kobieta_na_pasach 09.06.05, 13:18 czy som tu takie bo chcialam pogratulowac (tylko nie bardzo wiem czego...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:20 No to dziadek flaszke stawia mi dzisiaj :DDDD... Nie poczuwam sie jako asystentka ale blisko wodza pracuje, to tez sie liczy chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:21 a on te flaszke przezyje? jak ja z toba obali:) ale se cisnienie zmierzyl, wiec moze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:23 On jako fundator - flasze se z kolazenka obale :D Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:25 Byle flaszki piwem nie obalac bo to straszny utrwalacz....wódz nieobecny....sprawuje nadzór telefoniczny....jestem raczej partnerem....asystentki pojechały z NIM ( błe ) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach będziesz gazy miała btxt 09.06.05, 13:28 edzia-fredzia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: i wzdecia :DDDDD... 09.06.05, 13:31 jedno z drugim zawsze idzie w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: i wzdecia :DDDDD... 09.06.05, 13:33 Niewazne juz - zapytalam sie co dostane, a szef, ze musi wyjsc stwierdzil :))))))... I po wzdeciu :(((((((((.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: i wzdecia :DDDDD... 09.06.05, 13:34 edzia-fredzia napisała: > Niewazne juz - zapytalam sie co dostane, a szef, ze musi wyjsc > stwierdzil :))))))... > I po wzdeciu :(((((((((.... ..musi wyjsc po prezent. czy tobie wszystko trzeba tlumaczyc jak krowie na rowie? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:23 edzia-fredzia napisała: > No to dziadek flaszke stawia mi dzisiaj :DDDD... > Nie poczuwam sie jako asystentka ale blisko wodza pracuje, to tez sie liczy > chyba nie? niech lepiej co kupi. moze nowy wibrator? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:25 Co Ty to sknera jest :(((((... Co najwyzej moge liczyc na swieczke z lider prajsa :PPPPP.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:27 edzia-fredzia napisała: > Co Ty to sknera jest :(((((... Co najwyzej moge liczyc na swieczke z lider > prajsa :PPPPP.... jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:37 som, som:) jeszcze niedługo... a czego gratulować??? mi akurat udanego szefa:ooo) to chyba na tyle;) aha, i duzo czasu w pracy, który mozna zagospodarowac na własne potrzeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 13:40 A to nie 25 stycznia jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: dzis DZIEN ASYSTENKI SZEFA 09.06.05, 14:32 Dziekuję. Nie ma czego gratulować. Wprawdzie nie jestem asystentką szefa, tylko działu, ale prezenty mogę przyjąć. Najchętniej prezent na czas nieokreślony. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś