omcrew 10.08.05, 10:34 kto jest dla was wzorem, ja mam zalamke bo niemam wzoru do ktorego bym chcial rownac... motywacji mi brak :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: wzorce 10.08.05, 10:36 moja siostra - bo jest najlepsza, najmadrzejsza i ma klase :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: wzorce 10.08.05, 10:37 Ja tez nie mam jakiegoś określonego wzorca. I jakoś sobie z tym radzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: wzorce 10.08.05, 10:43 eeee nie łam się ,ja tez nie mam i jakos sobie radzę:) moze Kubuś Puchatek? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: wzorce 10.08.05, 10:55 dla mnie wzorem jestem ja sama:)) I jest to wzor niedoscigly, dlatego ciagle nad soba pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ang76 Re: wzorce 11.08.05, 08:58 omcrew napisał: > kto jest dla was wzorem, ja mam zalamke bo niemam wzoru do ktorego bym chcial > rownac... motywacji mi brak :( ja mam kilka....:D, jeden na dzinsach :P a tak na poważnie, to zależy w jakiej dziedzinie, tak ogólnie na Life jeden konkretny - to tysh nie mam :-( An An Odpowiedz Link Zgłoś
ang76 Re: wzorce 11.08.05, 09:10 prix_gentil napisała: > szkoda, ze w glowie pustka :( to współczuję bardzo :D An Odpowiedz Link Zgłoś
ang76 Re: wzorce 11.08.05, 09:16 prix_gentil napisała: > to dobrze, ze sobie wspolczujesz :) dobrze, że pamiętam o Twojej pustce. Inaczej musiałabym wyjasniać przesłanie :D An Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wzorce 11.08.05, 09:14 ale tak we wszystkim? to na nikim, bo np. w pracy, to się czasami wzoruję na moim zdaniem mądrzejszych ode mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.tomek Re: wzorce 11.08.05, 10:13 Na poczatek znajdz sobie zwykly szablon, pozniej poszukasz wzoru - tak powinno byc znacznie latwiej. Albo jeszcze inaczej - zlacz kilku, Twoim zdaniem, super- ludkow ze soba, zeby otrzymac takiego, ktory bylby dla Ciebie wzorem. Mozesz tutaj wspomoc swoja wyobraznie przez laczenie wycinkow z gazet czesci ciala roznych osob. Na przyklad: glowa w tej czesci, gdzie jest mozg - Stanislaw Lem, nos - moze byc rzymski, nogi - Robert Korzeniowski, serce - Zbigniew Religa (mozna tez dodac tu Matke Terese z Kalkuty, ale niektorzy twierdza, ze uczucia siedza w glowie, nie w sercu), wlosy i piersi - hmmm... moze Salma Hayek, itd. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.tomek Re: wzorce 11.08.05, 11:18 Przyszlo mi tez do glowy, ze szukajac dla siebie wzorca wcale nie musisz daleko siegac. Byc moze w Twoim nicku ukryty jest wzorzec, do ktorego chcialbys dazyc, ale narazie nie uswiadamiasz sobie tego. Jesli przeczytac Twoj nick po angielsku, slychac "omkru". Stad tylko maly krok od "tomkru" i jeszcze mniejszy od "tomkruz". Sam widzisz, ze niemal automatycznie chce sie napisac: Tom Cruise. Tobie pozostaje wybor odpowiedniej postaci i filmu (np. "Mission Impossible") lub dazenie do stania sie takim, jakim w rzeczywistosci jest aktor. PS: Czy to prawda, ze Katie Holmes postawila warunek, ze wyjdzie za Ciebie tylko wtedy, jesli bedzie Twoja pierwsza zona? Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: wzorce 11.08.05, 11:20 zaczynam sie normalnie ciebie bac, chyba musze uwazac co pisze bo mi zaraz powiesz jaki mam rozmiar buta :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Nie mam żadnego wzorca.Sama siebie tworzę i dlateg 11.08.05, 11:57 o jestem zadowolona i nie mam rozterek, że nie jestem wstanie do czegoś przyrównać się. Każdy jest inny i ma inne zdolności. Są ogólne dobre wartości i je należy w sobie pielęgnować, albo tworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś