Dodaj do ulubionych

CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE?

25.08.05, 14:56
2 m-ce temu poznałam przez neta chłopaka. Mieszka jakieś 120 km ode mnie (w lini prostej). Gadalismy przez m-c na gg i postanowilismy się spotkać. Przyjechał do mnie na 5 dni. Było to 5 cudnych dni, kiedy naprawde byłam szczęśliwa (jak nigdy w życiu). Spodobaliśmy się sobie nawzajem, i było nam bardzo dobrze... Obiecał mi, że spotkamy się jeszcze napewno, bo bardzo mu się spodobałam i jestem najfajniejszą dziewczyną jaką dotąd poznał... Może to troszke przesadzone, że tak mówił, ale odniosłam wrażenie, że naprawde się mną nie rozczarował i że mile spędził ze mną czas :) Kiedy wyjechał strasznie płakałam, ale w sumie przecież nie mam powodu, bo ciągle ze sobą rozmawiamy i jest tak samo miło jak kiedyś :) Tylko ta straszna tęsknota mnie zabija :( W te wakacje już nie uda mu się przyjechać, ale powiedział, że w roku szkolnym się postara, a jak nie to spotkamy się za rok.... Tylko, że wiadomo, wszytsko może się zdarzyć przez ten czas. On sobie znajdzie dziewczyne, ja chłopaka (chociaż wcale o tym nie myśle, bo chce tylko jego). Od samego początku on wydawał mi się bardzo inteligentym, wrazliwym facetem... Mimo, że jesteśmy oboje bardzo młodzi (po 19 lat), on jest bardziej dorosły niż inni chłopcy w tym wieku... Powiedzmy, że też troszke dosiwadczony przez życie, spróbował jej gorzkiej części, i zapewne dlatego nie jest już "gó..arzem"... Bardzo wiele spraw traktuje poważnie, do sexu nie podchodzi jak każdy inny facet, którego znam... Ma swoje zasady, wartości...
Chyba się w nim zakochałam, chciałabym wiedzieć czy on też coś do mnie czuje, nie wiem czy zapytać go, kim dla niego jestem... Chciałabym wiedzieć, czy coś z nas może być... Co mi radzicie? Czy to ma sens? Czy on cosik do mnie?...
Obserwuj wątek
    • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 14:57
      Wyślij to do bravo.
    • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:02
      hihi super
      • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:04
        Witam:) tak wogóle to ty bardzo wysoki jesteś..;)
        • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:09
          rybbbka4 napisała:

> Witam:) tak wogóle to ty bardzo wysoki jesteś..;)
          ? dlaczego chyba nawet za malo podalem powinno byc 189
          • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:12
            Wow! dobrze że ja nie napisałam swojego;)
            • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:14
              rybbbka4 napisała:

> Wow! dobrze że ja nie napisałam swojego;)
              a co jestes niska ?
              jak tam zasnelas wczoraj bez przeszkod
              • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:21
                No przy kimś kto ma prawie dwa metry, to tak;) ciężko mi było zasnąć, z powodu
                szoczku;) a ty pewnie bez przeszkód? tak to jest z wami niewrażliwcami...
                • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:23
                  rybbbka4 napisała:

> No przy kimś kto ma prawie dwa metry, to tak;) ciężko mi było zasnąć, z
                  powodu
                  > szoczku;) a ty pewnie bez przeszkód? tak to jest z wami niewrażliwcami...
                  a jaki ja moglem przezyc szok zeby miec klopoty ze snem
                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:25
                    a Wy tu sobie flirtujecie i zdajecie relacje, jak mniemam z obejrzanych
                    zdjątek :))) Czy moge wysunąc nieśmiałą prośbę, czy i ja mogłabym Was
                    zobaczyć ??? :)
                    • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:26
                      Mosfet ty lepiej odpowiedz.
                    • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:27
                      mamba30 napisała:

> a Wy tu sobie flirtujecie i zdajecie relacje, jak mniemam z obejrzanych
                      > zdjątek :))) Czy moge wysunąc nieśmiałą prośbę, czy i ja mogłabym Was
                      > zobaczyć ??? :)
                      interpretacja troche bledna zadnych fotek nie bylo ale sie okazalo ze mieszkamy
                      w tym samym miescie
                      • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:28
                        :)))) tak czasami bywa :)) Spotkaliście się?? Jak tak, to fajnie :)) A może to
                        miasto to Wawa?
                        • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:30
                          mamba30 napisała:

> :)))) tak czasami bywa :)) Spotkaliście się?? Jak tak, to fajnie :)) A może
                          to
                          > miasto to Wawa?
                          nie i nie ale rybka obiecala ze zrobi smiale akty i mi przysle
                          • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:32
                            Mosfet, ty powinieneś mieć w niku 69 a nie 29. To by lepiej oddawało twoją
                            nature...
                            • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:34
                              owszem, jest dosyć powściągliwy, ale to też zaleta :)
                            • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:34
                              rybbbka4 napisała:

> Mosfet, ty powinieneś mieć w niku 69 a nie 29. To by lepiej oddawało twoją
                              > nature...
                              a co mi napisalas na priv ze wyslesz- przxyznaj sie ja nawet jestem niesmialy i
                              nigdy sam bym tego nie zaproponowal ale sama z tym wyszlas
                              • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:37
                                Ja się nawet wstydziłam pisać o rozmiarach siusiaka, a akty bym wysyłała?
                                widzisz Mosfet, i nikt ci nie uwierzy:)
                                • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:39
                                  no dobra, Wy tu pitu pitu, a ja bym chciała ... tylko nie wiem, co :)) No
                                  zdjęcia?? :))
                                • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:39
                                  rybbbka4 napisała:

> Ja się nawet wstydziłam pisać o rozmiarach siusiaka, a akty bym wysyłała?
                                  > widzisz Mosfet, i nikt ci nie uwierzy:)
                                  dobra dobra cicha woda brzegi rwie -wszyscy znaja takie skromniutkie kobitki a
                                  jak co do czego to wampy
                                  zreszta Rybka miej chociaz odwage i przyznaj sie nie ma sie czego wstydzic -
                                  chyba bo jeszcze zdjec nie widzialem -i nie wykrecaj sie teraz
                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:47
                                    Oj, Mosfet, co ty sobie myślisz, że wyślę akty obcemu facetowi? a jak ty jakimś
                                    psychopatą jesteś? a pozatym to jaki bym z tego pożytek miała? no chyba że ty
                                    byś się też poświęcił... bardzo chętnie zobaczę:))
                          • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:33
                            nie bądź taki szybki Bill :)) qrd, ale jakoś tam gadaliście o sobie, macie w
                            necie jakieś .... no nie wiem, jak to się nazywa, bo nie korzystałam.. konta
                            randkowe, cy cuś, gdzie Was można zobaczyć? :)
                            • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:35
                              Kurde, sławni się zrobiliśmy..;)))
                              • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:37
                                rybbbka4 napisała:

> Kurde, sławni się zrobiliśmy..;)))
                                widzisz jak dzieki mnie stalas sie obiektem zainteresowania
                                • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:39
                                  No tak, jakby nie patrzeć to dzięki tobie. Tylko że teraz wszyscy myślą, że
                                  jakaś rozwiązła jestem..:(
                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:39
                                    Ja wcale tak nie myslę, bo niby dlaczego? :)
                                    • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:48
                                      Jak Mosfet jeszcze pare takich rzeczy o mnie napisze to skleisz dlaczego;)
                                      • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:51
                                        rybbbka4 napisała:

> Jak Mosfet jeszcze pare takich rzeczy o mnie napisze to skleisz dlaczego;)
                                        eee, ja tak szybko nie oceniam... a już kilka dni tu jesteś, więc sobie czytam
                                        sometime :)))) Nic mnie jeszcze nie zraziło, zauważyłam tylko, że lubicie
                                        rozmawiać i wszystko :)) Nawet w mojej łepetynie sie zrodził pomysł, że może
                                        kiedyś się bliżej poznacie, a dzisiaj się dowiedziałam, że "Paweł i Gaweł w
                                        jednym stali domu...." :)))))
                                        • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:54
                                          Nie poznamy się pewnie, bo Mosfet jest niewrażliwy i nie chce...
                                          • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:56
                                            może się droczy :))))
                                            • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 15:59
                                              Nie, on tak ma. Wiesz-jest gburem i burakiem, ja taka miła dla niego jestem dla
                                              niepoznaki, bo niechcący mu adres podałam.... :(((
                                              • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 16:04
                                                nie jest.... to moim skromnym zdaniem taka trochę "poza"... wiem, że mnie zaraz
                                                zje.bie, jak bura sukę, ale trudno.... Napiszę, co myslę... poza, którą
                                                przybiera, ponieważ chce, aby tak Go postrzegano... Jak wyczytałam jest po
                                                związku, zakończonym nie według Jego mysli... Jakiś błąd, ale to nieważne...
                                                Narzeka na nas, że głupie itd. itp. ale mimo wszystko jest tu od jakiegoś czasu
                                                i czyta... Nie jest w takim razie tak źle, mimo, że ocenia to jako zabawę...
                                                Rozmawiacie, odpisuje Tobie i praktycznie tylko Tobie, więc jakoś tam jest Tobą
                                                zainteresowany, tudzież zaintrygowany... Potrzebuje czasu i przełamania
                                                lodów... To tak w wielkim skrócie... Juz widzę te gromy we mnie walące, ale
                                                sama się właśnie o to proszę... Polubiłam Was :)))
                                                • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 16:07
                                                  O matko, jesteś bardzo, bardzo odważna.. naprawdę.. a teraz czekamy na gromy;)
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 16:10
                                                    jeżeli czytasz to forum od jakiegoś czasu, to powinnaś się już zorientować, że
                                                    ja raczej zawsze piszę to, co myślę :))) Czasami daję głupie odpowiedzi, bo
                                                    ktos zakłada wątek totalnie infantylny ( dużo tu takich), czasami daję
                                                    konkretną odpowiedż, jak widzę, że ktoś ma rzeczywiście jakiś ważny problem, a
                                                    najczęściej "koresponduję" ze znajomymi forumowiczami, bo taki charakter
                                                    przybrało moje forumowanie :)
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 16:13
                                                    Się zorientowałam;) martwi mnie brak gromów...
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 16:16
                                                    rybbbka4 napisała:

> Się zorientowałam;) martwi mnie brak gromów...

musieć był zajął się rabotą :))) ale widzieliście gdzies siebie??? Bo nie
                                                    ogarniam tych Waszych komentarzy o niemożności zaśnięcia. Upraszam się o
                                                    wyjaśnienie :))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 16:22
                                                    Nie widzieliśmy się;) niemożność zaśnięcia była spowodowana dużym zaskoczeniem
                                                    (z mojej strony-Mosfet twierdzi że nie miał do takowego powodu)faktem że
                                                    mieszkamy w tym samym mieście.The end.
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:03
                                                    ale co było tym powodem z twojej strony? :)
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:08
                                                    No to, że mieszkamy w tym samym mieście. Ja myślałam, że on gdzieś z pod
                                                    białoruskiej granicy, pisał coś o wrocławiu, a tu nagle się okazało że mieszka
                                                    pare kilometrów dalej. Widzisz Mamba i on teraz uciekł przez ciebie...
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:16
                                                    myślisz, że to przeze mnie?? Nie sądzę.... Ale jeśli tak to przepraszam....
                                                    Wróci, zobaczysz... :)
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:18
                                                    Jak wróci to ja się będe cieszyć, ale ty biedna będziesz.., oj współczuje...
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:19
                                                    rybbbka4 napisała:

> Jak wróci to ja się będe cieszyć, ale ty biedna będziesz.., oj współczuje...

eeee, bez przesady :))) jaka biedna :) dodam, że i ja się ucieszę :)))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:21
                                                    Prowokujesz Pytona.
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:24
                                                    Nie, no cos Ty, gdzieżbym chciała :))) Pyton leży za moimi plecami...właśnie
                                                    powiedział, że wynocha z forum :))) 2 komp sie zepsuł :))) jaki On biedny :)))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:27
                                                    To szybko zepsuj ten żeby nie przeczytał co dziś pisałaś.
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:28
                                                    sama przeczytałam na głos :))) nie mam tajemnic :)) chyba nie podejrzewałaś
                                                    mnie, że ten wątek był real :)))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:30
                                                    Takie to szczęście blondynki...
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:34
                                                    jam brunetka... ale zdjęcie możesz wysłać :))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:37
                                                    Wiesz, że brunetki mają łatwiej?? przynajmniej nikt o tobie na wejściu nie
                                                    myśli żeś głupia.. (nie umiem wysłać zdjęcia;)
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:40
                                                    niezła scena Rybka :))) napisz po prostu, że nie chcesz :))) a co do ścisłości
                                                    to przeciez Wy macie lepiej... jak nie, jak tak :))) brunetka to zołza, a Ty
                                                    blondi przeca :)))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:45
                                                    No naprawdę nie umiem:))) Właśnie-blondi, przeca co ona może wiedzieć...
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:46
                                                    rybbbka4 napisała:

> No naprawdę nie umiem:))) Właśnie-blondi, przeca co ona może wiedzieć...
                                                    Boszzzz.... znowu mnie w balona??? Mnie ???? Bohatera???? :)))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:52
                                                    Jejku, ja na codzień nie pracuję przy komputerze, poza tym za bardzo nie lubię
                                                    takich zabawek i nigdy nie interesowałam się tymi rzeczami. Ja jestem do
                                                    wyższych celów stworzona;)
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:55
                                                    ja też :))) ale zdjęcie potrafie dołączyć... masz taką opcję w mailu... qrd, Ty
                                                    chyba nie ściemniasz, co>>> Nie robisz ze mnie czubka? :))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:59
                                                    NIE ROBIE, PRZYSIĘGAM. I skanera nie mam. Co robisz na codzień?
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:03
                                                    rybbbka4 napisała:

> No to, że mieszkamy w tym samym mieście. Ja myślałam, że on gdzieś z pod
                                                    > białoruskiej granicy, pisał coś o wrocławiu, a tu nagle się okazało że
                                                    mieszka
                                                    > pare kilometrów dalej. Widzisz Mamba i on teraz uciekł przez ciebie...
                                                    Rybko zlotko Wroclaw to dawne niemieckie miasto na dolnym slasku - a bilorus to
                                                    troszke w inna strone
                                                    Wez moze atlas ,mape poszukaj bo to troche wstyd nie wiedziec gdzie lezy tak
                                                    duze miasto
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:07
                                                    I się złapał Mosfet we własne sieci:) a gdzie ja napisałam, że wrocław leży pod
                                                    granicą białoruską??? przeczytaj dokładnie i z uwzględnieniem interpunkcji;)
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:10
                                                    rybbbka4 napisała:

> I się złapał Mosfet we własne sieci:) a gdzie ja napisałam, że wrocław leży
                                                    pod
                                                    >
                                                    > granicą białoruską??? przeczytaj dokładnie i z uwzględnieniem interpunkcji;)
                                                    w tym kontekscie to skad Tobie sie wziely skojarzenia z bialorusia bo wroclaw
                                                    rozumiem
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:13
                                                    Stąd mi się wzieły, że nigdy tam nie byłam i wydaje mi się to bardzo daleko i
                                                    fajnie brzmiało:)
                                                    Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie było...
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:17
                                                    rybbbka4 napisała:

> Stąd mi się wzieły, że nigdy tam nie byłam i wydaje mi się to bardzo daleko i
                                                    > fajnie brzmiało:)
                                                    > Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie
                                                    było..
                                                    dalej nie widze jakiegokolwiek zwiazku ze mna ani najmniejszej chociaz
                                                    wskazowki ze moglbym tam gdzies mieszkac
                                                    masz zbyt wybujala wyobraznie ktora zreszta nijak nie ma sie z faktami
                                                    granica bilorusi jest prawie mozliwie najdalej od miejsca gdzie mieszkam,
                                                    a moj pies skrajnie inny niz sobie wyobrazalas
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:20
                                                    No i właśnie dlatego byłam bardzo zaskoczona że to co sobie wyobrażałam ma się
                                                    nijak a nawet wcale.
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:23
                                                    rybbbka4 napisała:

> No i właśnie dlatego byłam bardzo zaskoczona że to co sobie wyobrażałam ma
                                                    się
                                                    > nijak a nawet wcale.
                                                    to teraz sobie wyobraz ze jestem niskim grubym facetem w okularach z lysina na
                                                    srodku glowy
                                                    Musze wyskoczyc i pojechac do goleniowa wiec pojawie sie na forum pozniej-haj
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:25
                                                    Poczekaj chwile bo coś chcę
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:34
                                                    No olał mnie.
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:41
                                                    hej, napisał, że później wróci :))
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:42
                                                    Ale ja to coś chciałam teraz. Później już nie będę chciała.
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:47
                                                    często cierpliwość bardziej się opłaca od popędliwości...
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 21:12
                                                    rybbbka4 napisała:

> Poczekaj chwile bo coś chcę
                                                    Ryba co chcialas odemnie bo mam dzis malo czasu musze cos zrobic wiec zaraz
                                                    koncze z komp. na dzis
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 21:16
                                                    To nic ważnego. dzięki:)
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 21:18
                                                    rybbbka4 napisała:

> To nic ważnego. dzięki:)

w takim razie do jutra powinienem byc milej nocy i pozdrow mambe jak gdzies
                                                    spotkasz
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 21:20
                                                    Ok, pa pa:)
                                              • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 17:58
                                                rybbbka4 napisała:

> Nie, on tak ma. Wiesz-jest gburem i burakiem, ja taka miła dla niego jestem
                                                dla
                                                >
                                                > niepoznaki, bo niechcący mu adres podałam.... :(((
                                                no wiesz co Rybka tego sie nie spodziewalem nie za szybko i mocno
                                                • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:00
                                                  Przełóż to na mój poziom, bo bardzo nie zrozumiałam.
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:05
                                                    rybbbka4 napisała:

> Przełóż to na mój poziom, bo bardzo nie zrozumiałam.
                                                    o tego buraka i gbura mi chodzi obiektywnie uwazam ze nie slusznie tak mnie
                                                    ocenilas a moge tylko sprostowac sprawe zdjec to byly zarty to tak dla reszty
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:10
                                                    Jejku, przecież ja tak specjalnie.., no co ty?? Myślałam tak o tobie dwa czy
                                                    trzy dni temu, ale jak zajarzyłam twoje zgryźliwości to mi się one bardzo
                                                    spodobały;) nie podaje adresu burakom, nawet przez przypadek;)
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:13
                                                    rybbbka4 napisała:

> Jejku, przecież ja tak specjalnie.., no co ty?? Myślałam tak o tobie dwa czy
                                                    > trzy dni temu, ale jak zajarzyłam twoje zgryźliwości to mi się one bardzo
                                                    > spodobały;) nie podaje adresu burakom, nawet przez przypadek;)
                                                    dla dobra sprawy kupie ta wymowke ale akurat Ty powinas byc ostatnia tutaj do
                                                    takiej oceny-staralem sie byc mily
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:22
                                                    No przyznaje, mi się udało;) ale ciężko na to pracowałam, więc nie przypisuj
                                                    wszystkich profitów sobie. Kiedy będą gromy na Mambę?
                                                  • mosfet29 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:24
                                                    rybbbka4 napisała:

> No przyznaje, mi się udało;) ale ciężko na to pracowałam, więc nie przypisuj
                                                    > wszystkich profitów sobie. Kiedy będą gromy na Mambę?
                                                    nie bedzie bo nie mam za co fajna babka sympatyczna i nie glupia
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:26
                                                    a ja właśnie chciałam na swój posępny czerep przyjąć wszystko i nawet na
                                                    klatę... jakoś tak troszkę winna się czuję za zaistniałą wymiane zdań :(
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:27
                                                    Oj, tracisz swój autorytet.. ja bym za takie coś oberwała:/
                                                  • mamba30 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:29
                                                    ale ja nie traktuję nic z pozycji jakiegokolwiek autorytetu... nawet nie
                                                    wspomniałam nigdy o takowym... Rybka, wyluzuj... ja sie poczułam troszkę winna,
                                                    że doszło do takiej wymiany opinii pomiędzy Wami.
                                                  • rybbbka4 Re: CZY Z TEGO COŚ BĘDZIE? 25.08.05, 18:31
                                                    Ale to było do Mosfeta:)że tu na wszystkich huczał a teraz taki grzeczny, no.
    • goldenwomen a mówią że ........ 25.08.05, 17:17
      miłośc nie znosi odległości, bierz poprawkę na zycie i szukaj bliżej!
      powidzenia :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka