baby902 07.06.05, 20:49 dziewczyny blagam o pomoc - pewno juz bylo o tym ale... zbliza sie ten PIERWSZY RAZ i nie wiem - depilacja jest konieczna czy nie? boze..chcialabym po prostu zeby bylo tak jak ma byc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debilator LASKI, JAK TO W OGÓLE JEST MOŻLIWE?! 16.07.05, 13:35 Pytanie odnosi się do całej "dyskusji" poniżej. Wcinam się na początku, bo już pękła setka, trzeba przewijać, a chciałbym być zauważony. Jak każdy frustrat. Ale do rzeczy. Pytanie brzmi: Kiedy i w jaki sposób małe dziewczynki podlegają takiej straszliwej metamorfozie? Jak to się dzieje, że te śliczne i rozczulające aniołeczki przekształcają się w okrutne i bezlitosne babsztyle? Tymi zołzowatymi babsztylami jesteście, rzecz jasna, wy. Nie dziwi mnie postępowanie tych nielicznych facetów, którzy sobie używają poniżej. Faceci tacy są od chłopięctwa i jakiś "pierwiastek" sztubactwa tkwi w nich przez całe życie (w wieku dorosłym zwany jest syndromem męskiej szatni). Same zresztą często się na to skarżycie, choćby i na tym forum. Ale kobiety?! Kiedy wstępuje w was to "coś"? Przychodzi nagle, wraz z pierwszą miesiączką? Czy może każda z was jest przez jakiś czas odrażającą hybrydą ślicznej Małgosi i wiedźmy z haczykowatym nosem ze znanej bajki? I w jaki sposób "to" przychodzi? Matki was uczą? Te same matki, które wcześniej robiły z was słodziutkie aniołeczki? W jaki sposób matki zabierają się do rzeczy? Decydują w pewnym momencie, że już czas zacząć nasączać was swoją zołzowatością? Bo chyba one też takie są. Boże, Boże, to i moja Mama też? To niemożliwe! Może tylko matki córek mają jakiś dodatkowy nadhormon... Fakt jest faktem, dziewczę nie jest zbytnio otrzaskane w terminologii. Odezwała się, biedna, publicznie, to i chciała chciała użyć fachowej nazwy. Wyszło tak sobie. Bywa. Ale to nie jest groźne, o ile nieznajomość terminologii nie uniemożliwia zrozumienia np. porad odnośnie antykoncepcji. To jest przecież zwykły lapsus. I rozumiem trochę jajcarstwa. Trochę. Ale nie 120 postów przy kilku odpowiedziach na pytanie autorki. Słuchajcie, to jest festiwal okrucieństwa. Tym dziwniejszy, że przy innych okazjach, kiedy gadka na forum schodzi na wasze "pierwsze razy", często podchodzicie pobłażliwie do samych siebie sprzed lat. Ale mocniejszej autoironii, takiej na granicy szyderstwa raczej się nie spotyka. Tyle. Kończę, mając przed oczami tyradę Albercika przemawiającego na forum Ligi: Co wam zawiniło to biedactwo? Dlaczego jesteście tak nieczułe? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:53 nie słyszałam o owłosionej pochwie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:55 może to chodziło o owłosioną macicę;-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:55 ja słyszałam tylko, ze może być uzębiona: vagina dentata Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:57 no, to już wiadomo, czemu niektórzy faceci wolą anal. Nic nie ugryzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:58 ale jak złapie, to nie puści :] Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: depilacja pochwy 18.06.05, 12:34 alpepe napisał: > może to chodziło o owłosioną macicę;-)??? heheheh wyscielona futerkiem. dziecko bedzie mialo cieplutko:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:54 encyklopedia.servis.pl/wiki/Pochwa_(anatomia) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa i jak ładnie zaznaczony punkt G 07.06.05, 21:05 a ja sie tyle musiałem naćwiczyc by do niego się dobrać Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: i jak ładnie zaznaczony punkt G 07.06.05, 21:07 no ale przynajmniej masz satysfakcję odkrywcy Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: i jak ładnie zaznaczony punkt G 07.06.05, 21:14 niestety, prawie odkrywcy. Najpierw przeczytałem. Ale do końca nie wierzę choć często wydawało mi się że to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: depilacja pochwy 07.06.05, 21:37 Coza idiotka! Nie masz wiekszych problemow? Wydepiluj sobie tez odbytnice. Tylko popatrz jak sie faceci z ciebie smieja. Twoj tez sie bedzie smial i opowiadal kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: depilacja pochwy 07.06.05, 20:57 Kochanie, nie denerwuj sie, bo mylisz pojecia anatomiczne:) pochwa nie jest owlosiona (chyba ze jestes INNA) Odpowiedz Link Zgłoś
qixera Re: depilacja pochwy 07.06.05, 21:01 ja tam sobie obcielam po co mi ona?? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja cipo wiem 07.06.05, 22:00 ty se umyj cipkę żeby ci śledziem nie waliła, depilacja wszystkiego nie załatwi dziewucho. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: depilacja pochwy 07.06.05, 22:02 nie przejmuj się głupimi komentarzami! depilacja pochwy jest konieczna, jeśli nie chcesz, żeby chłopak na widok Twojego bobra uciekł z krzykiem pozostawiając błonę nienaruszoną. golenia pochwy nie polecam, można się zaciąć i krwawi się jak zarzynane prosię, a to chcesz chyba zostawić na właściwy moment defloru. Najlepsza jest depilacja gorącym woskiem. potrzebujesz drut stalowy o przekroju 1,2 mm absolutne minimum, długości 20cm wosk, najlepiej z roztopionej świecy deseczka drewniana 10x3cm wykonanie wosk podgrzewasz, aż stanie się płynny drut wkładasz do pochwy na długość ok 10cm(nie martw się nie uszkodzisz błony) zaciskasz zęby na deseczce wlewasz wosk do pochwy czekasz aż stężeje jednym zdecydowanym ruchem wyszarpujesz wosk z pochwy trzymając za wystającą część drutu włoski odrastają po miesiącu i są zdecydowanie słabsze możesz poprosić o pomoc swojego chłopakan, na pewno sie podnieci niemazaco Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika kalina81- prośba 07.06.05, 22:06 a morzesz jeszcze mi pomuc - bo ja chciałam ogolić jajniki - jak się to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: pierozek_monika odpowiadam 07.06.05, 22:24 jajniki-depilacja jajniki w przeciwieństwie do pochwy są narządami obłymi i sposobem polecanym jest tu golenie. Depilacja woskiem jest zabroniona, wysoka temperatura może spowodować opalenie się jajeczek i grozi posiadaniem ciemnoskórego potomstwa. (chociaż po wakacjach w tropikach bez męża warto sobie zrobić taką depilację). Golenie jajników należy przeprowadzać TYLKO po uprzednich próbach na narządach podobnych. potrzebujemy tabletki nasenne lub mocną taśmę klejącą piankę do golenia brzytwę spirytus plasterki 2 owłosione jądra wykonanie po upatrzeniu owłosionych jąder aplikujemy właścicielowi środek nasenny lub krępujemy go taśmą smarujemy jądra pianką brzytwą wykonujemy posuwisto-zwrotne ruchy usuwając owłosienie skaleczenia przemywamy spirytusem i naklejamy plasterek (jeśli właściciel jąder czymś podpadł brzytwa powinna być nieco tępawa) po dokładnym przeliczeniu obrażeń na jądrach dochodzimy do wniosku, że z owłosionymi jajnikami da się żyć jeśli zdecydujemy się jednak na ich depilację należy pamiętać, że jajniki wyciągamy na zewnątrz tylko przez wydepilowaną wcześniej pochwę!!! UWAGA! włoski na jądrach po goleniu zaczynają odrastać po dwóch dniach dając odczucia jeża w gaciach Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: pierozek_monika odpowiadam 07.06.05, 22:27 dzię-ku-ję popłakałam się :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: pierozek_monika odpowiadam 08.06.05, 09:15 kalina jesteś moim idolem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik11 Re: pierozek_monika odpowiadam 08.06.05, 12:32 Zwolnią mnie przez ciebie z pracy. Nie dość że pluję na maonitor to jeszcze leżę pod biurkiem i płaczę. Szefowi powiedziałąm ze bardzo źle się czuję ale bohatersko to zniosę i pozostanę na posterunku. Dawno tak się nie uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
thistle :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 08.06.05, 16:19 jezzzzu, klawiaturaaaaaaaaa ;))))))))) nie moge pisaćze śmiechu ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.07.05, 11:30 Ale wy jestes cie biedna dziewczyna poprosila o rade a wy jej kazecie wkladac drut do pochwy .kochana ,ja ci powiem co mozesz zrobic .Jezeli to twoj pierwszy raz to pewnie masz ok 16 ,17 lat dlatego nawet jak sie nie ogolisz to nic sie nie stanie (to znaczy nie wiem na ile jestes owlosiona).Ajesli koniecznie chcesz usowac jakies wlosy to wez maszynke zwykla i sie ogol (tylko uwazaj zeby sie nie zaciac)!Potem posyp sobie cipke talkiem i idz spac .Nastepnego dna juz mozesz isc sie bzykac Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: pierozek_monika odpowiadam 09.06.05, 14:22 cosik ci w pewnym momencie jajniki na jajka a potem na jądra przeszły ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: pierozek_monika odpowiadam 09.06.05, 14:30 to wszystko ma sens, przecie napisała : "Golenie jajników należy przeprowadzać TYLKO po uprzednich próbach na narządach podobnych." Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_anula Re: pierozek_monika odpowiadam 18.06.05, 11:47 aaa! Kalina! jestes boska :D Odpowiedz Link Zgłoś
grosikk Re: depilacja pochwy 07.06.05, 22:07 kalinko dziękuje,szczerze się uśmiałam a tego mi brakowało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 08:36 Mato Boska, nie dziękuję, bo mi się makijaż rozmazał a jak się krztusiłam to oplułam monitor, same szkody ! ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: depilacja pochwy 07.06.05, 22:17 wydepiluj sobie mózg... chociaz nie - ten fragment ciała u ciebie nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: depilacja pochwy 07.06.05, 22:22 jeżeli nie wiedziałaś baby dlaczego wycofano kobiety z odziałów liniowych w armii Izraela to juz pewnie się domyślasz - ich bezwzględność nie miała granic. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: depilacja pochwy 12.06.05, 18:19 widokzmarsa napisał: > jeżeli nie wiedziałaś baby dlaczego wycofano kobiety z odziałów liniowych w > armii Izraela to juz pewnie się domyślasz - ich bezwzględność nie miała granic. No nieee...:)))) kradnę to na nowa sygnaturkę!!! (jakby co to się dogadamy w kwestii tantiem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: depilacja pochwy 07.06.05, 22:32 Ja pierniczę, dziewczyno, no czego jak czego ale POCHWY to sobie raczej nie depiluj ;) Auuuuuuć - aż mnie zabolało na samą myśl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 07.06.05, 22:36 a wracając do depilacji wzgórka - rób co chcesz - chłopak i tak będzie zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: depilacja pochwy 07.06.05, 23:16 tylko n alitosc boska ..nie depiluj pochwy!!!..bo moze juz nigdy nie byc dobrze!!! ps: depilacja-jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: depilacja pochwy 08.06.05, 08:59 chyba dopiero z drzewa zeszlas jesli w pochwie rosna ci wlosy. takich cudakow w 19 wieku pokazywali na jarmarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:06 Po tej lekturze chyba sobie wydepiluję nasieniowody :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:09 ja sobie pomyślałam, że do depilacji pochwy to najlepszy będzie profesjonalny trymer - widziałam taki w sklepie - do depilacji włosów w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:11 Takim czymś to se szyjkę możesz wydepilować. A głębiej to może laparoskopia? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:13 ustatnio tu widziałam watek o USG 3D - można by powiązać z tematem depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:37 A może wypalić ogniem pikielnym? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:56 Ja bym poszla dalej- jak depilowac to wszystko:) i jelita, zoladek, watrobe, pluca i pzrelyk:)) Cos pominelam? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 10:30 Śledzionę, dwunastnicę i trzustkę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: depilacja pochwy 08.06.05, 09:16 koniecznie powinnaś ogolić kota Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: depilacja pochwy 08.06.05, 10:13 o rany nigdy nie sprawdzałam swojej pochwy,ale chyba jak bym miała owłosiana to chociazby lekarz zdiagnozował cosik takiego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: depilacja pochwy 08.06.05, 10:23 eee w czoraj byłam u ginekologa....nie mówił nic o owłosieniu....takie tam tylko sama nigdy nie sprawdzałam:):)ale jak sama mam zaglądnąć...przecież się nie zegne az tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: depilacja pochwy 08.06.05, 10:24 przed lustrem;-))))))))))))))))))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: depilacja pochwy 08.06.05, 10:26 :):):):)halogenem jeszcze poświece...ciemno tam jest:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: depilacja pochwy 08.06.05, 10:30 fakt...ale jak on nic takiego nie zobocył to tym bardziej ja....nie ucona w tym kierunku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
majka.66 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 20:00 Bo może źle przyświecali..... najlepiej przyświeć sobie świeczką! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi a tak bez jaj to mysle ze jak ty nie wiesz bo 08.06.05, 10:15 chyba nie co to jest pochwa i czy na niej rosna kudły to mysle ze jeszcze nie jestes gotowa na ten 1szt raz.:> Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: depilacja pochwy 08.06.05, 12:43 Depilacja pochwy nie jest łatwa, potrzebne są do tego odpowiednie narzędzia:) www.allegro.pl/show_item.php?item=53441512 Dobrze się zastanów, zanim zaczniesz pożycie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bea81 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 12:49 a moze by tak pinceta powyrywac.Na nogach probowalam,troche boli Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: depilacja pochwy 08.06.05, 12:53 No ale jesli ma to byc depilacja pochwy, to wziernik sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: depilacja pochwy 08.06.05, 12:56 tego jeszcze nie bylo, prawda?? :)) swoja droga fajny watek, wszak smiech to zdrowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anella Re: depilacja pochwy 08.06.05, 14:51 No no można się poczuć jak w przedszkolu. Dziewczynie się powiedziało jak powiedziało. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilacja pochwy 08.06.05, 17:09 No i wypłoszyliście dziewczynę, no! Następnym razem nie zapyta i... strach pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
bea81 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 17:44 A moze cos strasznego sie stalo przy tej depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilacja pochwy 08.06.05, 17:52 Nic takiego w gazetach nie było, ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś