Dodaj do ulubionych

To ja smutna Rybbbka

27.08.05, 10:11
tu jestem:( feminy się na mnie wyżywają, ratunku!!
Obserwuj wątek
    • dark13 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 12:42
      rybbbka4 napisała:

> tu jestem:( feminy się na mnie wyżywają, ratunku!!
      Co sie dzieje cos narozrabialas pewnie ?nie daj sie i odszczekuj
    • ml_500 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 12:56
      walcz!!!
      • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 13:05
        Ale one są nie do wyrąbania, bardziej męskie niż pudzian..:( uwzięły się na
        mnie:(
    • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 15:31
      I nikt więcej mi nie współczuje??
      • anetta101 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 15:59
        nie smuć się, taki ładny dzień:)))))
        • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:01
          Dzień może i ładny, ale jestem ciągle atakowana przez feministki, i to nie jest
          bynajmniej fajne.
          • anetta101 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:04
            Nie wiem o co chodzi z tym atakowaniem ale nie daj sie i pamiętaj- Najlepszą
            obroną jest atak:))))
            • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:10
              To ja właśnie między innymi atakowałam, ale one mają władze i wykorzystują ją
              przeciwko mojej skromnej osobie. Cóż, chyba jednak muszę wybaczyć im ich
              zachowanie, bowiem wynika ono z ich ograniczonego spojrzenia na relacje damsko-
              męskie, których chyba najbardziej mi zazdroszczą...:)
              • listek_a Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:28
                jak to na forum dawaj link, chetnie sie z nimi rozprawie:PP
                • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 27.08.05, 16:45
                  Nie napiszę, bo mnie skasują. To pewnie już wiesz o kogo chodzi. Są zazdrosne o
                  Orala i chyba o to że mam duży biust. Wiesz, buchają testosteronem... w sumie
                  to nie do końca ich wina...
                  • oralbee Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 10:57
                    Teraz juz widze!te klopoty!

Znow rozwalamy komus watek!!!!-stop!

uciekam
                    • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:01
                      Jak kłopoty to sama zostaję... nie popisałeś się Oralku:(
                    • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:31
                      Acha, z ace ventury to chyba jeszcze nie wyrosłeś:)
    • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 10:53
      Jestes niesamowita, Rybbbko.
      Tak niesamowita, że aż nierealna :D
      • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:00
        Spoko niektóre feministki to nawet lubie, np ciebie:)
        • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:17
          :O
          Nawet mimo tego, że mam większy biust, testosteron w porządku i nie wiem, kto
          to Oral?
          Aaaa!
          • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:26
            Na pewno nie masz większego biustu, nie łudź się. A Oral jest tu bardzo sławny,
            wszyscy go znają:) Lubie cię bo mądrze gadasz (nie zawsze oczywiście, ale
            przynajmniej z klasą:)
            • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 11:53
              Hehehe, niemożliwe, żebyś miała większy, po prostu. Jeśli jesteś w stanie pójść
              normalnie do sklepu i kupić sobie choćby jeden biustonosz, to wygrałam.
              Jaka fajna licytacja, która ma wiąkszy biust :D
              Orala nie znam, widać nie rzuca się w oczy albo jest nowy.
              • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:21
                Oj obrazi się Oral, obrazi. A z biustem to chyba mnie kłamiesz, bo jeżeli
                naprawdę masz taki i na tym nie zarabiasz....
                • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:32
                  Niech się obraża, za duża jestem, by się tym przejąć :D
                  A z biustem - wierzyć nie musisz, to nie kwestia wiary.
                  • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:39
                    a co? teraz inteligencje sie wielkoscia biustu mierzy? :))
                    • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 12:44
                      A skąd Ci się tu inteligencja wzięła? Takie masz skojarzenie z biustem? :D

Rozmawiamy o tym, czy feministki zazdroszczą Rybbbce dużego biustu. Tylko
                      tyle :D
                      O inteligencji na razie nie było mowy.
                      Bo przecież, jak wiadomo, KAŻDY jest bardzo inteligentny i ma poczucie humoru w
                      porównaniu z RESZTĄ ;D
                      • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:03
                        Ale inteligencji też mi zazdroszczą:)
                        • oralbee Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:07
                          rybbbka4 napisała:

> Ale inteligencji też mi zazdroszczą:)

To sie nazywa wrodzona rybia skromnosc;)))
                          • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:10
                            A jesteś innego zdania Oralku?
                        • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:12
                          Wypisz mnie z klubu feministek-zazdrośniczek-biustu-i-inteligencji :)
                          Odpowiada mi takie IQ, jakie mam.
                          • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:16
                            Ależ ja już dawno nie uważam cię za feministkę (to był komplement:)
                            • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:18
                              ok, gdzie sa te zazdrosne wpisy, poczytam sobie? o jakich feministkach jest
                              mowa?!
                              • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:20
                                Nie mogę powiedzieć bo mnie skasują. Raz jak byłam kasowana to forum przestało
                                działać:) (są na to świadkowie:)
                                • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:22
                                  forum przestalo dzialac?! a to dlaczego?
                                  • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:26
                                    Ta przykra sprawa miała miejsce w piątek wieczorem.., było to tak że jak się
                                    rozpisałam (oczywiście mądrze i błyskotliwie i nie sama ze sobą) brałam udział
                                    w kilku wątkach, niektóre nawet były mi dedykowane i owe feminy z zazdrości
                                    wszystkie pokasowały!!!!! wyobrażasz sobie? przez to stałam się mniej sławna i
                                    poważana:(
                                    • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:32
                                      a to mowisz o adminach? no ale cos Ty nam wypisywala:) ze Cie skasowali? z
                                      powodu, ze sobie tu i tam pisalas nie mogli Cie przecie wywalic??!!
                                      • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:41
                                        Też myślałam, że nie mogą, ale gorąco było:) na razie jak widzisz się nie
                                        poddaję, ale krzywdę pamiętam!!!
                                        • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:43
                                          to niech Ci zazdroszcza, ale fakt faktem: nietykiety nie mozesz lamac, bo taka
                                          jest "umowa", za to zawsze Cie wyleja, albo sama zaawansuj na admina:))
                                          • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:47
                                            Ale ja nic nie łamałam o to właśnie chodzi! to po czyjej ty jesteś stronie, co?
                            • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:21
                              Ach! Jak mogę naprawić swój wizerunek?
                              :)
                              • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:22
                                Już się nie da nic zrobić:( ale tak sobie myślę.., zagrażasz mi tym biustem...
                                • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:24
                                  Niesamowite, nie pasuję Ci do wzorca feministek, więc widocznie nie jestem
                                  feministką :)
                                  Dobre :D
                                  To jest dopiero mechanizm obronny :D
                                  • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:27
                                    Sprawdza się:) polecam:))))
                                    • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:32
                                      A nie, ja wolę racjonalizację niż zaprzeczanie :)

W każdym razie feministka jestem i feministką będę :)
                                      • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:38
                                        Eeee tam.
                                      • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:39
                                        Dorośniesz, zmądrzejesz... zrobisz pożytek z biustu:)))))
                                        • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:48
                                          Rybbbko, naprawdę nie wiem, z czego wnioskujesz, że potrzebuję Twoich dobrych
                                          rad :)
                                          Świetnie mi się żyje, więc proszę, daruj sobie.
                                          • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:51
                                            no raczej po Twojej:) ale jezeli nie wiem, co "naskrobalas" to mozliwe, ze COS
                                            tam bylo, no nie? :))
                                            ja tez widzialam kiedys wywalony watek, w ktorym nic do kasowania nie bylo :((
                                            • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:57
                                              To bardzo cieszę się że po mojej, bo zbieram ludzi, będziemy tworzyć
                                              bojówkę:)!!!
                                              • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:58
                                                no ale musimy po tajemnie:)) bo zanim zrobimy bojowke, wywala nas, he he:))
                                                • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:01
                                                  Ale teraz więcej ludzi o nas wie i jak nas wywalą to w sumie nam na rękę pójdą,
                                                  bo się liczba zwolenników nam podwoi albo i potroi!!!!
                                                  • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:02
                                                    to sobie wlasne forum zalozymy:))
                                                  • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:02
                                                    a ilu nas juz jest?!:))
                                                  • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:05
                                                    No... jakby ci tu powiedzieć... w sumie to na razie lepiej tego nie rozgłaszać
                                                    dla dobra sprawy, ok?
                                                  • vanbeer Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:06
                                                    ok, ok :))
                                          • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 13:56
                                            Nie znasz się na żartach widzę.
                                            • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:00
                                              Nie należę do tych, którzy za każdym razem będą się śmiać z tego samego dowcipu.
                                              Zresztą, poczucie humoru co cecha, która się mierzy raczej jakościowo niż
                                              ilosciowo.
                                              (Czy już z powrotem uważasz mnie na feministkę?)
                                              • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:03
                                                Ja uważam swój dowcip za bardzo dobry jakościowo. Przykro mi że ty nie, bo już
                                                cię polubiłam:(((
                                                • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:12
                                                  Nie w tym rzecz.
                                                  Ludzie nie różnią się ilościowo poczuciem humoru (czyli nie jest tak, że ktoś
                                                  zna się na żartach, a ktoś inny nie, albo że ktoś ma duże poczucie humoru),
                                                  tylko jakościowo (czyli że trafia do nich różny humor - że kogoś śmieszy Otto,
                                                  kogoś innego Ani Mru Mru, a jeszcze kogoś innego Elita).
                                                  Więc pewnie mamy różne poczucia humoru.
                                                  No i nie ma obowiązku lubienia wszystkich, więc się nie przejmuj :)
                                                  • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:14
                                                    Widzisz, ty mnie możesz pouczać (że o innych twoich postach nie wspomnę) :(((
                                                  • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:22
                                                    No mowa!
                                                    Żem starsza, bardziej doświadczona i pouczam tylko wtedy, gdy wiem, że mam
                                                    rację :D
                                                    Ale tu to nie tyle pouczyłam, co podałam wyjaśnienie nieporozumienia.
                                                    (Obserwuj, obserwuj... Partnerstwo, równouprawnienie, samorealizacja :))
                                                  • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:24
                                                    Teraz to mi już dokuczasz:)
                                                  • kohol Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:30
                                                    Nie przejmuj się :)
                                                    Przecież nie znamy się, zawsze możesz mnie wykasować, zignorować i potraktować
                                                    jak nic nie znaczący dla Ciebie wirtualny twór :)
                                                  • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:48
                                                    Nie będę kasować, dam ci jeszcze szanse:)
                                              • rybbbka4 Re: To ja smutna Rybbbka 29.08.05, 14:04
                                                A co do uważania cię za feministkę, to jeszcze trochę cię poobserwuję..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka