Gość: i IP: *.poczta-polska.pl 13.04.01, 15:55 Co za wspaniale uczucie kochac i byc kochana ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgaga Re: Zakochalam sie ! IP: *.gazeta.pl 13.04.01, 17:25 Poczekaj, jak cię zostawi nie będziesz taka wesolutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jargon Re: Zakochalam sie ! IP: *.dialup.goconnect.net 13.04.01, 23:49 Czas wspanialy, ale cza pamietac zeby zbudowac powiedzy soba mocny most zrozumienia. Bo niestety zycie na nikogo nie czeka, a my wszyscy sie zmieniamy. Potem morze byc za puzno. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Zakochalam sie ! IP: 213.76.12.* 14.04.01, 01:53 Gratulacje! Nie przegap szansy, którą ofiarowało Ci życie. Bądż szczęśliwa. Nie wszyscy potrafią to zrozumieć. Sam fakt, że ogłosiłaś całemu światu swoje cudowne uczucie, pomoże Ci w optymistycznym patrzeniu na świat. I tylko to się w życiu liczy. Wierz mi, znam to z autopsji. Ż całego serca życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: Zakochalam sie ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 20:35 Ja też się zakochałem . Myślałem że już mnie to nie spotka, a jednak!!!! Jestem po tzw. przejściach - rozwód , walka w sądzie o widzenia z dziećmi. Jestem już dość dorosły a zakochałem się jak sztubak,koledzy w pracy śmieją się ze mnie, ale i zazdroszczą.Odzyskałem chęć do życia i walki o przetrwanie. Każda chwila spędzona z moją ukochaną to bezmiar szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Zakochalam sie ! IP: *.sympatico.ca 23.05.01, 23:41 Zycze Ci zebys cale zycie tak sie czula. Zycze rowniez by Twoj "szczesliwiec" nigdy nie przestal Ciebie kochac. Odpowiedz Link Zgłoś