Dodaj do ulubionych

czy to normalne jest?

21.09.05, 20:24
jestem z kolesiem 5miesiecy,ostatnio bylam z nim przez 4dni na
wycieczce,24h/dobe przebywajac z nim,wrocilismy w niedziele,a dzisiaj jest
sroda a ja wogole nie chce sie z nim widziec,musze odpoczac:P czy to
normalne,to byl nasz pierwszy ytaki wyjazd,a ja tak dizwnie reaguje..hm..no
nie wiem. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:25
      Zmień kolesia.
      • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:29
        może niech najpierw na tresure odda
        • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:30
          Marny jakiś jak nie może na niego patrzeć bo trochę dłużej z nim pobyła. I
          tresura chyba tu nic nie pomoże.
          • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:35
            i znów nadinterpretujesz to że nie chce się z nim widzieć nie znaczy że nie chce
            na niego patrzeć
            • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:37
              Jak to "znów"??? wcześniej robiłam jakieś nadinterpretacje????
              • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:41
                jasne że tak i wszystkie skierowane w jedną stronę
                • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:42
                  No co Ty!!!!??? a przykład jakiś????
                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:48
                    obiecuję że jutro ci znajdę ale to świadczy dobrze o twojej wyobraźni
                    • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:51
                      Ale aż tak dosadnie to ja nie chcę dowodów!!!! daj mi szansę na obronę..;)))
                      przyznaję, skojarzenia nie zawsze mam czyściutkie jak łza, ale to nie jest nic
                      szkodliwego;))) i tym się tak pocieszam..
                      • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:54
                        powiedziałbym nawet że interesującego
                        • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:57
                          Wynikła tu drobna dwuznaczność, ale zinterpretuję ją na swoją korzyść;)) więc,
                          to czy są to skojarzenia interesujące w dużym stopniu zależy od wyobraźni
                          odbiorcy;)))
                          • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:59
                            a odbiorca ma baaardzo bogatą i też lubi sobie interpretować pewne rzeczy na
                            swój wysublimowany sposób
                            • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:01
                              Zauważyłam i bardzo mnie to cieszy;)))) mam z tego tytułu pewne profity;))))
                              • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:04
                                teraz to mnie dopiero zainteresowałaś jakie profity?
                                • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:06
                                  Odbiorcę interesują moje posty;))) teraz mi tak uświadomiłeś że inne profity
                                  też by nie zaszkodziły...;)
                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:12
                                    mile widziane byłyby konkrety postaram się podołać oczekiwaniom
                                    • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:15
                                      Ale ja mam troszkę mniejszą wyobraźnię niż Ty i nie chcę zmarnować takiej
                                      szansy na profita!!! więc szybko mi tu pomóż coś wymyślić!!;))))
                                      • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:19
                                        to może chcesz tosta bo chyba sobie pójdę zrobić
                                        • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:21
                                          O toście nie pomyślałam!!! też nie mogę się do kuchni wybrać bo nie wiem co
                                          chcę zjeść:(((( co do profita to wolałabym coś czego sama nie umiem zrobić;))))
                                          • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:24
                                            mam wiele pomysłów ale czuję się ograniczony przez twojego kotka
                                            • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:27
                                              Ups;)) nie martw się to bardzo wolny związek;))) a poza tym on już śpi;)))
                                              • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:29
                                                mimo wszystko poskromię fantazję poza tym komputer nie pozwala mi na nic innego
                                                jak tylko słowa
                                                • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:31
                                                  No to... bardzo dużo.. przecież rozmiar się nieliczy:)))))))
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:33
                                                    chodzi ci o monitor mój ma ok. 14 cali (to jest właśnie ta nadinterpretacja)
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:37
                                                    No to mnie na gorącym uczynku złapałeś:( miałam jednak nadzieję na inny wymiar
                                                    niż monitora:(((
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:39
                                                    na razie istnieją tylko 3 wymiary więc nie byłoby trudno zgadnąć który
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:42
                                                    ;))mimo wszystko parametry monitora jakoś do mnie nie przemawiają;)) ja naewt
                                                    nie wiem jaki mam i żyję;))
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:44
                                                    ja też nie wiem w przybliżeniu podałem a jakie liczby by do ciebie przemówiły?
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:44
                                                    do mnie to 103 jak najbardziej przemawia
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:49
                                                    Mi by wystarczyło 14-16:))) ważniejsze dla mnie jest jak byłyby
                                                    wykorzystane;)))))
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:51
                                                    14-16 a podczas snu czy podczas czuwania?
                                                    gdyby miał ci odpowiedzieć szczerze to może jestem dziwny ale nigdy nie mierzyłem
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:54
                                                    Ze nie mierzyłeś to akurat duży plus;))) no podczas czuwania oczywiście;)))
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:56
                                                    a boże a już się bałem myślę że powinienem się łapać w tym przedziale (mam
                                                    nadzieję żę nie chodzi o tą stronę linijki gdzie są cale)
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:59
                                                    Łapiesz się na pewno;))) ja swoich wymiarów też nie podawałam w calach!!;))
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:03
                                                    nie wiem czy mam napisać szkoda czy na szczęscie muszę to przemyśleć
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:05
                                                    Wolałabym żebyś napisał na szczęście, ale uszanuję Twoje zdanie..;)))) co ja
                                                    mam zjeść???????????????????
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:08
                                                    ja bym zjadł jajeczniczkę ale teraz jak odejdę od komputera to już mogę dzisiaj
                                                    o nim zapomnieć
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:10
                                                    Nie mam jajek:( wymyśl coś jeszcze.. dlaczego zapomnieć?? młodszy brat, czy
                                                    starszy??:)
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:11
                                                    starszy ojciec dyrektor młodszego brata nie ma
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:16
                                                    Znaczy się nie ma wogóle czy jest i gdzieś wyjechał??? to dyrektor jeszcze nie
                                                    śpi??
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:19
                                                    no właśnie chyba ma zamiar spać ale nie zaryzykuję jeszcze zakończenia rozmowy a
                                                    brat gdzieś poszedł
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:22
                                                    Taki mały i sam chodzi???
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:13
                                                    a co do jajek to sklepy jeszcze czynne
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:17
                                                    W moich okolicach tylko stacja benzynowa;)) a dalej to się raczej boję sama
                                                    pójść;)
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:21
                                                    no na stacji to raczej jaj nie będzie to może zjedz kubek
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:23
                                                    Nie lubię:( a Ty o będziesz jadł?
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:26
                                                    ja zadowolę się jogurtem jak wychodził to chodził ale powrót może być trudniejszy
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:30
                                                    ;)))))))aha, czyli ma troszkę więcej lat niż pomyślałam;)))) to ja może coli
                                                    się napiję na kolację... mało to fajne.. kurde zrobłeś mi ochotę na te
                                                    jajka.... i co mam teraz zrobić???????????
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:33
                                                    mi też bardzo chce się jajek i co lepsze ja je mam w lodówce
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:35
                                                    No złośliwy normalnie jesteś!!!! dżemu też nie mam!!:((( Ty tak specjalnie???
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:38
                                                    tutaj to może cię pocieszę ja też nie mam spróbuj może potrzeć owoce i dodać cukru
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:42
                                                    Do tarcia to mam tylko ziemniaki.. no może jeszcze cebulę dałoby się zetrzeć...
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:45
                                                    mam nadzieję że jeszcze jutro będziemy mieli okazję pogadać na koniec ci powiem
                                                    tak ze "śluska" trochę fajna "dziołcha" jesteś
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:48
                                                    ;)) ja śląskiego nie znam, to Ci powiem tak polsku, że monitor masz całkiem
                                                    niezły;)))
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:50
                                                    dzięki a ty jeżeli wyglądasz tak jak sobie wyobrażam to jesteś boska
                                                  • migdalek.niebieski Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:52
                                                    Ej, to ja Ci może lepiej zdjęcie wyślę?!!!!! żle bym się czuła jakbyś sobie
                                                    wyobrażał pamelę!!!!!
                                                  • dyskopata Re: czy to normalne jest? 22.09.05, 10:10
                                                    ja i tak jestem ateistą ale gdyby pamela miała być dla mnie bogiem to zostałbym
                                                    chyba satanistą a co do zdjęcia to już dawno chciałem cię o nie poprosić ale
                                                    boję się że mogę się zakochać
    • haasioo Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:29
      Gdybyś nie powiedziała, że jesteś z nim 5mies. to bym powiedziała, zdarza się,
      ale po tym czasie no way
    • goldenwomen Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:30
      musieliście niezle dac sobie czadu że ogladac go nie chcesz :)
    • bolek_rz Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:32
      hehe co wy tam robiliscie ze stracilas ochote do ogladania go???? :))))
      A odpowiadając na pytanie: Nie, to nie jest normalne :)
      • karollina Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:39
        hehe nie nic takiego nie robilismy, spedzalismy ze soba czas;) a nie
        powiedzialam,ze nie moge na niego patrzec tylko nie czuje potrzeby spotkania
        sie z nim,tak jak wczesniej,kiedy nie moglam sie tego doczekac:) ale kiedys juz
        tak mialam,co prawda nie po wyjezdzie tylko tak podczas spotkyania sie
        zwyczajnego,a pozniej mi przeszlo ibylo zajebiscie.
        • tuppence Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:53
          chyba lepiej zmienić faceta...
          • karollina Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 20:54
            ale zmienic faceta jest ciezko,tzn.trudno znalezc kogos odpowiedniego:/
            • haasioo Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:08
              dobrze kombinujesz
              • karollina Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:41
                heheh no kombinuje,bo co mi zostalo:P
                • haasioo Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:02
                  Ja się nie znam, bom solówka, ale podobno rycerzyków Ci u nas dostatek
    • mmagi Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 21:50
      nogi nareszcie razem? ;)
      • karollina Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:05
        nie,nie chodzi o nogi.......nie tylko przynjamniej:P
    • boski.facet Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:48
      karollina napisała:

> jestem z kolesiem 5miesiecy,ostatnio bylam z nim przez 4dni na
      > wycieczce,24h/dobe przebywajac z nim,wrocilismy w niedziele,a dzisiaj jest
      > sroda a ja wogole nie chce sie z nim widziec,musze odpoczac:P czy to
      > normalne,to byl nasz pierwszy ytaki wyjazd,a ja tak dizwnie reaguje..hm..no
      > nie wiem. pozdrawiam

Chyba nie zachwyciłas się tym "kolesiem" i w tej sytuacji to całkiem
      normalne :).
      • karollina Re: czy to normalne jest? 21.09.05, 22:53
        no wlasnie kurde,tez to sobie tlumacze,ze to niewskazane tka dluog razem
        przebywac i takie tam rozne,ale w sumie nie hcyba po takim czasie,bo jakbym z
        nim chciala zamieszkac ot kurde chyba bym duzo czasu musiala spedzac czas poza
        domem,jak po 4dniach odpoczywam 3:P co wy na to:>?
      • sagis Boski lubi,kiedy kobieta jest nim zafascynowana,al 09.10.05, 18:23
        e on tylko spotyka się z każdą jeden raz. Boi się, że za drugim nie powtórzy
        tego boskiego wrażenia:-)))
    • kobieta_na_pasach ja tez pozdrawiam btxt 22.09.05, 10:16
      • karollina Re: ja tez pozdrawiam btxt 09.10.05, 00:27
        ho ho ho powiem wam cos,nie rozstalam sie z nim,a teraz nie widzialam go od
        4dni i nie moge sie doczekac kiedy sie zobaczymy,a to juz jutro:)))
        • sagis Tak to jest, że trzeba zatęsknić:-) 09.10.05, 18:22
          Niektóre kobiety są podobne do mężczyzn. Jakby oddalały się i przybliżały.
    • sagis Normalne.Każdy po dłuższym pobycie tak blisko 09.10.05, 18:20
      z kimś potrzebuje pobyć trochę ze sobą, aby "odświeżyć się".
      Niektóre kobiety boją się być same i nie dałyby jemu spokoju.
      Zresztą niektórzy faceci są podobni:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka