miss_e 17.06.05, 15:39 Jestem ciekawa wszystkich odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
passiveagressive Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:43 szpanerzy ewentualnie stare, nadziane wieprzki, aczkolwiek w gre wchodza jeszcze dresy i mlodzi karierowicze Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pacyk Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 08:56 najlepsze partie... tylko takich lubie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:43 Ja mam BMW kotku. Ze szrotu sobie sprowadzi?em, ale laski na ni? lec?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:46 taaaa.... bobku jestes niezly. Az mnie korci, aby sie dowiedziec, kto sie kryje za tym nick'iem - parodia boskiego :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:47 Powiem Ci kotku, jak mi wy?lesz zdj´cia.No nie b?dz taka. Wy?lij mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:49 nawet upierdliwosc niczym boski :))) bravo Bobku, bravo :))) chyle czola Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:51 No wy?lij!!!! Nie b?dz taka. Bo zag?osuje na Macieja Giertycha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:52 bobki.zawodowca napisał: > No wy?lij!!!! Nie b?dz taka. Bo zag?osuje na Macieja Giertycha!!!! wejdz w moj watek, o moich dziwnych upodobaniach. Tam Magdzie i Rraaddeekk podali linki do mojej osoby :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:54 Ale najpierw si´ rozbiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:48 chyba nie po samochodzie ocenia się człowieka, a co do BMW to fajny samochód :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:49 No to rozbieraj si´! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:51 o nie, nie moj mily.... ja nie jestem taka latwa... ze mna to najpierw za raczke trzeba pochodzic, a co...... Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:52 Doigra?a? si´ starucho! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:53 bobki.zawodowca napisał: > Doigra?a? si´ starucho! Oz ty, w morde misia....znowu epitety?????? Ja ci jeszcze pokaze.... draniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:55 No w?a?nie prosze Ci´, ˝eby? mi pokaza?a:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 15:58 nie prowokuj, bo odpowiem "spadaj bobku" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:04 Nie morzesz mi tak odpowiedzieç, bo ja jestem bobek.zawodowiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:05 qrteczka, co za byki z gramatyki !!!!!! nie morzesz, a możesz. Popraw sie najpierw z ortografii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:08 Bobkom wszystko wolno!Bo wszystkie dupe?ki s? moje!Nie na darmo BMW sholowa?em z Austri! Wszystkie sie terza na mnie gapi?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:09 nie tak szybko malenki, ja sie nie gapie... na spojrzenie jadowitej mamby trzeba sobie solidnie zapracowac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 18:35 no to się uśmiałam czytając ten post:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:03 Nic nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:53 bmw ani ich kierowcy nie robia na mnie wrazenia, bez wzgledu czy jest nowe auto za grube pieniadze czy tez egzepmlarz ze szrotu...mercedes i audi rowniez ...po prostu ta swieta trojca moglaby dla mnie nie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 16:57 a powinno sie cos sądzic o takowych facetach? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 18:32 No wlasnie tego chcialabym sie dowiedziec...w Niemczech powiedzial mi pewien Turek,ze BMW nie maja tam za dobrej reputacji co do tego kto nimi jezdzi i kto jest nimi wozony. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 17:26 Czy mężczyźni jeżdżący BMW to osobny gatunek? Jeśli tak, to proszę opisz go. Wówczas napisze co o tym gatunku myślę;) Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 17:30 miss_e napisała: > Jestem ciekawa wszystkich odpowiedzi Uwielbiam jednego faceta, ktory jezdzi piekna nowuska bmka :))))))Moj szef:) Lubie tez niektorych kierowcow malutkich, starenkich fiacikow 126p:) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 17:32 wbrew pozorom, kierowcy fiacików są ok! :) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 18:03 Miałam w swojej karierze szefa który jeżdził FIAT-em 126P, pracownik natomiast najnowszym modelem BMW-kolor czarny, ciemne szyby. Co tu sądzić, jeden woli rybki drugi akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 17.06.05, 18:28 a ja w ogole sie na autach nie znam. jedyne, jakie odrozniam to maluszek i toyota avensis( ale ta toyota to dlugo trwalo- przez pare dobrych miesciey wznosilam okrzyki: ale swietny samochod! i za kazdym razem okazywalo sie, ze to wlasnie avensis. w koncu chlopak sie tak zaczal ze mnie nabijac, ze w koncu zapamietalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek ReA co sadzicie o ludziach, ktorzy maja...... 17.06.05, 21:53 .....tak nasrane w glowach, ze potrafia takie glupie posty pisac. Ja tez jezdze BMW (nie tylko zreszta). Jezdze nim bo tak sobie chce. Co kto o tym mysli najmniej mnie to interesuje. Jezdze BMW glownie dlatego ze jest to dobry samochod ktorym lubie jezdzic. Jest to tylko samochod, prosze o tym pamietac. Samochod w najmniejszym stopniu nie swiadczy o mnie, bo ja siebie z nim zupelnie nie utozsamiam. Rownie dobrze moglbym jezdzic jakims innym autem i ktos podobnie glupi moglby napisac, co sadzicie o ludziach ktorzy jezdza............ Idac dalej..........co sadzicie o ludziach, ktorzy jedza np. kapuste. Do krolikow trzeba ich zaliczyc, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: ReA co sadzicie o ludziach, ktorzy maja. 17.06.05, 22:30 Tez mialem BMW i laski same sie pchaly , mysle , ze co 2 to blachara i jeszcze dzis by polecialy , no ale BMW dawno poszlo w swiat , a teraz mam juz inne autko , i jak dla mnie lepsze od BMW. Dla normalnych ludzi , to czym ktos jezdzi nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka co sądzicie o kobietach 17.06.05, 22:31 które jeżdża renault i mitsubuishi? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: co sądzicie o kobietach 17.06.05, 22:36 Ciekawe,na ile sposobow mozna zinterpretowac moje pytanie.Sek w tym,ze samochody takie jak np.renault nie maja dorobionej tzw.otoczki,jak to jest w przypadku bmw-stad moje pytanie.Wspomnialam juz wczesniej,co mi powiedzial pewien Turek w Niemczech na temat tych samochodow-jasne-nie mozna uogolniac. W Polsce slyszalam tez nieciekawe zdania na temat bmw,ktore przez niektorych sa nazywane"dziwkowozami"-i to mnie zainteresowalo,chyba mozna zapytac na forum,biorac pod uwage poziom innych watkow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: co sądzicie o kobietach 17.06.05, 22:42 jak zrozumiesz ze to co moze miec mze miec ponad 200 to pogadamy po partnersku Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator [wymoderowano] enter! 17.06.05, 22:57 pisze że było od razu sprecyzowac pytanie: co myslicie o facetach, ktorzy jeżdżą dziwkowozami wiesz, moj chlopak jezdzi dziwkowozem, a wiesz czemu..? bo to po prostu dobry samochod mnie rozbraja gostek w nowiutkiej renówce czy peugeociku(na osiemnastke?) ktory przy otwartych szybkach i dziewczynie wbitej w fotel ze wstydu zapuszcza mjuzik na cały wilanów:/ "bo tiatuś powiedział zie beemki siom do kitu!" a w najlepszym wypadku mozesz dziwke podrzucic na pekaesa.. BMW są po prostu dobrymi furami; dobrymi czyli z dobrych materiałów,świetnie zaprojektowanymi, wygodnymi, jednak wiekszosc bywających tu nie ma pojecia o tym, co moze byc fajnego w samochodzie oprocz ogrzewanych lusterek i wyboru tapicerek koniki, koniki i jeszcze raz koniki- nie żadne japońskie kuce, ale porządne niemieckie pociągowe;P moj chlopak studiuje na simrze, wiec sie na furach co jak co ale zna i nie moze sie pogodzic z tym (w żartach) ze mi sie hondy podobaja a ja jak widze honde to zawsze te swoje "HOOONDZIAAA..!" uskuteczniam:) ale BMW mialy taki standard produkcyjny 15 lat temu, jaki trudno jest przyznac np. fiaciszom sprzed 5 lat (przesiadka z 6-cio letniego fiata z salonu do BMW z 90 r. to jak z ułańskiego zydla do inter city..) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: [wymoderowano] enter! 17.06.05, 23:35 Nie rozumiem okreslenia dziwkowoz w tym przypadku. Dziwka w koncu wsiadzie do kazdego auta, czyz nie? Czy tylko faceci jezdzacy BMW podbieraja dziwki? A ci jezdzacy innymi markami to co, jaj nie maja? Czasem mysle ze ludzie z zazdrosci domalowywuja rozne kolory dla pewnych kierowcow. Faktem jest, ze nowym BMW byle gosc nie moze sobie pojezdzic. Musi miec troche kasy. A kase dziewczyny lubia, czasem bardziej niz faceta. Moge wiec powiedziec, ze niektore dziewuchy znaja sie na BMW byc moze bardziej niz ich kierowcy. Kierowcy zas na dziewuchach. Czyli wszystko gra. W czym wiec problem? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: [wymoderowano] enter! 18.06.05, 00:12 Niektorzy niestety go maja. Jedni czepiaja sie do samochodow, inni do ich kierowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e biedne bmw 18.06.05, 09:52 No jak to sie czepiam samochodow????Zauwazylam,ze to inni czepiaja sie marki BMW i widac to nawet w polskich kawalach: Jedzie dres swoja beema,nagle wyprzedza go radiowoz. Gliny zatrzymuja Beeme. Dres wysiada. -gliniarz:Dzien dobry! -dzien dobry. -dokumenciki prosze. - ...... -Imie -Zbigniew -Nazwisko -Kowalski -Adresik -Aaaa-oryginalny-Adidasa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
white_rabbit Re: biedne bmw 18.06.05, 10:14 Fajny kawal :))). Jezeli ktos jezdzi NOWYM BMW to oczywiscie nic do niego nie mam, wybral taki samochod a nie inny, pewnie mu sie podoba. A bardzo mnie smiesza faceci jezdzacy 10-letnim staruchem i udajacy, ze jest czym szpanowac... O rany... Jak mozna uznac za fajny taki stary samochod? O starszych zlomach juz nie wspomne, bo wstydzilabym sie do czegos takiego wsiasc. Nie obchodzi mnie czy to dobry samochod czy nie. Klase maja tylko albo w miare nowe samochody albo prawdziwe antyki. A nie takie cos ;)). To z tych zlomow wszyscy sie smieja, nie z nowych. Wlasnie o to chodzi, ze sie takiemu kierowcy wydaje, ze ma super woz a to tylko stary samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: biedne bmw 18.06.05, 10:18 no a jak ktoś kupuje skode favotit:))) szczyt wieśniactwa Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator bmw są gites 18.06.05, 12:07 10-cio letnia beemka nie jest "staruchem", króliczku jak nie masz pojęcia o samochodach, to wracaj do marchewek;-P jechałes króliczku 10-cio letnia beemka, buda szóstka, 2,4 tdi? powiem Ci w sekrecie: naprawde kapitalne doznanie jeszcze świeżo po wymianie pompy, ahh..! niejednym samochodem jeździłam, nowiutkimi fordami, alfami(co fiat, to fiat, hehe), rozworząc ludzi najczęściej po impezach; 3 nad ranem, puste drogi, pasażer- właściciel drzemie, wiec mogłam powyciskać..i wierz mi, nie było z czego:::D a prowadzenie samochodu mnie rajcuje jak nie wiem co, uwielbiam to, nawet w korkach, najlepiej w trasie wawa-gdańsk.. ehh, chciałabym miec taką beemeczkę, ale niestety- kasa jak zatem wytłumaczysz, że 15-to letnia beemka kosztuje 17- 20 tys? to nie jest kasa, jaką płaci sie za jazde staruchem nie wiem czy to dobre porównianie, ale harley-davidson tez jest szmelcem? ja sie smieje z renówek i peogeocików- na chodnik z tym::D ulica dla samochodów, nie resoraków! ;D PS: niecierpię trójek..brr..bmw coupe buda 3ka..:/ blee.. i jeszcze te 15 latek na karku..[a w tle baunsbauns..]:::D Odpowiedz Link Zgłoś
white_rabbit Re: bmw są gites 18.06.05, 13:17 Jezdzilam juz naprawde dobrymi samochodami, a co stary samochod to stary, widac i czuc. Dla mnie 10-letnia BMKa jest tak samo nie warta uwagi jak 10-letnia Toyota czy Ford. Takie samo g...o. Przykro mi, ze masz takie stare auto i jeszcze sie z tego cieszysz (a moze tylko tak mowisz, bo na nowe Cie nie stac pewnie). Od razu dodam, ze mnie tez nie stac na nowe BMW ale 10-letniego nie chcialabym na pewno. Wole swoj samochod, mimo ze ze na pewno szczytem marzen nie jest. Ale podoba mi sie, ma niezbedne wyposazenie ( a w tej kwestii moje minimum to prawie maksimum czyli full opcja, tylko bez skor), jezdzi dobrze, jest dostatecznie duzy i wygodny (dla 2 osob). Seat Leon. Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator Re: bmw są gites 18.06.05, 15:43 masz widze problemy z rozumieniem tekstu pisanego, ale nadrabiasz uprzejmoscia wiec ok nawiaze jedynie do meritum sprawy leon..czy to oby nie jest hatchback..? widzisz, Ty patrzysz na kolor wyściółki popielniczki, ja na koniki i klase, no i jestem sentymentalna kosmetyki kupujesz w rossmanie a paski w h&m? ja cenie jakość wykonania i nosze klipsy po babci dzieli nas przepasc rozstanmy sie zatem w swiadomosci, ze leony sa dla Ciebie,a 10-cio letnie beemki dla mnie pozdro dodam tylko, że powiedzec o beemce "g..o" mogla tylko kobieta:/ no, ale fura na ramie golfa jest dopiero gites..(kurna, mialam tego nie dopisywac!!!:() Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: bmw są gites 20.06.05, 09:05 a pisałas ze dzieki posiadaniu jednego dziecka lub bezdzietnosci(nie pamiaetam za dobrze) tak wspaniale wam sie powodzi i jestescie tacy bogaci! Seat leon ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: bmw są gites 18.06.05, 14:29 17-20 tys. czego, dolarow? Bo jesli zlotowek, to o czym w ogole mowicie? Ja myslalam, ze tu sie toczy dyskusja o ludziach jezdzacych samochodami wartymi od 500 tys. wzwyz, i ktos ma z tym zwiazane moralne obiekcje, ale 20 tys. ..? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: prawdziwy męższczyzna jeździ 18.06.05, 10:30 jasne laguna II szczyt szmelcu buhahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
marzennnka Re: prawdziwy męższczyzna jeździ 18.06.05, 10:31 a gt to już wogóle wieśniactwo:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: prawdziwy męższczyzna jeździ 19.06.05, 22:40 marzennnka napisała: > laguna GT E, tam. Prawdziwy mezczyzna jezdzi na dobrym podwoziu! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 13:34 Nie wiem, skąd u co poniektórych osób przekonanie, że wszyscy, którzy jeżdżą BMW to jakiś inny gatunek ludzi. Zdarzało mi się czytać takie opinie. Dodam, że ja jeżdżę 518-tką a mój mąż 316-tką. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 14:06 Na pewno jest macho i ma duże powodzenie u kobiet i nie moze się od nich opędzić znam to z obserwacji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kicia72 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 22:28 Mój mąż jest niczego sobie-czy jeżdzi czy nie jeżdzi BMW.A nasz samochodzik ma 12 latek i w dodatku to kombiaczek. Mąż nie jest ani dresem ani starym nadzianym dziadem-przeważnie chodzi w moro więc proszę nie generalizować i nie obrażać! Odpowiedz Link Zgłoś
joko25 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 22:42 To jak chodzi w moro to tym bardziej nie powinien jezdzic bmw bo to sa samochody z klasa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia72 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 23:18 Mamy BMW tylko dlatego, że potrzebny był nam samochód kombi a znajomy miał własnie taki do sprzedania-nie podnieca mnie wogóle ta marka.Samochód ma się nie psuć i jeżdzić-ot co .Osobiście wolałabym saaba. To, że ktoś chodzi w moro nie oznacza wcale, że nie ma klasy, no chyba że za oznakę klasy uważamy faceta typu "fura,skóra i komóra"najczęściej łysego, z niewielkim ilorazem inteligencji lub jego panienkę, typu solar tipsy i włoski blond, o ilorazie inteligencji mniejszym niż ma mój żółw. Zapewne joko25 reprezentuje własnie taką klasę-współczuję. A klasa człowieka nie zalezy od samochodu jakim jeżdzi i jeżeli tego nie pojmujesz, to może się nie wypowiadaj na takie tematy. To kim są ci co jeżdzą maluchami, albo wogóle nie mają samochodu-straszne rzeczy... Niektórzy lubią się dowartościowywać... Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 18.06.05, 23:30 Nic, nie utożsamiam faceta z samochodem. Jak widze ładna auto myśle o nim: Fajna bryka, jak widze fajnego faceta myśle: niezły koleś. A nie fajna bryka=fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
white_rabbit Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 10:01 Nawigator, nie rozsmieszaj mnie :))). Masz samochod za 20 tyts. zl i do mnie mowisz ze kupuje perfumy w Rossmanie. Kobieto, to w takim razie ty na bazarku. Bo fakt dzieli nas przepasc, ale chyba nie w ta strone w jaka bys chciala ;))). Nie robie zakupow w H&M ani Rosssmanie, gdy chce kupic perfumy czy cos porzadnego do ubrania. Ale w sumie nic ci do tego. Nie patrze na kolor popielniczek (nie pale i nikt nigdy nie zapali w moim samochodzie czy mieszkaniu). Ale owszem takie podstawy jak Climatronic czy pelna elektronika to musze miec. To tak jakby miec kasetowca zamiast zmieniacza cd w samochodzie. Na szczescie my mamy i to i to. Nie pisalam, ze moj samochod to szczyt marzen. Pisalam, ze nie. Ale jest ok. A 10-LETNIE BMW (STARSZE TO JUZ TRAGEDIA) TO WSTYD I WIESNIACTWO. bO WIADOMO, ZE NIKT KTO MA TAKIEGO STARUSZKA NIE MA GO DLATEGO, ZE TAK CHCE. TYLKO GO NIE STAC NA NOWSZY. Przepraszam reszte za te krzyki ;). Ale ta papienka nie rozumie w inny sposob. Aha czy ty wogole masz to BMW stare, czy tylko o takim marzysz, bo cos mi sie wydaje, ze ty nawet tej zenady nie masz ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 11:12 masz niewielkie problemy z czytaniem, ale nadrabiasz jak mozesz uprzejmoscia wiec jest oki, powtórze sie pozdrawiam Cie również ps: tylko pliska,naucz sie podpinać:) Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 11:52 Moje myślenie o nich ogranicza się do konstatacji: jeżdżą BMW. Nie jest to kategoria mężczyzn zasługująca na osobną refleksję. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_1978 Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 20:30 To zwykli mężczyzni, którzy wybrali markę BMW z tego czy innego powodu. Choć większość ludzi wypowiada się o kierowcach aut BMW niezbyt pochlebnie- szpanerzy, chamy, dreski, nie szanuja innych kierowców. Ja mam odmienne zdanie-moj brat jezdzi BMW i jest miłym czlowiekiem, bardzo kulturany na drodze, szanuje innych kierowców i zawsze podróżuje tak, by nie zrobić krzywdy innym uzytkownikom drogi i sobie samemu. Chcialabym, zeby inni kierowcy tez tacy byli, ale niestety tak nie jest. Marka auta nie ma nic wspolnego z tym, kim jest jego kierowca. Pozdrawim wszystkich kierowców.Szerokiej drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW? 19.06.05, 20:51 Nie wydaje mi sie, zeby kierowcy BMW roznili sie czymkolwiek od innych kierowcow. Twierdzenie wiec, ze nie szanuje innych kierowcow raczej nie ma tu uzasadnienia. Roznica polega glownie nie w kierowcach, lecz w samych autach. BMW ma MOTOR, czyli sile, swoje przyspieszenie i predkosc. Kierowcy BMW o tym wiedza i czuja to pod pedalem gazu. Jesli ktos jedzie lichym autem (i w dodatku wydaje mu sie ze jedzie dosc szybo, jego pedal gazu siega podlogi, czyli maksimum ktore moze wydusic) a obok niego smignie BMW wyprzedzajac, to taki kierowca zazwyczaj czuje sie w pewnym sensie pokrzywdzony i na swoje usprawiedliwienie mowi,ze kierowca BMW go nie szanuje. Raczej wiekszosc amerykanskich aut jest ogolnie komfortowych, ale nie mozan ich zrownac ze srednim BMW. Pomimo iz maja dosc czesto wielka pojemnosc silnika (zazwyczaj podwojna niz srednie BMW), nie mozna z nich wydusic wiekszej predkosci.Co z tego ze auto ma 5l pojemnosci, stosunkowo duzo koni mechanicznych, kiedy jego maksymalna predkosc bedzie 160km (wiecej sie nie da). To jest poprostu w pewnym sensie traktor, tyle ze komfortowy. Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 22:44 a co, jezeli kobieta jezdzi bmw. jest roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 23:52 stern.stern napisała: > a co, jezeli kobieta jezdzi bmw. jest roznica? O, o takiej to juz trzeba powiedziec ze jest chlopo, czy alfonso-woznica. Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 22:59 to samo, co o tych, ktorzy jezdza hond, oplem, alfa i innymi! mysle, ze moj kolejny samochod mojego faceta (ani to dres, ani karierowicz), to moze byc bmw- niekotre bemki sa bardzo ladne Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 19.06.05, 23:50 No wlasnie, dla wiekszosci kobiet chyba najwazniejsza sprawa jest, zeby samochod wygladal ladnie (te nowe zazwyczaj lsnia, bardziej lub mniej), stad tez i kobiety lubia nowki. Reszta jest mniej wazna. Prawdziwi kupcy dla konia w zeby zagladali, bo wiedzieli ze wypucowac mozna nawet tego kulawego calkiem niezle. Po czasie zas bylo wiadomo ze takim daleko pojechac sie nie da. Podobnie to sie ma tez do samochodow. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Nie udało ci sie zrobić mi na złość. 20.06.05, 08:23 Forumowicze pokazali ze myslą i wg. nich BMW to dobry samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 08:32 a czy poszczególne typy mężczyzn można przypisać do konkretnej marki samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 09:33 kalina42 napisała: > a czy poszczególne typy mężczyzn można przypisać do konkretnej marki samochodu? Nie wiem czy do marki, ale nie spotkałam jeszcze kierowcy mobilka, który byłby gburem, ale najbardziej lubie tych jeżdżacych scaniami;) Odpowiedz Link Zgłoś
ghost80 Re: Co sadzicie o mezczyznach,ktorzy jezdza BMW?? 20.06.05, 12:10 Cześć wszystkim. Czytam wszystkie wypowiedzi i nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. Widze, że niektórzy mają swoje specyficzne podejście do tego tematu, a ja te wypowiedzi skomentuje krótko "KAŻDY ŻYD CHWALI SWOJE"!! Cała sztuka polega na tym, że są różni ludzie i są różne upodobania, czy gusta - jedni wolą wyposażenie, inni moc silnika, jeszcze inni kształt nadwozia. Nie podoba mi się dyskryminowanie kogokolwiek za jego przekonania. Na koniec powiem tylko, że zawsze marzyłem o Mustangu '78 - jest to naprawde stare auto, ale jak coniektórzy zwracają na to uwage, nie tanie. Teraz jeżdżę kaszlaczkiem i mam w nosie to co o mnie myśla inni. Dla mnie ważne jest jakim się jest człowiekiem i kierowcą. Mam nadzieję, że niekogo nie obraziłem POZDRO i szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś