malami99 10.06.05, 14:39 Co sądzicie o kobietach, które decydują się na seks z przypadkowo poznanymi mężczyznami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:45 Zaraz ssaki???? TICO!!!! ;))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:49 Ty zboku ;)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:53 przecież Ci nic nie proponuje? to zaraz z boku? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:55 ależ ja niczego nie nadinterpretuję :) Absolutnie gdzieżbym śmiała coś takiego insynuować. To był humor abstrakcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:56 a kto mówi o nadin cos tam?:))))) chciałas żebym był z boku? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:57 Poza tym GDYBYŚ mi coś proponował, co jest offcors absolutnie nieprawdopodobne, nie nazwałabym Cie zbokiem, bo nie jestem: martwa, dzieckiem, zwierzęciem, ani innym dziwnym obiektem, którzy uzasadniałby określenie zbok. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:00 ale najlepsze jest to, ze to Ty mi zaproponowałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:02 ??????? w którym momencie i co???? Musze się kontrolować :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:13 zaproponowałas zebym leżał na boku - cyt. ty z boku Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:23 A gdzie było o leżeniu??? mozesz stac z boku ewentualnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:44 po tych postach z Toba nieraz już wiem co one znaczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:50 Eee tam czarne ma być czarne, a białe białe, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 16:01 ale wygałas żeby sie wyedukował trochę, to jak sie staram to tez źle? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 16:05 Nie skąd, równaj w górę ;)))))) Papa idę, może jakoś się przebije przez korki. Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 14:54 nie miałam na myśli kobiet, które się tym trudnią, tylko te, które w ten sposób realizują swoje potrzeby seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:02 no trudnia sie bo maja takie potrzeby seksualane nie? a, ze przy tym wpadnie parę groszy to tylko pozazdrościć:) Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:03 mysle, ze przyczyny prostytuowania sie są bardzo, bardzo różne. Tak, czy siak do kobiety, która idzie do łóżka z kimś przypadkowym i nie ma z tego żadnej gratyfikacji materialnej, okreslenie 'lesny ssak' nijak nie pasuje. zwlaszcza 'lesny' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:18 chyba zbyt powaznie traktujesz watek?;) a jeśli idzie z przypadkowym, ma gratyfikacje a gł.jednak zadowolenie to co? no i jeśli oczywiście dzieje się to w lesie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:48 to ja pytam co, jesli idzie, nie ma gratifikacji i nie w lesie, a z zadowoleniem to pewnie roznie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:51 ja sobie wymysliłem mój scenariusz i pod takim katem był mój pierwszy post a Twój był wynikiem mojego więc to ja pytam:) ale co poszłaś z facetem przygodnie poznanym i chcesz wiedzieć jak to inni osądzają? lej na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 15:55 a o co pytasz? normalnie mnie rozgryzles ;) dziekuje za wsparcie! nie wiem, jak inaczej dala bym sobie rade... ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: leśne ssaki? 10.06.05, 16:04 nie pytam stwierdzam tylko:) i póbuje ustalic szyk postów:) ????? nie wydało mi się, ze Cię wsparłem:) ale cóż wystarczy być jak mówia:) Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: leśne ssaki? 10.06.05, 16:47 bo i nie bylo nic do wspierania, po prostu na absurd odpowiedzialam absurdem Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 14:55 Nic n ie sadze. Kazdy robi to co chce. Byle bezpiecznie i zeby innych nie krzywdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pam_23 Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 15:06 zabawne jak czlowiek moze sie na chwile stac kims innym takie kobitki sa fajnie a co czy my mamy nosic zelazne gacie a chlopy z otwartymi rozporkami maja latac no bez przesady ;] Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Nic mnie nie obchodzi kto z kim i ile razy :)))... 10.06.05, 15:20 Kazdego prywatna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 15:24 a ty co sadzisz?czy jestes taka kobieta i nie wiesz co masz o sobie myśleć??? Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 15:40 a gdybym byla, to dlaczego mialabym nie wiedziec, co o sobie myslec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 15:45 no wiesz czsem tak bywa ze sie cos zrobi i nie bardzo wiadomo jak i co o tym myslec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 15:45 chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przypadkowy partner seksualny 10.06.05, 15:47 ja?nie..ja nie mam dylematu na ten temat i na inne tez nie,przynajmniej narazie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Partner jej wyczuł nosem,że ma akurat płodne dni:) 10.06.05, 17:23 ))))) serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34139,93661.html Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 ich sprawa,moga robic co chca 11.06.05, 10:39 ..oby to nie byl moj chlopak..hahahahha:):)..spokojnie..on by sie "raczej"nie skusil Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: Przypadkowy partner seksualny 11.06.05, 10:42 trochę to ryzykowne posunięcie(może nawet więcej niż trochę).Ale chyba wiedzą,co robią :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Przypadkowy partner seksualny 12.06.05, 04:25 Czasem to jest wlasnie najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret moje zdanie 11.06.05, 13:35 Uważam iz tylko kobiety które nie są dowartosciowane w małżeństwie i te które boja sie samotności na starośc decyduja sie na tego rodzaju kroki. Porządne inteligentne i atrakcyjne(kobiece) nawet nie mysla o takich rzeczach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: moje zdanie 11.06.05, 15:37 kochany, po alkoholu róznie bywa nawet z tymi najbardziej dowartosciowanymi:) mój malzonek mawia "kobieta pijana - dupa sprzedana". I moze to seksistowskie, ale kurcze cos w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: moje zdanie 11.06.05, 19:08 Może to co powien wydać sie dziwne ale w takich sytuacjach jestem zwolennikiem by osoby które mają słabą głowę piły z umiarem. Wole w takim przypadku mieć wobec siebie czyste sumienie niż póżniej czegoś żałować przez całe życie. Ja też lubię alkohol i wiem ze jest dla ludzi ale jest takie powiedzenie: Zanim coś zrobisz to zastanów sie kilka razy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: moje zdanie 13.06.05, 13:37 Wybaczcie, ale człowiek po alkoholu nie zrobi nic, na co nie miałby ochoty i bez niego. Alkohol wpływa tylko na to co nas ewentualnie hamuje: lęk przed karą, nieśmiałość, poczucie winy etc. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: moje zdanie 12.06.05, 04:22 fajnaret napisał: > ... te które > boja sie samotności na starośc decyduja sie na tego rodzaju kroki. Porządne > inteligentne i atrakcyjne(kobiece) nawet nie mysla o takich rzeczach. > pozdrawiam A jakie przelozenie na seks z przypadkowo poznanym facetem, ma strach przed samotnoscia? Sugerujesz, ze z wdziecznosci za wpuszczenie go miedzy nogi po dwoch dniach znajomosci, obcy facet stanie z kobieta na slubnym kobiercu? Hm, to raczej malo prawdopodobne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: Miałem na myśli dziecko 13.06.05, 13:41 stary, aż tak łatwo się w ciążę nie zachodzi. nie bądź dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Miałem na myśli dziecko 13.06.05, 16:51 Dzieckiem juz od dawna nie jestem. Ale zmam przypadki gdzie wielu facetów po tzw. pijaku nieoczekiwanie zostało ojcami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: moje zdanie 13.06.05, 13:39 Akurat robiłam na ten temat badania (miesiąc temu). Na pytanie czy kiedykolwiek przypadkowy partner seksualny stał się później stałym partnerem odpowiedziało pozytywnie 47% mezczyzn i... tylko 33% kobiet. cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Re: moje zdanie 13.06.05, 14:34 Moze cos ze mna nie tak, ale jakos niedowidze brakujacych 14% procent kobiet... To z kim Ci mezczyzni mieli te przypadkowe kontakty seksualne? Czy tez moze dla tych brakujacych 14 punktow procentowych mezczyzn ten seks byl przypadkowy, natomiast w rzeczywistosci wcale tak nie bylo...? Poza tym napisz cos wiecej o tych badaniach - co to za badania, robilas je jako kto i w jaki sposob, bo ta roznica nieco podwaza wiarygodnosc tych wynikow. Te wyniki sa niewiarygodne takze z innych wzgledow, ale nie jest to tematem tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: moje zdanie 13.06.05, 15:36 Nie mogę napisać więcej o moich badaniach ze względów bardzo różnych. Wyjaśnij mi jednak, dlaczego brakuje Ci 13%, do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: moje zdanie 13.06.05, 13:33 Czy mógłbyś to jakoś uargumentować, bo widocznie mam niskie IQ - nijak nie mogę odnaleźć zależności pomiędzy inteligencją a zachowaniem seksualnym. Badania na jakie natrafiłam stwierdzają zato bardzo silną dodatnia korelację między inteligencją a zachowaniem nonkonformistycznym (do jakiego z pewnoscia zalicza sie zachowanie, o ktorym mowimy). wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus :)))) 13.06.05, 15:07 To sugeruje, ze im kto inteligentniejszy, tym czesciej powinien bran udzial w przypadkowych kontaktach seksualnych :)) Super, wlasnie dlatego wyraznie rozdzielam inteligencje od madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tysprowda Re: Przypadkowy partner seksualny 12.06.05, 07:35 Podobno jest taka teoria ze seks anonimowy wyzwala. Odpowiedz Link Zgłoś
malami99 Re: Przypadkowy partner seksualny 13.06.05, 13:40 co wyzwala? albo wyzwala od czego? Odpowiedz Link Zgłoś