edzia-fredzia 17.08.05, 08:12 jednej scierki do wszystkiego uzywaja :) tu przetrze biureczko... tam kubeczek... tam podloge :) SUPERRRRRR... :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecilapka Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:18 Mama mojego kolegi uzywala tej samej miski do mycia podlogi i salatki swiatecznej. Ponoc dlatego taka dobra byla :). W sumie patrzac na to z tej strony, ta sama reka wcinasz paczka, co tylek wycierasz ;). Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:20 SUPER porownanie :DDDDDDD... hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:25 a ja przeczytałam "wciskasz pączka" hehehe, tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:28 interpretacja dowolna :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:28 hehehehehe ;)))) ja pani co sprząta moje piętro zawsze mówię: naprawdę nie trzeba, ja sobie biurko sama przetarłam dziś. A ona: łoj pani, a co to za problem. I raz dwa biurko szmatą przejechane. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:29 no wlasnie :D a zacieki z wody masz na minitorze? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:47 zacieków nie ma, ale smród taki, ze okno trza otwierać, dlatego też zaopatrzyłam się w cudny płyn czyszczący i za każdym razem jestem zmuszona po pani sprzątaczce go używać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:48 a ja sobie wlasnie zaciek wytarlam :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:51 abstrahując trochę od sprzataczek, ciotka się na mnie najeżyła, że miałam pretensje do pani w sklepie z AGD, iż nie zna obsługi maszynki do mięsa. Stwierdziła, ze ta pani mało zarabia i ma to w nosie. A ja smutno stwierdzam, ze w ten sposob do niczego nie dojdziemy, bo każda praca powinna byc wykonywana dobrze. Tyczy sie to i pan sprzataczek i kazdego z nas. Tak mozemy wsio olać i iść do domu. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:54 ja do mojej nic nie mam, niech mi tylko monitora nie przeciera wilgotna szmata i bedzie git :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 08:55 ja do mojej praktycznie tyż nie, żeby tylko 2 szmaty nosiła miast jednej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ang76 Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 09:27 to juz mam odppwiedź, dlaczego zawsze jak wychodzę do pracy, to na mojej klatce cuchnie...ok. 6 sprzątaja ją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 09:33 hehe a ja posądzałam, że u mnie trupa w jednej windzie zamknęli - poważnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: sprzataczki to sa fajne 17.08.05, 11:17 Ale jako kobiet to sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś