psychopata.z.borderline 07.06.05, 09:19 na dobranoc a moze teatralny poranek? różnie bywa To zapewniają dzieciom rodzice mieszkając stadnie na 30 mkw na przyklad. Jest to patologia. Jak zwierzątka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:31 Takie teksty własnie mówią mi żes naburmuszona. Skąd ty masz wyjściowe dane do pisania takich rzeczy ? Czy ty przypadkiem chcąc zwrócić uwage na problem nie wchodzisz nieświadomie w role oceniacza? Widzisz to? Porozmawiaj o tym z ziemiomorzem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:33 nie, to co napisałam jest faktem. Ludzie w naszym kraju nie mają warunków do życia. Nie jest to negowane, jest pełna aprobata dla takiego modelu rodziny. Tak być nie powinno Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:35 oczywiście, że nie. to barbarzyństwo, żeby dzieci musiały znosić widok baraszkujących rodziców. Niech se, kurde, kupią świerszczyk i popatrzą! A rodzice? Zalecana wstrzemięźliwość do czasu poprawy warunków mieszkaniowych! Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:37 Nie chodziło mi o wstrzemieźliwosc, tylko o normalne warunki dla dziecka. Seks przy świadkach w stresie? bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:41 normalne, to znaczy jakie? sterylno-kliniczne? czyli śladu życia w zasięgu wzroku? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:44 Dodatkową korzyścią będzie fakt, ze dzięki unikaniu kopulacji, nie dojdzie do zwiększenia populacji w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:41 Po pierwsze jest to fakt satystyczny. W moim otoczeniu nie ma takich ludzi. Byli ale nie ma. Byli to nie znaczy, że juz sie z nimi nie koleguję, a chodzi o to, ze poradzili sobie oni z tym problemem. Nie rozumiem czego być nie powinno; aprobaty czy takiej sytuacji, bo jeśli aprobaty to juz zupełnie nie kumam kto aprobuje mieszkanie 5 osób na 38 m2), a jesli sytuacji, to zrozum, iz jest ona niejako obiektywna i uwierz mi, że lepiej traktowac to w ten sposób. Doczepiłas do tematu seks na oczach dzieci w celu uwypuklemnia problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:56 U mnie w otoczeniu też nie ma takich osób, co nie znaczy, że problem nie istnieje. Ale widze ludzi, którzy maja 1 pokój z kuchnia i troje dzieci. Jest to koszmar. Wrzezcza, kłóca sie, prostactwo, chamstwo, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 11:26 A wtedy kiedy nie wrzeszczą i nie bluzgają to dymają sie na oczach swoich dzieci tak ;) I dlatego też należałoby co, nadmuchac im te małe mieszkania? Czy też ja i ty spotkamy sie jutro i zbudujemy im piękne apartamentowce. I dobrze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś