Gość: Vika IP: *.ewave.at 12.08.02, 20:28 chcialam Wam powiedziec ,ze juz jestem tutaj spowrotem:-)))Gdzie sobie wszyscy poszli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 20:30 Czesc Vika, Po cos lazila na wies? Po jajka? :-) Pzdr Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 20:40 Gość portalu: Pola napisał(a): > Czesc Vika, > Po cos lazila na wies? Po jajka? > :-) > Pzdr > Pola Eeeeee,zaraz pojajka,chociaz przywiozlam 30 swierzych prosto od krowy:-)))) To byla bardzo meczaca wizyta.Trwala 4 dni i wtym czasie ja i moj chlop musielismy pilnowac naszego samotnego tutaj przyjaciela ,bo jesli czytalas moje posty,to wiesz,ze umarla mu 24- letnia corka przed miesiacem.Facet musial zostawic w Polsce rodzine i wrocic tu po pogrzebie do pracy,jest w silnej depresji a jego zoneczka za nic nie chce byc z nim tutaj tylko od miesiaca siedzi na cmentarzu i pilnuje grobu.Na szczescie nasz przyjaciel od dzis musial wziac sie do roboty to bedzie mial intensywnie wypelniony czas. Jestem po tym wszystkim tak zmeczona,ze mrugac mi sie nie chce.Wiesz chyba co znaczy podtrzymywac na duchu kogos,kto jest w przegranej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 20:46 > Jestem po tym wszystkim tak zmeczona,ze mrugac mi sie nie chce. -----to wskakuj do wyrka, a nie na forum sleczysz ;-) Wiesz chyba co znaczy podtrzymywac na duchu kogos,kto jest w przegranej sytuacji. ------Na szczescie maja Was... Wspolczuje, najgorsza jest ta bezsilnosc...nic nie mozna zrobic...ale teraz powinno juz byc tylko lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 20:51 Gość portalu: Pola napisał(a): > > Jestem po tym wszystkim tak zmeczona,ze mrugac mi sie > nie chce. > -----to wskakuj do wyrka, a nie na forum sleczysz ;-) > > > Wiesz chyba co znaczy podtrzymywac na duchu kogos,kto > jest w przegranej sytuacji. > > ------Na szczescie maja Was... > Wspolczuje, najgorsza jest ta bezsilnosc...nic nie mozna > zrobic...ale teraz powinno juz byc tylko lepiej.... > Kiedy ja przyjechalam w poludnie,wyspalam sie a teraz mi sie nudzi...:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 20:56 > Kiedy ja przyjechalam w poludnie,wyspalam sie a teraz mi sie nudzi...:-(((((( ajajaj, to moze za mnie....lekcje odrobisz, he? albo juz wiem co, cyganka powrozy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 21:03 Gość portalu: Pola napisał(a): > > ajajaj, to moze za mnie....lekcje odrobisz, he? > > albo juz wiem co, cyganka powrozy? ;-))) eeee,ta sztuka mi sie dzisiaj nie uda ,bo na to trzeba miec spokojne nerwy.no to innym razem:-) A lekcje mozemy odrobic.Chcesz to moge Ci pomoc z polaka:-)))))!2 lat uczylam polskiego:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 21:05 > A lekcje mozemy odrobic.Chcesz to moge Ci pomoc z polaka:-)))))!2 lat uczylam polskiego:-))))) takas mondra to z Holendra pomoz :-)))))))) bo mi sie nieee chceee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 21:07 Gość portalu: Pola napisał(a): > > > A lekcje mozemy odrobic.Chcesz to moge Ci pomoc z > polaka:-)))))!2 lat uczylam polskiego:-))))) > > takas mondra to z Holendra pomoz :-)))))))) bo mi sie > nieee chceee Nie umiem:-((((Moze sie naucze to wtedy.A co masz zadane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 21:11 > Nie umiem:-((((Moze sie naucze to wtedy.A co masz zadane? Zadane to nic :-) Tak sobie przerabiam lekcje od czasu do czasu, Tez mi sie zachcialo na stare lata lekcje odrabiac :-) Pod koniec sierpnia mam test...Dam se rade :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 21:17 Gość portalu: Pola napisał(a): > > Nie umiem:-((((Moze sie naucze to wtedy.A co masz zadane? > > Zadane to nic :-) > Tak sobie przerabiam lekcje od czasu do czasu, > Tez mi sie zachcialo na stare lata lekcje odrabiac :-) > Pod koniec sierpnia mam test...Dam se rade :-) A poco sie uczysz na stare lata?przeciez jak jaki stary ramol wmawia dziecku,ze w szkole jest fajnie to wiadomo,ze lze wrednie i podstepnie.Ja na stare lata nauczylam sie jako tako niemieckiego ale musialam bo siedze w Austrii.Tez musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 21:22 Tez musisz? No pasowaloby, mieszkam w Holandii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 21:32 Gość portalu: Pola napisał(a): > Tez musisz? > > No pasowaloby, mieszkam w Holandii :-) A jak tam jest?Bo tutaj to nuuuuuuuudno:-(((((a ja mam dzisiaj muchy w nosie i mi wszystko wisi.Nawet moj kocur siedzi osowialy jakis...chyba wezme wieszak i pojde sie powiesis do szafy...inne rozrywki wykluczone...nie chce mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 21:36 A jak tam jest? a to juz temat na inna bajke :-) bo teraz zmiana przed kompem, moze wejde tu jeszcze pozniej, na razie papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: Czesc!Wlasnie wrocilem z "rancha" ze wsi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 21:39 A ja mieszkam w Polsce. Jest mi dobrze. I co? Wróciłem z przepięknej miejscowości, w której mam posiadłość. Wśród lasów i obok płynącej rzeki pełnej ryb. No i co? W Austrii i Holandii nie uwidzisz takich rozkosznych zakątków na spacery i .... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilem z 'rancha' ze wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 21:47 Gość portalu: Paw napisał(a): > A ja mieszkam w Polsce. Jest mi dobrze. I co? Wróciłem z przepięknej > miejscowości, w której mam posiadłość. Wśród lasów i obok płynącej rzeki > pełnej ryb. No i co? W Austrii i Holandii nie uwidzisz takich rozkosznych > zakątków na spacery i .... . To mnie zapros do siebie.Tez lubie lowic ryby...i jestem niezadowolona,mam chandre i wcale misie nie chce.Prosze bardzo:odwiedz mnie tutaj to zobaszysz jakie zycie jest wstretne.-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: Czesc!Wlasnie wrocilem z 'rancha' ze wsi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 22:07 Zapraszam! Mi się wszystkiego chce i nie mam chandry. W Austrii (Wiedniu) i Szwajcarii byłem słuzbowo w lipcu. Innym razem z zaproszenia skorzystam ;). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czesc!Wlasnie wrocilem z 'rancha' ze wsi IP: *.ewave.at 12.08.02, 22:42 Dobrze przyjade jak sie wyspie i odreaguje.Na razie nie bede Cie narazac na towarzystwo marudnej i humorzastej baby,co siedzi i ma za zle a sama nie wie co.-( Moze do jutra mi sie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czesc!Wlasnie wrocilem z 'rancha' ze wsi IP: *.extern.kun.nl 12.08.02, 23:33 Gość portalu: Paw napisał(a): > A ja mieszkam w Polsce. Jest mi dobrze. I co? Wróciłem z przepięknej miejscowości, w której mam posiadłość. Wśród lasów i obok płynącej rzeki pełnej ryb. a ja mieszkam w Holandii, w przepieknej miejscowosci, nie mam posiadlosci i jest mi dobrze, a sasiad ma oczko wodne z rybami, wydaje mi sie, ze sa prawdziwe... No i co? W Austrii i Holandii nie uwidzisz takich rozkosznych zakątków na spacery i .... . widze widze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Calkiem mozliwe,Pola! IP: *.ewave.at 12.08.02, 23:49 Ale mnie sie nic nie chce naprawde.I chce sie z kims klucic ale nie mam z kim.Zadwonie do jednego kumpla.On sie nadaje na ofiare zlego humoru.Powiem mu co o nim mysle.Taka jestem wredna dzisiaj,o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Calkiem mozliwe,Pola! IP: *.extern.kun.nl 13.08.02, 00:09 > Ale mnie sie nic nie chce naprawde.I chce sie z kims klucic ale nie mam z kim.Zadwonie do jednego kumpla.On sie nadaje na ofiare zlego humoru. co za wredna baba z ciebie!! Poklocilabym sie z toba, ale ide spac, czego i Tobie z calego serca zycze :-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Czesc!Wlasnie wrocilam z malej wizyty na wsi 12.08.02, 23:48 witam, witam ! tak tu bezludnie od paru dni;(((( niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: Vika czy minęla Ci chandra? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 23:39 Co zaproponujesz? Pola pisze że w Holandii są urocze zakątki. Czyż przawda, w kraju monotonii? O jakich rybach ona mówi, genetycznie modyfikowanych? W mojej rzece [płwają ryby takie jak przed tysiącami lat; szczupaki , klenie, swinki, leszcze, etc. W Holandii to nawet swini naturalnej nie spotkasz, wszystko z hormonami wzrostu, po zjedzeniu takiego świństwa, ludzie wygladaja jak hipoptamy. Czy to prawda? Bedąc na zachodzie widziałem takie ludzkie monstra! Vika powiedz , ze w Austrii takiego czegoś nie ma. Podziel się swoimim spostrzeżeniami. Poadrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Paw IP: *.extern.kun.nl 14.08.02, 00:42 > Co zaproponujesz? Pola pisze że w Holandii są urocze zakątki. Czyż przawda, w kraju monotonii? a czemu Viki o to pytasz, pola mowi, tzn, ze wie...i powtarza, ze sa.... O jakich rybach ona mówi, genetycznie modyfikowanych? W mojej rzece [płwają ryby takie jak przed tysiącami lat; szczupaki , klenie, swinki, leszcze, etc. wspaniale, strasznie Ci zazdroszcze tych ryb, wiesz? hahaha W Holandii to nawet swini naturalnej nie spotkasz, wszystko z hormonami wzrostu, po zjedzeniu takiego świństwa, ludzie wygladaja jak hipoptamy. Czy to prawda? Bedąc na zachodzie widziałem takie ludzkie monstra! hmmm....na zachodzie czego byles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: pola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 08:19 Na zachodzie bywam często służbowo kilka dni w czasie wakacji trochę dłużej, stąd obrazy , które utkwiły mi w pamięci. Szczupak nie był modyfikowany genetycznie, w przeciwieństwie do karpia! Polu chciałem cię swoim postem delikatnie uszczypnąć, byb była dyskusja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Paw IP: *.extern.kun.nl 15.08.02, 17:28 Dzisiaj rano, w drodze do pracy (jak zwykle rowerkiem), droge przeleciala mi genetycznie zmodyfikowana czapla, miala ludzkie stopy (trzy) i ziala ogniem. Leciala jakies 2 metry nad ziemia, bardzo powoli, wiec zdarzylam sie przyjrzec, co to moze oznaczac? Jest jakis zabobon z tym zwiazany? Cos mi grozi w zwiazku z tym, ze droge przeleciala mi genetycznie zmodyfikowana czapla??? Help! Pozdrawiam :-) Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Paw i Pola IP: *.ewave.at 14.08.02, 08:19 Pawik ma racje.Ty polinko tylko zobacz jakie te baby na zachodzie...wszystkie z tlustymi dupskami:-)))genetycznie modyfikowanymi,hihi-nie to co sliczne Polki:- ))))))))) A nam Polakom sie zarzuca,ze mamy tlusta kuchnie...No to co jak Polakom to sluzy:-)))))i jakie dobre jest! A ryby w Austri ,owszem ,widzialam na targu rybnym...nawet zywe i zdechle tez ale to nie to samo.-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: vika i pola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 09:10 O 15.00 zamykam biuro i uciekam na "racho" by wypocząć wśród szumiących lasów i spiewających ptaków oraz cykajacych świerszczy. Ach , te kąpiele w czystej bierzącej wodzie. Dziewczyny, zyczę wam, zaróbcie wielkie pieniędze i wracajcie do Polski, tu nawet i mężczyźni są bardziej romantyczni! Po powrocie do kraju, z każdego zagranicznego wyjazdu, Polska nawet z tymi swoimi ułomnosciami, których tu nie wymienię, staje mi się piękniejsza. Polki sa naj naj, zgrabniutkie,ładniutkie i gustownie ubrane, pomimo biedy jak tu jest. NIE ŁAŻĄ OD MŁODEJ PO STARĄ BABCIĘ W SPODNIACH (tak masowo jak tam). Zasyłam pozdrowienia i całuski dla obu pań. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Pawiku!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 14.08.02, 09:49 Jak tylko bede w Polsce ,obiecuje solennie,ze Cie odwiedze z wedka,pollitrem i mydlem na Twoim ranczo.Mydlo wezme na wypadek gdybym g....zlowila:-)))))Pol litra wypijemy razem w krzakach nad rzeka na otarcie lez albo za sukces wedkarski.To sie jeszcze okarze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: z pełnym szlachetnym luzem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 10:19 Moi goście nie muszą przywozić poł/ówki, bym się obraził. Trunków u mnie dostatek. W krzakach nie pijam( ostatnim razem na studiach przed wielu laty, na obozie zeglarskim).Wszystko będzie z godnością i pełnym szlachetnym luzem towarzyskim. Zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: z pełnym szlachetnym luzem IP: *.ewave.at 14.08.02, 10:23 Ale ja tak chce w krzakach, zeby nam sie upojne szczeniece lata przypomnialy.Kulturalnie to mozna powtorzyc pozniej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: z pełnym szlachetnym luzem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 10:29 Ach, Wy kobiety! Czego dla was się nie uczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: z pełnym szlachetnym luzem IP: *.ewave.at 14.08.02, 10:45 To sie musimy umowic u mnie lub u Ciebie.Na razie musze siedziec tutaj,to najpierw moze u mnie?To i owo mozemy wypic w krzakach nad Dunajem,podobno poziom wody spada:-)Potem kupic ryby na targu i przyniesc do domu jako trofeum na zagryche do nastepnej czesci kulturalnych rozrywek w gronie towarzyskim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: z pełnym szlachetnym luzem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 11:08 Powiem jak Wałęsa "jestem za a nawet przeciw" ponieważ Austria jest zalana;). Pozdrawiam, do usłyszenia po długim weekend-e. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: WRÓCIŁEM! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 17:57 Wróciłem, wypoczęty i opalony. Pozdrawiam Vikę i Polę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: WRÓCIŁEM! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 17:58 Wróciłem, wypoczęty i opalony. Pozdrawiam Vikę i Polę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: WRÓCIŁEM! IP: *.extern.kun.nl 18.08.02, 18:42 Witam witamy i pozdrawiamy :-) P. Odpowiedz Link Zgłoś