kochanica-francuza E tam,to jeszcze nic 08.06.05, 20:06 tu był taki macho,co mylił pochwę z macicą... Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: E tam,to jeszcze nic 08.06.05, 22:59 no pacz pacz jaki palant przecie macica to samica swini jak młode ma a pochwa to taka kabóra na nurz jak to morzna pomylić ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: E tam,to jeszcze nic 08.06.05, 23:09 leff napisał: > no pacz pacz jaki palant > przecie macica to samica swini jak młode ma > a pochwa to taka kabóra na nurz > > jak to morzna pomylić ? No bracie kawał ci się nie udał...samica świni z małymi nazywa się MACIORA Odpowiedz Link Zgłoś
omlet.schabowy Re: E tam,to jeszcze nic 16.07.05, 11:27 A pochwa nazywa się KAPCIORA. I też jest git. I do rymu. Odpowiedz Link Zgłoś
mowienaglos Re: E tam,to jeszcze nic 16.07.05, 14:14 > No bracie kawał ci się nie udał...samica świni z małymi nazywa się MACIORA No co Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: depilacja pochwy 08.06.05, 21:55 To proste, przewleka się pochwę na drugą stronę i goli, nie mówcie, że sobie pochew nie golicie?! Jak ktoś ma wypadanie macicy, to mu łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: depilacja pochwy 09.06.05, 09:29 JESTESCIE OKROPNE! dziewczyna naprawde potrzebowala porady i pewnie pomylila pojecia a wy od razu takie teksty? O Boze ale sie osmialam az sie poplakalam ze smiechu i brzuch mmnie boli :) jeestescie naprawde niesamowite hihi co jednak nie zmienia faktu ona naprawde miala problem zaufala wam a wy tak ja wystraszylyscie odpowiedzialabym jej na pytanie zapewne dotyczace golenia wzgorka lonowego ale pewnie juz jej nie ma :) a ten fragment o jadrach? o matko musze wyslac mezowi do pracy. Pozdrawiam i gratuluje poczuci humoru hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: depilacja pochwy 09.06.05, 09:32 wiec jesli pomyliła pojecia to niech jeszcze siedzi w piaskownicy i nie bierze sie za powazna robote bo zrobi sobie dzieciaka i nie bedzie wiedziała któredy tam wszedł:-)) miłego dnia poczatek ze śmiechem dobrze wróży;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: depilacja pochwy 09.06.05, 11:06 Chyba zacznę tu częściej wpadać JEDZIECIE PO KRRRRRRRAWĘDZI!!! a to tygrysy lubią najbardziej! :-) jedne mają owłosioną pochwę inni... nerwice członka.... przyroda dziwna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 11:28 opisz objawy nerwicy członka..bo nie znam;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 11:55 No, członek we wzwodzie zaczyna się obracać wokół własnej osi, aby na koniec zwinąć się w rulon, mężczyzna nie może nad tym zapanować, za to dla partnerki ciekawe doznania są gwarantowane. Ale może chodzi ci o członka parlamentu partii SLD przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 11:58 w głowie sie kreci od samego czytania;-)) a ? ci z parlamentu maja nerwice?:D Odpowiedz Link Zgłoś
bea81 Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 12:43 czy taka nerwica czlonka moze przejsc na wlasciciela? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: wpadaj,zapraszamy:-)) 09.06.05, 15:27 ty sie bój zeby nie przeszła na ciebie bo właściciel juz ja ma:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilacja pochwy 09.06.05, 12:58 No jak to którędy? Wszyscy wiedzą, że dzieciaczki wkłada się do środka przez pępek, a poniżej pępka jest taka ciemniejsza smuga na skórze w dół, i jak dzieciaczek podrośnie, to smuga się rozchyla i dzieciaczek tamtędy wychodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thook Re: depilacja pochwy 14.06.05, 09:52 Niech lepiej nie ufa ludziom w necie. Nikt nie wie kto może byc po drugiej strone kabla. A może trafić na Romana Gie, albo Kaczora i nieszczęście gotowe... Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: depilacja pochwy 09.06.05, 12:54 Jest jeden poważny argument za depilacją pochwy, dzięki temu jest lepszy poślizg i jest sznasa, że jądra też wejdą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anella Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:03 Laska napisała "depilacja pochwy" bo chciala użyć kulturalnego słowa na ten narząd.Mogła napisać depilacja cipki i wtedy wszystko było by jasne .A tu raban jak na targu powstał.Ja zrozumiałam od razu ,że chodzi jej o boberka a wy zaraz jaja z niej robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:07 To ile ona ma lat, jak nie wie, że do depilacji pochwy są specjalne kondomy z plastrami depilacyjnymi, wystarczyłoby, żeby poprosiła partnera, a nie leci od razu na forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:15 O te kondomy to teraz trudno, bo moherowe berety zaczęły pyskować, że zapłodnione jajeczka się do nich przyklejają... Odpowiedz Link Zgłoś
bardea Re: depilacja pochwy 09.06.05, 13:35 Chyba tylko ja na tym forum dam Ci radę,ale ok!Po pierwsze nie przejmuj się złośliwymi komentarzami,przede wszystkom-pomyliłaś pojęcia:pochwa to elastyczny narząd wewnątrz ciała,pochwy sie nie depiluje,ale rozymiem ze miałaś na myśli wargi sromowe(uczyłaś się biologii?)?Wszystko zalezy od Ciebie i od partnera,czy lubisz ogoloną czy on...to kwestia dogadania...Na pierwszy raz moze skróc sobie trochę,zeby wyglądały estetyczniej....ale najpierw przeczytaj o anatomii ciała i antyykoncepcji,zeby nie pomyliła Ci się prezerwatywa z balonikiem:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziutka22 Poważnie... 09.06.05, 13:51 Z anatomia to Ty masz dość spory problem... No ale powiedzmy, ze rozumiem o co Ci chodzi. No cóż, ostatnio robiłam podobny sondaz, tyle, ze wśród męskiej części forumowiczów i dowiedziałam się, że przeważa opinia, iż "kobieta powinna być łysa" :| właśnie na wzgórku łonowym (!!) jest wtedy bardziej sexi. A pierwszego razu nie da się zaplanować... Sama wiem coś o tym. Tylko pełna spontaniczność gwarantuje, że będzie naprawde cudownie... Powodzenia w studiowaniu anatomii!! <lol> ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: Poważnie... 09.06.05, 15:46 No wlasnie lysa . Czytalam gdzies , ze taka mode ( podobnie jak na szkieleciory) lansuja pedofile . Chude dziewcze , zero biustu i ogolona cipka.Toz to przypomina dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Poważnie... 09.06.05, 16:40 Gól się, gól. Jak załapiesz drożdża albo bakterię, to posłuchasz swojego ginekologa :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2006 Re: depilacja pochwy 09.06.05, 17:30 Dawno nie słyszałam tak ciekawego tekstu. Fajnie jest się tak pośmiać. Naprawdę dziewczyny macie talent do wymyślania tak znakomitych wątków. A biedne dziewczę już nigdy tutaj nie zajrzy. Może czyta książkę do biologii???!!! Polecam!!! Znajomości swojego ciała i fizjologii nigdy nie zawiele!! Odpowiedz Link Zgłoś
rikitikitak1 Re: depilacja pochwy 12.06.05, 22:53 nie czytalem poprzednich postow bo mi sie nie chce! ale pierwszy raz slysze o depilacji pochwy! przeciez tam wlosy nie rosna Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: depilacja pochwy 12.06.05, 22:54 proponuje wrocic sie do stosownej klasy podstawowki gdzie bylo o narzadach rodnych bo chyba mylisz pochwe ze wzgorkiem lonowym, pierwsze slysze o depilacji pochwy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r male pouczenie i odpowiedz na twoje pytanie.. 14.06.05, 14:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212&a=25191912 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: male pouczenie i odpowiedz na twoje pytanie.. 14.06.05, 22:51 do mnie piszesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 13.06.05, 15:23 ale w pochwe lubisz wkładać,co?;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 13.06.05, 15:34 oczywiście że lubie wkładać do katarzynki:) ale wyjmować nie lubie jakoś, no ale kiedyś trzeba. p.s. pochwa to mi sie z poszewką na poduszki kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 13.06.05, 15:36 :DDDDD a mnie z pochwa na miecz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi7 Re: jajku jak ja nie lubie określenia pochwa yhhh 14.06.05, 13:27 a po tym temacie mi sie zawsze z wlosami bedzie kojarzyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r Re: depilacja pochwy 14.06.05, 13:59 dziewczyno!!!!!!!! na boga ile ty masz lat? jak chcesz wspolzyc z facetem skoro nie wiesz co to pochwa? moze sie przejezyczylas, ale.. w kazdym badz razie depiluje sie okolice bikini, wargi sromowe a nie pochwe! dodam gdybys nie wiedziala ze pochwa to to w srodu, tam gdzie facet wklada swojego penisa (czlonek, ogorek, malego, parowe- no chyba wiesz co to penis?) a depilacja, sama mialam ten problem i wybralam kwadrat czyli po bokach ogolone, i od "przedzialka" calosc w dol az do pochwy i jej okolic, w srodku tez (wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe), jezeli tego nie robilas to musisz byc ostrozna bo nikomu nie zycze sie "tam" zaciac, wiec lepiej potrenuj przed inicjacja a jak sie boisz maszynka to mozesz kremem ale to duze ryzyko alergi! tym bardziej ze musisz sie przyzwyczaic ze odrastajace wloski strasznie swedza i robia sie czerwone krostki, jak juz sie przyzwyczaisz to "koś trawkę" i wskakuj mu do lozka:) o ile nie masz ponizej 16 lat i jak sie doszkolisz- poczytasz o "tych" sprawach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 14.06.05, 14:01 dziewczyno!!!!!!!! na boga ile ty masz lat? jak chcesz wspolzyc z facetem skoro nie wiesz co to pochwa? moze sie przejezyczylas, ale.. w kazdym badz razie depiluje sie okolice bikini, wargi sromowe a nie pochwe! dodam gdybys nie wiedziala ze pochwa to to w srodu, tam gdzie facet wklada swojego penisa (czlonek, ogorek, malego, parowe- no chyba wiesz co to penis?) a depilacja, sama mialam ten problem i wybralam kwadrat czyli po bokach ogolone, i od "przedzialka" calosc w dol az do pochwy i jej okolic, w srodku tez (wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe), jezeli tego nie robilas to musisz byc ostrozna bo nikomu nie zycze sie "tam" zaciac, wiec lepiej potrenuj przed inicjacja a jak sie boisz maszynka to mozesz kremem ale to duze ryzyko alergi! tym bardziej ze musisz sie przyzwyczaic ze odrastajace wloski strasznie swedza i robia sie czerwone krostki, jak juz sie przyzwyczaisz to "koś trawkę" i wskakuj mu do lozka:) o ile nie masz ponizej 16 lat i jak sie doszkolisz- poczytasz o "tych" sprawach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 14.06.05, 20:42 > a depilacja, sama mialam ten problem i wybralam kwadrat czyli po bokach > ogolone, i od "przedzialka" calosc w dol az do pochwy i jej okolic, w srodku te > z > (wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe Wargi sromowe od wewnątrz są pokryte błoną śluzową, która jest nieowłosiona. Kiedyś obwozili po świecie różne stwory, np. kobietę z brodą, ale z owłosioną błoną śluzową pochwy lub warg sromowych to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_p Re: male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 15.07.05, 22:21 O Boze, widac kazdy ma problem z anatomia, tylko w innej dziedzinie:) sa 2 rodzaje warg sromowych - mniejsze i wieksze. Mniejsze to wlasnie te wyscielone wg ciebie blona sluzowa. Natomiast wieksze, to te, ktore sie goli:) To wlasnie te faldki skory na zewnatrz:) Pozdro:) i powodzenia w eksploracji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: male pouczenie i odpowiedz na pytanko.. 16.07.05, 10:04 Skarbie, kogo jak kogo, ale mnie naprawdę nie musisz uczyć anatomii. Weź podręcznik histologii dla studentów pierwszego roku medycyny i trochę poczytaj.Mój post był odpowiedzią na stwierdzenie o goleniu sobie następującego fragmentu ciała: "wargi sromowe od wewnatrz-nie pochwe". Wargi sromowe zarówno większe, jak i mniejsze są NIEOWŁOSIONE i pokryte błoną śluzową. Zawnętrzne na zewnątrz są pokryte skórą owłosioną. Rozśmieszył mnie twój pouczający post o protekcjonalnym tonie, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko pochwa nie ma owlosienia laseczko! 18.06.05, 12:33 chyba, ze tobie w srodku wlochy rosna.... to faktycznie problem:D Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: depilacja pochwy 25.06.05, 23:54 tak się zastanawiam, ile osoba pytająca ma lat... Drugie nad czym pomyślałem, to fakt, że chyba w żadnym "Bravo" etc musieli o tym jeszcze nie pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
asssica ODPOWIEDNIE NARZĘDZIA 30.06.05, 11:30 no tak koniecznie musisz wydebilowac calusienka pochwe, inaczej nawet nie masz co marzyc o sexe..bo wyrzuci cie z łuszka jak tylko wyluka chodz jeden mały odstajacy włosek..aa i pamietaj o wyszorowaniu pochwy pumeksem, zeby nic nie capiła nie swieza szprota. Rozumiem ze wiesz jakich uzywac narzędzi? Pinceta odpada wyrwiesz sobie skore razem z cebulkami, brzytwy dziadka tez lepiej nie bierz. Wiem dziadek ci pokaze ale jak reka sie zatrzesie, nagle zadzwoni telefon, zagapisz sie i dupa nie masz pochwy. Golarka...tak ale masz dwie do wyboru jednorazowa i elektryczna(no wiesz taka z wkładana wtyczka do gniazdka). Tej drugiej lepiej nie bo zabardzo wibrubuje i jeszcze sie dziewcze podniecisz. Ta pierwsza owszem ale koniecznie z pianka a jak nie ma pienki to ostatecznie woda z mydłem, tylko ostroznie. I nie gol na środku wytniesz sobie jezyczek(blee). No i na koncu zostaja nozyczki(lekkie podciecie) i wosk...Lepiej by było jak przed samym wyborem narzedzia podcieła sobie ta łake...hmm co z woskiem, słyszlam ze skuteczny...mozesz zakupic w drogeri albo isc do kosmetyczki, juz radziłabym to drugie...sama watpie bys dała rady, leko pociagniesz plaster poczuje bol i co? bedziesz potem łaziła z plastem na cipie?..odpada idz do kosmetyczki... to chyba wszystkie mozliwe mi znane w miare bezpieczne narzedzia...no to do działa...hehe aaa i pamietaj na koncu koniecznie wysmaruj sie wodka, bedzie piekło ale potem on łba od ciebie nie odciagnie ani na chwile..heheh Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: depilacja pochwy 30.06.05, 11:31 ok, rozpi.erdolilas mnie tym postem Odpowiedz Link Zgłoś
an802 Re: depilacja pochwy 30.06.05, 12:09 BOSZE...OGÓL SIE POPROSTU TAM GDZIE MASZ WŁOSY NA BROSZCE! POCHWY NIE GÓL BO MOZE TROSZKE BOLEĆ:-) MILEJ ZABAWY PO RAZ 1! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: depilacja pochwy 30.06.05, 17:46 O kurczę, to to jeszcze żyje? Wątek, znaczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mapipex4 Re: depilacja pochwy 16.07.05, 14:22 Zamiast się mądrzyć,wystarczy dziewusze rzec: Baby!-Pochwa i macica nie jest owłosiona, goli się tylko łono i możesz to wykonać sama lub pójść do kosmetyczki:))) Jak nie wiesz co to jest łono - zajrzyj na budowę anatomiczną kobiety na Google lub do książki medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś