Dodaj do ulubionych

Jest tu kto??????ß

IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:44
Obserwuj wątek
    • Gość: annie Re: Jest tu kto??????ß IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 17:45
      hej, chyba tylko ja :))
      • Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:52
        To juz jest nas dwie.zaraz przyjda inni o ile ich zam:-)
        • Gość: Melba Re: Jest tu kto?????? IP: *.chello.pl 07.09.02, 17:54
          Znów mnie obgadujesz?
          • Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:57
            Wczoraj cie obgadywalam ale i tak wszystko jest na dozorczynia.To ona plotki na
            miasto wynosi.W naszym domu to same porzadne somsiady som...:-)bylas na bazarku?
            tam juz wszyscy wiedzom jaka ona swinia a sypio z twoim i z moim chlopem na
            zmiane.A swojego to bije kopyscia od kapusty mieszania po lbie....
            • Gość: Melba Re: Jest tu kto?????? IP: *.chello.pl 07.09.02, 18:00
              Kopyść jaest moja, zaiwaniła mi ją franca jedna chyłkiem przed świętami jak
              smażyłyśmy konfitury!
              • Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:02
                Gość portalu: Melba napisał(a):

> Kopyść jaest moja, zaiwaniła mi ją franca jedna chyłkiem przed świętami jak
                > smażyłyśmy konfitury!

To moze ci walka pozyczyc?Ale prynko oddej bo na swojego cekom!
      • Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 17:54
        Gość portalu: annie napisał(a):

> hej, chyba tylko ja :))

A gdzie siedzisz przed kompem?
        • Gość: annie Re: Jest tu kto?????? IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 17:56
          pod brukselka sama :))
          pomyslalm ze zobacze co tam rodacy wyprawiaja na forum :)
          • Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:00

> pod brukselka sama :))
            > pomyslalm ze zobacze co tam rodacy wyprawiaja na forum :)

W nocy plotkowali i byla w naszym domu impreza somsiedzka az Pola chciala
            policje wzywac,dzisiaj ja i xeptrek leczylismy kaca od rana ale psysla jego
            stara i nam amory przerwala a teraz przyszla tutej jeszcze Melba i bedziemy
            porzadki ze swoimi chlopami robic:-)
            • Gość: annie Re: Jest tu kto?????? IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 18:10
              Gość portalu: Vika napisał(a):
              > przyszla tutej jeszcze Melba i bedziemy
              > porzadki ze swoimi chlopami robic:-)

no to szczesliwescie drogie Panie!! tez bym chciala z moim porzadki,
              jakiekolwiek - domowe nawet! porobic, alec on paskud daleko!!! a wlasciwie to
              wszystko moja wina :( to opuscilam dom moj i serce moje :(
              • Gość: Vika Re: Jest tu kto?????? IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:18

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                > > przyszla tutej jeszcze Melba i bedziemy
                > > porzadki ze swoimi chlopami robic:-)
                >
                > no to szczesliwescie drogie Panie!! tez bym chciala z moim porzadki,
                > jakiekolwiek - domowe nawet! porobic, alec on paskud daleko!!! a wlasciwie to
                > wszystko moja wina :( to opuscilam dom moj i serce moje :(
                Ojoj!Opadly Cie smuteczki jak stado szerszeni i gryza niemilosiernie.
                Lepiej chodz do nas sie wyglupiac:-)
                A jak nie masz nastroju to nam powiedz co Cie gryzie.Wspolnie poradzimy cos:-)
                Tu fajni przajaciele sa.Serio!:-)))
                • Gość: Melba Re: Jest tu kto?????? IP: *.chello.pl 07.09.02, 18:28
                  Podpisuję się. Co cię gryzie?
                  • Gość: annie tesknota mnie zzera IP: *.vub.ac.be 07.09.02, 18:49
                    ani mi w glowie sie smucic, opedzam sie jak moge, a siiiiioooooo!
                    ale kiedy zmierzch zapada i robota ku koncowi zmierza, taka mnie nagla
                    nostalgia chwyta, ze nie pytajcie.
                    Dzieki za slowa serdeczne:))))) juz mi lepiej:))))

to mowicie ze zawsze tak wesolutko przy Was? a to moze uda mi sie i czesciej
                    wpadac:)))

pozdrawiam serdecznie
                    annie
            • Gość: Marcin Re: Jest tu kto?????? IP: 195.94.213.* 07.09.02, 18:45

i bedziemy
              > porzadki ze swoimi chlopami robic:-)

Witam mile Panie!-a coz One tak na tych swoich chlopow marudza????
              • Gość: Vika Melbaaaaaaa!!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.09.02, 18:55
                Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                >
                > i bedziemy
                > > porzadki ze swoimi chlopami robic:-)
                >
                > Witam mile Panie!-a coz One tak na tych swoich chlopow marudza????

A chocze tu do mnie pryndko z tym walkiem!!!!!moj z twoim w knajpie siedzom i
                gole baby na widelo oglondajom....skaranie boski e,zeby ich zaraza wydusila....
              • Gość: Pola Re: Jest tu kto?????? IP: *.extern.kun.nl 07.09.02, 19:23
                a ja ide jesc!
                z moim chlopem
                pa, bawcie sie ladnie i grzecznie, jeszcze do was zajrze
                ciemna noca
                buziaczki
                Pola
            • Gość: Pola a po wczorajszej nocy.... IP: *.extern.kun.nl 07.09.02, 19:24
              no cale krzynki na balkonie mi bandziory z gory zarzygali!
              • Gość: Vika Re: a po wczorajszej nocy.... IP: *.ewave.at 07.09.02, 19:27
                Gość portalu: Pola napisał(a):

> no cale krzynki na balkonie mi bandziory z gory zarzygali!
                Nie mortw sie bydze dysc to spluce...Dzisiaj impreza u struzki to najwyzyj komu
                na leb nazygajom jak bedzie lazl nocom po cimku...zawszec to partyr..-)
                • kasiulek A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... 07.09.02, 19:48
                  ze juz nic mi sie nie chce...
                  Doprowadzalam ogrod do porzadku... Mech z ziemi usuwalam... Krzaczory
                  strzyglam... uffff...
                  • Gość: Vika Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... IP: *.ewave.at 07.09.02, 20:11
                    kasiulek napisała:

> ze juz nic mi sie nie chce...
                    > Doprowadzalam ogrod do porzadku... Mech z ziemi usuwalam... Krzaczory
                    > strzyglam... uffff...

To sobie odpocznij:-)A ja kocham robote w ogrodzie i wcale mnie to nie meczy:-))
                    Buziaki!
                    • kasiulek Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... 07.09.02, 20:18
                      Ale za to jest teraz tak pieknie, ze co pol godziny wychodze z domu
                      popartzec:))))
                      • Gość: Vika Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... IP: *.ewave.at 07.09.02, 20:28
                        Tak sie sklada,ze w zyciu to ja sie najlepiej znam
                        na:zwierzakch,ogrodnictwie,pedagogice i gotowaniu.Lubie to robic.Dobrze wiem co
                        to znaczy miec piekny ogrod:-)Gratulacje:-))))
                        • kasiulek Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... 07.09.02, 20:32
                          Ale mowie Ci jak mi podloze (takie z nieszlifowanego jakby lastriko z wypuklymi
                          okraglymi kamieniami) zaroslo mchem!!! Pazurami prawie trzeba bylo drzec!:))) I
                          zalalam sobie totalnie klapki i dzinsy:)))) Ale jest tak pieknie, ze ECH:))))))
                          • Gość: Vika Re: A ja to sie tak dzisiaj spracowalam... IP: *.ewave.at 07.09.02, 20:43
                            kasiulek napisała:

> Ale mowie Ci jak mi podloze (takie z nieszlifowanego jakby lastriko z
                            wypuklymi
                            >
                            > okraglymi kamieniami) zaroslo mchem!!! Pazurami prawie trzeba bylo drzec!:)))
                            I
                            >
                            > zalalam sobie totalnie klapki i dzinsy:)))) Ale jest tak pieknie, ze
                            ECH:))))))
                            A moja tesciowa ,juz teraz dama leciwa,zalozyla ogrod alpejski.No i on zarosl
                            krzakami a kamiemie,ogromne glazy zapadly sie ziemie.To byla zabawa.Ale
                            poradzilam sobie i teraz wszyscy sasiedzi zazdroszcza:-)A moja tesciowa to
                            fajna baba jest i zostawilysmy w jednym miejscu troche krzakow,wstawilysmy tam
                            fotele ogrodowe i podchlewamy tam winko razem a synalek z tesciem nas szukaja i
                            jeszcze nigdy im nie wpadlo do glowy,ze kilka metrow od nich...hihihi:-))))
                            • Gość: Mrufka do Viki IP: *.abo.wanadoo.fr 07.09.02, 21:43

>A moja tesciowa to fajna baba jest i zostawilysmy w jednym miejscu troche
                              krzakow,wstawilysmy tam fotele ogrodowe i podchlewamy tam winko razem a synalek
                              z tesciem nas szukaja i jeszcze nigdy im nie wpadlo do glowy,ze kilka metrow od
                              nich...hihihi:-))))

Whahahahaha :)))) No to Vika wypij tez za nasze zdrowie :)

Mrufka
                              • Gość: Vika Do MRUFKI IP: *.ewave.at 07.09.02, 21:46
                                Pewnie,ze wypijemy Wasze zdrowko a Twoje szczegolnie:-))
                                • kasiulek Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na impreze)? 07.09.02, 22:36
                                  Bo ja wrocilam!
                                  • Gość: Vika Re: Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na imprez IP: *.ewave.at 07.09.02, 23:41
                                    Ja wlasnie sie wybieram spac.A co?Stalo sie cos?
                                    • kasiulek Re: Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na imprez 07.09.02, 23:56
                                      Nie:))) tak sobie pytalam:))) Ja tez juz sie klade - papapapapapapapa!!!!:)))
                                      • Gość: Vika Re: Poszlyscie juz wszystkie spac (badz na imprez IP: *.ewave.at 08.09.02, 00:38
                                        kasiulek napisała:

> Nie:))) tak sobie pytalam:))) Ja tez juz sie klade - papapapapapapapa!!!!:)))
                                        Wesolych slnow:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka