rybbbka4 27.08.05, 10:11 tu jestem:( feminy się na mnie wyżywają, ratunku!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dark13 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 12:42 rybbbka4 napisała: > tu jestem:( feminy się na mnie wyżywają, ratunku!! Co sie dzieje cos narozrabialas pewnie ?nie daj sie i odszczekuj Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 13:05 Ale one są nie do wyrąbania, bardziej męskie niż pudzian..:( uwzięły się na mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 15:31 I nikt więcej mi nie współczuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 15:59 nie smuć się, taki ładny dzień:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:01 Dzień może i ładny, ale jestem ciągle atakowana przez feministki, i to nie jest bynajmniej fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:04 Nie wiem o co chodzi z tym atakowaniem ale nie daj sie i pamiętaj- Najlepszą obroną jest atak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:10 To ja właśnie między innymi atakowałam, ale one mają władze i wykorzystują ją przeciwko mojej skromnej osobie. Cóż, chyba jednak muszę wybaczyć im ich zachowanie, bowiem wynika ono z ich ograniczonego spojrzenia na relacje damsko- męskie, których chyba najbardziej mi zazdroszczą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:28 jak to na forum dawaj link, chetnie sie z nimi rozprawie:PP Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:45 Nie napiszę, bo mnie skasują. To pewnie już wiesz o kogo chodzi. Są zazdrosne o Orala i chyba o to że mam duży biust. Wiesz, buchają testosteronem... w sumie to nie do końca ich wina... Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 10:57 Teraz juz widze!te klopoty! Znow rozwalamy komus watek!!!!-stop! uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:01 Jak kłopoty to sama zostaję... nie popisałeś się Oralku:( Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:31 Acha, z ace ventury to chyba jeszcze nie wyrosłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 10:53 Jestes niesamowita, Rybbbko. Tak niesamowita, że aż nierealna :D Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:00 Spoko niektóre feministki to nawet lubie, np ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:17 :O Nawet mimo tego, że mam większy biust, testosteron w porządku i nie wiem, kto to Oral? Aaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:26 Na pewno nie masz większego biustu, nie łudź się. A Oral jest tu bardzo sławny, wszyscy go znają:) Lubie cię bo mądrze gadasz (nie zawsze oczywiście, ale przynajmniej z klasą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:53 Hehehe, niemożliwe, żebyś miała większy, po prostu. Jeśli jesteś w stanie pójść normalnie do sklepu i kupić sobie choćby jeden biustonosz, to wygrałam. Jaka fajna licytacja, która ma wiąkszy biust :D Orala nie znam, widać nie rzuca się w oczy albo jest nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:21 Oj obrazi się Oral, obrazi. A z biustem to chyba mnie kłamiesz, bo jeżeli naprawdę masz taki i na tym nie zarabiasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:32 Niech się obraża, za duża jestem, by się tym przejąć :D A z biustem - wierzyć nie musisz, to nie kwestia wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:39 a co? teraz inteligencje sie wielkoscia biustu mierzy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:44 A skąd Ci się tu inteligencja wzięła? Takie masz skojarzenie z biustem? :D Rozmawiamy o tym, czy feministki zazdroszczą Rybbbce dużego biustu. Tylko tyle :D O inteligencji na razie nie było mowy. Bo przecież, jak wiadomo, KAŻDY jest bardzo inteligentny i ma poczucie humoru w porównaniu z RESZTĄ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:03 Ale inteligencji też mi zazdroszczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:07 rybbbka4 napisała: > Ale inteligencji też mi zazdroszczą:) To sie nazywa wrodzona rybia skromnosc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:10 A jesteś innego zdania Oralku? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:12 Wypisz mnie z klubu feministek-zazdrośniczek-biustu-i-inteligencji :) Odpowiada mi takie IQ, jakie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:16 Ależ ja już dawno nie uważam cię za feministkę (to był komplement:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:18 ok, gdzie sa te zazdrosne wpisy, poczytam sobie? o jakich feministkach jest mowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:20 Nie mogę powiedzieć bo mnie skasują. Raz jak byłam kasowana to forum przestało działać:) (są na to świadkowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:22 forum przestalo dzialac?! a to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:26 Ta przykra sprawa miała miejsce w piątek wieczorem.., było to tak że jak się rozpisałam (oczywiście mądrze i błyskotliwie i nie sama ze sobą) brałam udział w kilku wątkach, niektóre nawet były mi dedykowane i owe feminy z zazdrości wszystkie pokasowały!!!!! wyobrażasz sobie? przez to stałam się mniej sławna i poważana:( Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:32 a to mowisz o adminach? no ale cos Ty nam wypisywala:) ze Cie skasowali? z powodu, ze sobie tu i tam pisalas nie mogli Cie przecie wywalic??!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:41 Też myślałam, że nie mogą, ale gorąco było:) na razie jak widzisz się nie poddaję, ale krzywdę pamiętam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:43 to niech Ci zazdroszcza, ale fakt faktem: nietykiety nie mozesz lamac, bo taka jest "umowa", za to zawsze Cie wyleja, albo sama zaawansuj na admina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:47 Ale ja nic nie łamałam o to właśnie chodzi! to po czyjej ty jesteś stronie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:21 Ach! Jak mogę naprawić swój wizerunek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:22 Już się nie da nic zrobić:( ale tak sobie myślę.., zagrażasz mi tym biustem... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:24 Niesamowite, nie pasuję Ci do wzorca feministek, więc widocznie nie jestem feministką :) Dobre :D To jest dopiero mechanizm obronny :D Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:32 A nie, ja wolę racjonalizację niż zaprzeczanie :) W każdym razie feministka jestem i feministką będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:39 Dorośniesz, zmądrzejesz... zrobisz pożytek z biustu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:48 Rybbbko, naprawdę nie wiem, z czego wnioskujesz, że potrzebuję Twoich dobrych rad :) Świetnie mi się żyje, więc proszę, daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:51 no raczej po Twojej:) ale jezeli nie wiem, co "naskrobalas" to mozliwe, ze COS tam bylo, no nie? :)) ja tez widzialam kiedys wywalony watek, w ktorym nic do kasowania nie bylo :(( Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:57 To bardzo cieszę się że po mojej, bo zbieram ludzi, będziemy tworzyć bojówkę:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:58 no ale musimy po tajemnie:)) bo zanim zrobimy bojowke, wywala nas, he he:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:01 Ale teraz więcej ludzi o nas wie i jak nas wywalą to w sumie nam na rękę pójdą, bo się liczba zwolenników nam podwoi albo i potroi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:02 to sobie wlasne forum zalozymy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:05 No... jakby ci tu powiedzieć... w sumie to na razie lepiej tego nie rozgłaszać dla dobra sprawy, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:56 Nie znasz się na żartach widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:00 Nie należę do tych, którzy za każdym razem będą się śmiać z tego samego dowcipu. Zresztą, poczucie humoru co cecha, która się mierzy raczej jakościowo niż ilosciowo. (Czy już z powrotem uważasz mnie na feministkę?) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:03 Ja uważam swój dowcip za bardzo dobry jakościowo. Przykro mi że ty nie, bo już cię polubiłam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:12 Nie w tym rzecz. Ludzie nie różnią się ilościowo poczuciem humoru (czyli nie jest tak, że ktoś zna się na żartach, a ktoś inny nie, albo że ktoś ma duże poczucie humoru), tylko jakościowo (czyli że trafia do nich różny humor - że kogoś śmieszy Otto, kogoś innego Ani Mru Mru, a jeszcze kogoś innego Elita). Więc pewnie mamy różne poczucia humoru. No i nie ma obowiązku lubienia wszystkich, więc się nie przejmuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:14 Widzisz, ty mnie możesz pouczać (że o innych twoich postach nie wspomnę) :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:22 No mowa! Żem starsza, bardziej doświadczona i pouczam tylko wtedy, gdy wiem, że mam rację :D Ale tu to nie tyle pouczyłam, co podałam wyjaśnienie nieporozumienia. (Obserwuj, obserwuj... Partnerstwo, równouprawnienie, samorealizacja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:30 Nie przejmuj się :) Przecież nie znamy się, zawsze możesz mnie wykasować, zignorować i potraktować jak nic nie znaczący dla Ciebie wirtualny twór :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:48 Nie będę kasować, dam ci jeszcze szanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:04 A co do uważania cię za feministkę, to jeszcze trochę cię poobserwuję.. Odpowiedz Link Zgłoś