Dodaj do ulubionych

rozmiar stanika

02.09.05, 09:38
chcę sobie kupić na allegro a doświadczenie mam zerowe
może mi ktoś podpowie jaki to rozmiar: 71 pod biustem, 83 w biuście
ze strony bon prix wynika że 70A (www.bonprix.pl/rozmiar_panie.php)
ale boję się może być za mały bo te wymiary są "w górnej granicy" 70A
i nie wiem - może 75A - a może 70B

a może lepiej pójśc do slepu i przymierzyć - tylko na samą myśl o tym robi mi
się nie dobrze i wolałabym allegro...
Obserwuj wątek
    • uasiczka Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:42
      mierzyłam się drugi raz i wyszło 73 pod biustem - czyli nie ma dla mnie
      rozmiaru bo wg tabelki jak 73 to miseczka minimum 87

wrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:16
        70B na moje oko :DDD
    • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:43
      ja nigdy nie kupiłabym bielizny w ciemno. Zawsze muszę przymierzyć i zobaczyć,
      jak leży. Czasami zanim dokonam zakupu, to przymierzę z 7-8 modeli... Ostatnio
      spędziłam w sklepie chyba pół godziny, ale wyszłam zadowolona z 2 biustonoszami
      i stringami. Odradzałabym zakupy internetowe.
      • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:47
        a co mierzyłas dłużej stringi czy biustonosze?;)
        • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:50
          stringi, bo nie mogłam ich jakoś na głowę porządnie założyć, ale w końcu się
          udało :)))
          • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:54
            przez otwory na nogi wypusciłaś kucyki?:)
            • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:56
              próbowałam na różne sposoby :))) najpierw uszy, potem nos :))))
              • mmagi a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-))))? 02.09.05, 09:57

• mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 09:58
                  kaca leczę :))) a do tego boli mnie brzuch, bo jak na złość dopadła mnie
                  miesięcznica :(((
                  • ticoqp Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:00
                    zapowiada się super noc poślubna:)
                    • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:01
                      mój organizm mi zrobił prezent ślubny :(((
                      • ticoqp Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:02
                        wolałabys dzidziusia?:)
                        • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:04
                          ocip.iałeś??? mam już odchowanego i Pyton też ma, wystarczy mi problemów, które
                          Jego córa dostarcza
                          • ticoqp Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:05
                            to może ich skrzyżujcie?;)))))
                            • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:06
                              kogo, nasze dzieci???
                              • ticoqp Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:09
                                no przeciez nie wasze cycki:)
                                • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:10
                                  a uchowaj Panie Boże, mam za dobrego dzieciaka na takie krzyżówki...
                                  • ticoqp Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:17
                                    to na miss polonia czekasz?:)
                                    • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:19
                                      nieee... miałam na myśli cechy osobowości, a nie wygląd zewnętrzny. Jest tak
                                      różna od Pytona, jak to tylko możliwe :((
                                      • ticoqp Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:21
                                        no dobra to nie ten temat chyba?:)
                                        • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:24
                                          milknę na wieki... w kwestii charakteru :))
                    • mmagi Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:01
                      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jaja:-)))co?dobry dzien wybrała ,a to żmijka:-)))
                      • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:03
                        a potem powiem, że nie dopuszczę aż do śmierci :)))
                  • mmagi Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:01
                    no tos kuśwa dobry dzien wybrała na ślub:-)))
                    to jak Ty bedziesz wygladała???
                    • mamba30 Re: a Ty z nerw nie powinnaś siedziec w kiblu:-)) 02.09.05, 10:02
                      na razie to jak przez okno, ale może tablete jakąś sobie zapodam
              • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:58
                sznurek po nosie sie puszcza a trójkąt na tył głowy
                • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:58
                  ticoqp napisał:

> sznurek po nosie sie puszcza a trójkąt na tył głowy

aaa, czyli otwory są na oczy :)))
                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:59
                    na oczy i uszy
                    • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:00
                      oki, zaraz sie uślicznię i chłopa obudzę, śpi jeszcze wieśniak :)))
                      • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:01
                        jemu załóż:)
                        • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:02
                          Jemu to powinnam kupić takie stringi z trąbką :))
                          • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:03
                            niech tył na przód założy i trąbe bokiem pusci
                            • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:05
                              będzie jak clown wyglądał :)))
                              • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:06
                                albo młody słonik:)
                                • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:07
                                  z tą młodością to nie przesadzaj... pierwszej świeżości już nie jest, a do tego
                                  z odzysku :)))
                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:10
                                    mowa była o wygladzie a nie o metrykach:)
                                    • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:11
                                      no dobra, jak sie ogoli to wygląda, jak dzieciak. Zakazałam golenia w dniu
                                      dzisiejszym, ma być z zarostem i przyszła teściowa padnie trupem i poleci do
                                      kiosku na starówce po nożyki :)))
                                      • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:18
                                        puder Ci zdrapie:)
                                        • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:20
                                          nie używam, ale dzisiaj to chyba powinnam jakąś tapetę pierdyknąć???
                                          • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:22
                                            ja tam nie wiem, może samoopalacz?;)))))))))
                                            • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:25
                                              nie mam :(((( Tico, a Ty będziesz dzisiaj??
                                              • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:26
                                                znasz mnie przecież:)
                                                • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:28
                                                  niom i właśnie dlatego się martwię, bo czarno to widzę :))
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:29
                                                    zaproszenia złotymi literkami nie było:)))))))))))))))))
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:34
                                                    a jak będzie, to będziesz??? :))
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:35
                                                    :)))))))
                                                    juz nie zdąże:)
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:36
                                                    dlaczego już???
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:43
                                                    bo siedzę w robocie:) tak bym wziął urlop:)))))))
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:44
                                                    wisnia jesteś, wiem, że jakbyć chciał, to byś sie urwał :(((
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:46
                                                    chyba se urwał:)
                                                    życzenia dostałaś?
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:47
                                                    dostałam i świnia wredna nie podziękowałam, teraz pięknie dziękuję i jak już
                                                    Cie spotkam, to ja Ci urwę :)))
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:53
                                                    no wąłśnie, to se od razu pomyslałem "pewnie nie chce mnie znać" i zmieniłem
                                                    plany na dzisiaj:)
                                                    o.k. trzymam Cie za rękę:)
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:54
                                                    ech, jesteś w tej kwestii niereformowalny :))
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:00
                                                    no, jak osioł:)))))
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:01
                                                    a jest chociaż cień szansy, na zmianę ??
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:10
                                                    sam nie wiem?;)chyba do doktora musze pójśc:)
                                                  • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:16
                                                    ja Cię wyleczę :)))
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:27
                                                    na odległość?;) telepatycznie? czy ręcami które leczą?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:45
                                                    Cześc Kłapouch :DDD
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 11:54
                                                    cześć Pociagaczka:)
                                                    obrobiłaś sie z robotą?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:04
                                                    Nie jeszcze nie. Jesli już, to Pociągajaca brzmi lepiej ;PPP
                                                    Pociagaczka kojarzy mi sie z koleją żelazną :DDDDDD
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:05
                                                    to moze pociągająca inaczej?;))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:15
                                                    A jak jest inaczej? ;PPPPP
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:16
                                                    a jak jest normalnie?
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:20
                                                    i dochodzimy do stałego punktu programu: trzeba najpierw zdefiniowac
                                                    normalność :DDDDD
                                                    Ja normalnie to pociągam nosem.
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:37
                                                    nie normalność tylko pociaganie albo dosłownie - ciągnięcie
                                                    próbujesz zmienić temat? czy to masło?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:49
                                                    Pociaganie nosem istnieje przecież, całkiem normalne zjawisko chyba :P
                                                    Czy chodzi ci o zjawisko podobne, ale z prefiksem ob- ??
                                                    Dyplomatycznie zmieniam temat :P
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 12:57
                                                    Dyplomatycznie zmieniam temat - pewnie o lody chodzi?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 13:01
                                                    Chcesz porozmawiac o lodach ?;)
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 13:09
                                                    pytałem tylko czy to temat na który zrecznie przeskoczyłas?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 13:23
                                                    Niekoniecznie ;PP trochę to by było za zasadzie zamienił strujek siekierkę na
                                                    kijek :P
                                                  • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 13:29
                                                    ch.ujek się bardziej rymuje:))))))))
      • k.j Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:55
        ja takze przymierzam po kilka modeli podczas zakupu:) zdecydowanie wole zakupu
        dokonac w sklepie po uprzednim sprawdzeniu jak dany stanik lezy.
        Nie rozumiem wiec dlaczego tak bardzo nie chcesz isc do sklepu (do autorki
        watku)
        • uasiczka Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:59
          bo wogóle nie lubię staników a powinnam mieć przynajmniej jeden - tym bardziej
          że mamy wesele niedługo a ja wyglądam jak 14-letni chłopczyk

a nie lubię bo nawet jak założę to nie wiem czy dobrze leży, czy nie za mały,
          za duży - bo nie noszę na co dzień i nie wiem jak powinien leżeć - czy wypychać
          cycki na górę, czy absolutnie ich "nie ugniatać" że tak się wyrażę.

i w ogóle nie mogę się zdecydować
          • ticoqp Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:01
            odpuść sobie
          • k.j Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:02
            to zalezy od modelu stanika, powinnas wybrac taki, w ktorym dobrze sie czujesz
            i wygladasz, jesli sama nie wiesz, to zabierz ze soba kumpelke i idzcie razem,
            ona Ci doradzi
            • mamba30 Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:04
              mogę swojego chłopa wypożyczyć, ma dobre oko :)))
    • mmagi Re: rozmiar stanika 02.09.05, 09:58
      kup 75B:-)
      A to jest bardzo mała miseczka:-)
      • uasiczka Re: rozmiar stanika 02.09.05, 10:02
        dobra dobra ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka