Dodaj do ulubionych

Seks- teatrzyk dla najmłodszych

07.06.05, 09:19
na dobranoc a moze teatralny poranek? różnie bywa

To zapewniają dzieciom rodzice mieszkając stadnie na 30 mkw na przyklad. Jest
to patologia. Jak zwierzątka
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:31
      Takie teksty własnie mówią mi żes naburmuszona.
      Skąd ty masz wyjściowe dane do pisania takich rzeczy ?
      Czy ty przypadkiem chcąc zwrócić uwage na problem nie wchodzisz nieświadomie w
      role oceniacza? Widzisz to? Porozmawiaj o tym z ziemiomorzem.
      • psychopata.z.borderline Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:33
        nie, to co napisałam jest faktem. Ludzie w naszym kraju nie mają warunków do
        życia. Nie jest to negowane, jest pełna aprobata dla takiego modelu rodziny.
        Tak być nie powinno
        • six_a Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:35
          oczywiście, że nie. to barbarzyństwo, żeby dzieci musiały znosić widok
          baraszkujących rodziców. Niech se, kurde, kupią świerszczyk i popatrzą! A
          rodzice? Zalecana wstrzemięźliwość do czasu poprawy warunków mieszkaniowych!
          • psychopata.z.borderline Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:37
            Nie chodziło mi o wstrzemieźliwosc, tylko o normalne warunki dla dziecka.

Seks przy świadkach w stresie? bez sensu
            • six_a Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:41
              normalne, to znaczy jakie? sterylno-kliniczne? czyli śladu życia w zasięgu
              wzroku?
          • trzydziecha1 Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:44
            Dodatkową korzyścią będzie fakt, ze dzięki unikaniu kopulacji, nie dojdzie do
            zwiększenia populacji w mieszkaniu.
        • paco_lopez Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:41
          Po pierwsze jest to fakt satystyczny. W moim otoczeniu nie ma takich ludzi.
          Byli ale nie ma. Byli to nie znaczy, że juz sie z nimi nie koleguję, a chodzi o
          to, ze poradzili sobie oni z tym problemem.
          Nie rozumiem czego być nie powinno; aprobaty czy takiej sytuacji, bo jeśli
          aprobaty to juz zupełnie nie kumam kto aprobuje mieszkanie 5 osób na 38 m2), a
          jesli sytuacji, to zrozum, iz jest ona niejako obiektywna i uwierz mi, że
          lepiej traktowac to w ten sposób.
          Doczepiłas do tematu seks na oczach dzieci w celu uwypuklemnia problemu?
          • psychopata.z.borderline Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 09:56
            U mnie w otoczeniu też nie ma takich osób, co nie znaczy, że problem nie
            istnieje.
            Ale widze ludzi, którzy maja 1 pokój z kuchnia i troje dzieci. Jest to koszmar.
            Wrzezcza, kłóca sie, prostactwo, chamstwo, żenada
            • paco_lopez Re: Seks- teatrzyk dla najmłodszych 07.06.05, 11:26
              A wtedy kiedy nie wrzeszczą i nie bluzgają to dymają sie na oczach swoich
              dzieci tak ;)
              I dlatego też należałoby co, nadmuchac im te małe mieszkania? Czy też ja i ty
              spotkamy sie jutro i zbudujemy im piękne apartamentowce. I dobrze będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka