liloom 28.08.02, 18:42 -proponuje zeby kazdy zaskoczyl jakims pomyslem. NOWYM szokujacym moze ale innym i nietypoym dla siebie tematem CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liloom no to ja Wam powiem... IP: *.11.vie.surfer.at 28.08.02, 21:12 No dobra, jedna z dziewczyn tu na forum kobieta, z babskim nickiem i BABSKIMI wypowiedziami jest facetem, wiecie ktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: no to ja Wam powiem... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.08.02, 22:10 Gość portalu: liloom napisał(a): > No dobra, jedna z dziewczyn tu na forum kobieta, z babskim nickiem i BABSKIMI > wypowiedziami jest facetem, wiecie ktora? Liloom, stawiałabym na jedną taką, ale te BABSKIE wypowiedzi mnie zmyliły... Ta,(ten) którą mam na myśli, wprawdzie używa rodzaju żeńskiego, ale je(j)/(go) wypowiedzi można raczej określic jako babsztylowate, a nie babskie.... no i teraz nie wiem, hmmm.... więcej szczegółow, delikatna, mądra, inteligentna, piękna, o najpiekniejszym na tym forum nicku, , można by rzec, BOSKA LILOOM :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom renia nie rob sobie jaj 29.08.02, 10:12 Twoja wskazowka jest mylaca, ale kto wie, moze masz i racje? ps. i co sobie ze mnie jaja robisz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Liloom, nie robie sobie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 10:24 mam nadzieję, że nie odebrałaś tego tak , tylko żartujesz. Nawiasem mowiac Twoj nick naprawde jest debest, znajdz jakis ładniejszy :))) Liloom, prosiłam o więcej szczegółów, bo tak, to jak zgadywać? Miłego dnia, pozdrawiam,r Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Renia ja proponuje zabawe 29.08.02, 10:45 od Was zalezy czy ona bedzie trwac i jak, jak powiem to ja popsuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia to moze w 20 pytań? IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 11:28 Bo incaczej to jak zgadywać... No to ja rzucam pierwsze pytanie: Czy ma krótki nick? (tak powiedzmy do czterech liter)? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: to moze w 20 pytań? 29.08.02, 12:53 Reniu, jak chcesz, tylko ja nie siedze non stop na forum, wiec nie gniewaj sie jesli nie odpowiem od razu. A swoja droga to zaskakuje mnie slaby feedback na taka rewelacje:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: to moze w 20 pytań? IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 13:23 Liloom, migasz sie od odpowiedzi ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom calkiem inaczej mialo byc... 29.08.02, 14:22 Reniu, moje intencje sa calkiem inne, nie maja z miganiem nic wspolnego. Osoba udaje kobiete, pisze ja zrobiLAM, kupiLAM, no dobra powiem kto i co dalej? Sadze ze sama sie zdradzi (osoba) jak tu wejdzie i zacznie dyskutowac. Narazie jej tu nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia no, ale liloom IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 14:31 skoro mamy zgadnąc to ja wlasnie probuje ustalic jakies namiary, zeby moc strzelac. Chyba na tym ma polegac zabawa, zeby zgadnąc kogo masz na myśli. Czy ja żle coś zrozumialam? Nie chce, zebys powiedziala kto to taki, tylko chce sie bawic w 20 pytan, Ty odpowiadasz tylko tak,nie lub nie wiem, jesli w ciągu 20 pytan ustale kto to taki - ja wygrywam, jesli nie, ty wygrywasz. I jeszcze jedno. pytanie: Czy to jest (tu nick) może byc zadane tylko raz, jesli nie zgadne to koniec gry nawet jesli by to bylo trzecie pytanie. To gramy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom no ale renia 29.08.02, 14:40 ustalilas zasady jak ze swoja corka, a ja sie nie bawie:)))))))) tu nie ma MOJEJ wygranej, bo i tak sie w koncu wyda i tak... WSKAZOWKA typu litera nicka, albo nick konczy zabawe ta osoba bywa na naszym forum czesto, ale przerwy tez miala z tego co pamietam:) najbardziej bym chciala zeby tu przyszla i sama sie wydala w dyskusji:) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Liloom 29.08.02, 16:42 Pytanie, czy ta osoba chce być wadaną lub się wydać i czy przypadkiem nie zachowujesz się jak słoń w składzie porcelany i robisz przykrość osobie, która Tobie się zdradziła? Bez obrazy, ja tylko tak rozmyślam... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Ja chyba wiem... 29.08.02, 13:35 Gość portalu: liloom napisał(a): > No dobra, jedna z dziewczyn tu na forum kobieta, z babskim nickiem i BABSKIMI > wypowiedziami jest facetem, wiecie ktora? ... ale to nie jest typowo babski nick, a jej/jego wypowiedzi są dwuznaczne, ani babskie, ani męskie... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom nie masz racji A, 29.08.02, 14:17 Nie, nie jest to osoba ukrywajaca swoje ja, tylko plec:)))))))))) Pisze jako kobieta, udaje kobiete... Moze sie sama przyzna???? Zrobmy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: nie masz racji A, 29.08.02, 14:20 Czy jej nick zaczyna się na literkę P? Bo jak nie to już nie wiem, powiedz Liloom plizzzzzzz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom lastka to by bylo za latwe 29.08.02, 14:29 mysle ze tu przyjdzie niedlugo i samA wam powie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: lastka to by bylo za latwe 29.08.02, 15:09 Albo może ja ale ja na 100 jestem kobietą, mogę zdjęcie wysłać obiecuje że jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: lastka 30.08.02, 10:32 wyslij:)))))) skad wiem ze to twoje? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: lastka 30.08.02, 12:13 liloom napisała: > wyslij:)))))) > skad wiem ze to twoje? :)))))))))))) Podpiszę z tyłu :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
spacja uwaga strzelam 30.08.02, 13:06 Gość portalu: liloom napisał(a): > No dobra, jedna z dziewczyn tu na forum kobieta, z babskim nickiem i BABSKIMI > wypowiedziami jest facetem, wiecie ktora? Moj typ to alissa19. Coś mi u niej nie gra, sama nie wiem co. A gdybym się myliła, to z góry alisse19 przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom jeszcze jej tu nie bylo IP: *.11.vie.surfer.at 29.08.02, 21:16 zapraszam serdecznie nie wyganiam nikogo hehe:) czekam az onA przyjdzie:) agniecha: jakby nie chcialA to NIKT bym o tym nie wiedzial...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Liloom... 30.08.02, 09:32 ... a może to Ty?... Pozdrawiam z rańca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom agniecha czekam na dalszy ciag:) 30.08.02, 10:31 hehehe agniecha :)))))))))) patrz watek o hajtaniu....:))))) tylko: KTO TO SPRAWDZI ?????????:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: agniecha czekam na dalszy ciag:) 30.08.02, 10:34 No w wątku o hajtaniu to ja piszę, i co i jeszcze Sagan więc o co chodzi? Uważasz, że to któraś z nas? Chyba się opmyliłaś Liloom niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: agniecha czekam na dalszy ciag:) 30.08.02, 10:36 No chyba, że Balkan albo Mario... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: agniecha czekam na dalszy ciag:) 30.08.02, 10:37 Ja mężczyzną?! No do tej pory nie zauważyłam, mój mąż zresztą też..... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom lastka najpierw przeczytaj 30.08.02, 12:20 lastka napisała: > No w wątku o hajtaniu to ja piszę, i co i jeszcze Sagan więc o co chodzi? > Uważasz, że to któraś z nas? Chyba się opmyliłaś Liloom niewypał. > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Ups Liloom sorki! 30.08.02, 12:23 Ja dzisiaj jakaś niedzisiejsza jezdem zbyt intensywnie już myślę o tym weekendzie, Wiem, wiem przeprasza biję się w piersi! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: agniecha czekam na dalszy ciag:) 30.08.02, 11:41 liloom napisała: > hehehe agniecha :)))))))))) > patrz watek o hajtaniu....:))))) > tylko: KTO TO SPRAWDZI ?????????:)))))))) No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom jeszcze wyjdzie na to... 30.08.02, 12:19 ze wszystkie jestesmy facetami:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: jeszcze wyjdzie na to... 30.08.02, 12:33 > ze wszystkie jestesmy facetami:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: jeszcze wyjdzie na to... 30.08.02, 12:37 liloom napisała: > ze wszystkie jestesmy facetami:)))))) Eeeee tam ja nie bo ja "tam" mam tak: (:) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom bardzo ciekawe 30.08.02, 12:48 Ciekawe dlaczego TEN/TA tu nie zajrzala jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: bardzo ciekawe 30.08.02, 12:50 Bo wie, że to nią chodzi dlatego też nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: bardzo ciekawe 30.08.02, 13:07 czyzby trzeba bylo zalozyc nowy i konkretny watek z pytaniem?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spacja Re: bardzo ciekawe 30.08.02, 13:09 załóż, załóż, ja już zgaduję liloom napisała: > czyzby trzeba bylo zalozyc nowy i konkretny watek z pytaniem?:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Lastka :))) 30.08.02, 14:26 lastka napisała: > Eeeee tam ja nie bo ja "tam" mam tak: (:) > :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Lastuś!!! Dostajesz 100 punktów na 100 możliwych do zdobycia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom czy pan/pani tu nie zajrzy?:))) 04.09.02, 17:22 zajrzalam ja, ale jej-jego nie bylo jeszcze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: zainspirowana pomyslem reni... 04.09.02, 20:35 liloom napisała: > -proponuje zeby kazdy zaskoczyl jakims pomyslem. > NOWYM > szokujacym moze super, ja proponuje rozwod z mezem, ktory bezczelnie zezarl szynke ;o) Odpowiedz Link Zgłoś