liloom 12.09.02, 11:02 mam urodziny, znow dobry humor, mnostwo pracy i mam nadzieje ze mnie ktos tu lubi (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagan:) Re: Dzis 12 wrzesnia i... IP: *.desy.de 12.09.02, 11:03 Liloomus :) wszystkiego dobrego :)) przyznasz sie, ktore to urodziny?... ;) milego dnia. i oby kazdy nastepny byl lepszy od poprzedniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Dzis 12 wrzesnia i... 12.09.02, 11:04 liloom napisała: > mam urodziny, znow dobry humor, mnostwo pracy i mam nadzieje ze mnie ktos tu > lubi (?) Ja cie lubie:))) Wszystkiego Najlepszego! cmok, cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aida Re: Dzis 12 wrzesnia i... IP: *.p.lodz.pl 12.09.02, 11:05 najlepszego Liloom :) @->- A Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Dzis 12 wrzesnia i... 12.09.02, 11:07 Liloom, wszystkiego dobrego urodzinowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Jeszcze jedna Panna na forum 12.09.02, 11:07 Wygląda na to, że następna osoba spod znaku Panny na tym forum. W realu bardzo lubię ludzi spod Panny i vice versa, ale tutaj zauważyłam, że właśnie te osoby mają najbardziej kąsłiwe charakterki. Ale mimo wszystko życzę 100 lat ciężkich robót (bo kobiet spod Panny są bardzo pracowite, niestety mężczyźni nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Jeszcze jedna Panna na forum IP: *.desy.de 12.09.02, 11:12 a coz z blizniakami??? mam sie smiac, czy plakac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Jeszcze jedna Panna na forum 12.09.02, 11:17 Gość portalu: sagan napisał(a): > a coz z blizniakami??? mam sie smiac, czy plakac? :) To pierwsze. Sorki za brutalność, ale to jest moja subiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Jeszcze jedna Panna na forum IP: *.desy.de 12.09.02, 11:22 nie zrozumialam, czy lubisz blizniaki, czy nie. no bo jesli, bedac blizniakiem, mam sie smiac, to dlaczego to jest brutalne? chyba, ze to taki kpiacy smiech... ... z samego siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Jeszcze jedna Panna na forum 12.09.02, 11:25 Gość portalu: sagan napisał(a): > nie zrozumialam, czy lubisz blizniaki, czy nie. > > no bo jesli, bedac blizniakiem, mam sie smiac, to > dlaczego to jest brutalne? chyba, ze to taki kpiacy > smiech... > ... z samego siebie :) Sorry, walnęłam, jak zwykle, babola. To drugie oczywiście. Ale Twoja interpretacja też nie jest zła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom blizniak? 12.09.02, 11:36 Heeeeeeeej Sagan, co mi watek odwracasz? ;))))))) Ale w sumie dobrze, dobrze, bedzie dluzszy:)))))))) Aha Poison, nie daj boze panna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: blizniak? IP: *.desy.de 12.09.02, 11:37 sorki Liloos :)) ... wciaz nie napisalas, ktore to urodziny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: blizniak? 12.09.02, 11:42 Gość portalu: sagan napisał(a): > sorki Liloos :)) > > ... wciaz nie napisalas, ktore to urodziny... :) Kobiete o wiek pytać, i to z takiej okazji? I kto to mówi, Bliźniak-gentelman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan:) Re: blizniak? IP: *.desy.de 12.09.02, 11:45 pamela_anderson napisała: > Kobiete o wiek pytać, i to z takiej okazji? I kto to > mówi, Bliźniak-gentelman? nie, blizniak-stara baba, ktora chce sie koniecznie pocieszyc, ze inne maja jeszcze gorzej (czyli sa jeszcze starsze...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: blizniak? 12.09.02, 11:47 Gość portalu: sagan:) napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > Kobiete o wiek pytać, i to z takiej okazji? I kto to > > mówi, Bliźniak-gentelman? > > nie, blizniak-stara baba, ktora chce sie koniecznie > pocieszyc, ze inne maja jeszcze gorzej (czyli sa jeszcze > starsze...) :))) Sagan to Ty się wreszcie zdecyduj , jaką masz płeć. Zobacz co napisałaś w drugim poście do mnie.Wynika z niego żeś chłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: blizniak? IP: *.desy.de 12.09.02, 12:00 pamela_anderson napisała: > Sagan to Ty się wreszcie zdecyduj , jaką masz płeć. > Zobacz co napisałaś w drugim poście do mnie.Wynika z > niego żeś chłopem. no kurcze patrzylam, i wcale mi z niego nie wynika, ze mi cos uroslo, a cos zaroslo... ;0 coz ja takiego napisalam, ze Cie zdezrorientowalam??? (nawet sie rymlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hej sagan a musze? 12.09.02, 13:31 Gość portalu: sagan napisał(a): > sorki Liloos :)) > > ... wciaz nie napisalas, ktore to urodziny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: hej sagan a musze? IP: *.desy.de 12.09.02, 15:04 nie musisz :) ale gdyby sie okazalo, zes starsza ode mnie, to bym sie od razu lepiej poczula... ... to jak? chcesz mi poprawic humor, czys egoistka??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: blizniak? 12.09.02, 11:40 liloom napisała: > Heeeeeeeej Sagan, co mi watek odwracasz? ;))))))) > Ale w sumie dobrze, dobrze, bedzie dluzszy:)))))))) > Aha Poison, nie daj boze panna? Nie, nie Panna, chociaż z charakteru bardzo podobna. Szukajcie a znajdziecie Liloom... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom inna teoria 12.09.02, 12:25 pamela_anderson napisała: > liloom napisała: > > > Heeeeeeeej Sagan, co mi watek odwracasz? ;))))))) > > Ale w sumie dobrze, dobrze, bedzie dluzszy:)))))))) > > Aha Poison, nie daj boze panna? > > Nie, nie Panna, chociaż z charakteru bardzo podobna. Szukajcie a znajdziecie > Liloom... Wiesz co poison, tak naprawde to mi sie wcale szukac nie chce. Napisalam "nie daj boze" bo pomyslalam ze bylabys dziwna panna, a wspominalas sama o kasliwosci panien, czego ja nie zauwazylam, znow jakies stereotypy (?) Ale jak juz o kasliwosci mowimy to zauwazylam ze kasliwe sa baby co niedopieszczone sa:p Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: blizniak? 12.09.02, 13:57 pamela_anderson napisała: > liloom napisała: > > > Heeeeeeeej Sagan, co mi watek odwracasz? ;))))))) > > Ale w sumie dobrze, dobrze, bedzie dluzszy:)))))))) > > Aha Poison, nie daj boze panna? > > Nie, nie Panna, chociaż z charakteru bardzo podobna. Szukajcie a znajdziecie > Liloom... Ja przepraszam, że się wtrącę, ale pewnie rak bo to chyba jest własciwe jedyny znak ktory byłby podobny do panny, pozatuy tylko raki są bardzo pracowite, domatorki kochające swoją rodzinkę i ciepełko ogniska domoweo i mężusia i wogóle......bo raki to są super (nie mówię, że p0anny nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Jeszcze jedna Panna na forum IP: *.desy.de 12.09.02, 11:38 a czemuz to blizniaki takie zle??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom blizniaczka 12.09.02, 13:03 byla moja przyjaciolka w podstawowce, mam sentyment do blizniaczek:) sa mile bardzo, lubia ludzi, moim blizniaczkom zycie sie uklada pozniej, ale dobrze... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: blizniaczka 12.09.02, 13:17 liloom napisała: > byla moja przyjaciolka w podstawowce, mam sentyment do blizniaczek:) > sa mile bardzo, lubia ludzi, moim blizniaczkom zycie sie uklada pozniej, ale > dobrze... > howgh A nieprawda. Bo mojemu bratu spod Bliźniąt się nie układa. Z tym lubieniem ludzi też bym polemizowała. A reszta może być. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: blizniaczka do poison 12.09.02, 14:03 Bo ja pisalam o blizniaCZkach tzn. rodzaju zenskim, a nie zdrobnialam. Tu comprends? pamela_anderson napisała: > liloom napisała: > > > byla moja przyjaciolka w podstawowce, mam sentyment do blizniaczek:) > > sa mile bardzo, lubia ludzi, moim blizniaczkom zycie sie uklada pozniej, a > le > > dobrze... > > howgh > > A nieprawda. Bo mojemu bratu spod Bliźniąt się nie układa. Z tym lubieniem > ludzi też bym polemizowała. A reszta może być. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Dzis 12 wrzesnia i... 12.09.02, 11:59 liloom napisała: > mam urodziny, znow dobry humor, mnostwo pracy i mam nadzieje ze mnie ktos tu > lubi (?) lubie Cie zielonooka Liloom! Wszystkiego naj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom kto tu przyjdzie do mnie dostanie kawal... 12.09.02, 13:00 > Przez pustynie zasuwa kangur. Zatrzymuje sie. Z torby wysuwa sie glowa > pingwina. Pingwin rozglada sie i puszcza pawia. > W tym samym czasie na biegunie polnocnym maly kangur tupie z zimna i > cedzi: > - Pie****ona wymiana studentow! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 :-)))) 12.09.02, 15:00 :-)))) dziekuje!!! chociaz to wlasciwie ja powinnam dac Ci prezent ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan WSZYSTKIEGO NAJ.... 12.09.02, 13:02 naj, naj, najlepszego... czego tylko sobie zamarzysz. Przesyłam Wielkie Urodzinowe Buziaki. CMOK, CMOK, CMOK Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a propos marzen... 12.09.02, 13:06 Zdradze wam ze marze aby... przeniesc sie do Azji. Poniewaz moje marzenia sie spelniaja, kiedys Was pozdrowie stamtad:) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO BARU 12.09.02, 13:21 bo popoludnie juz mamy, wiec mozna... (mielismy kiedys w firmie imprezy urodzinowe w poludnie, i upijalam sie ...jednym kielicszkiem szampane huhehue) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO BARU 12.09.02, 13:24 liloom napisała: > bo popoludnie juz mamy, wiec mozna... > (mielismy kiedys w firmie imprezy urodzinowe w poludnie, i upijalam > sie ...jednym kielicszkiem szampane huhehue) Boś piła na czto, kobieto! Mnie też rusza już po jednym, a po większej ilości szampana mam wzdęcia i muszę wychodzić z imprezy, he, he. To wznoszę pierwszy toast: "Żeby Ci się dobrze działo, a że działo to armata - żeby Ci się ARMACIAŁO! Chlup w ten głupi dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO BARU 12.09.02, 13:34 pamela_anderson napisała: > liloom napisała: > > > bo popoludnie juz mamy, wiec mozna... > > (mielismy kiedys w firmie imprezy urodzinowe w poludnie, i upijalam > > sie ...jednym kielicszkiem szampane huhehue) > > Boś piła na czto, kobieto! hehe poison, ostrosc obserwacji powalila mnie na biurko. leze i kwicze;) > Mnie też rusza już po jednym, a po większej ilości szampana mam wzdęcia i muszę > > wychodzić z imprezy, he, he. > To wznoszę pierwszy toast: "Żeby Ci się dobrze działo, a że działo to armata - > żeby Ci się ARMACIAŁO! Chlup w ten głupi dziób! poison, czy ja tez moge wypic? bo piszesz cos o glupim dziobie? ps. qrde chyba nawet ja zaczynam lubic, pewnie jestem juz pijana:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO BARU IP: *.ewave.at 12.09.02, 13:32 No dobra!Nie usmaze Ci kotleta ale masz tu ode mnie w prezencie przepisik na jajeczka faszerowane:10 jajek na twardo trzeba przekroic.Wyjac z nich zoltka i utrzec w miseczce z gotowanymi w osolonej wodzie grzybkami(maly grzybek na zoltko),posiekana pietruszka i szczypiorkiem,dwoma lyzkami majonezu,pieprzem i sola.Wypelnic polowki bialek farszem.Udekorowac majonezem i smacznego :-) Wszystkiego dobrego i spelnienia marzen:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom JAJKA PO CHINSKU 12.09.02, 13:49 czesc dawno nie kontaktowana vikus:) dzieki, dzieki, przepis sie przyda, bo akurat tego nie mam. ja polecam jajka po chinsku, jak ktos nie zna: jajka trzeba ugotowac na twardo, a potem jeszcze raz OBRANE w sosie maggi (jak macie malo, to pol na pol z mocna herbata), utworzy sie brazowa skorka; mozna tez pogniesc skorupke i gotowac nieobrane z pognieciona skorupka w takim samym "sosie" - bedzie wtedy marmurek WRAZENIE NA GOSCIACH MUROWANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO BARU IP: *.desy.de 12.09.02, 15:10 ja jestem troche spozniona, czy jeszcze sie zalapie??? najchetniej bym chciala podwojna margerite :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom sagan.de 12.09.02, 15:11 Gość portalu: sagan napisał(a): > ja jestem troche spozniona, czy jeszcze sie zalapie??? > najchetniej bym chciala podwojna margerite :)))) > ja wohl...la la la... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: sagan.de IP: *.desy.de 12.09.02, 15:15 liloom napisała: > ja wohl...la la la... i bum cyk cyk i tra la la... :))) pyszna ta margerita! ja ciem jeszcze!!! :))) a w ogole, to jutro jade na 3-tygodniowe wakacje, wiec moge sie juz dzis upic na umor :) dolaczasz sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: sagan.de 12.09.02, 15:23 Gość portalu: sagan napisał(a): > liloom napisała: > > > > ja wohl...la la la... > > i bum cyk cyk i tra la la... :))) > > pyszna ta margerita! ja ciem jeszcze!!! :))) > a w ogole, to jutro jade na 3-tygodniowe wakacje, wiec > moge sie juz dzis upic na umor :) dolaczasz sie? :) Jade jutro na 3-dniowe wakacje, wiec mam dylemat czy 3-dniowe z mezem czy 3- tygodniowe z piciem na umor z saganem:))))))) Duza buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: sagan.de IP: *.desy.de 12.09.02, 15:28 liloom napisała: > Jade jutro na 3-dniowe wakacje, wiec mam dylemat czy > 3-dniowe z mezem czy 3-tygodniowe z piciem na umor z > saganem:))))))) > Duza buzka! dodam jeszcze, ze jeden z tych 3 tygodni bedzie na hawajach :))) ... i tak mamy watek: kuszenie Liloom :))) wchodzisz w to? buzka Tobie tez! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re:Hej liloom... 12.09.02, 13:48 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!! STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM...!!!!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom troche glupi kawal, ktory jednak... 12.09.02, 14:10 ...mnie strasznie smieszy... Pani na lekcji polskiego prosi dzieci, aby ulozyly zdania w którym bedzie nazwa ptaka. Zglasza sie Jas: - Tata przyszedl do domu nawalony jak szpak. - No, moze byc. Ale zdania z dwoma ptakami juz nie ulozysz ! - Tata przyszedl do domu nawalony jak szpak i wyrznal orla. - A z trzema ptakami ? - Tata przyszedl do domu nawalony jak szpak, wyrznal orla i puscil pawia. - A z czterema ptakami, cwaniaczku ? - Tata przyszedl do domu nawalony jak szpak, wyrznal orla i puscil pawia, az mu dwa gile wyszly z nosa. - A z piecioma ptakami ?! - Tata przyszedl do domu nawalony jak szpak, wyrznal orla i puscil pawia, az mu dwa gile wyszly z nosa i z powrotem poszedl pic na sepa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: troche glupi kawal, ktory jednak... 12.09.02, 14:16 OK, no to teraz ja coś opowiem: Przedział w pociągu. Naprzeciwko siebie siedzą: młoda kobieta i czytający gazetę pan w średnim wieku. W pewnym momencie dziewczyna zauważa, że facet ma rozpięty rozporek. Lekko skrępowana, postanawia delikatnie zwrócić mu uwagę: - Przepraszam najmocniej, ale kramik się panu otworzył. Mężczyzna podnosi wzrok i zza gazety ponętnym głosem mówi: - A co, może chciała by pani porozmawiać z kierownikiem? Oburzona kobieta bez zastanowienia ripostuje: - Wie pan to chyba niemożliwe, na razie widzę tylko lichego magazyniera leżącego na worach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: troche grzeczniejszy kawał... IP: 213.216.82.* 12.09.02, 17:46 lastka napisała: > OK, no to teraz ja coś opowiem: > > Przedział w pociągu. Naprzeciwko siebie siedzą: młoda kobieta i czytający > gazetę pan w średnim wieku. W pewnym momencie dziewczyna zauważa, że facet ma > rozpięty rozporek. W którejś z książek bodajrze Lodge była opisana taka historia. Pani spotyka swojego wykładowce - akurat wykładowcę etyki i widzi,że pan ma rozpięty rozporek . podchodzi, wita się i pyta: - Panie profesorze czy mogę zadać panu pytanie z dziedziny etyki? - Ależ naturalnie - odpowiada profesor. - Czy kobieta widząc znajomego mężczyznę z otwartym rozporkiem powinna zwrócić mu uwagę - zapytała. - Ależ oczywiście - odpowiedział profesor. _ To ma pan otwarty. Ja tak grzecznie bo na trzeźwo.Mnóstwo cieplutkich życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza (niesmialo i zeby nikt nie slyszal)... IP: *.abo.wanadoo.fr 12.09.02, 17:30 Najlepszego! I w ogole marzen spelnienia! Sloneczka! Nieustajacej radosci! j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: (niesmialo i zeby nikt nie slyszal)... IP: *.extern.kun.nl 12.09.02, 18:41 dolaczam sie do zyczen :-) Wszystkiego Dobrego! P. Odpowiedz Link Zgłoś
itus_ Wszystkiego naleprzego ...... 12.09.02, 22:02 Alles Gute zum Geburtstag !!!! To Ty sie tu tak blakasz a na forum jezykowe juz nie zajrzysz ? ;))) Baw sie dobrze ;)))) Pozdrawiam mocno Itus Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Dzis 12 wrzesnia i... 12.09.02, 22:40 STO LAT, STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ ,NAJ ...... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom dzieki wszystkim ... 13.09.02, 10:00 za przybycie na impreze, nawet nie trzeba bylo sprzatac, nikt siem nie pozarl, nie pozygal etc, bardzo kulturalna zabawa - no prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś