Dodaj do ulubionych

Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy

28.07.05, 15:20
Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy.
Czy amfe pdaje sie zwykle po haszu czy przed? Jak wy zwykle robicie?
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:20
      ja wg alfabetu:-)))
    • pimpek_sadelko Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:20
      obojetne co podasz najpierw, pamietaj tylko zeby sie po nic nie schylac:DDDD
      • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:21
        i tak nie moze bo jest w 9tym:-))
      • ella1980 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:21
        Ścieżkę się ciągnie na wejściu niemoto.
        • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:28
          ona cierpi na lekki niedorozwój;-))
    • kasitza Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:24
      amfa juz jest troche out, teraz styl retro wraca, lsd i slucha sie do tego
      doorsow - znowu sa cool i jezzi
      • diabladko Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:30
        "Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha......".
    • izabelki Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:43
      dlaczego robisz sobie jaja jest forum humoru tam sie zaloguj
      • diabladko Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:48
        • diabladko Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:48
          To bylo do mnie czy do kolezanki autorki??
      • dobrazona1 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:52
        > dlaczego robisz sobie jaja jest forum humoru tam sie zaloguj

a co ty moj maz zeby mi rozkazywac?
        • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:53

:DDDD

Dręczy mnie,ze nic mnie nie dręczy:(
          • dobrazona1 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:55
            > :DDDD

A ty co sie cieszysz?
            • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:56
              :DDDDDD
              • dobrazona1 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:59
                > :DDDDDD

No gadaj predko!!
                Cos mi sie przykleilo do plecow albo jakies oczko puscilo???
                • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 16:05
                  masz liścias na głowie;-):P
                  • dobrazona1 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 16:06
                    > masz liścias na głowie;-):P

gdzie? nic tu nie ma
                    • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 16:08
                      na tej na dole:P
                      • dobrazona1 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 16:14
                        > na tej na dole:P

a rzeczywiscie - dzieki
                        • mmagi Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 16:17
                          :DDDDD
        • diabladko Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 15:54
          Czuje sie jak w przedszkolu ale tam dzieci przedstawialy wyzszy poziom
          intelektualny niz niektore zony tutaj...ech glupota nie wybiera
          • dobrazona1 Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 16:04
            > Czuje sie jak w przedszkolu ale tam dzieci przedstawialy wyzszy poziom
            > intelektualny niz niektore zony tutaj...ech glupota nie wybiera

Jestes niekulturalna osoba.
    • agick dobra.. 28.07.05, 15:58
      ścieżynę na wejściu (bo apetyt mniejszy to i zjedzą mniej)
      do jedzenia grzybki
      potem zoło można palnąć (zamiast peta po kotlecie)

a na deser (zamiast rozchodniaka) po setce tussipectu:)

:)
      • dobrazona1 Re: dobra.. 28.07.05, 15:59
        Chociaz jedna powazna osoba na forum u ktorej mozna sie poradzic
      • elutka_111 Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:11
        OOO kulturalna osoba się odezwała ... co nazywa innych per ZDZIRY :P Pokaz
        kultury, doprawdy. Idź się lecz durna!
        A wczoraj bzykałam się z Twoim mężem:D I on umie cię zaspokoić ??? A ma takiego
        malutkiego:P
        • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:14
          > OOO kulturalna osoba się odezwała ... co nazywa innych per ZDZIRY :P Pokaz
          > kultury, doprawdy. Idź się lecz durna!

A co w tym niekulturalnego jesli sie do kogos mowi po imieniu?
          • elutka_111 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:17
            No to wybacz, że ja Tobie nie powiem po imieniu, ponieważ usunęli by mój wątek
            za łamanie regulaminu.
            • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:18
              > No to wybacz, że ja Tobie nie powiem po imieniu, ponieważ usunęli by mój
              wątek
              > za łamanie regulaminu.

wiec mow mi: wasza ekselencjo
              • elutka_111 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:24
                Nie zwracam się z szacunkiem do ludzi, których nie szanuje.
                • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:26
                  > Nie zwracam się z szacunkiem do ludzi, których nie szanuje.

Ty to dopiero bys musiala sobie zasluzyc na to bym ci pozwolila mnie szanowac
                  czy nie.
                  • diabladko Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:27
                    Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....powiedz czy taki niedowlad intelektualny
                    boli???
                    • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:28
                      > Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....powiedz czy taki niedowlad
                      intelektualny
                      > boli???

Juz ty to powinnas wiedziec najlepiej zlotko.
                      • mmagi Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:29
                        hmmm mam pewne podejrzenia,pisz mi na @ ktoś Ty:DDD
                        • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:41
                          > hmmm mam pewne podejrzenia,pisz mi na @ ktoś Ty:DDD

Jak to kto? Ja to dobrazona1
                          • mmagi pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:41

• dobrazona1 Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:43
                              to ty napisz jakie masz podejzenia?
                              • mmagi Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:44
                                juz napisałam....trudno zauwazyc;-)))?
                                • dobrazona1 Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:46
                                  > juz napisałam....trudno zauwazyc;-)))?

gdzie napisalas?
                                  • mmagi Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:47
                                    ślapas,rozejrzyj sie po watach....kocmołuchu jeden:P
                                    • dobrazona1 Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:48
                                      > ślapas,rozejrzyj sie po watach....kocmołuchu jeden:P

to moze jakis przegapilam - a teraz to szukanie igly w stogu siana.
                                      • mmagi Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:50
                                        nie w twoim ale w moim ale jak nie znalazłas to trudno...tamta by znalazła bo
                                        ynteligentna.....a ty do garów bo men wróci i ci dupsko skopie:P
                                        • dobrazona1 Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:54
                                          > nie w twoim ale w moim ale jak nie znalazłas to trudno...tamta by znalazła bo
                                          > ynteligentna.....a ty do garów bo men wróci i ci dupsko skopie:P

No wybacza ale twoich watkow tu mnustwo i to wlasnie igla w stogu siana.
                                          • mmagi Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:55
                                            znaczy nie trafiłam bububu:(((
                                            • dobrazona1 Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:56
                                              > znaczy nie trafiłam bububu:(((

ale kiedy?
                                              • mmagi Re: pisz natentychmiast:P 28.07.05, 16:57
                                                ja tam spadam a Ty czekaj na chłopa i zrób mu laske na witaj;-))))
                      • diabladko Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:29
                        No wlasnie pytam bo jesli to co ty przechodzisz jest zarazliwe to lepiej sie
                        zabezpieczyc za wczasu
                        • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:33
                          > No wlasnie pytam bo jesli to co ty przechodzisz jest zarazliwe to lepiej sie
                          > zabezpieczyc za wczasu

Ty to juz sie nie masz co zabezpieczac - 10 lat za pozno - ale dzieki za
                          ostrzezeenie
                    • elutka_111 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:29
                      Ją na pewno nie boli, ona jst bezmózgową istotą, a jak wiadomo, za odczucia
                      bolu, smutku i tepe ... oddpowiedzialny jest właśnie ten organ, ktorego natura
                      jej pożałowała ;P
                      • diabladko Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:34
                        Fajnie wymyslasz te swoje bajeczki ale za bardzo mieszaja ci sie fakty,kiepsko
                        widze twoja przyszlosc
                        • elutka_111 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:35
                          To tobie się coś miesza ...
                          • diabladko Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:37
                            Elutka to nie do Ciebie wiec sie nie bulwersuj
                            • elutka_111 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:38
                              Nie bulwersuje;) Ona nie jest w stanie niczym wyprowadzic mnie z równowagi;)
                              • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:40
                                > Nie bulwersuje;) Ona nie jest w stanie niczym wyprowadzic mnie z równowagi;)

I kto tu sie gubi hahahahahahah
                                ale jestescie smieszne w tym waszym zacietrzewieniu
                                • diabladko Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:41
                                  Wez napij sie czegos na uspokojenie i przespij sie to moze ci ta twoja glupota
                                  troche ostygnie
                                  • dobrazona1 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:46
                                    > Wez napij sie czegos na uspokojenie i przespij sie to moze ci ta twoja
                                    glupota
                                    > troche ostygnie

Wszystko opowiem mojemu mezowi i juz calkiem nie bedziecie mialy u niego szans
                                    • kasitza Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:49
                                      a gdziezes ty bywal czarny baranie?
                                      • elutka_111 Re: Do (nie)dobrej zony 28.07.05, 16:51
                                        :DDDDDDDD
    • diabelnyamator Re: Organizuje przyjecie i nie chce popelnic gafy 28.07.05, 19:41
      Najlepszym wyjsciem byłoby, gdybyś siebie podała kolegom męża ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka