Gość: annie Re: Jest tu kto??????ß IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 17:45 hej, chyba tylko ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:52 To juz jest nas dwie.zaraz przyjda inni o ile ich zam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Jest tu kto?????? IP: *.chello.pl 07.09.02, 17:54 Znów mnie obgadujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:57 Wczoraj cie obgadywalam ale i tak wszystko jest na dozorczynia.To ona plotki na miasto wynosi.W naszym domu to same porzadne somsiady som...:-)bylas na bazarku? tam juz wszyscy wiedzom jaka ona swinia a sypio z twoim i z moim chlopem na zmiane.A swojego to bije kopyscia od kapusty mieszania po lbie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Jest tu kto?????? IP: *.chello.pl 07.09.02, 18:00 Kopyść jaest moja, zaiwaniła mi ją franca jedna chyłkiem przed świętami jak smażyłyśmy konfitury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:02 Gość portalu: Melba napisał(a): > Kopyść jaest moja, zaiwaniła mi ją franca jedna chyłkiem przed świętami jak > smażyłyśmy konfitury! To moze ci walka pozyczyc?Ale prynko oddej bo na swojego cekom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:54 Gość portalu: annie napisał(a): > hej, chyba tylko ja :)) A gdzie siedzisz przed kompem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: Jest tu kto?????? IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 17:56 pod brukselka sama :)) pomyslalm ze zobacze co tam rodacy wyprawiaja na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:00 Gość portalu: annie napisał(a): > pod brukselka sama :)) > pomyslalm ze zobacze co tam rodacy wyprawiaja na forum :) W nocy plotkowali i byla w naszym domu impreza somsiedzka az Pola chciala policje wzywac,dzisiaj ja i xeptrek leczylismy kaca od rana ale psysla jego stara i nam amory przerwala a teraz przyszla tutej jeszcze Melba i bedziemy porzadki ze swoimi chlopami robic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: Jest tu kto?????? IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 18:10 Gość portalu: Vika napisał(a): > przyszla tutej jeszcze Melba i bedziemy > porzadki ze swoimi chlopami robic:-) no to szczesliwescie drogie Panie!! tez bym chciala z moim porzadki, jakiekolwiek - domowe nawet! porobic, alec on paskud daleko!!! a wlasciwie to wszystko moja wina :( to opuscilam dom moj i serce moje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:18 Gość portalu: annie napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > przyszla tutej jeszcze Melba i bedziemy > > porzadki ze swoimi chlopami robic:-) > > no to szczesliwescie drogie Panie!! tez bym chciala z moim porzadki, > jakiekolwiek - domowe nawet! porobic, alec on paskud daleko!!! a wlasciwie to > wszystko moja wina :( to opuscilam dom moj i serce moje :( Ojoj!Opadly Cie smuteczki jak stado szerszeni i gryza niemilosiernie. Lepiej chodz do nas sie wyglupiac:-) A jak nie masz nastroju to nam powiedz co Cie gryzie.Wspolnie poradzimy cos:-) Tu fajni przajaciele sa.Serio!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Jest tu kto?????? IP: *.chello.pl 07.09.02, 18:28 Podpisuję się. Co cię gryzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie tesknota mnie zzera IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 18:49 ani mi w glowie sie smucic, opedzam sie jak moge, a siiiiioooooo! ale kiedy zmierzch zapada i robota ku koncowi zmierza, taka mnie nagla nostalgia chwyta, ze nie pytajcie. Dzieki za slowa serdeczne:))))) juz mi lepiej:)))) to mowicie ze zawsze tak wesolutko przy Was? a to moze uda mi sie i czesciej wpadac:))) pozdrawiam serdecznie annie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jest tu kto?????? IP: 195.94.213.* 07.09.02, 18:45 Gość portalu: Vika napisał(a): i bedziemy > porzadki ze swoimi chlopami robic:-) Witam mile Panie!-a coz One tak na tych swoich chlopow marudza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Melbaaaaaaa!!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:55 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > i bedziemy > > porzadki ze swoimi chlopami robic:-) > > Witam mile Panie!-a coz One tak na tych swoich chlopow marudza???? A chocze tu do mnie pryndko z tym walkiem!!!!!moj z twoim w knajpie siedzom i gole baby na widelo oglondajom....skaranie boski e,zeby ich zaraza wydusila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Jest tu kto?????? IP: *.extern.kun.nl 07.09.02, 19:23 a ja ide jesc! z moim chlopem pa, bawcie sie ladnie i grzecznie, jeszcze do was zajrze ciemna noca buziaczki Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola a po wczorajszej nocy.... IP: *.extern.kun.nl 07.09.02, 19:24 no cale krzynki na balkonie mi bandziory z gory zarzygali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a po wczorajszej nocy.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 19:27 Gość portalu: Pola napisał(a): > no cale krzynki na balkonie mi bandziory z gory zarzygali! Nie mortw sie bydze dysc to spluce...Dzisiaj impreza u struzki to najwyzyj komu na leb nazygajom jak bedzie lazl nocom po cimku...zawszec to partyr..-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... 07.09.02, 19:48 ze juz nic mi sie nie chce... Doprowadzalam ogrod do porzadku... Mech z ziemi usuwalam... Krzaczory strzyglam... uffff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... IP: *.ewave.at 07.09.02, 20:11 kasiulek napisała: > ze juz nic mi sie nie chce... > Doprowadzalam ogrod do porzadku... Mech z ziemi usuwalam... Krzaczory > strzyglam... uffff... To sobie odpocznij:-)A ja kocham robote w ogrodzie i wcale mnie to nie meczy:-)) Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... 07.09.02, 20:18 Ale za to jest teraz tak pieknie, ze co pol godziny wychodze z domu popartzec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... IP: *.ewave.at 07.09.02, 20:28 Tak sie sklada,ze w zyciu to ja sie najlepiej znam na:zwierzakch,ogrodnictwie,pedagogice i gotowaniu.Lubie to robic.Dobrze wiem co to znaczy miec piekny ogrod:-)Gratulacje:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... 07.09.02, 20:32 Ale mowie Ci jak mi podloze (takie z nieszlifowanego jakby lastriko z wypuklymi okraglymi kamieniami) zaroslo mchem!!! Pazurami prawie trzeba bylo drzec!:))) I zalalam sobie totalnie klapki i dzinsy:)))) Ale jest tak pieknie, ze ECH:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... IP: *.ewave.at 07.09.02, 20:43 kasiulek napisała: > Ale mowie Ci jak mi podloze (takie z nieszlifowanego jakby lastriko z wypuklymi > > okraglymi kamieniami) zaroslo mchem!!! Pazurami prawie trzeba bylo drzec!:))) I > > zalalam sobie totalnie klapki i dzinsy:)))) Ale jest tak pieknie, ze ECH:)))))) A moja tesciowa ,juz teraz dama leciwa,zalozyla ogrod alpejski.No i on zarosl krzakami a kamiemie,ogromne glazy zapadly sie ziemie.To byla zabawa.Ale poradzilam sobie i teraz wszyscy sasiedzi zazdroszcza:-)A moja tesciowa to fajna baba jest i zostawilysmy w jednym miejscu troche krzakow,wstawilysmy tam fotele ogrodowe i podchlewamy tam winko razem a synalek z tesciem nas szukaja i jeszcze nigdy im nie wpadlo do glowy,ze kilka metrow od nich...hihihi:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka do Viki IP: *.abo.wanadoo.fr 07.09.02, 21:43 Gość portalu: Vika napisał(a): >A moja tesciowa to fajna baba jest i zostawilysmy w jednym miejscu troche krzakow,wstawilysmy tam fotele ogrodowe i podchlewamy tam winko razem a synalek z tesciem nas szukaja i jeszcze nigdy im nie wpadlo do glowy,ze kilka metrow od nich...hihihi:-)))) Whahahahaha :)))) No to Vika wypij tez za nasze zdrowie :) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Do MRUFKI IP: *.ewave.at 07.09.02, 21:46 Pewnie,ze wypijemy Wasze zdrowko a Twoje szczegolnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na impreze)? 07.09.02, 22:36 Bo ja wrocilam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na imprez IP: *.ewave.at 07.09.02, 23:41 Ja wlasnie sie wybieram spac.A co?Stalo sie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na imprez 07.09.02, 23:56 Nie:))) tak sobie pytalam:))) Ja tez juz sie klade - papapapapapapapa!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na imprez IP: *.ewave.at 08.09.02, 00:38 kasiulek napisała: > Nie:))) tak sobie pytalam:))) Ja tez juz sie klade - papapapapapapapa!!!!:))) Wesolych slnow:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś