Dodaj do ulubionych

Jan - Odchodzę z forum !

IP: *.echostar.pl 08.04.01, 21:38
Odchodzę z forum,
daję wszystkim słowo honoru już mnie tu nigdy nie będzie
wszystkich przeprasza za wszystko
Obserwuj wątek
    • Gość: optymist Re: Jan - Odchodzę z forum ! IP: 212.75.107.151, 212.75.100.* 08.04.01, 21:50
      Jan, nie ma się czym tak przejmować. Całkowicie nie zgadzam się z twoimi
      poglądami, nawet bardzo mnie wzburzyły, ale mimo wszystko Sara z sadystycznym
      słabeuszem i prymitywem też przesadziła. Zauważyłam już, że niestety na żadnym
      forum nie istnieje wzajemny szacunek i ludzie nawzajem obrzucają się obelgami i
      przekleństwami. Tutaj to normalka. Niestety. Mam nadzieję, że wypowiedzi innych
      na twój wątek wychowania zbyt liberalnego choć trochę skłoniły Cię do
      przemyśleń i zastanowienia się nad słusznością takiego postępowania. W końcu
      wiele kobiet pisało z własnego doświadczenia. Powodzenia i owocnych refleksjii.
      • Gość: Jan Re: Jan - Odchodzę z forum ! IP: *.echostar.pl 08.04.01, 21:57
        Chcę też powiedzieć, że moja wypowiedż o wychowaniu była prowokacją bo nie mam
        żony, dzieci ani nigdy nawet dziewczyny nie miałem. Po tej dyskusji uważam, że
        dzieci bić nie wolno bo to faktycznie jest poniząjące. Jeszcze raz sorry,
        przepraszam Mary zwłaszcza i nie tylko
        • Gość: Mary Do Jana IP: 212.242.234.25, 212.242.151.* 08.04.01, 22:08
          Przeprosiny przyjmuje - czas najwyzszy bys je zlozyl.
          A po co ty sie w ogole bawisz w takie prowokacje i zabierasz czas innym
          ludziom, zachowujac sie do tego bardzo niekulturalnie? Nie masz innych zajec??
          A skor juz sie bawimy w minute szczerosci: nie sa rowniez twa prowokacja te
          inne, rownie prowokacyjne watki, o ktorych pisala i Sara i ja?
          • Gość: Jan do Mary IP: *.echostar.pl 08.04.01, 22:15
            Są moją prowokacją też te inne teksy , mam nadzieję, że dzięki temu wszystkiemu
            ludzie sam sobie uświadomię źródła skłonności do przemocy . Wybacz Mary ! Ja
            naprawdę chyba jestem chory sam nie wiem jakie mam skłonności przepraszam
            Wycofując się jako Jan obiecuję że ja nie wyślę w przyszłości żadnych
            obelżywych tekstów jako Jan, czy ktokolwiek inny. Jeszcze raz wybacz !
            • Gość: Mary Do Jana IP: 212.242.234.25, 212.242.151.* 08.04.01, 22:47
              Wiesz, ty naprawde jestes chory!!!!
              Normalnie funkcjonujaca osoba takich rzeczy nie robi - chyba, ze ta twoja
              deklaracja to kolejna prowokacja, co by jeszcze bardziej swiadczylo, ze w
              twojej glowie cos patologicznego sie dzieje.

Piszesz, ze nie wrocisz na to forum jako Jan.
              Chce cie tylko poinformowac, ze nawet jesli wymyslisz nowy nickname to
              administrator Forum GAZETY (tak samo jak wszyscy administratorzy innych forow)
              ma mozliwosc zidentyfikowania ciebie na podstawie danych, ktore twoj komputer
              (nawet jesli uzyjesz innego komputera) wysyla do serwera Gazety.
              Oznacza to, ze lepiej, zebys sie zachowywal przyzwoicie, jesli wrocisz na to
              forum. Najlepiej jednak idz jak najszybciej do lekarza zanim innych glupot i
              krzywd ludziom narobisz.

Jak pisalam wczesniej w do optymisty, ja za toba (w jakiej postaci bys sie nie
              pojawil) tesknic z pewnoscia nie bede. A juz zupelnie nie rozumiem, dlaczego
              tak ci raptem zalezy na mym wybaczeniu, bo ja dla ciebie nie mam ani szacunku
              ani zaufania.
              • Gość: Jan do Mary IP: *.echostar.pl 08.04.01, 23:44
                ,,jako Jan czy ktokolwiek inny "
                tak napisałem

czyli, że pod żadną postacią nie będę już takich rzeczy wypisywał.
                Ja naprawdę rozumiem, że masz pełne prawo mną pogardzać czy mi nie wierzyć.
                Rozumiem. Dlaczego zależy mi na wybaczenie ?. Naprawdę doszedłęm do wniosku, że
                pewnych rzeczy się wypisuję, choć rzeczywiscie mam chorobliwą wyobraźnię i nie
                jestem do końca normalny.
      • Gość: Mary Do optymisty IP: 212.242.234.25, 212.242.151.* 08.04.01, 22:04
        Co do braku kultury na forum: zgadzam sie w zupelnosci, przeczytaj sobie raz
        jeszcze cala dyskusje miedzy mna a Janem i obelzywe "argumenty" uzywane przez
        Jana wobec mnie. Ich istnienie potwierdza ponadto sformulowanie Sary odnosnie
        samego Jana.
        Ja z pewnoscia za Janem tesknic nie bede.
    • sara Re: Jan - Odchodzę z forum ! 08.04.01, 22:55
      Dobrze czynisz Janie, ze odchodzisz. Zakop te osobowosc gdzies gleboko, a
      najlepiej pozbadz sie jej, moze z pomoca terapeuty. To lepiej, ze te corki to
      wymysl. Duzo lepiej.
    • Gość: sonka Re: Jan - Odchodzę z forum ! IP: *.proxy.aol.com 09.04.01, 04:38
    • Gość: Tadeusz Re: Jan - Odchodzę z forum ! IP: *.proxy.aol.com 09.04.01, 04:49
      Juz wiem! Wersja katolicka:Jan,jako Polak-katolik odbyl spowiedz wielkopostna i
      go ruszylo!Wszystkich musi przeprosic,bo nie dostanie rozgrzeszenia.

Inna wersja:kompleks sado-maso + schizofrenia.W jednym wcieleniu surowy
      satrapa, w drugim plaszczacy sie,karcony chlopczyk.Zaraz przyniesie pasek, zeby
      mu zloic pupe! Zdrowe to nie jest,niestety.
      Przykro mi,ale w drugim wcieleniu nie jest tak przekonywajacy,jak w pierwszym.
      A chcialoby sie odwrotnie.

• Gość: ciekawy Re: TO NIE JAN IP: *.library.uu.nl 09.04.01, 11:27
        wydaje mi sie ze osoba ktora to pisze nie jest Janem,spojrzcie na adres i na to ze zaden czlowiek nie zmienia tak
        szybko zdania,ktos sie podszywa pod Jana,Jan naprawde ma corki i zone a osoba ktora to napisala robi sobie
        wielkanocne jajca.
        • Gość: ciekawa Re: TO NIE JAN IP: 172.22.147.131,172.22.232.15, 193.65.100.* 09.04.01, 11:37
          ciekawy, masz racje, adres IP jest zupelnie inny, ktos ma naprawde niezly ubaw
        • Gość: Mary Re: TO NIE JAN do ciekawego IP: 212.242.234.110, 212.242.151.* 09.04.01, 11:39
          Moze i masz racje, ja nie mam czasu sie bawic w detektywa.
          Sprawa dostala juz przekazana administratorowi Forum, ktory ma dokonac
          odpowiednich dzialan.
          A ten, ktoremu sie w takim razie wydaje, ze jest Janem to widocznie kolejny
          nawiedzony na tym forum (nie mam oczywiscie na mysli WSZYSTKICH panow, bo kilku
          bardzo milych i sensownych w tym dziale tez widzialam :)
          Ale zycie tych ludzi musi byc puste, jesli musza je sobie w taki dziecinny
          sposob wypelniac ;)
          Pozdrawiam :)
    • Gość: Jan do Mary IP: *.sdm.com.pl 09.04.01, 11:44
      Pisząc swoje obrzydliwe teksty używałem po prostu różnych komputerów. Ja
      naprawdę tego żałuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka