aniats1 29.07.05, 14:06 Mam męża transwestyte. Znalazłam trobę z damską bielizną w piwnicy. Spytałam go o to i mi się przyznał, że się ubiera jak jest sam w domu lub jak jeździ w dłuższe delegacje w hotelu. Nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:07 tylko mu nie daj majtek do noszenia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:09 I tak se pewnie pozycza jak jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:23 a moj uzywa kremu do twarzy. jeden na dzien, drugi na noc. chwilami czuje sie jakbym byla z pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:32 ciesze sie bardzo. mam nadzieje, ze czytalas moj post z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniats1 Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:30 Gdyby mój użwyał tyko kremu to by było dobrze. ALe on depiluje sobie nogi. ni rozumiałam czemu, ale teraz jest to jasne. Mówi że pończochy źel wyglądają na włochatych nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:34 wyrazy wspolczucia. mnie ten krem wyprowadza z rownowagi. mysle, ze w koncu mu wyperswaduje to kremowanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:33 A ja tez kremuje twarz!Mam taki krem dla facetow - Nivea Q10.-sucha skora!co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:36 on tez ma q10 na dzien i na noc. tylko ze nie dla facetow tylko normalny. dla mnie to jest spedalenie. powienien uzywac takiego tradycyjnego nivea jezeli musi. a nie jakies q10 Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:47 barbara.szczaw napisała: > on tez ma q10 na dzien i na noc. tylko ze nie dla facetow tylko normalny. dla > > mnie to jest spedalenie. powienien uzywac takiego tradycyjnego nivea jezeli > musi. a nie jakies q10 Ten tradycyjny Nivea sie swieci na ryju!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.szczaw Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:49 mojemu ojcu sie nie swiecil Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:51 barbara.szczaw napisała: > mojemu ojcu sie nie swiecil Ja uzywalem po goleniu i wygladalem jak gwiazda!-dobry jest do pastowania butow! -i sie nie kluc! Odpowiedz Link Zgłoś
cho_no_tu Re: Mam problem z facetem 29.07.05, 14:35 już widzę te kłótni o stringi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Mam problem z facetem 30.07.05, 12:55 Hmm..sama nie wiem, jakbym zareagowała jakby się okazało, ze mój facet...ojj Odpowiedz Link Zgłoś