rzulw 23.08.02, 02:45 A jak nie tu, to gdzie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Vika !!! Jesteś tu ???????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:59 Viiiiiikaaaaaa krzykne razem z toba ,moze nas uslyszy-Vikaaaaaaaa do compa. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Vika !!! Jesteś tu ???????????? 23.08.02, 03:04 to się drzemy... VVVVVVVVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Vika !!! Jesteś tu ???????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 03:09 pobudzilismy juz cala okolice a Viki jak nie bylo tak nie ma ,pewnie jakies atrakcje dzienne ja zmeczyly :))musimy usprawiedliwic nocna nieobecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Vika !!! Jesteś tu ???????????? 23.08.02, 03:26 noooo się obudziła w "pobudzance" chyba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Coooooooooooooooooooo????????? IP: *.ewave.at 23.08.02, 03:29 rzulw napisał: > noooo się obudziła > w "pobudzance" chyba ?? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Coooooooooooooooooooo????????? 23.08.02, 03:32 bo myślelimy, że Ty laluniasz juz , a Ty na privie sobiem pogadujesz...taaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Coooooooooooooooooooo????????? IP: *.ewave.at 23.08.02, 03:38 Zaraz ide.I juz.Doooooobraaaaaaaaaaaanocccccccc! No dobra a buzi?!>:-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: Coooooooooooooooooooo????????? IP: *.rrcnet.com 23.08.02, 04:00 Vika, where are you? Please, don't leave me! I love you,really and I want to be with you forever and ever ! I've forgot everything,just for you! Please, don't leave me alone ! Where are you , Vika ............!? sylvia :))))))) always yours!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryka Bojta sie ludzie boga, idzta spac!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.02, 04:21 Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Bojta sie ludzie boga, idzta spac!!!! 23.08.02, 04:23 Ja jestem nocnym rzultymrzulwiem i w dzień śpię. Odpowiedz Link Zgłoś