giks 29.10.03, 22:17 dlaczego nie che mi się dodać do ulubionych wątków czy ktoś może wie? nawet próbowałam się wylogować i od nowa ale nic nie daje co może być nie teges???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: ulubione wątki help! 29.10.03, 22:21 czasem ta "maszyneria" sie zacina, ja np dzis nie moge sobie ciebie podswietlic na zielono, za chiny ludowe mi to dzis nie dziala,sprobuj po jakims czasie, moze sie serwer"odpowietrzy" i bedzie dzialalo wszystko na "git", Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: ulubione wątki help! 29.10.03, 22:48 ellenai napisała: > czasem ta "maszyneria" sie zacina, ja np dzis nie moge sobie ciebie podswietlic > > na zielono, za chiny ludowe mi to dzis nie dziala,sprobuj po jakims czasie, > moze sie serwer"odpowietrzy" i bedzie dzialalo wszystko na "git", yyy a o co chodzi z tym podswietlaniem na zielono? bom strasznie ciekaw! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ulubione wątki help! 29.10.03, 22:53 w opcji "moje forum" ,jak oczywiscie jestes zalogowany, mozesz dodawac nicki przyjaciol i nieprzyjaciol.Przyjaciele sa na zielono, a nieprzyjaciele na szaro lub calkiem je mozesz wygasic.Mam klopoty ze "zrobieniem ciebie" na zielono ,serwer rogi pokazuje bleeeeeeeeh((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: ulubione wątki help! 30.10.03, 11:04 acha dziekie za info :) zobacze co tam slychac w opcjach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: ulubione wątki help! IP: 80.51.253.* 03.11.03, 19:20 eh...a może by się tak zalogował, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: ulubione wątki help! IP: 80.51.253.* 03.11.03, 19:21 Co Ty na to, kgr????????? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ulubione wątki help! 03.11.03, 20:34 no można by było ;) wtedy przynajmnie można was łatwiej zlokalizować no i maila napisać a poza tym to ktoś może wam poderbać nicki a tak to będą już tylko dla was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ulubione wątki help! 03.11.03, 20:43 nie wiem na to kgr, ale pewno ze zaloguj sie fajnym nickiem greka, podswietle sobie ciebie na zielono:))))))))0hehehe:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greka Re: ulubione wątki help! IP: *.biecz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 11:24 No cóż...ja to już na zawsze gościem pozostanę :-((( Greka jest zajęta, niestety:-( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Kto jest obeznany w HTMLu??? 03.11.03, 20:39 Jak zwinąć link na tym forum. Generalnie zasadę znam ale jakoś mi nie wychodzi nie wiem czemu kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś