Gość: Iza Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: serwer:* / 192.168.1.* 09.02.03, 11:47 Nic sie nie zgaza , niestety testy są zawodne niestety , ale zycze powodzenia mnie nie wychodzą ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.prz.rzeszow.pl 09.02.03, 12:58 ta strona jest do dupy nie zgadzam sie z wynikami testu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 20:11 Wyszlo mi ze moim partnerem ma byc chlopak spod znaku skorpiona i to mi sie sprawdzilo bo mam wspanialego kchlopaka ktorego kocham i jest wlasnie spod znaku skorpion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieraś Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.uz.zgora.pl 10.02.03, 11:40 Jak na moj gust to jest jedna wielka bajka, ktos kto ma glowe wymysla sobie takie rzeczy wiedzac ze na pewno chociaz jedna opinia trafi w czyjes gusta - nie wierze w horoskopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.03, 13:20 A mi sie sprawdziło tarfiło w znak zodiaku mojej żonki!!??czy to przypadek czy gwiazdy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.80-202-73.nextgentel.com 12.02.03, 13:47 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?Kosa? Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.chello.pl 11.04.03, 15:17 a po co nam grabki? jak i tak wiaderko jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mailman Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.ab.hsia.telus.net 04.09.03, 05:28 No dobrze, jestem 100% Baranem i wynikaja z tego same klopoty. I kto sie mna biednym zainteresuje........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunerka Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: 193.110.121.* 13.02.03, 17:20 Mnie też wyszło tak jakbym chciała. Coś zatem musi w tym być. Warto go zrobić nawet z czystej ciekawości i dla zabawy.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Znajdź swojego idealnego partnera 14.02.03, 10:29 Ten test jest taki sobie. Zrobilam go i wyszlo ze powinnam miec faceta z zywiolu powietrza. Ja osobiscie szukam partnera z przewaga cech ziemskich. Zreszta jako astrolog powinnam zaprotestowac, bo polozenie Slonca w znaku to nie wszystko. Bo co z tego ze facet jest Waga, skoro wiele innych waznych rzeczy w horoskopie ma w innych znakach? Takie dzielenie ludzi na 12 typow (znakow) to splycanie astrologii. A gdzie Ascendent (nie mniej wazny niz Slonce), a gdzie Ksiezyc? Tego astrologowie-amatorzy juz nie biora pod uwage. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: vip:* / 192.168.5.* 14.02.03, 17:59 Jestem pod wrażeniem, wpisałam szczerze wszystkie odpowiedzi i pojwił się mój idealny partner RAK. Moj narzeczony spod tego znaku. To niesamowite. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 13:56 Mój facet jest wodnikiem i jest strasznie nudny trochę kłamiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 13:56 Mój facet jest wodnikiem i jest strasznie nudny trochę kłamiecie Odpowiedz Link Zgłoś
anahella O wodniku 18.02.03, 14:28 Gość portalu: emi napisał(a): > Mój facet jest wodnikiem i jest strasznie nudny > trochę kłamiecie Wodnik klasycznie jest przedstawiony jako czlowiek wylewajacy wode do jeziora. Nikt nie wie po co to robi z wyjatkiem jego samego, zatem spotyka nie z niezrozumieniem u pozostalych znakow zodiaku. Moze popatrz sie na niego od tej strony? Ale nie warto kierowac sie tylko samym znakiem na zasadzie ja np. Ryba, on Wodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paloma Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.pl.abb.com 22.02.03, 15:23 Właśnie mam na oku takiego partnera nie wiem tylko czy moja osobowość będzie idealna dla tego typu faceta Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Znajdź swojego idealnego partnera 22.02.03, 16:59 Gość portalu: Paloma napisał(a): > Właśnie mam na oku takiego partnera nie wiem tylko czy moja > osobowość będzie idealna dla tego typu faceta Jest tylko jeden sposob zeby sie tego dowiedziec:) wiesz jaki, prawda?:) zycze powodzenia w sprawdzaniu:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Znajdź swojego idealnego partnera 22.02.03, 22:03 normalnie sie zgadza :) jestem pod wrazeniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FMO Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.pool8021.interbusiness.it 28.03.03, 21:28 Chyba wezme rozwod. Zona (od 20 lat) jest spod innego znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 17:35 Ciekawe tylko kiedy zjawi sie ten książe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.insad.pl 06.05.03, 15:11 I wyszlo na to, ze najlepiej jak zwiaze sie sama ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 09.07.03, 18:44 Ja jestem sexy i chcę to pokazać!!! Może ktoś się ze mną umówi do łóżka!!! Nawet dziewczyna!!! Chcę to przeżyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jestem sexy IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 09.07.03, 18:48 Umówcie się ze mną!!! Chłopaki i dziewczyny!!! Do łóżka!!!Dla sexu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 20:23 czasami się sprawdzają tak jak w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.07.03, 11:16 ten test oszukuje, jest niedokładny bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokate Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 10:01 wynik zadawala mnie w stu procentach . Same pytania (nawet te nietypowe ) utwierdziły mnie w przekonaniu , że osoba , która od roku zaprząta moje myśli i sprawia ,że w jej obecności tracę grunt pod nogami jest moim dopełnieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lirdes Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:04 To wspaniale. Ja i mój partner pasujemy do siebie. Ciekawe czy coś z tego będzie? Jak na razie chcę z nim być aż po grub i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: *.chello.pl 08.08.03, 15:45 Wyszło mi że potrzebuję wybuchowego partnera któremu będę musiała przypominać o rocznicach. Moim zdaniem potrzebuję kogoś romantycznego i spokojnego. Psychotest się nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warrior Re: Znajdź swojego idealnego partnera IP: 212.244.24.* 08.08.03, 18:32 Zgadzam się te wszystkie testy i pytania są TENDENCYJNE do kwadratu !!! Odpowiedz Link Zgłoś