Dodaj do ulubionych

depilacja pochwy

• bea81 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 17:56
      o Boze,ale narobilysmy.
    • kochanica-francuza E tam,to jeszcze nic 08.06.05, 20:06
      tu był taki macho,co mylił pochwę z macicą...
      • leff Re: E tam,to jeszcze nic 08.06.05, 22:59
        no pacz pacz jaki palant
        przecie macica to samica swini jak młode ma
        a pochwa to taka kabóra na nurz

jak to morzna pomylić ?
        • kochanica-francuza Re: E tam,to jeszcze nic 08.06.05, 23:09
          leff napisał:

> no pacz pacz jaki palant
          > przecie macica to samica swini jak młode ma
          > a pochwa to taka kabóra na nurz
          >
          > jak to morzna pomylić ?

No bracie kawał ci się nie udał...samica świni z małymi nazywa się MACIORA
          • omlet.schabowy Re: E tam,to jeszcze nic 16.07.05, 11:27
            A pochwa nazywa się KAPCIORA.

I też jest git. I do rymu.
          • mowienaglos Re: E tam,to jeszcze nic 16.07.05, 14:14
            > No bracie kawał ci się nie udał...samica świni z małymi nazywa się MACIORA

No co Ty?
    • losiu4 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 21:07
      pochwy!?!?!?!?!

Pozdrawiam

Losiu
      • ledzeppelin3 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 21:55
        To proste, przewleka się pochwę na drugą stronę i goli, nie mówcie, że sobie
        pochew nie golicie?!
        Jak ktoś ma wypadanie macicy, to mu łatwiej
        • yoma Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:12
          Aua!
    • niya Re: depilacja pochwy 09.06.05, 09:29
      JESTESCIE OKROPNE! dziewczyna naprawde potrzebowala porady i pewnie pomylila
      pojecia a wy od razu takie teksty? O Boze ale sie osmialam az sie poplakalam ze
      smiechu i brzuch mmnie boli :) jeestescie naprawde niesamowite hihi co jednak
      nie zmienia faktu ona naprawde miala problem zaufala wam a wy tak ja
      wystraszylyscie odpowiedzialabym jej na pytanie zapewne dotyczace golenia
      wzgorka lonowego ale pewnie juz jej nie ma :) a ten fragment o jadrach? o matko
      musze wyslac mezowi do pracy. Pozdrawiam i gratuluje poczuci humoru hihi
      • mmagi Re: depilacja pochwy 09.06.05, 09:32
        wiec jesli pomyliła pojecia to niech jeszcze siedzi w piaskownicy i nie bierze
        sie za powazna robote bo zrobi sobie dzieciaka i nie bedzie wiedziała któredy
        tam wszedł:-))
        miłego dnia poczatek ze śmiechem dobrze wróży;-)))
        • drzejms-buond Re: depilacja pochwy 09.06.05, 11:06
          Chyba zacznę tu częściej wpadać
          JEDZIECIE PO KRRRRRRRAWĘDZI!!!
          a to tygrysy lubią najbardziej!
          :-)

jedne mają owłosioną pochwę
          inni... nerwice członka....

przyroda dziwna jest...
          • mmagi wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 11:28
            opisz objawy nerwicy członka..bo nie znam;-)))))
            • ledzeppelin3 Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 11:55
              No, członek we wzwodzie zaczyna się obracać wokół własnej osi, aby na koniec
              zwinąć się w rulon, mężczyzna nie może nad tym zapanować, za to dla partnerki
              ciekawe doznania są gwarantowane. Ale może chodzi ci o członka parlamentu
              partii SLD przed wyborami?
              • mmagi Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 11:58
                w głowie sie kreci od samego czytania;-))
                a ? ci z parlamentu maja nerwice?:D
                • bea81 Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 12:43
                  czy taka nerwica czlonka moze przejsc na wlasciciela?
                  • mmagi Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 15:27
                    ty sie bój zeby nie przeszła na ciebie bo właściciel juz ja ma:-))
        • yoma Re: depilacja pochwy 09.06.05, 12:58
          No jak to którędy? Wszyscy wiedzą, że dzieciaczki wkłada się do środka przez
          pępek,

a poniżej pępka jest taka ciemniejsza smuga na skórze w dół, i jak dzieciaczek
          podrośnie, to smuga się rozchyla i dzieciaczek tamtędy wychodzi.

Pozdrawiam
      • thook Re: depilacja pochwy 14.06.05, 09:52
        Niech lepiej nie ufa ludziom w necie. Nikt nie wie kto może byc po drugiej
        strone kabla. A może trafić na Romana Gie, albo Kaczora i nieszczęście gotowe...
    • pink.freud Re: depilacja pochwy 09.06.05, 12:54
      Jest jeden poważny argument za depilacją pochwy, dzięki temu jest lepszy poślizg i jest sznasa, że jądra też wejdą:)))
      • anella Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:03
        Laska napisała "depilacja pochwy" bo chciala użyć kulturalnego słowa na ten
        narząd.Mogła napisać depilacja cipki i wtedy wszystko było by jasne .A tu raban
        jak na targu powstał.Ja zrozumiałam od razu ,że chodzi jej o boberka a wy zaraz
        jaja z niej robicie.
        • pink.freud Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:07
          To ile ona ma lat, jak nie wie, że do depilacji pochwy są specjalne kondomy z plastrami depilacyjnymi, wystarczyłoby, żeby poprosiła partnera, a nie leci od razu na forum:)))
          • yoma Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:15
            O te kondomy to teraz trudno, bo moherowe berety zaczęły pyskować, że
            zapłodnione jajeczka się do nich przyklejają...
            • bardea Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:35
              Chyba tylko ja na tym forum dam Ci radę,ale ok!Po pierwsze nie przejmuj się
              złośliwymi komentarzami,przede wszystkom-pomyliłaś pojęcia:pochwa to elastyczny
              narząd wewnątrz ciała,pochwy sie nie depiluje,ale rozymiem ze miałaś na myśli
              wargi sromowe(uczyłaś się biologii?)?Wszystko zalezy od Ciebie i od
              partnera,czy lubisz ogoloną czy on...to kwestia dogadania...Na pierwszy raz
              moze skróc sobie trochę,zeby wyglądały estetyczniej....ale najpierw przeczytaj
              o anatomii ciała i antyykoncepcji,zeby nie pomyliła Ci się prezerwatywa z
              balonikiem:)pozdrawiam
              • yoma Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:39
                A można zajść w ciążę przez buzię?
    • mlodziutka22 Poważnie... 09.06.05, 13:51
      Z anatomia to Ty masz dość spory problem... No ale powiedzmy, ze rozumiem o co
      Ci chodzi. No cóż, ostatnio robiłam podobny sondaz, tyle, ze wśród męskiej
      części forumowiczów i dowiedziałam się, że przeważa opinia, iż "kobieta powinna
      być łysa" :| właśnie na wzgórku łonowym (!!) jest wtedy bardziej sexi. A
      pierwszego razu nie da się zaplanować... Sama wiem coś o tym. Tylko pełna
      spontaniczność gwarantuje, że będzie naprawde cudownie... Powodzenia w
      studiowaniu anatomii!! <lol> ;) Pozdrawiam.
      • liwia_85 Re: Poważnie... 09.06.05, 15:46
        No wlasnie lysa . Czytalam gdzies , ze taka mode ( podobnie jak na
        szkieleciory) lansuja pedofile . Chude dziewcze , zero biustu i ogolona
        cipka.Toz to przypomina dziecko.
      • pietrek666 Re: Poważnie... 09.06.05, 16:40
        Gól się, gól. Jak załapiesz drożdża albo bakterię, to posłuchasz swojego
        ginekologa :DDDDDDDDDD
        • mmagi Re: Poważnie... 09.06.05, 16:41
          to se upiecze drozdzowe;-)))
    • tygrysek2006 Re: depilacja pochwy 09.06.05, 17:30
      Dawno nie słyszałam tak ciekawego tekstu. Fajnie jest się tak pośmiać. Naprawdę
      dziewczyny macie talent do wymyślania tak znakomitych wątków. A biedne dziewczę
      już nigdy tutaj nie zajrzy. Może czyta książkę do biologii???!!! Polecam!!!
      Znajomości swojego ciała i fizjologii nigdy nie zawiele!!
    • rikitikitak1 Re: depilacja pochwy 12.06.05, 22:53
      nie czytalem poprzednich postow bo mi sie nie chce! ale pierwszy raz slysze o
      depilacji pochwy! przeciez tam wlosy nie rosna
    • iberia29 Re: depilacja pochwy 12.06.05, 22:54
      proponuje wrocic sie do stosownej klasy podstawowki gdzie bylo o narzadach
      rodnych bo chyba mylisz pochwe ze wzgorkiem lonowym, pierwsze slysze o
      depilacji pochwy!!!!!
      • martys_85r male pouczenie i odpowiedz na twoje pytanie.. 14.06.05, 14:04
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212&a=25191912
        • iberia29 Re: male pouczenie i odpowiedz na twoje pytanie.. 14.06.05, 22:51
          do mnie piszesz????
    • dobry_chlopak jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhhh 13.06.05, 15:11
      • mmagi Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 13.06.05, 15:23
        ale w pochwe lubisz wkładać,co?;-))))))
        • dobry_chlopak Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 13.06.05, 15:34
          oczywiście że lubie wkładać do katarzynki:) ale wyjmować nie lubie jakoś, no
          ale kiedyś trzeba.
          p.s.
          pochwa to mi sie z poszewką na poduszki kojarzy.
          • mmagi Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 13.06.05, 15:36
            :DDDDD
            a mnie z pochwa na miecz;-))
            • mala_mi7 Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 14.06.05, 13:27
              a po tym temacie mi sie zawsze z wlosami bedzie kojarzyc :D
    • martys_85r Re: depilacja pochwy 14.06.05, 13:59
      dziewczyno!!!!!!!! na boga ile ty masz lat? jak chcesz wspolzyc z facetem skoro
      nie wiesz co to pochwa? moze sie przejezyczylas, ale.. w kazdym badz razie
      depiluje sie okolice bikini, wargi sromowe a nie pochwe! dodam gdybys nie
      wiedziala ze pochwa to to w srodu, tam gdzie facet wklada swojego penisa
      (czlonek, ogorek, malego, parowe- no chyba wiesz co to penis?)

a depilacja, sama mialam ten problem i wybralam kwadrat czyli po bokach
      ogolone, i od "przedzialka" calosc w dol az do pochwy i jej okolic, w srodku tez
      (wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe), jezeli tego nie robilas to musisz byc
      ostrozna bo nikomu nie zycze sie "tam" zaciac, wiec lepiej potrenuj przed
      inicjacja a jak sie boisz maszynka to mozesz kremem ale to duze ryzyko alergi!
      tym bardziej ze musisz sie przyzwyczaic ze odrastajace wloski strasznie swedza
      i robia sie czerwone krostki, jak juz sie przyzwyczaisz to "koś trawkę" i
      wskakuj mu do lozka:) o ile nie masz ponizej 16 lat i jak sie doszkolisz-
      poczytasz o "tych" sprawach!!!
    • martys_85r male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 14.06.05, 14:01
      dziewczyno!!!!!!!! na boga ile ty masz lat? jak chcesz wspolzyc z facetem skoro
      nie wiesz co to pochwa? moze sie przejezyczylas, ale.. w kazdym badz razie
      depiluje sie okolice bikini, wargi sromowe a nie pochwe! dodam gdybys nie
      wiedziala ze pochwa to to w srodu, tam gdzie facet wklada swojego penisa
      (czlonek, ogorek, malego, parowe- no chyba wiesz co to penis?)

a depilacja, sama mialam ten problem i wybralam kwadrat czyli po bokach
      ogolone, i od "przedzialka" calosc w dol az do pochwy i jej okolic, w srodku tez
      (wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe), jezeli tego nie robilas to musisz byc
      ostrozna bo nikomu nie zycze sie "tam" zaciac, wiec lepiej potrenuj przed
      inicjacja a jak sie boisz maszynka to mozesz kremem ale to duze ryzyko alergi!
      tym bardziej ze musisz sie przyzwyczaic ze odrastajace wloski strasznie swedza
      i robia sie czerwone krostki, jak juz sie przyzwyczaisz to "koś trawkę" i
      wskakuj mu do lozka:) o ile nie masz ponizej 16 lat i jak sie doszkolisz-
      poczytasz o "tych" sprawach!!!
      • ledzeppelin3 Re: male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 14.06.05, 20:42
        > a depilacja, sama mialam ten problem i wybralam kwadrat czyli po bokach
        > ogolone, i od "przedzialka" calosc w dol az do pochwy i jej okolic, w srodku
        te
        > z
        > (wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe
        Wargi sromowe od wewnątrz są pokryte błoną śluzową, która jest nieowłosiona.
        Kiedyś obwozili po świecie różne stwory, np. kobietę z brodą, ale z owłosioną
        błoną śluzową pochwy lub warg sromowych to nie wiem...
        • gosik_p Re: male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 15.07.05, 22:21
          O Boze, widac kazdy ma problem z anatomia, tylko w innej dziedzinie:) sa 2
          rodzaje warg sromowych - mniejsze i wieksze. Mniejsze to wlasnie te wyscielone
          wg ciebie blona sluzowa. Natomiast wieksze, to te, ktore sie goli:) To wlasnie
          te faldki skory na zewnatrz:)
          Pozdro:) i powodzenia w eksploracji:)))
          • ledzeppelin3 Re: male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 16.07.05, 10:04
            Skarbie, kogo jak kogo, ale mnie naprawdę nie musisz uczyć anatomii. Weź
            podręcznik histologii dla studentów pierwszego roku medycyny i trochę
            poczytaj.Mój post był odpowiedzią na stwierdzenie o goleniu sobie następującego
            fragmentu ciała: "wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe". Wargi sromowe zarówno
            większe, jak i mniejsze są NIEOWŁOSIONE i pokryte błoną śluzową. Zawnętrzne na
            zewnątrz są pokryte skórą owłosioną. Rozśmieszył mnie twój pouczający post o
            protekcjonalnym tonie, naprawdę :)
    • pimpek_sadelko pochwa nie ma owlosienia laseczko! 18.06.05, 12:33
      chyba, ze tobie w srodku wlochy rosna.... to faktycznie problem:D
    • przewoz_pw Re: depilacja pochwy 25.06.05, 23:54
      tak się zastanawiam, ile osoba pytająca ma lat...
      Drugie nad czym pomyślałem, to fakt, że chyba w żadnym "Bravo" etc musieli o tym
      jeszcze nie pisać...
    • asssica ODPOWIEDNIE NARZĘDZIA 30.06.05, 11:30
      no tak koniecznie musisz wydebilowac calusienka pochwe, inaczej nawet nie masz
      co marzyc o sexe..bo wyrzuci cie z łuszka jak tylko wyluka chodz jeden mały
      odstajacy włosek..aa i pamietaj o wyszorowaniu pochwy pumeksem, zeby nic nie
      capiła nie swieza szprota.
      Rozumiem ze wiesz jakich uzywac narzędzi? Pinceta odpada wyrwiesz sobie skore
      razem z cebulkami, brzytwy dziadka tez lepiej nie bierz. Wiem dziadek ci pokaze
      ale jak reka sie zatrzesie, nagle zadzwoni telefon, zagapisz sie i dupa nie masz
      pochwy. Golarka...tak ale masz dwie do wyboru jednorazowa i elektryczna(no wiesz
      taka z wkładana wtyczka do gniazdka). Tej drugiej lepiej nie bo zabardzo
      wibrubuje i jeszcze sie dziewcze podniecisz. Ta pierwsza owszem ale koniecznie z
      pianka a jak nie ma pienki to ostatecznie woda z mydłem, tylko ostroznie. I nie
      gol na środku wytniesz sobie jezyczek(blee).
      No i na koncu zostaja nozyczki(lekkie podciecie) i wosk...Lepiej by było jak
      przed samym wyborem narzedzia podcieła sobie ta łake...hmm co z woskiem,
      słyszlam ze skuteczny...mozesz zakupic w drogeri albo isc do kosmetyczki, juz
      radziłabym to drugie...sama watpie bys dała rady, leko pociagniesz plaster
      poczuje bol i co? bedziesz potem łaziła z plastem na cipie?..odpada idz do
      kosmetyczki...
      to chyba wszystkie mozliwe mi znane w miare bezpieczne narzedzia...no to do
      działa...hehe aaa i pamietaj na koncu koniecznie wysmaruj sie wodka, bedzie
      piekło ale potem on łba od ciebie nie odciagnie ani na chwile..heheh
    • kasitza Re: depilacja pochwy 30.06.05, 11:31
      ok, rozpi.erdolilas mnie tym postem
    • an802 Re: depilacja pochwy 30.06.05, 12:09
      BOSZE...OGÓL SIE POPROSTU TAM GDZIE MASZ WŁOSY NA BROSZCE! POCHWY NIE GÓL BO
      MOZE TROSZKE BOLEĆ:-) MILEJ ZABAWY PO RAZ 1!
    • yoma Re: depilacja pochwy 30.06.05, 17:46
      O kurczę, to to jeszcze żyje? Wątek, znaczy ;)))
      • mapipex4 Re: depilacja pochwy 16.07.05, 14:22
        Zamiast się mądrzyć,wystarczy dziewusze rzec: Baby!-Pochwa i macica nie jest
        owłosiona, goli się tylko łono i możesz to wykonać sama lub pójść do
        kosmetyczki:)))
        Jak nie wiesz co to jest łono - zajrzyj na budowę anatomiczną kobiety na
        Google lub do książki medycznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka