krysica 07.07.05, 08:52 świat jest pełen ponuraków.....nie mówią tylko warczą na siebie bez względu na płeć i temperature....błe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellima Re: Grafitowy 07.07.05, 08:57 a Ty co tak grafitowo z rana narzekasz i warczysz na ponurakow ? hę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Grafitowy 07.07.05, 09:01 grafitowo mi się zrobiło....mi pogodnej i uśmiechniętej bo w autobusie warczą, w pracy od progu warczą.....mój uśmiech był nie na miejscu..... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Grafitowy 07.07.05, 09:28 krysica nie czytalam Twojego watku i przed chwila napisałam o podobnej sytuacji. Twoj usmiech byl jak najbardziej na miejscu. Mnie dzis juz 2 osoby próbowaly wyprowadzic z rownowagi, a jest dopiero w pół do 10 ;)) Zaczęłam odpowiedać usmiechem, dzis działa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Zawsze działa..... 07.07.05, 09:30 uśmiech nie boli przecież ani słowo dziękuje, proszę, czy pzrepraszam....nie wiem dlaczego tak ciężko z tym idzie....zwłaszcza słowo przepraszam staje ludziom w gardle....:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zawsze działa..... 07.07.05, 09:34 niekórzy wstydzą się uzewnętrznienia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Zawsze działa..... 07.07.05, 09:35 Szkoda....ale to może ze słabościa kojarzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zawsze działa..... 07.07.05, 09:51 myślę, że coś w tym jest. Szczególnie w sytuacji, kiedy jakiś pan ma się przyznać do błędu i przeprosić - czasami jest to niewykonalne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś