Dodaj do ulubionych

NOWA ASYSTENTKA

13.07.05, 16:01
...od kilku dni siedzi w moim pokoju i nie wiem jak sie jej pozbyc. przeglada
non-stop strony o parafiach i wydzwania do kolezanek umwaiajac sie na nocne
czuwanie w kosciele. ...do tego kaszle jak stara baba az jej cos swiszcze i
strzela w plucach :( specjalnie taka wybrali - prezes powiedzial wprost ze
ladnej to ze mna nie posadzi - zebym myslal o pracy a nie o bzykaniu ...tylko
naprawde przesadzil, bo jakbym mi sie przysni w nocy to bede krzyczal :((
dodam ze laska ma 29 lat
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:02
      może ją po znajomościach przyjęli? :)
    • trzydziecha1 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:03
      Biedaku ;))
      a i tak myślisz o .... :PPPPPPP
      • butters77 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 17:13
        Haha, sluszna uwaga:))
    • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:03
      kryterium bylo takie zeby byla brzydka
      • lena_zet Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:04
        bezsensu.Żartujesz, prawda?
        • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:06
          nie zartuje przysiegam! slowa byly takie: "jak bedzie zbyt ladna to czlowiek o
          bzykaniu mysli a nie o pracy" - z wymownym spojrzeniem w moja strone (bo siedzi
          u mnie w pokoju). o bzykaniu mysle jak kazdy ale zeby sie sugerowac przy
          rekrutacji...
          • lena_zet Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:07
            cholera, gdzie ty pracujesz?w parafii?
            • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:07
              w duzej firmie, taki szef :(
              • lena_zet Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:08
                a kumata chociaż ?
                • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:09
                  może ma na imię Tereska???
                  • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:11
                    glupia jak but ale chyba sam sie juz do niej uprzedzilem. tak czy inaczej nie
                    chce jej i juz. wole siedziec sam. k..wa znowu chrycha az jej malo pluca nie
                    wyskocza, normalnie stara baba jakas
                    • lena_zet Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:12
                      może ma gruźlicę? ;:)
                    • trzydziecha1 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:13
                      no co Ty, sama ostatnio chorowałam i chrychałam ale mi przeszło :)) nie
                      nakręcaj sie, moze byc z czasem z niej ludź:))
                      • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:14
                        sam juz nie wiem, Agata byla fajna - cos tam zawsze wisialo w powietrzu i bylo
                        ciekawie :)
          • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:07
            z tego co wiem, to raczej z reguły zatrudnia się te ponętniejsze :)))
          • trzydziecha1 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:08
            generalnie to źle swiadczy o szefie, bo każdy swoja miarką mierzy ;))
            • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:09
              przedtem pracowalem z Agata, z ktora bylo superfajnie. ...az zwracali nam uwage
              ze zbytnio rozluznia sie atmosfera u nas w pokoju. moze dlatego teraz takiego
              trolopa wzieli, ech...
              • trzydziecha1 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:10
                zawszeć możesz ją ucywilizować ;))
                • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:13
                  nie podejmuje sie, po prostu czasem jest ktos taki kto od razu wzbudza
                  antypatie, wiecie o co chodzi?
                  • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:14
                    spróbuj sobie powmawia, że ta laska jest ok. cóż innego Ci biedaku pozostało....
                    • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:15
                      nawet jak zaczynam tak myslec to w tym momencie slysze: khy, khy...
                      • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:16
                        może stopery ????
                        • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:18
                          jutro jeszcze jakos wytrzymam a w piatek juz na wakacjach
                          • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:20
                            dokąd wyjeżdżasz??? I czy jedziesz sprzętem???
                            • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:23
                              wyruszam jutro w nocy zeby zdazyc na prom z Gdyni do Szwecji a pozniej do
                              Norwegii, chce dojechac do kola podbiegunowego a powrot przez Finlandie, Litwe,
                              Lotwe i Estonie. Oczywiscie ze motocyklem, nawet nie wiesz jak sie ciesze -
                              spac dzis nie bede mogl :))))))))
                              • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:24
                                muszę przyznac, że troszkę Ci zazdroszczę. Brakuje mi tego wiatru w twarz i
                                poczucia swobody, ech.....
                                • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:25
                                  to namow go na moto!
                                  • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:30
                                    raczej nie wykazuje ciągot w tym kierunku... Może kiedyś nabędę jakąś sztukę
                                    drogą kupna, sam mi o tym wspomniał jakiś czas temu :))) Wiadomo, że już nie
                                    będzie to nowa maszyna, jak poprzednie z racji kasy, ale może jakaś 10-letnia
                                    Shadow, albo Yamaha Virago 535. Kawasaki są za drogie, chociaż na Vulkana 800
                                    bym się nie obraziła :)))
                                    • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:32
                                      shadow fajne moto, zaczynalem na niej :) ale odkad wsiadlem na scigacz to juz
                                      nie chce innego chociaz nie jezdze szybko bo wiem czym to grozi ale to fajne
                                      uczucie miec duzy zapas mocy. kilka razy mi sie zdarzylo 270 km/h i nie powiem -
                                      adrenalina jest tylko ze zdrowy rozsadek zwycieza wiec nie szaleje zbytnio.
                                      podesle Ci foty po powrocie :))
                                      • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:40
                                        oki, czekam na foty. Co do prędkości, to najszybciej było 245km, też na
                                        ścigaczu. Ale ja robiłam wtedy za plecak :)))) ja też zaczynałam na shadołce
                                        500, więc mam do niej duży sentyment.... Kiedyś z exem mięliśmy Magnę 1100, ta
                                        to dopiero miała powera. Mimo tego, że to nie sportowa maszyna miała ponad 130
                                        kucy. Czuło się moc pod manetką, było co odkręcic :)))
                                        • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:41
                                          gdybys chciala sprobowac CBR600 to moja propozycja aktualna :) ...grzeczny ;)
                                          • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:44
                                            kiedyś przez chwilę ogarniałam CB400, ale szczerze mówiąc wolę classiki :)) i
                                            miałam możliwoś dosiąśc ZZ11, ale skrewiłam :))
                                            • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:46
                                              bo moto trzeba sie troche bac, to prawidlowy odruch. a swoja droga coraz wiecej
                                              widze dziewczyn na moto, fajnie :))
                                              • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:47
                                                też tak myślę, bo to całkiem przyjemna sprawa :)
                                                • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:49
                                                  ruszam jutro wieczorem, ciesze sie jak dziecko:)) a teraz ide do domu, pa
                                                  • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:50
                                                    trzymaj się ciepło i miłego wypoczynku życzę :)))

PS. gumowych drzew również i nie szarżuj za bardzo :)))
                                              • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:48
                                                wiesz, może przewieź swoją nową towarzyszkę pracy na moto, może jej troszkę
                                                rura zmięknie i sama odejdzie....
                                                • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:51
                                                  dobry pomysl ale chyba nie da sie namowic, to bardzo kosciolowa laska: "na tych
                                                  motorach to sami dawcy, narkomani i bandziory w skorach... itp,itd". pewnie
                                                  cnote trzyma dla meza, zawsze bedzie stosowac metody naturalne i nie bedzie sie
                                                  depilowac bo to "dla zboczeńcow". ...ale mi sie trafilo, plakac sie chce
                                                  • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:57
                                                    masz problem. Może, jak wrócisz z urlopu, to laska przepadnie gdzieś w
                                                    otchłani...
    • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:03
      z partii moherowych beretów????
    • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:04
      mysle jak zawsze ale jak spojrze na nia... ech, biednemu to zawsze wiatr w
      oczy :((
    • mia.wallace Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:04
      u mnie przyjeli gostka, co mi non stop moraly prawi...
      robi mi sie slabo na sam jego widok, bleeeee...
    • lena_zet Re: a ja miałam mieć koleżankę 13.07.05, 16:05
      ale zrezygnowała :( i szukają dalej :(
      • mamba30 Re: a ja miałam mieć koleżankę 13.07.05, 16:07
        a ja siedzę sama w pokoju, mam swój. Ogólnie to git, ale czasami nudno, a ja
        towarzyska bestia z natury jestem
      • chauchat40 Re: a ja miałam mieć koleżankę 13.07.05, 16:10
        a dlaczego zrezygnowała?
        • lena_zet Re: a ja miałam mieć koleżankę 13.07.05, 16:11
          a tego niestety nie wiedzieć...
      • przebieramwofertach Re: a ja miałam mieć koleżankę 13.07.05, 16:50
        ZATRUDNIJCIE MNIE
    • kortezzz Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:08
      może szef jest niemocny w tych sprawach,historia zna takie przypadki.
      • elutka_111 Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:10
        No ja rozumiem, że przyjmuje się niekiedy głupie albo młode i naiwne (ja byłam
        przyjeta do pracy jako ta naiwna i młoda, szef myślał, że będzie móg ze mnie
        zrobić wolontariat - błazen jeden, ale to już inna historia), ale generalnie to
        do tej pory myslałam, że jednak czasami i kompetencje są istotne, niestety nie:(
        • przebieramwofertach Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:48
          jestem mloda i udaje naiwna, ale mnie nie chca:(
          widac udaje nieskutecznie..
          i zaden ze mnie potwor, J.Lo tez nie
          • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 16:54
            J.Lo to bym chcial :)
            • agateka Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 17:10
              ehh a ja mam pecha bo gdzie nie pójde to chcą żebym miała własną
              działalość...idioci :)
              albo jestem za stara a czasem nawet za młoda (sic!)
              albo nie znam języków....albo jestem nie odpowiednio wykształcona, albo znowu
              za bardzo wykształcona....zawsze coś wymyślą,
              może po mnie widać że się nie dam... wykorzystywać...:P
              Bo ci szefowie sami nie wiedzą kogo chcą !!! :-))))
            • the_navigator Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 17:12
              nom, świetna wyręka..
              ups!a to lapsus językowy mi sie wkradl:PPPPP
              • agateka Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 17:27
                ehh niech ci sie wdaje ;)
                na szczęści są inne formy pracy (oprocz na stałe)
                tylko zusu nie ma :( i płacą jak chcą :(
    • krysica Re: NOWA ASYSTENTKA 13.07.05, 19:43
      mateuszxyx napisał:

> ...od kilku dni siedzi w moim pokoju i nie wiem jak sie jej pozbyc. przeglada
      > non-stop strony o parafiach i wydzwania do kolezanek umwaiajac sie na nocne
      > czuwanie w kosciele. ...do tego kaszle jak stara baba az jej cos swiszcze i
      > strzela w plucach :( specjalnie taka wybrali - prezes powiedzial wprost ze
      > ladnej to ze mna nie posadzi - zebym myslal o pracy a nie o bzykaniu ...tylko
      > naprawde przesadzil, bo jakbym mi sie przysni w nocy to bede krzyczal :((
      > dodam ze laska ma 29 lat
      No to nie masz szczęścia....mój prezes przyjął miss podbeskidzia na
      asystentkę......gdyby zmyła tapete to 10 lat mnie jej daje niż ma...:):):)
    • kobieta_na_pasach a moze to nasza Teresa100?! 13.07.05, 21:44
      to masz chlopie przerabane...
      • vaupee Re: a moze to nasza Teresa100?! 14.07.05, 09:38
        Mateusz.. mnie możesz zatrudnić, wysłać Ci moje CV? :-))))
        • mateuszxyx Re: a moze to nasza Teresa100?! 14.07.05, 09:46
          ...zatrudnic pewnie nie bo to nie ode mnie zalezy, ale CV mozesz wyslac :))
          • mamba30 Re: a moze to nasza Teresa100?! 14.07.05, 09:50
            cześc Matti, miałeś się urlopowac, coś nie wypaliło??????
            • mateuszxyx Re: a moze to nasza Teresa100?! 14.07.05, 09:58
              dziś wieczorem!!! teraz jeszcze w robocie :(( wyruszam ok. 22ej:))
    • mateuszxyx Re: NOWA ASYSTENTKA 14.07.05, 10:04
      ...dzis kaszle od rana :(
      • mamba30 Re: NOWA ASYSTENTKA 14.07.05, 10:06
        włóż jej tamponik do dziobka :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka