cichawoda1 26.07.05, 17:23 Rano bieganie od urzedu do urzedu.... Stres. Jak wrocilam do domciu, brzusio rozbolal, poszlam spac, wstlam i ot moje imieniny. Nawet sobie ciacha nie zjadlam, co tam ciacha nawet obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:25 bo jak Mira to zycze, a jak anka - to nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:26 kobieta_na_pasach napisała: > bo jak Mira to zycze, a jak anka - to nie zycze. a jaka różnicva, bo nie ogarniam??? Czyżby ten qrwiszon miał na imię Anka??? Odpowiedz Link Zgłoś
cichawoda1 Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:28 > > a jaka różnicva, bo nie ogarniam??? Czyżby ten qrwiszon miał na imię Anka??? Hę - rozumiem ze to sa zyczenia? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:30 cichawoda1 napisała: > > > > > a jaka różnicva, bo nie ogarniam??? Czyżby ten qrwiszon miał na imię Anka > ??? > > > Hę - rozumiem ze to sa zyczenia? > > Dzieki Proponuję korzystać z drzewka, to się nie będziesz stresowała niepotrzebnie. Moja wypowiedź, zgodnie z cytatem była do kobiety na pasach. Ja jeszcze nie życzyłam, chociaż miałam zamiar to zrobić, ale teraz to już nie wiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:29 mamba30 napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > > bo jak Mira to zycze, a jak anka - to nie zycze. > > a jaka różnicva, bo nie ogarniam??? Czyżby ten qrwiszon miał na imię Anka??? nie. ale jedna anka mi tez zalazla za skore:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:31 panimaju. Ja nie mam złych skojarzeń z tymi imionami, ale kilka innych by się znalazło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:35 mamba30 napisała: > panimaju. Ja nie mam złych skojarzeń z tymi imionami, ale kilka innych by się > znalazło :))) Agnieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:36 nie, to też nie Agnieszka, jeżeli masz na myśli larwę to ona Edyta ze chrztu Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mirka czy Anka? 26.07.05, 17:38 mamba30 napisała: > nie, to też nie Agnieszka, jeżeli masz na myśli larwę to ona Edyta ze chrztu a to tez sie zle kojarzy:))) takie infantylne imie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Infantylna larwa :))))))) 26.07.05, 17:45 kobieta_na_pasach napisała: > mamba30 napisała: > > > nie, to też nie Agnieszka, jeżeli masz na myśli larwę to ona Edyta ze chr > ztu > > a to tez sie zle kojarzy:))) takie infantylne imie. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Wszystkiego najlepszego!!!! 26.07.05, 17:41 Zdrowia przede wszystkim, poczucia humoru, słońca kiedy pada i deszczu kiedy susza, gwiazdki z nieba, i wszystkiego co sobie wysnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wszystkiego najlepszego!!!! 26.07.05, 17:41 elutka_111 napisała: > Zdrowia przede wszystkim, poczucia humoru, słońca kiedy pada i deszczu kiedy > susza, gwiazdki z nieba, i wszystkiego co sobie wysnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Mam imieniny i co... 26.07.05, 22:03 jak na takie forum to pełny luz tu panuje a juz myslałam ze polewasz:P pełno nas jakoby nikogo nie było :P wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś