeterminowany... Trzymam go dla jakiegos wroga...chociaz nie mam wroga...i mnie leb boli... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Vika... 08.07.02, 13:46 vika, podrzuc te lakarstwa. jeestem chora:((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Vika... 08.07.02, 13:54 a to mi przypomniało ponoć prawdziwą historię. Gość się chce dostać do jakiejś szkoły. Komisja. Opowiada o sobie. Mówi, ze dużo podróżuje. Ktoś z komisji się ożywia i pyta, gdzie ostatnio był. Gość na to, że w Egipcie i że widział, no, ten... widział... eee... Piramidon, między innymi widział... Na co pada odpowiedź, że mógłby też wybrać się do Grecji, to może zobaczyłby Asprokol... Ot, taka opowiastka... Ale może było na odwrót... Ja dziś niczego nie jestem pewien... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Po obiadku,Kwik,po obiadku IP: *.ewave.at 08.07.02, 13:56 A na obiadek zurek i szczupak z rusztu:-)A szczupaczka robi sie tak:Bierze sie go czysci,myje soli,naciera pieprzem i czosnkiem i na ruszt siuuup a potem sie je:-)Smacznego.Na deser bedzie aspiryna i kompresy na skacowane glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re:Po obiadku,Kwik,po obiadku 08.07.02, 13:58 nie jestem skacowana tylko zgrypiona. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius waś... 08.07.02, 13:55 oprócz tego, ze wysłałem Ci całą masę maili, to jeszcze wysłałem maila... albo wydaje mi się, ze wysłałem, a tak naprawdę nie wysłałem... to chyba pałeczka poniedziałkowca mnie dopadła... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jedni maja kaca a inni jak Kwiczus grypke.... IP: *.ewave.at 08.07.02, 14:09 Oj,ciezkie jest w zycie...i jakies smutne dzisiaj mordki widze w tym bagnie a mowilam,ze dzisiaj jest primaaprilis a moze amarylis...E niech jest do wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia yago... 08.07.02, 14:22 poszła odpowiedź... nie powiem, żebym się napracowała strasznie, ale jest Bloody Monday i nie mogę więcej ;-)) pzdr, wasia PS-co z tymi prezentami?? Kwiś coś mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: yago... 08.07.02, 14:29 a ja szybko odpisałem, bo choć niepewnym wszystkiego stworzenia, to jednak działam szybko i bez namysłu. A PREZENTY TO TAJEMNICA I NIKT O TYM MA NIE WIEDZIEĆ! .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: yago... IP: *.ewave.at 08.07.02, 14:54 Kwik ty sie nie wydzieraj bo gardlo cie rozboli.Ty lepiej sie spokojnie poc pod pierzyna bo jutro idziemy z wizyta bagienna do teatrzyku kukielkowego na jaselka a ty nie pojdziesz jak bedziesz chora,zobaczysz.Ja Ci mowie po dobroci...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwik IP: *.ewave.at 08.07.02, 14:57 Ty sobie zjedz szczupaczkow ile wlezie i niech ci idzie na zdrowi:dobra rybka nie jest zla i zurek tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwik 08.07.02, 14:59 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ty sobie zjedz szczupaczkow ile wlezie i niech ci idzie na zdrowi:dobra rybka > nie jest zla i zurek tez. dzieki. jak dozyje to jutro idziemy do teatru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwik IP: *.ewave.at 08.07.02, 15:13 Oglaszam od jutra GWIAZDKE.Na Gwiazdke dostana wszyscy prezenty i bedzie uroczystosc.Cieszycie sie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwik 08.07.02, 15:14 Gość portalu: Vika napisał(a): > Oglaszam od jutra GWIAZDKE.Na Gwiazdke dostana wszyscy prezenty i bedzie > uroczystosc.Cieszycie sie?:-) tak, ciociu viko:) a sylwester tez bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwik IP: *.ewave.at 08.07.02, 15:33 Sylwester byl na Wielkanoc,zapomnialas???Oj,chyba temperatura Ci rosnie... Ale nie martw sie zamiast sylwestra mozemy zrobic wesele starego Boryny.Tyz psyimnie:-)nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio wasik. ty tylko o jednym;-) n/txt IP: 194.181.183.* 08.07.02, 16:02 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia to dla podniesienia mnie na duchu, nic zbereźnego 08.07.02, 16:04 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio nie sciemniaj. wszyscy wiemy cos za jedna;) n/t IP: 194.181.183.* 08.07.02, 16:09 wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felefon Re: (b)ełdany poniedziałkowe.......................... IP: *.bakernet.com.pl 08.07.02, 15:10 jestescie banda wariatow. uwielbiam czytac wasze glendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: kwik-zbieraj ludzi IP: *.ewave.at 08.07.02, 15:45 gdzie sie bukos zapodzial,trzeba jajka malowac a oni zwiali...Jaka to bedzie gwiazdka bez jajek Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Zrobili nas na Blue. Bluźniercze Adminy-Wiedźminy. 08.07.02, 16:03 Wchodzę sobie do domu, loguję się do mojej gerdy, otwieram, a tu jak granat nie je..ie! Ten nowy szatan graficzny jakiś taki... nowy. Znowu się trzeba przyzwyczaić - no i gdzie jest kredens, by nie użyć magicznego słowa Barek Gdzie mój BAREK ja się pytam w którym Absynt trzymano na złe czasy, czarne godziny i blade lica! włamali się, czy co? W BAGNO JEŻA! dzień dobry Myszki i Króle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Zrobili nas na Blue. Bluźniercze Adminy-Wiedźminy. IP: *.ewave.at 08.07.02, 16:09 rashomon napisał(a): > Wchodzę sobie do domu, loguję się do mojej gerdy, otwieram, a tu jak granat nie > > je..ie! Ten nowy szatan graficzny jakiś taki... nowy. Znowu się trzeba > przyzwyczaić - no i gdzie jest kredens, by nie użyć magicznego słowa > > Barek > Gdzie mój BAREK > ja się pytam > w którym Absynt trzymano na złe czasy, czarne godziny i blade lica! > > włamali się, czy co? > > > W BAGNO JEŻA! > > > > dzień dobry > Myszki i Króle. Aaaaa witamy:-)Nie ma apsyta bo wychlali a barek zezarli razem z kluczykiem i trzeba bylo im lewatywe zrobic.Ale to Ci mowie w tajemnicy bo jak oni sie dowiedza,ze Ty juz wiesz to juz wiecej nikomu nie powiedza co narobili...EEEHHHH,zycie,zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Do Woja. 08.07.02, 16:14 Dobra lewatywa nie jest zła jak w wojsku mawiają (wiem, bo nie byłem :) o rany a właśnie a właśnie czy ktoś wie co mi zrobią jak mnie złapią bo niby ukończyłem te 82 lata ale wciąż wysyłają i nie wiem jak długo mam się w Bagnie ukrywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ełdany poniedziałkowe.......................... IP: *.ewave.at 08.07.02, 16:00 Gość portalu: felefon napisał(a): > jestescie banda wariatow. uwielbiam czytac wasze glendy. A Ty sie przestan madrzyc tylko lec pozyczyc ze dwa jajka, prosto od krowy maja byc i swierze.moga byc gesie ale zeby prosto od krowy a nie z jakiegos nielegalnego udoju:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak jest raszu... powiedz im... 08.07.02, 16:06 a niech im w piety pojdzie... i powied zim jeszcze zenby wiecej czerwonego dali... czaerwony mnie uspakaja... a na moich jajek nikt nie bedzi emalowal... nie latem... poza tem nie ma takiej farby ktora by to pokryla.... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Fora ze Dwora bo wezwę... ADMINATORA!!!!!!! 08.07.02, 16:11 Widzisz chwilę nas nie ma a już szaty rwą... słabo to widzę,a le cóż ] nie nasze to Bagno Buki jedynie wynajmujem tę lichą norę i gzimy się po kątach i rozlewiskach. a może by im tak parafrazę cytata z Kilerata? Cycki se pomaluj! ps Dziś zapłaciłem w Mlecznym 9.69 aż mi nóż zmiękł... Odpowiedz Link Zgłoś
agick zmiany....??? 08.07.02, 16:44 no nie było mnie od rana (rano jeszcze było normalnie) a tu taka zmiana...... no nie wiem co ze soba zrobić... nie wiedziałam gdzie kobieta jak się zalogowałam... zestresowana blondi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Bukowski!!;-)HEhehe... IP: *.ewave.at 08.07.02, 16:14 Co Ty,co Ty...ty zostaw te farbe bo lepiej jak ciocie Vike pokryjesz a jajka Ci sie wtedy przydadza jak znalazl...i lepiej nie malowane. Odpowiedz Link Zgłoś