Dodaj do ulubionych

samochody a kobiety

07.06.05, 18:45
Nie wiem czy to problem, w każdym razie chciałabym o tym opowiedzieć. Mój mąż na ulicy ciągle gapi się za samochodami, ma świra na ich punkcie. Nie takiego jak inni zazwyczaj, to po prostu jest na tym punkcie wielki świr. Nie rozglada się za kobietami nigdy, tylko za autami. Normalne jest, że facet ciągle patrzy na obce kobiety, zagląda im w dekolt czy ogląda pupę, ale on nie, cieszy mnie to bardzo, ale czy to normalne? ;-) Po co mu ja skoro woli samochody? :-(
Obserwuj wątek
    • faq i jak tu walczyc ze stereotypami? 07.06.05, 19:14
      Kobieta, jak jest dobrze, to sobie problem stworzy sama :) Naprawde wolalabys,
      zeby sie za babami ogladal? Swir na jakims punkcie to bardzo fajna sprawa. A ze
      nie ma takiego zwyklego jak inni.. to sie tylko ciesz, ze facet wyjatkowy! A Ty
      mu po.. sama wiesz najlepiej, w koncu sie ozenil z Toba a nie z jakims slicznym
      cabrio..
      • asia9931 Re: i jak tu walczyc ze stereotypami? 07.06.05, 19:25
        Normalne, mój tez się gapi za autami, ale wierz mi że to lepsze niż miałby się
        za babami oglądać, chociaz myślę że i tak to robi gdy ja nie widzę.
    • katleja Re: samochody a kobiety 07.06.05, 20:09
      moj facet też tak ma. i z czasem ja sie od niego zaraziłam i samochody to także
      moja pasja.
    • pierozek_monika Re: samochody a kobiety 07.06.05, 20:21
      echh mój to samo :(
    • melinek_mel Re: samochody a kobiety 07.06.05, 20:35
      Mezczyzni maja wybiorcza uwage, moga sie patrzec w jeden punkt, stad biora sie
      ich zapatrzenia na samochody lub inne kobiety. Kobiety natomiast patrza
      "panoramicznie", czyli maja wieksze pole wiedzenia.
    • widokzmarsa Re: samochody a kobiety 07.06.05, 20:45
      moze gej automobilista
    • kropeczka26 Re: samochody a kobiety 07.06.05, 21:07
      Czyli wielu tak ma!!! To może oni tylko tak ściemniają, a tak naprawdę patrzą na jakieś dupy obok samochodu :>
      • asia9931 Re: samochody a kobiety 07.06.05, 21:29
        albo w samochodach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka