Dodaj do ulubionych

wasza najbardziej romantyczna polska piosenka

23.09.05, 23:51
szukam wyciskacza lez, koniecznie polskiego. Bo taki mam humor.
Obserwuj wątek
    • asiulka81 Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 23.09.05, 23:55
      Moze jakies stare polskie zespoły Róże Europy albo Ira
      • migdalek.niebieski Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 23.09.05, 23:56
        Może heya coś..? ja ostatnio lubię kataszę... chociaż to nie wyciskacz łez..;))
        • asiulka81 Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 23.09.05, 23:59
          A moze pusc sobie Kazika "Celine" i sie rozwesel zamiast ładowac sie w
          nostalgiczny nastrój :)
          • independent-girl Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:00
            Mówcie co chcecie,że to bełkot albo jakieś disco polo,ale dla mnie to:
            1) Łoże w kolorze czerownym - Sztywny Pal Azji
            2) Było nas dwoje - Jacek Skubikowski
            3) Niecierpliwi - Piasek & Robert Chojnacki
            • emae Zgadzam się! 24.09.05, 15:33
              Nie znam numeru 2, ale pozostałe są rzeczywiście piękne i romantyczne.

"Kołysanka dla nieznajomej" Perfect
              "Windą do nieba" 2+1
              "Jesteś lekiem na całe zło" K.Prońko
              "Dmuchawce, latawce, wiatr" Urszula
              "Zawsze tam, gdzie ty" Lady Pank
              "Jeśli tylko chcesz" Borysewicz&Kukiz, choc pozostałych piosenek tego duetu nie
              lubię
              "Ostatni" E.Bartosiewicz
              "Zaopiekuj się mną" TSA
          • agnieszka_ka Kazika Celina 24.09.05, 00:11
            Kazika Celina jest u mnie na "imprezowym porządku dziennym"
            Mój fetish, uwielbiam! :)
    • asiulka81 JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:01
      • tygrysio_misio Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:03
        :)))

witaj w klubie

• dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:10
          to ja mam pytanie do fanów jakie jest pierwsze słowo w tej piosence bo nigdy nie
          mogę zrozumieć
          • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:10
            Znikałaś
            • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:12
              no właśnie a ja słyszałem "mieszkałaś"
            • independent-girl Co do Dzemu... 24.09.05, 00:12
              ...to ja dodam jeszcze "Alex" i "ostatnie widzenie"
              A ponad to: "Jolka , Jolka" Budki Suflera :)
              • independent-girl Kocham Cie jak Irlandie... 24.09.05, 00:13
                Pierwsza slowow "Mieszkalas...." choc czasami brzmialo jak "mykalas..." heheh
      • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:03
        Masz na mysli ten stary kawalek 'kocham cie jak irlandie' z tym sepleniacym
        gosicem?
        • asiulka81 Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:04
          tak, fajny jest!!! a co?????????
        • tygrysio_misio Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:04
          jakim sepleniacym??
          • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:06
            On seplenil spiewajac to!!!

Nie wiem co ta piosenka w sobie ma, bo tekst wydawal mi sie po prostu glupi..
            moze wiecie dlaczego irlandia?
            • tygrysio_misio Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:07
              tylko ze wzgledu ze nie wiadomo czemu Irlandia jest dziny..reszta jest super!!
              • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:09
                Ciekawe.. ta piosenka tez mi przyszla do glowy jak zobaczylem ten watek.
              • emae Bo Irlandczycy to patrioci 24.09.05, 15:34
            • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:09
              melodia
              • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:11
                co melodia?
                • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:13
                  no się pytałeś co jest w tej piosence, a tekst ma głupi
                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:14
                    A znasz ja?

Jestem beztalenciem musycznym, wiec nawet nei pamietam melodii... ale to byl
                    prawdziwy hit!
                    • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:15
                      Jasne, że znam!!! też jestem beztalenciem muzycznym ale pamiętam melodię.
                      • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:17
                        Jak znasz melodie, to nie jestes beztalenciem muzycznym.

A przeciez ja bylem szczenie jak to bylo przebojem, wiec jakim cudem ty to
                        znasz?
                        • asiulka81 Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:17
                          JAkie szczenie, to masz 10 lat????
                          • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:19
                            Przeciez to lata 80te..
                        • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:20
                          Bo chyba to jest dość sławne;))) nawet nigdy nie pomyślałam że nie powinnam
                          tego znać;))) i wogóle lubie np ire czy pearl jam a to mniej więcej te czasy
                          chyba...???
                          • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:22
                            Jeszcze z tamtych czasow bylo Stare Dobre Malzenstwo... starsznie modle u nas w
                            ogolniaku... chidzilo sie na koncerty, spiewalo w gorach...

Ostatnio jak rozmawialem z Moja Pania i ona zasedziala sie do 4 nad ranem,
                            podeslalem jej mp3 z czarnym blusem... LOL
                            • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:24
                              :))) sdm powiadasz;)))) mam prawie wszystkie płyty;)))
                              • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:32
                                Ja cala swoja kolekcje kaset zostawilem w spadku koledze w Polsce... jakos
                                tylko do mnei sie przyblakala jedna plyta na mp3... ale to wszystko.

Z reszta, juz nie potrafilbym sluchac tych piosenek, ostatnio wpadla mi w rece
                                plyta Kaczmarskiego... absolutnie stracila klimat.
                                • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:35
                                  Kaczmarski jest dla mnie za szybki, nie lubię. Poezja śpiewana ma to do siebie
                                  że z czasem traci klimat;)) to co przemawiało do ciebie 2lata temu dzisiaj
                                  wydaje się często jakieś górnolotne i wydumane..
                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:37
                                    Kaczmarski mial klimat za czasow solidarnosci i takich tam. Dla mnie to znak
                                    jak sie zminilem, teraz Kaczmarski zupelnie na mnie nie dziala, nawet wydaje
                                    sie naiwny.
                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:39
                                    myślę że kaczmarski nie może do ciebie trafić bo nie żyłaś w tamtych czasach
                                    (tak samo jak i ja) i ciężko ci się utożsamić z legendą solidarności
                                    • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:44
                                      masz racje, nie tyle solidarnosc co tamte klimaty... ulotki, strajki, wolna
                                      Polska.

Zapewne nie slyszeliscie o Janie Krzysztofie Kelusie... to byl prawdziwy
                                      hardcore opozycyjny... taki rzeczywisty. Ostatni raz sluchalem tego pedzac
                                      przez pustynie w Arizionie, wlasnie zbierala sie na burze... nigdy w zyciu nie
                                      sluchalem muzyki bardziej niepasujacej do otoczenia. LOL
                                      • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:46
                                        No nie słyszeliśmy;) i na tej pustyni chyba też nikt o nim nie słyszał;))
                                      • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:50
                                        niestety książki do historii nie potrafią oddać tamtego klimatu
                                        • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:55
                                          Bo i niewielu sie przyzna jak to bylo naprawde.

Klasyczny numer, to byly popijawy w podziemnych drukarniach... i ktos nad ranem
                                          w pijackiej euforii wyrzucal wszystkie ulotki przez okno... i tak milicja
                                          zamykala drukarnie.
                                          • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:58
                                            zawsze żałowałem że nie żyłem w tych czasach
                                            • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:04
                                              Tak naprawde nie masz czego zalowac. Pozatym bylo naprawde podle, zadnych
                                              perspektyw, wszystko szare i ponure. Szczytem marzen bylo nawiac nielegalnie na
                                              Zachod.

Ja tylko liznalem tamtego, dzieki mojemu duzo starszemu bratu. A teraz...
                                              ludzie z mojego ogolniaka rozjechali sie po swiecie, i to wcale nie nielegalnie
                                              tylko na sensownych pozycjach. Umawiamy sie na spotkania w Chicago, Las Vegas,
                                              Londynie czy Paryzu.
                                    • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:45
                                      ;)) tak właśnie;) ja jestem pokolenie lalek barbie i nokii
                                      • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:52
                                        jeżeli mowa o naszym pokoleniu (moim też?) to przypomniała mi się romantyczna
                                        piosenka -"a wszystko to..."
                                        • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:54
                                          ;))) no w sumie dobrze Ci się przypomniało;))) od razu kojarzy się z every
                                          night..;))
                                          • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:00
                                            dobra może już przestańmy z tymi "przebojami" bo taki fajny wątek był
                                            • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:02
                                              ;))) nie na czasie jesteś;)) już Ci mówiłam dzisiaj;))
                                              • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:05
                                                i co ja na to poradzę? od jutra przesłuchuję całą kolekcję mojego brata i ci
                                                udowodnie że jestem trendy
                                                • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:06
                                                  No wiesz... ale co z włosami???? będzie widać, że podróba jesteś..;))))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:12
                                                    jestem skłonny do poświęceń oto jak będę wyglądał za jakiś czas: włosy
                                                    błyszczące od żelu, gruby łańcuch na szyi, piękne kreszowe dresy, telefon nokia
                                                    17800 (kradziony oczywiście) aha a jakby co to szukaj mnie w "loko"
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:16
                                                    Nie wiem co to jest loko??rozumiem że jakiś fajny klub w
                                                    szczecinie???;)))...ale wtedy to chyba nie będziesz chciał mnie znać po takiej
                                                    przemianie??? to może ja też oddam glany na manhatan i zaopatrze się w jakieś
                                                    takie jaskrawsze koturny..??będziesz mnie chciał wtedy???plis
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:19
                                                    To ty w glanach chodzisz??? To sa jeszcze tacy co w glanach chodza? Ja tez
                                                    kiedys chodzilem....
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:23
                                                    Czasem chodzę;))mam bordowe grindersy, ale nie łaże w nich non stop;))tak
                                                    podsumowując to wychodzi że ja też jestem jedną nogą w twoim pokoleniu;)))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:25
                                                    A tez wyjezdzalas w gory?
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:27
                                                    Bywałam, ale raczej grupowo, sama zawsze planowałam i kończyłam nad morzem;)))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:30
                                                    powiedz jeszcze że w pobierowie
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:32
                                                    ;)))w dziwnówku, dziwnowie i mrzerzynie;)))) zjawiskowy jest nasz kontakt
                                                    tutaj, nie uważasz?????;))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:34
                                                    w dziwnówku też bywam mój znajomy ma tam domek
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:35
                                                    zjawiskowa czyli blisko a jednak daleko
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:20
                                                    no co ty lokomotywy nie znasz kultowy klub techno myślisz że koturny wystarczą
                                                    musisz jeszcze chodzić z kur.. na ustach w prześwitujących rybaczkach takiej
                                                    samej bluzce i oczywiście bez stanika
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:24
                                                    U mnie się raczej nie da bez stanika;))) chyba sobie odpuszczę loko;)))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:28
                                                    chcieć to móc tylko nie zapomnij sobie trochę fety w noska zapodać
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:30
                                                    Mam delikatny nosek i nigdy w niego nic nie wciągałam...
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:31
                                                    no to czas zacząć chcesz być trendy to nie masz wyjścia
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:33
                                                    Ale i tak z powodu stanika odpadam, więc nos też oszczędzę..;)))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:35
                                                    cieszę się że się nie dałaś przekonać
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:40
                                                    ..ale Ci powiem, że blisko było..;)))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:43
                                                    miło to słyszeć zawsze lubiłem bliskość chyba czas się pożegnać życzę tobie (i
                                                    sobie) aby ten rozpoczęty już dzień był skrajnie różny od mojego dzisiejszego
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:51
                                                    Dziękuję, miłej nocki życzę i mam nadzieję że się jutro dowiem, co Cię tak
                                                    wymęczyło, bo okropny dzisiaj byłeś.
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:55
                                                    to raczej bezsilność (a nie zmęczenie) w sumie to nic nowego się nie stało
                                                    powinienem się do tego przyzwyczaić ale jakoś nie mogę przepraszam (po raz który
                                                    już?)
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:56
                                                    Ja nie chciałam przepraszania, tylko wyjaśnienia!!!!!!
                                      • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:52
                                        I matrix'a...

Ja jestem z przelomu, moj starszy brat organizowal strajki na uczelni, stad
                                        znam dobrze te klimaty. Ale z takich rzeczy trzeba wyrosnac, swiat sie bardzo
                                        zmienia...
                                        • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:56
                                          celowo pominęłam;)))) ze wszystkiego trzeba wyrosnąć...
                                          • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:01
                                            Nie ze wszystkiego, pewne rzeczy nas definiuja... w twoim przypadku to zapewne
                                            matrix.

• migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:03
                                              ;)) i cellula;)))
                                              • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:06
                                                A co to?
                                                • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:07
                                                  komórka
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:08
                                                    Prawda!
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:11
                                                    Dziękuję;)))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:13
                                                    Nie ma za co dziekowac... takie pokolenie. LOL

Z reszta, sam sie czuje jedna noga w Twoim pokoleniu, a jedna w tym starszym,
                                                    pokoleniu zmian. Powiedz, a jaki ostatnio byl kultowy film... bo ja przyznam ze
                                                    nie sledze takich rzeczy.
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:20
                                                    Ja chyba też za bardzo nie.. pasja może??? co tam jeszcze było... nie wiem.
                                                    gwiezdne wojny.. ??? Dyskopata chyba jest bardziej obyty;))ma młodszego
                                                    brata;)))
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:23
                                                    jasne że wiem "warte obejrzenia" są "pitbull" i "the island"
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:25
                                                    A masz może pitbula???
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:26
                                                    mój brat to właśne ściąga
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:28
                                                    A dasz mi to jakoś???? bo ja nie umiem sam ściągać
                                                  • dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:29
                                                    nie wydaje mi się bo to jeszcze ze 2 tygodnie potrwa
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:24
                                                    Ha ha... widze ze jednak nie myslilem sie ze zaliczasz sie do dojrzalych
                                                    kobiet...

Well... gwiezdne wojny to stare dzieje i to ma znaczenie dla mojego pokolenia.

• migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:29
                                                    Ja się inaczej sklasyfikowałam;))ale cóż... a gwiezdnych wojen to jest nowa
                                                    część moj drogi;))))))))))))))))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:31
                                                    Gwiezdnych wojem czesc ostatnia... z kolega wybralismy sie o 9 rano, jak tylko
                                                    sie pojawil... jak dobrzy idioci myslelismy ze bedzie oblezenie, wiec kupilismy
                                                    za wczasu bilety. A tu... pustki!

Zartowalem z klasyfikacja... bylem ciekaw twojej reakcji... dalas sie latwo
                                                    podejsc... w gierkach powinnas byc bardziej czujna... moja droga...
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:35
                                                    Rozleniwiłeś mnie;)))) a już się ucieszyłam że taki duży komplement mi
                                                    zaaplikowałeś..buuuu:(((
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:38
                                                    > Rozleniwiłeś mnie;)))) a już się ucieszyłam że taki duży komplement mi
                                                    > zaaplikowałeś..buuuu:(((

I do tego jescze taka gafa. Jeszcze potwierdzilas!!!

Moja Pani by o razu twierdzila ze to ona mnie podpuscila... przynajmniej
                                                    zostawilaby cien niepewnosci....
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:39
                                                    Nadrobię;)))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:43
                                                    Nie nadrobisz! Nie dam szans... na tym polega moj urok. LOL
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:49
                                                    Eee tam, przejdzie Ci;)))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:50
                                                    Moj urok mi przejdzie???

Nie przejmuj sie o tylko gra i to wirtualna... wiesz jak matrix...
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:55
                                                    No jeszcze się nie załamałam.. cały czas się pocieszam tym, że ta klasyfikacja
                                                    nie jest dokładna;))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:56
                                                    Alez dlaczego mialabys zalamana? Czy tak bardzo chcesz byc dojrzala kobiata? Co
                                                    zlego, w byciu ~malolata~???
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:59
                                                    Oj, jak mnie tu kolega podpuszcza... ja nigdy nie powiedziałam Tobie o swoich
                                                    chęciach, tylko kiedyś Ty powiedziałeś o swoich;)))i wszelka moja radość, bądź
                                                    załamanie wynikało z tego w jaki sposób do nich pasuję bądź nie;))))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:02
                                                    Ho ho.. co za zmiana.

Czyzbys chciala powiedziec za tak bardzo ci zalezy na tym zeby sie dopasowac do
                                                    MOICH upodoban? Nie.. nie mozliwe... chyba czegos nie zrozumialem...
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:06
                                                    Czemu zmiana???każdej kobiecie zależy aby podobać się mężczyźnie z którym
                                                    rozmawia czy ma jakiś inny kontakt;))))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:10
                                                    Alez to szkolny blad w stosunku do ambitnych mezczyzn!

Ambitny mezczyzna musi zdobywac, a juz pokazalas ze ci zelezy zebys sie
                                                    podobala. Powinnas odwrocic role... wiesz ze intrygujesz mnie, wiec wykorzystaj
                                                    to nie pokazujac do konca na czym ci zalezy. Czy chodzi o ciekawa pogaduszke,
                                                    ale cos wiecej to juz zdecydowanie nie... a moze cos wiecej to moze moze...

• migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:12
                                                    Za szybko oceniasz. Ale dziękuję za lekcje.
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:18
                                                    Oczywiscie gramy tu wirtualna gre bez zadnych konsekwencji... to zabawa nic
                                                    wiecej. Dlatego o grze mowie wprost.

Ja moge myslec kilka rzeczy.. np. ze sie podobam ci jako facet, albo tylko
                                                    intelektualnie, albo jako starszy facte ktory glaszcze twoje ego, a ty nie masz
                                                    zadnych powaznych planow, lub chcesz mnie tylko wykorzystac. Mozesz wykorzystac
                                                    te niepewnosc w grze...
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:26
                                                    Ale za szybki dla mnie jesteś;))) przecież ja mogę chcieć zbudować w Tobie
                                                    pewność że chcę ci się podobać i że ty podobasz mi się jako starszy facet a
                                                    późnie dopiero ją troszkę podważać, prawda??? ja nigdy się nie zastanawiałam
                                                    nad strategią, zawsze intuicyjnie i spontanicznie się zachowuje, ale jeszcze
                                                    nigdy się wirtualnie nie oddałam do końca;))))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:34
                                                    Wiem, kobiety to maja bardziej intuicyjnie.

Ale pamietaj, ze jak za kazdym razem poddasz jakis element, to on praktycznie
                                                    jest straony na zawsze. W prawdziwej relacji... np. calowanie sie.
                                                    Niedopuszczenie do pocalunku jest latwe, ale powiedzmy po kilku razach
                                                    namietnych pocalunkow, nie powiesz po prostu ze wiecej nie. Owszem, mozesz
                                                    probowac, ale to wyglada dziwnie i niszczysz relacje.

Nie wiem co masz na mysli 'wirtualnie oddac sie do konca'... dla mnie takie
                                                    zabawy co najwyzej moga sie skoczyc psotkaniem w real'u.
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:45
                                                    W realu jest całkiem inaczej. Wszystko dzieje się wolniej. Nie wyobrażam sobie
                                                    żebym normalnie w takim tempie rozmawiała z facetem, o tyle starszym i o
                                                    takich rzeczach jak z Tobą teraz. Masz 100% racji z nieodwołalnością niektórych
                                                    posunięć. Ale w necie jest troszkę inaczej, bo jest bardzo dużo niedopowiedzeń,
                                                    nie ma min, gestów a co do samych słów to nawet kocham cię można odwołać bo tu
                                                    najczęściej jest to żartem;))))
                                                    Wirtualnie oddać się do końca to znaczy dla mnie, że ktoś może myśleć że ma na
                                                    mnie wyłączność i że na pewno zgodzę się na spotkanie. Do tej pory nikt mi
                                                    jeszcze tego bezpośrednio nie zaproponował... jak myślisz dlaczego??to powód do
                                                    dumy czy do wstydu???
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 02:55
                                                    Gdybym byl w Polsce i nie mial Mojej Pani, juz bym zaproponowal spotkanie. I
                                                    wiem ze bys nie odmowila. Prawda?

To forum to nie miejsce na podrywanie facetow... LOL

Wyobraz sobie taka sytuacje na party
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 03:07
                                                    Nie wiem. Na pewno bym to jakoś odwlekała;)))
                                                    Ja tu nie podrywam facetów;)))ja czasem pozwalam się podrywać;)) nigdy na
                                                    poważnie.
                                                    Co do spotkania na party no jest to scenariusz z życia wzięty i rozumiem że byl
                                                    po to aby pokazać mi że niektóre rzeczy w realu dzieją się jeszcze szybciej?;))
                                                    i pewnie to prawda, ale ja myślałam o sobie pisząc że dzieją się o wiele
                                                    wolniej;)) ze mną skónczyłbyś może na umówieniu się na randkę;))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 03:15
                                                    To stwierdzenie i pytanie nie bylo czascia gry... zaprosilbym cie do
                                                    restauracji, zebysmy mieli czas porozmaiwac i dac ci luksus uciecki w kazdej
                                                    chwili. LOL

Gdybys przeciagala, ryzykowalabys ze sie zniechece. Z wiekeim te gry staja sie
                                                    bardziej jasno zarysowane... nie ma miejsca na za duzo moze moze...

Tak, z party to bylo by pokazac ze takie gierki bardzo czesto tocza sie bardzo
                                                    szybko i stawka jest duza, bo zazwyczaj dwie osoby nie sa w prozni na party. A
                                                    mozna bezpowrotnie stracic ciekawa znajomosc.
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 03:31
                                                    Ze straceniem ciekawej znajomości to masz rację, ale w życiu tak bywa!!nawet
                                                    jak masz najlepszą strategię, i odwrotnie bez strategii może wyjść bardzo fajna
                                                    gierka i później znajomość;))
                                                    A odwlekanie spotkania to też nie jest część gry!!!po prostu ja się nigdy z
                                                    nikim tak nie umawiałam...i jak już pewnie zauważyłeś, nie lubie pustych i
                                                    łatwych kontaktów więc chciałabym takich uniknąć..przecież wątpliwości są
                                                    zawsze, a za pierwszym razem to chyba największe;)))
                                                    Przegięłam dzisiaj z kompem, więc spać już idę,a Tobie życzę miłego dnia...;))
                                                  • node Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 03:39
                                                    Ja tez przegadalem! Czeka mnie weekend pracy. Juz czesto nie bede tu wpadal.

A ja najprawdopodobniej pojde na piwo... i w barze zapewne znowu bede mial
                                                    sytuacje, ze podejdzie do mnie dziewczyna i powie ze jestem cute, albo inny
                                                    komplement... a ja powiem ze wiem, ze My Lady zawsze mi to mowi... LOL

Dobranoc!

• dyskopata Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:14
                                                    jezu teraz to mnie zabiłaś ile mi jeszcze brakuje żeby być młodzieżowym
                                                  • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 01:41
                                                    No chyba musisz wziąść przykład ze mnie i zrezygnować;)))
                              • emae Ja też!!!! 24.09.05, 15:38
                                Najbardziej lubię "Pod wielkim dachem nieba", a konkretnie - "Szczęście"
                                i "Imperatyw"
                            • asiulka81 Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:26
                              Pearl to sa lata 90, moja ulubiona plyta to "no code"
                              • migdalek.niebieski Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:26
                                No code już był nowy, moja to 'ten'
                                • asiulka81 Re: JA tam lubie "Irlandie" 24.09.05, 00:33
                                  "ten" ta same same hiciory, ale ja mam jakis taki sentyment do "no code". Niew
                                  iem czemu jakos tak sobie bardziej te płyte upodobałam, chociaz moje pierwsze
                                  spotkanie z Pearl JAm to byla płyta "ten"
                        • emae No i co? 24.09.05, 15:37
                          Równie dobrze moglabym powiedzieć, ze nie znam piosenek Beatlesów, bo to lata
                          60. I że nie mam płyty Janis Joplin. A mam.
                      • asiulka81 ROMANTYZM 24.09.05, 00:17
                        ma w sobie jakis romantyzm:)
    • tygrysio_misio Czy mi to kiedys wybaczysz.Dzalalam tak nieporadni 24.09.05, 00:02
      czy to dla Ciebie cos znaczy, ze kocham Cie jak Irlandie.
      Aty sie temu nie dziwisz.wiesz dobrze co bylo by dalej.
      Jak bysmy byli szczesliwi gdybym niekochała Cie wcale...
      • node Re: Czy mi to kiedys wybaczysz.Dzalalam tak niepo 24.09.05, 00:04
        Yeah... to jest nas wiecej...
        • asiulka81 Czasy mojej młodosci:))) 24.09.05, 00:05
          • node Re: Czasy mojej młodosci:))) 24.09.05, 00:10
            Mojej tez.. pierwsza milosc... jeszcze wtedy prywatki byly w modzie..
        • tygrysio_misio Re: Czy mi to kiedys wybaczysz.Dzalalam tak niepo 24.09.05, 00:06
          piekny tekst choc nie kumam czemu akurat Irlandia..choc to piekny kraj..ale
          czemu nie Szkocja,Nowa Zelandia,Kenia??
          • tygrysio_misio Re: Czy mi to kiedys wybaczysz.Dzalalam tak niepo 24.09.05, 00:15
            dodam ze jescze "O Ela stracilas przyjaciele..kiedy sie wrescie nauczysz,ze
            milosci nie wolo odrzucic"
    • marika_marika Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:05
      Wilki- Moja baby
      Myslovitz- Chciałbym umrzeć z miłości
      Łzy- Niebieska sukienka
      Róże Europy
      Kombi-Pokolenie
      Lady Pank- Mała wojna
      • tygrysio_misio Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:08
        "Mala wojna" jest supe..ale to chyba nie o milosci..choc juz zapomnialam
        text..kiedys na pamiec znalam
        • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:13
          a znam jak chcesz to nie ma problemu
          • tygrysio_misio Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:16
            chce:]
            • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:26
              aniołowie jeśli tylko są
              kryją się w metalowych bunkrach
              takie listy szybko drą
              chcą mnie dziś chcą mnie widzieć jutro
              paru kumpli już tam jest
              mówią że krzyżyk piecze w usta
              nauczeni nie bać się
              tylko coś nie pozwala usnąć
              ciągle iść rozkaz który mam we krwi
              małą wojnę w sobie mieć
              ludzie są po to żeby żyć i tańczyć
              ludzie są po to żeby mogli walczyć
              (tutaj części nie pamiętam)
              wrogu mój nie co wykrzywiasz usta
              nie przepraszaj tylko wstań
              nigdy już nie zobaczysz lustra
              *
              (i znów refren)
              • migdalek.niebieski Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:27
                Ooo!!! to też moja ulubiona!!!
                • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:29
                  to może znasz te dwa brakujące wersy
              • migdalek.niebieski Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:33
                ludzie są i nie będą nigdy lepsi
              • migdalek.niebieski Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:37
                a drugi to chyba: bez słów.. mogę zwalić ciebie z nóg
                • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:40
                  tak jest kapitalnie
              • marika_marika Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:55
                Ojej..jak ja ją lubię
                • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:59
                  mnie tam lady pankiem od dziecka katowali fajny jest też "john belushi"
              • tygrysio_misio Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 10:46
                dyskopata napisał:

> aniołowie jeśli tylko są
                > kryją się w metalowych bunkrach
                > takie listy szybko drą
                > chcą mnie dziś chcą mnie widzieć jutro
                > paru kumpli już tam jest
                > mówią że krzyżyk piecze w usta
                > nauczeni nie bać się
                > tylko coś nie pozwala usnąć
                > ciągle iść rozkaz który mam we krwi
                > małą wojnę w sobie mieć

> ludzie są po to żeby żyć i tańczyć
                > ludzie są po to żeby mogli walczyć

Ludzie sa i nie beda nigdy lepsi
                ludzie sa..

tacy sa..ktos zaplaci za twoj bol
                za szmapana lyk
                od tej chwlili bedziesz moj
                patrz mi w oczy patrz (i tu nie pamietam)

> wrogu mój nie co wykrzywiasz usta
                > nie przepraszaj tylko wstań
                > nigdy już nie zobaczysz lustra
                > *
                > (i znów refren)
      • migdalek.niebieski Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:26
        Z wilkow to jeszcze jeden cień w dolinie mgieł
    • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:08
      Alej 51 (TSA) List do M., Tylko ja i ty (oba dżem)
    • haasioo Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:12
      Przytul mnie - Kombi; Schyłek lata - K.Stankiewicz; Mówią że - Rubika i wiele,
      wiele innych
    • muszek0 Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:16
      daj mi tę noc
      • agnieszka_ka nosowska "Ja, sowa" 24.09.05, 00:18
        co o tym sądzicie?
        Wycisnie lzy?
        • migdalek.niebieski Re: nosowska "Ja, sowa" 24.09.05, 00:21
          nie pamiętam dalej słów, przypomnij trochę
          • agnieszka_ka Re: nosowska "Ja, sowa" 24.09.05, 00:25
            W dzień gdy najsilniejsza światła moc
            Ma miłość się ukrywa bo jest sową
            Nigdy nigdy się nie dowisz jak wielki to ptak
            Bo w twym sercu gniazdo wije, wije wróbel

W dzień gdy najsilniejsza światła moc
            Są słowa których nigdy nie wypowiem
            Wstyd jakiego nie znam w nocy, sznuruje mi usta
            Obojętność jest królową zimną, nieczułą

Teraz gdy noc
            Sowa ze snu budzi się
            Odwaga lwem
            Krzyczę w śpiące ucho twe

Nie będę jadła - kocham cię
            Nie będę piła - kocham cię
            O śnie zapomnę - kocham cię
            I gdy odejdę nie przestanę

W dzień gdy najsilniejsza ...

Teraz gdy noc...
            • migdalek.niebieski Re: nosowska "Ja, sowa" 24.09.05, 00:29
              Ahaa, no ładne to.. lubię. Ale hey ma lepsze, tylko nie mam pamięci do tytułów..
    • dyskopata Re: wasza najbardziej romantyczna polska piosenka 24.09.05, 00:31
      można też dodać "jeszcze dzień" emigrantów no i trochę wyświechtanę "w moim
      ogrodzie"
    • agnieszka_ka zmieniajac temat 24.09.05, 00:33
      przpomnialo mi sie, MODERN TALKING.
      I nikt nie powie ze sie nie przyznaje! :))
      Kazdy sluchal :))
      hheheheeh
      • dyskopata Re: zmieniajac temat 24.09.05, 00:34
        przepraszam że cię zawiodę
        • asiulka81 jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 00:36
          • agnieszka_ka Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 00:38
            bonie trybicie o co chodzi, poddam tytuly, "cheri cheri lady", "you're my heart
            you're my soul"
            I co?
            • asiulka81 Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 00:41
              Trybie Agusiu. Wiem ze cos takiego bylo, ze lecialo w tv i radio, ale ja sie
              tym nie podniecalam, nie sluchalam i zadnej kasety nie mialam.
            • dyskopata Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 00:41
              może rzeczywiście coś tam słyszałem a wracając do tematu możesz mi obiecać że
              posłuchasz chociaż "list do M"?
              • agnieszka_ka Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 14:51
                No, poslucham, tylko musi sie sciągnąć ;)
                • dyskopata Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 15:38
                  i jak możesz to opisz wrażenia
                  • agnieszka_ka Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 15:48
                    slucham wlasnie "list do M"
                    Generalnie to nie przepadam za Dżemem, bo nie lubię glosu Rycha.
                    Ale ta piosenka jest fajna, chociaż bez specjalnych wrażen. Zresztą znalam ją
                    już wcześniej, tylko teraz mi sie przypomnialo ze ją znam :)
                    • dyskopata Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 15:57
                      eee tam nie znasz się:)
                      • agnieszka_ka Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 15:58
                        hehehe, :)
                        o przeciez nie mowie ze slaba. Powiedzialam ze fajna, taka do posluchania, ale
                        bez wrazen :)
                        • dyskopata Re: jo tysz nie sluchalam 24.09.05, 16:52
                          ja żartowałem po prostu ja bardzo lubię dżem (głownie ten ryśkowy) ale i tak
                          dobrze że kazika lubisz
      • node Re: zmieniajac temat 24.09.05, 00:39
        Ja tez nie sluchalem!!!
        Ostatnio gdzies wpadlo mi w oko video z nimi... przeciez to wygladalo jak
        parodia... a takie skuteczne.
      • migdalek.niebieski Re: zmieniajac temat 24.09.05, 00:48
        nie znoszę ich, przecież to eunuchy jakieś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka