Gość: pytek IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Denver Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.tvk.tpsa.pl 09.05.03, 18:53 dla mnie był dosyć łatwy :) z nieoficjalnych wyników wychodzi mi 48 lub 49 punktów... więc ekstra :) najgorsza to ta biologia, bielmo i te sprawy, to byly chore pytania, skad mielismy to wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Artus Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 18:58 Dla mnie ;D gdyby nie fakt ze sie rozpedziłem za bardzo pod koniec miałbym 49 pktów... a tak tylko 46... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:06 A ja na razie nie znalazlem zadnego bledu, ale w jednym moge miec (testowym). Ogolnie rzecz biorac to on byl smieszny! Wszystkie testy byly 100 razy trudniejsze. A ta geografia, byla rozbrajajaca... Wystarczylo znac z podstawowki kierunki swiata. Tak samo fizyka, po pierwszej klasie bym ja zrobil bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: 80.50.13.* 09.05.03, 19:25 a jak tam ze zajoczek to jak ja policzylem skale i puzniej ze skali obliczylem wysokosc iwyszlo 7 m to bede mial maks pkt ?? jak myslicie . albo ze wzoru jak to mialo byc jezeli mam y=-0.05x + 45 x=(45 - y) : 0.05 to zaliczone bedzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manipulator banał IP: *.chello.pl 09.05.03, 21:42 Test był banalny ,wymagał minimum wiedzy i troche inteligencji.Nawet zadanie z bielmem bylo proste.Przecie jasne ze zarodek nie wcina trawy i musi miec pozywienie ,samego siebie nie bedzie zjadal a i skorupki zjadac nie wypada.Na prawde mozna bylo sie na test w ogole nie uczyc a niezle poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pika Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:16 No pewnie dla mnie ten test tez byl prosciutki, no normalnie az mi sie smiac chcialo ze takie latwizny dali dla uczniow w 3 klasie gimnazjum, no naprawde bulka z maslem, male piwo,proste jak drut!!!!!!!!!!! ( Chyba kazdy zrozumial o co mi chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.dialup.medianet.pl 09.05.03, 19:07 Dla mnie. W pewnym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroofka NIE BĄDŹCIE TAKIMI LUZAKAMI IP: 80.50.221.* 09.05.03, 19:35 Mówicie ze byl prosciotki i w ogole. Nie wierzę Wam w doslowne tego słowa znaczenie. Niektóre zadania na prawdę nie były trudne, ale test był na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartek Re: NIE BĄDŹCIE TAKIMI LUZAKAMI IP: 62.233.169.* 09.05.03, 19:43 zalezy jak sie na to patrzy, wiadomo kazdy kto zobaczyl u siebie bledy mowi ze bylo trudne i jest wkurzony, ale czy aby kazdy z nich mial zamiar napisac to na 50pt? prawdopodobnie szkoly ktore sobie wybraly nie stawiaja takich kryteri wiec nie wiem po co to cale zamieszanie, to normalne ze nie mogli zrobic takiego testu zeby kazdy to rozwiazal w koncu po to sa testy zeby porownac uczniow. Ja uwazam ze byl prosty, choc popelnilem kilka bledow w zadaniach zamknietych okolo 2-4 bledy, ale zrobili to lepsi i nie mam do nich zalu, poprostu nie wiedzialem i juz, nic sie nie poradzi, a te rozne protesty czy odwolania ze test byl trudny to dla mnie pośmiewisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiUL Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:56 Test był potwornie trudny, nawet dla dobrych uczniów. Mimo że z humanistycznego będę miała koło 40-45 pkt, to z mat-przyr nie licze na więcej niż...30. Naprawdę nie wiem co CKE chciała nam udowodnić. Że jesteśmy debilami nie nadajacymi się do żadnego normalnego liceum? Droga Komisjo Edukacji Narodowej, prawie Ci się to udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:07 Popieram...nie wiem co oni chcieli nam udowodnić?!Weźcie dali takie zadania że w życiu nikt by ni eprzewidział ze tak nam przesrają życie niesamowicie eh... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIsiaczka Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: 217.96.110.* 09.05.03, 21:30 Test matematyczno przyrodniczy bylł okropny, za huma bede miala 40-45 a za ten góra 35, to byl koszmat to pytanie ze skorupka jajka i wykryciem jakis skladnikow w probowkach MASAKRA ogólnie niesprawiedliwie, sze hum byl banalny a mat byl taki trudny bo szlam wyluzowana na mata a tu lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacik z pily Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.inter / 10.0.5.* 09.05.03, 20:10 byl latwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunny Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:14 Dla mnie tesh byl trudny. A jestem dobrA uczennicA. Od 4 klasy podstawOwki co roku mam czerwony pasek. Cal moja szkola po dzisiejszym egzaminie wyszla wkurzona. I szczerze mowiac nie dziwie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiUL trudny dla całej budy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:28 Wszyscy uczniowie po wyjściu z klas przeklinali glosno ta całą nieszczęsną komisję...Jak można takie pytania dać na egzaminie po GIMNAZJUM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 20:16 ja napisze tylko, że ogolnie moja klasa stwierdzila ze latwy, ale jestem w klasie matematycznej wiec dla humanistów moze taki nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajb Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:13 łatwy był nafet test...zrobileem wszytsko bez problemu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunny Trudny!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:34 Powiem tyle: pisaLam w najlepszej klasie z calej szkoly, z najlepsza srednia, dzieci nauczycieli i dla wszystkich test byl TRUDNY. Zgadzam sie z Asiulem. Moja buda tesh przeklinaLa tych co ukladali test! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pindziu Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.broker.com.pl / 172.16.100.* 09.05.03, 20:35 Ejze ludzie jaki łatwy.niedość że trudny to jeszcze głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsel Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: 80.51.243.* 09.05.03, 20:39 dla mnie ... mam wszystkie otwarte chyba dobrze wyszlo wam : wysokosc stozka 2,5 ten zajaczekk 7 m ta pozyczka to 76,80 i 462 ten asfalt na rondo jak mam bledy krzyczcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: 80.50.13.* 09.05.03, 20:46 mi wszystko powychodzilo tak jak ci marsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_O Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:48 prosciuchny;> łatwiejszy niz humanistyczny, buahah:) wyszlam z budy po godzinie i 15 min:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adel nie sadzicie ze to dziwne ... ?? IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:12 ze czesc nawet nie najlepszych uczniow (jak o sobie mowia) test poszedl bardzo dobrze a czesci dobrych i bardzo dobrych uczniow fatalnie ... stres czy co ?? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.visp.energis.pl 09.05.03, 21:26 test był w miarę prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Łatwiejszy niż próbny IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 09.05.03, 21:33 Bardzo łatwy test, wszystko zrobilam. moge miec 2-3 bledy. W sumie dobrze bo uczylam sie do niego tylko wczoraj przez godzine powtarzalam wzory. nawet jak czegos nie wiedzialam to mozna bylo wydedukowac. wszystkie testy ktore przegladalam a takze probny byly o wiele trudniejsze...uff dobrze zemam to juz za soba :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalp9@o2.pl BYŁ BARDZO ŁATWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:34 oczywiście oprócz 32... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wiśniewski Re: BYŁ BARDZO ŁATWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 09.05.03, 21:38 Byłby łatwy, gdyby nie przesada w pytaniu 16. Wniosek można wyciągnąć z tego taki, że autorzy zadań maja o nas wysokie mniemanie i wydaje im sie, że jestesmy geniuszami. MAm nadzieje, że będą równie "życzliwi" przy sprawdzaniu egzaminów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kietlon ... mać IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:51 Popierdoleńcy jebane kiedy zamieścicie te cholerne Odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzy Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:38 Ja tam niby uważałam że trudny i w ogóle a chyba wszystkie otwarte mam dobrze jak tak patrze. Najbardziej się go bałam a poszedł mi chyba lepiej niż humanistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYCHU!!! DLA MNIE!!!!!!! BANAŁ!!!! bede mial powyżej 45 ptk IP: 62.233.167.* 09.05.03, 21:44 BANAŁ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fofel@o2.pl Nooo IP: *.visp.energis.pl 09.05.03, 21:48 rzeczywiście, myślałemm, że będzie trudniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapust Re: DLA MNIE!!!!!!! BANAŁ!!!! bede mial powyżej 4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:49 JAk ktos umie myslec to test byl banalny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin666 no problemo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:50 Bede mial 49 pkt. jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlak Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.visp.energis.pl 09.05.03, 21:54 Zajebiście łatwy. Pytania otwarte rozwaliłem w 25 minut. Mogę miedż błędy w teście to o ciśnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genjus Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.kat.cdp.pl 09.05.03, 21:56 był strasznie łatwy Odpowiedz Link Zgłoś
aga164 Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? 09.05.03, 21:59 dla mnie byl cholernie trudny:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^AniołeK^ Re: DLA KOGO TEST MAT-PRZYR. BYL LATWY ?? IP: *.smstv.pl / 192.168.10.* 09.05.03, 22:02 Dla mnie test był tragiczny, jeżeli mam być szczera. Masakra, próbny był łatwiejszy........... Odpowiedz Link Zgłoś